Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Danas pocinju Joe-Virgil. Matip se jos nije oporavio, Dejan ce izgleda isto duze odsustvovati, misic. Trent i Andy standardno, u napadu takodjer ocekujem standardnu trojku Salah-Firmino-Mane, obzirom da ide odmor u Dohi
(U srijedu ce igrati protiv Monterreya/Al-Sadda).
U vezi ocekujem Oxa, Milnera i Wijnalduma. Mislim da ce Hendo i Naby odmarati, obzirom da su prethodne dvije igrali.
Prethodne tri utakmice protivv Watforda na Anfieldu je pobjedjivao Liverpool sa 5 razlike(6-1,5-0,5-0). Salahu posebno leze jer im je dao sest golova, Mane pet a Firmino cetiri.

U vezi ocekujem Oxa, Milnera i Wijnalduma. Mislim da ce Hendo i Naby odmarati, obzirom da su prethodne dvije igrali.
Prethodne tri utakmice protivv Watforda na Anfieldu je pobjedjivao Liverpool sa 5 razlike(6-1,5-0,5-0). Salahu posebno leze jer im je dao sest golova, Mane pet a Firmino cetiri.
Zadnja izmjena: mirgerr, dana/u 14 dec 2019, 11:03, ukupno mijenjano 1 put.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Trebaju definitivno razmisliti da dovedu nekog igrača tipa Škrtel ili Klavan,neko ko bi bio spreman sjediti pa ovako povremeno uletiti na poziciju koja škripi. Do duše ima onaj iz Holandije što je došao ljetos, ali pitanje je koliko on može eventualno odgovoriti zadatku ove sezone.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Treba Bogija
De Boga ti ne prizivaj ih.
Radije Coadya dovesti, svakako zadnje tri godine igra na stoperu, a i nije star.

De Boga ti ne prizivaj ih.

Radije Coadya dovesti, svakako zadnje tri godine igra na stoperu, a i nije star.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Sve dok je Virgil tu, mislim da nije bitno ko mu je partner od ove trojice. Čovjek je jednostavno toliko dobar da ovaj pored njega također mora da bude dobar. To jest Virgil čini igrača pored sebe puno boljim.
Nadam se da će se to i pokazati jer dobar Gomez nam je potrebniji nego ikad, ne toliko danas, koliko u naredne 2 utakmice, gdje bi se još jedan trofej mogao pokupiti. Utakmicu protiv Ville i ne računam.
Danas lično mislim da neće standardna trojka početi nego će biti Origi u napadu, vjerujem čak i umjesto Manea.
Na sredini vjerovatno bez Hendersona i Keite i onda bi moglo bit interesantno, jer nisam siguran koliko Ox-Wijn-Milner mogu doprinijeti ofanzivi, međutim sve će to Jirgen smisliti puno bolje od nas, vjerujem.
Ne bi čak bilo loše odmoriti i nekog od bekova, vjerovatno Robertson. Zanimljivo bi bilo kad bi Shaq uletio, a Milner na lijevog beka.
Nadam se da će se to i pokazati jer dobar Gomez nam je potrebniji nego ikad, ne toliko danas, koliko u naredne 2 utakmice, gdje bi se još jedan trofej mogao pokupiti. Utakmicu protiv Ville i ne računam.

Danas lično mislim da neće standardna trojka početi nego će biti Origi u napadu, vjerujem čak i umjesto Manea.
Na sredini vjerovatno bez Hendersona i Keite i onda bi moglo bit interesantno, jer nisam siguran koliko Ox-Wijn-Milner mogu doprinijeti ofanzivi, međutim sve će to Jirgen smisliti puno bolje od nas, vjerujem.
Ne bi čak bilo loše odmoriti i nekog od bekova, vjerovatno Robertson. Zanimljivo bi bilo kad bi Shaq uletio, a Milner na lijevog beka.
You'll never walk alone.
Ne smijem ni zamisliti sta bi bilo sa sezone da se Virgil povrijedi 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
@Believe Ne vidim poentu u odmaranju bekova il napadacke trojke, imace priliku da "odmaraju" 14 dana.
Al vidjecemo.
Al vidjecemo.

