Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Još su se i nafurali dobro na to prvenstvo, treba to ohladiti
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Vidi Šipcu kose, nije ni čudo što je onoliko bio odsutan
pa ne zna se ko je gori dna
gio uzasno spor s loptom i dodavanjima,hendo vraca nazad svaku loptu.Firmino je svaku loptu usro,sakiri se vratio u albaniju
Ne kontam sto je izbacio keitu iz tima kad mu treba tekmi da uhvati formu,divok zakovan za klupu poslije odlicne partije protiv evertona
gio uzasno spor s loptom i dodavanjima,hendo vraca nazad svaku loptu.Firmino je svaku loptu usro,sakiri se vratio u albaniju

Ne kontam sto je izbacio keitu iz tima kad mu treba tekmi da uhvati formu,divok zakovan za klupu poslije odlicne partije protiv evertona
joj kontre
mo 

One Season Wonder
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Koliko je Shaqiri spor
dok se on vrati da pomogne Arnoldu može i godina proć.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Bobby i kad je van forme, igracina je. Kakva lopta za Manea kod gola.
Shaq poprilicno tanak. Wijnaldum i Milner odsjeceni od bilo kakve kreacije, ali to smo i ranije znali.
Po meni losa reakcija Manea na kraju, nakon one lopte Salaha, u onakvim situacijama, gdje jos dvojica trce iza tebe, lopta se samo dize preko golmana koji vec pada, ali u gol, a ne sebi ispred.
U svakom slucaju mislim da ce ovo zavrsiti sa pobjedom u hendikepu.
Arnold se ocigledno boji kartona koji bi ga suspendovao za Leicester u gostima, osim ako se taj karton ne brise vec protiv Ville u kupu ili kako vec to funkcionise.
Shaq poprilicno tanak. Wijnaldum i Milner odsjeceni od bilo kakve kreacije, ali to smo i ranije znali.
Po meni losa reakcija Manea na kraju, nakon one lopte Salaha, u onakvim situacijama, gdje jos dvojica trce iza tebe, lopta se samo dize preko golmana koji vec pada, ali u gol, a ne sebi ispred.
U svakom slucaju mislim da ce ovo zavrsiti sa pobjedom u hendikepu.
Arnold se ocigledno boji kartona koji bi ga suspendovao za Leicester u gostima, osim ako se taj karton ne brise vec protiv Ville u kupu ili kako vec to funkcionise.
You'll never walk alone.
daj vadi vise ovog wijnalduma
evo ga povrijedi se,sad ga mora vadit
evo ga povrijedi se,sad ga mora vadit
Kako bi ovo Dejo odradio
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Nista manje se i ne trazi
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
petom kroz noge je 4
Origi 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Salah 
Koliko je samo vazna ova pobjeda. Watford je bio prava nagazna mina, strasna pobjeda.

Koliko je samo vazna ova pobjeda. Watford je bio prava nagazna mina, strasna pobjeda.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Trenutno korisnika/ca: FieldsOfAnfieldRoad i 14 gostiju.