Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ako smo i Wijnalduma izgubili na 3-4 sedmice, nece bit dobro nikako.
Propustio sam taj trenutak, sta je tacno povrijedio?
Propustio sam taj trenutak, sta je tacno povrijedio?
You'll never walk alone.
Zadnja loža, računaj mjesec minimalno.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Sreca pa se u medjuvremenu vratili i Naby i Xherdan.
Izdrzati Leicester i Wolvese, pa onda protiv Sheffielda moze i Minamino.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Kako je Shaq danas izgledao Minamino je upgrade i za njega i za Lallanu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Jao pa ja i zaboravio na Lallanu.
Samo Shaqiri ima strasnu ljevicu. Nevjerovatno kakav sut i centarsut "stane" u onu nogicu. Ne znam sto vise ne forsira sut, bolje nego da Hendo hvata one odbijance.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Stoji previse siroko da uputi neki kvalitetan šut. Po meni on kod nas moze kvalitetno odigrati samo 10ku u ovom 4-2-3-1 sistemu sa dva osigurača iza a da Salah i Mane pomažu bekovima. Shaqiri je prespor i za pressing, slab u duelu, kasno se vraca da pomogne i nekad ne razumijem ni na osnovu cega su ga doveli kad nije za gegenpress.
Na osnovu toga što je bio haman pa džaba, tako da bez rizika transfer. Uvijek se da utopiti Bournemouthu za 40m 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ako Lisice ostanu ovako još okruglo 53 boda trebaju za titulu 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Walk on
- kumkalesic
- Kontakt:
Samo što ja napišem nemamo povreda-kad ovo danas
Definitivno se ostavljam bilo kakvog smislenog komentarisanja...

Joint_fc
+10 sredinom decembra, znaci u novu dekadu ulazimo tamo gdje ćemo i ostati čitavu, na vrhu jel
Ja zadovoljan, jos da se uzme to klupsko, pa da se napijem pošteno, ko što nisam već sedam dana

Ja zadovoljan, jos da se uzme to klupsko, pa da se napijem pošteno, ko što nisam već sedam dana

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Mi smo u govina ove sezone sto se povreda tice ali se ne prica o tome. Gomez nam je 4 izbor na stoperu, Fabinho najbolji igrac u vez, Salah vuce povredu clanka mjesec dana, Shaqiri se tek vratio. Alisson nije igrao pola tekmi. Samo pobjedjujemo nekako svaku pa se ne cini kao da utice na ekipu.kumkalesic je napisao/la: ↑14 dec 2019, 18:09Samo što ja napišem nemamo povreda-kad ovo danas![]()
Meksikance ćemo vjerovatno dobiti u srijedu, al kontam možda bi nas Flamengo mogao zayebati. S ovim Brazilcima se nikad ne zna. No, bilo bi lijepo vidjeti momke kako dižu tri trofeja u šest mjeseci

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Vala ako ih zayebu brazilski starohani....
Spamm
Spamm
Bgmi nisu oni starohani, osim bekovskog para i golmana koji imaju po 34 godine u prvoj postavi svi su ispod 30 godina i svi su trenutno u prime-u.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.