Spamm
Spamm
inčresting
Spamm
Spamm
Ako Shaqiri igra a nije prednji trio ocekujem 4-2-3-1 sa njim desno ili na 10ci zavisno od toga gdje ce Salah biti.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
I nemoj

Kad bi se u ovom trenutku Virgil povrijedio i odsustvovao do kraja sezone, titula bi bila pod velikiiiim upitnikom. On je za mene 30-40% snage ove ekipe.
@mirgerr
Kao što rekoh

Nisam baš sve pogodio, al' eto. Po meni mogao je odmoriti i Manea jer je cijelu utakmicu odigrao u srijedu. Henderson je svakako pametnija opcija, jer je defanzivno bolje orijentisan od Oxa i to je to, ova postava je spremna da ovo danas riješi bez problema. Baš mi je drago što Shaq počinje. Moglo bi biti 4-2-1-3 ili 4-2-3-1, tako nešto.
I ne razumijem kako misliš da će odmarat 14 dana, jer tim utakmicama i tom takmičenju treba maksimalno ozbiljno pristupit sa najjačim mogućim sastavom i ne dozvolit da nam opet taj trofej izmakne.
You'll never walk alone.
Salah 3 komada
Mane 2 komada
Virgil 1 komad
Shqip cube 3 komada
Mane 2 komada
Virgil 1 komad
Shqip cube 3 komada
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Joj nane mi imam osjećaj da će biti satiranje žešće, bale na usta kad vidim ova zadnja 4 prezimena skupa na terenu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Believe je napisao/la: ↑14 dec 2019, 12:39I nemoj![]()
Kad bi se u ovom trenutku Virgil povrijedio i odsustvovao do kraja sezone, titula bi bila pod velikiiiim upitnikom. On je za mene 30-40% snage ove ekipe.
@mirgerr
Kao što rekoh![]()
Nisam baš sve pogodio, al' eto. Po meni mogao je odmoriti i Manea jer je cijelu utakmicu odigrao u srijedu. Henderson je svakako pametnija opcija, jer je defanzivno bolje orijentisan od Oxa i to je to, ova postava je spremna da ovo danas riješi bez problema. Baš mi je drago što Shaq počinje. Moglo bi biti 4-2-1-3 ili 4-2-3-1, tako nešto.
I ne razumijem kako misliš da će odmarat 14 dana, jer tim utakmicama i tom takmičenju treba maksimalno ozbiljno pristupit sa najjačim mogućim sastavom i ne dozvolit da nam opet taj trofej izmakne.

Nisam mislio bukvalno odmarati, vec odigrati nesto lezernije te tekme. Mislim da su dovoljno dobri da odigraju sa nekih 60-70% i dobiju i Monterrey i Flamengo.
U tim utakmicama ocekujem vise Xherdana, Milnera na beku, Origija naprijed i sl.
Watford sa Pearsonom je nepoznanica i mislim da je trebao Andy poceti. Xherdan moze, pokazao je protiv Evertona da se moze racunati na njega, i dobro da nije ceprkao napadacku trojku.
Eto znaci, jedino mi je tu Milner umjesto Andya zamjerka.

Spamm
Spamm
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Link za ovu utakmicu?
Hvala unaprijed.
Hvala unaprijed.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Carragher je skoro dao intervju u kojem je rekao da je njima svjetsko klupsko došlo kao mini preseason. Kvalitet protivnika je takav da imaš mogućnost rotacije a i sigurno će im odgovarati topli vremenski uslovi za odmor i pripremu nastavka sezone

Zbog takvog stava smo i osvojili to takmičenje.
Inače treba ozbiljno shvatiti Flamengo u slučaju finala sa njima. Strašni su, ne pamtim tako jaku južnoameričku ekipu.

Inače treba ozbiljno shvatiti Flamengo u slučaju finala sa njima. Strašni su, ne pamtim tako jaku južnoameričku ekipu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.