Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Virtu4l brate sta tebi daju da jedes? Sifra si tebra, opasna sifra..
Spaha ih je doveo do toga,da može doći kad hoće u repku
A Safet ne smije pisnuti
Dominacija
Nema boljeg stopera,džaba naprđujete 

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Odakle vam to da je povrijeđen? Nema ništa o toj povredi na nekoliko drugih portala.
Hahaha,a plan im je bio da ga protjeraju iz reprezentacije,ono da ga prognaju,da ublaze svoje licne oliti osobne frustracijerishaaa je napisao/la:Spaha ih je doveo do toga,da može doći kad hoće u repku![]()
![]()
A Safet ne smije pisnuti
Dominacija
Nema boljeg stopera,džaba naprđujete

Kad tamo,oni mole.Molite,molite,hajmo veliki naslov,oprosti nam Spaha najveci sine bosanski

Reuf (čuj ReufVirtu4l je napisao/la:Svi se veoma dobro sjećamo šta se desilo kad su naši doktori posljednji put pregledali Zvjezdana Misimovića

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Joj bubnjaša što je navalio, nevjerovatna potreba za pravdanjem
a sin bosanski im zveknuo pljusku kao nikad ranije, znači slagao je selektora, saigrače i navijače 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ko o cemu pitari i cinjenicama i Virtualni o Spahicu. Sto rece Pastrmka jednom davno "da mu saljevaju stravu ispao bi mu Emirov lik od olova" 

DRUG NEBI TI PUNCA
Ove reprezentativne teme su dokrajčile otprije načetog Virtuala. Strašno šta se događa sa ovim korisnikom 

Ma yebo Virtualnog, nebitan lik. Šta ti je sa kapitenom, hoćete li se oporaviti nakon ovog šamara? Još malo vremena je ostalo da se pojavi na okupljanju, a onda ide best of sa ove temebagrcavi je napisao/la:Ko o cemu pitari i cinjenicama i Virtualni o Spahicu. Sto rece Pastrmka jednom davno "da mu saljevaju stravu ispao bi mu Emirov lik od olova"

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- hogarstrasni
Spaha majstore, ne spasavaj nitkova Susica, vidimo se u novembru, protiv Izraela.
I zalijeci tu povredu !

I zalijeci tu povredu !

SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
- Nerminovic
- Kontakt:
Meni tako kaze cura od @Virtu4la, ali da li je istina ne znam - tako kaze.Neutral je napisao/la:Odakle vam to da je povrijeđen? Nema ništa o toj povredi na nekoliko drugih portala.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ja ne bih volio da dodje na okupljanje. Zasto covjek da spasava suskavog papketa i njegove poluigrace? Dosta je papke uzimao zasluge za uspjehe koje su postigli Dzeko, Miske, Kapiten, Pjanic.Virtu4l je napisao/la:Ma yebo Virtualnog, nebitan lik. Šta ti je sa kapitenom, hoćete li se oporaviti nakon ovog šamara? Još malo vremena je ostalo da se pojavi na okupljanju, a onda ide best of sa ove temebagrcavi je napisao/la:Ko o cemu pitari i cinjenicama i Virtualni o Spahicu. Sto rece Pastrmka jednom davno "da mu saljevaju stravu ispao bi mu Emirov lik od olova"
Ne dolazi Emire, budi okidac koji ce pokrenuti dogadjaje koji ce konacno otjerati kriminalca sa klupe.
DRUG NEBI TI PUNCA
Previse si nervozan,to nije dobro za zdravlje.Virtu4l je napisao/la:Joj bubnjaša što je navalio, nevjerovatna potreba za pravdanjema sin bosanski im zveknuo pljusku kao nikad ranije, znači slagao je selektora, saigrače i navijače
Kao sto znas Emir Spahic se oprostio od reprezentacije,fino,uljudno,tako da je nejasno o kakvom laganju ti pricas.
Jos uvijek cekamo da Spahic potvrdi ili demantuje da se vraca u reprezentaciju,odnosno da li nas je Boske jos jednom,po ko zna koji put,slagao

- akisarajevo92
- Kontakt:
Citam sad da su potvrdili iz Leverkusena, da je Spahic povrijedio ledja i da ne moze doci na okupljanje za utakmice protiv Velsa i Belgije. 

