Naravno buraz. Jesu skupi, ali njihova deep dish pizza je poznata u cijeloj americi. Meni se svidja ona sa puno sira i zelja.SaltCityAttack je napisao/la:Giordano's signs Derrick Rose as spokesman
evo ga cuvena Gordano's pizza...pocet ce Rose praviti i svoje pizze
..ebiga ko nije jeo njihovu pizzu i bio u restoranu ne zna sta je..."kad kako" on je vjerovatno bio u njihovim restoranima
Najvjerovatnije se vraca 2 Marta kad igramo protiv Brookly Netsa kod kuce.KK_Bosna je napisao/la:d-rose je snimio vise reklama kako je povrijedjen od jordana 90-ih![]()
kakva je sada prognoza, vraca li se do nove godine ili tek pred kraj lige?
kako kazu nece ga zuriti vjerovatno protiv Netsa 2 marta ...meni je to idealan dan za povratak..odem na tkemu da gledam povratak Rosa i docek Mirze Teletovica.. jednostavno jako ce mi biti emotivna ta tekmaKK_Bosna je napisao/la:d-rose je snimio vise reklama kako je povrijedjen od jordana 90-ih![]()
SaltCityAttack je napisao/la:kako kazu nece ga zuriti vjerovatno protiv Netsa 2 marta ...meni je to idealan dan za povratak..odem na tkemu da gledam povratak Rosa i docek Mirze Teletovica.. jednostavno jako ce mi biti emotivna ta tekmaKK_Bosna je napisao/la:d-rose je snimio vise reklama kako je povrijedjen od jordana 90-ih![]()
SaltCityAttack je napisao/la:A kad se otac vratiiiiiiiiiiiii...jedva cekam da ga ponovo vidim na parketu majkemi...sad uprava treba povuci poteze.uradili su pametno sve su odpustili postpisali igrace na godinu...amnestija Boozera slijedece godine i dovodjenje igraca koji ce Rosu pomoci da se bori za titulu...idemo momci hajmo ovu sezonu onako ispratiti bez neke velike euforije pa sta bude...samo da se Rose oporavi to je ono o cemu treba da razmisljamo...poslije slijedi ono najbolje vjerujem da ce zbog ovoga sto Rose ima volju i prevagnuti da napokon uprava pocne razmisljati kako osvojiti titulu
Did you know?
Only 3 players in the last 30 years have recorded 2000 points and 600 assists in a season? Michael Jordan. Lebron James. Derrick Rose
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.