Don't believe the hype.
Tako kaže klub koji se zove Bayer LeverkusenNerminovic je napisao/la:Meni tako kaze cura od @Virtu4la, ali da li je istina ne znam - tako kaze.Neutral je napisao/la:Odakle vam to da je povrijeđen? Nema ništa o toj povredi na nekoliko drugih portala.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Spahic nikad nije utakmicu repke propustio zbog povrede. Ja se barem ne mogu sjetit. Mora svakako doc u Zenicu na preglede.
Nemamo pravo trazit od njega da jos jednom zrtvuje zdravlje, ali moramo. ZADNJI PUT EMIRE!
Nemamo pravo trazit od njega da jos jednom zrtvuje zdravlje, ali moramo. ZADNJI PUT EMIRE!

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Gdje si to čitao?
Nema ništa o tome na oficijelnoj stranici Bayer-a, na njihovom twitter-u, na twitter-u Bild-a koji piše sve o toj ekipi, na tm-u.
Nema ništa o tome na oficijelnoj stranici Bayer-a, na njihovom twitter-u, na twitter-u Bild-a koji piše sve o toj ekipi, na tm-u.
Sport.ba tvrdi da im je Bayer potvrdio povredu. Imas na naslovnoj njihovoj.Neutral je napisao/la:Gdje si to čitao?
Mesch se opet igra,
Njemački mediji objavili su vijest kako je Emir Spahić, igrač Bayera i kapetan reprezentacije Bosne i Hercegovine, fizički napao glasnogovornika kluba Dirka Mescha zbog - parkinga.
Naime, Spahić je parkirao svoj automobil na mjesto predsjednika Bayera, Wolfganga Holzhäusera, a nesretni Mesch dobio je zadatak da zamoli Spahića da preparkira svoje vozilo. Međutim, Mesch ga je sam odlučio premjestiti i sve bi prošlo u najboljem redu da ga Spahić nije primijetio.
Spahić je odmah dotrčao do automobila, izvukao Mescha i počeo ga gušiti, piše express.de.
Klub je nedugo zatim izdao priopćenje u kojem stoji kako je došlo do sukoba, ali da je to prava "sitnica", dok je Spahić, pišu BiH mediji, na svom Facebook profilu napisao: "Smiješni su, ali baš su smiješni".

Njemački mediji objavili su vijest kako je Emir Spahić, igrač Bayera i kapetan reprezentacije Bosne i Hercegovine, fizički napao glasnogovornika kluba Dirka Mescha zbog - parkinga.
Naime, Spahić je parkirao svoj automobil na mjesto predsjednika Bayera, Wolfganga Holzhäusera, a nesretni Mesch dobio je zadatak da zamoli Spahića da preparkira svoje vozilo. Međutim, Mesch ga je sam odlučio premjestiti i sve bi prošlo u najboljem redu da ga Spahić nije primijetio.
Spahić je odmah dotrčao do automobila, izvukao Mescha i počeo ga gušiti, piše express.de.
Klub je nedugo zatim izdao priopćenje u kojem stoji kako je došlo do sukoba, ali da je to prava "sitnica", dok je Spahić, pišu BiH mediji, na svom Facebook profilu napisao: "Smiješni su, ali baš su smiješni".

Pitaj je za broj pa daj virtualu.Nerminovic je napisao/la:@Cartmane, reci ako treba sta da je pitam, odgovorila mi je na sve tako da mi jos nista nije jasno hoceli kapiten se vratiti ili ne.Cartman je napisao/la:Vi sto mrzite Spahu i nadate se da bece doc, je li vam jasno da ce igrat par Sunjic-Vranjes ako ne bude Spahe? Jeste normalni vi? Je li vam mrznja prema Emiru vaznija od repke? Fuj.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
![]()
![]()

@Neutral: Kleknut ce taj Mesch. Jadna mu je majka.

Trenutno korisnika/ca: GoldenLilies, legendarnadruga i 29 gostiju.