Wengera za doživotnog menagera Arsenala i dominacija je neminovnost!! ..a trofeji

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
lik ocigledno ima potrebu za paznjom, i to neku hornicnu potrebu, sta znas , mozda je to dio terapije neke, bez zeze al stvarno,vidi se da uziva u privlacenju tudje paznje a na forumu "glupostima" se najlakse dobije ista, bez uvredeizzo je napisao/la:Samo je Paja u stanju privuci odmah 5-6 ljudi da se raspravljaju sa njim![]()
![]()
Wengera za doživotnog menagera Arsenala i dominacija je neminovnost!! ..a trofeji...ma yebo trofeje, to je svakako za luzere.
izzo je napisao/la:Samo je Paja u stanju privuci odmah 5-6 ljudi da se raspravljaju sa njim![]()
![]()
Wengera za doživotnog menagera Arsenala i dominacija je neminovnost!! ..a trofeji...ma yebo trofeje, to je svakako za luzere.
de mi napisi sad 5 glavnih razloga sto je Arsenal najbolji i najdominantniji klub na svijetu, da vidim zasto je to tako,hajd-Paja je napisao/la:Vi dolazeci na ovu temu imate potrebu da privlacite moju paznju ja da hocu da privucem paznju navijaca inferiornih klubova sigurno bi tas otisao, stvar je obrnuta oni dolaze da privuku moju paznju.
evo ja cu odmah umjesto Patka...predivan klub na predivnom arapskim stadionom, predivni igraci sa pobjednickim mentalitetom, predivan Vodja koji ima ocinske odnose sa svojim pulenima i kojem je ekonomija preca od rezultatskog imperativa, predivni tolerantni i fleksibilni navijaci koji trpe njihove neuspjehe vec godinama, predivna kraljica koja je veliki fan tog dominantnog kluba, predivna politika kluba tipa "kupuj samo puter od 17 godina"...ma sve je to predivno, kao u bajci sa happy endom...i jednorozi oblijeci oko emirata.JuveSissoko je napisao/la:de mi napisi sad 5 glavnih razloga sto je Arsenal najbolji i najdominantniji klub na svijetu, da vidim zasto je to tako,hajd-Paja je napisao/la:Vi dolazeci na ovu temu imate potrebu da privlacite moju paznju ja da hocu da privucem paznju navijaca inferiornih klubova sigurno bi tas otisao, stvar je obrnuta oni dolaze da privuku moju paznju.
-Paja je napisao/la:Istina a i postoje treneri koji ne znaju ni sabirati ili ne znaju u kojoj godini zivimo a i postoje treneri koji potrose budjet neke osrednje drzave i prime 5 komada u utakmici u kojoj se kao najvise trude. Ja rijetko zalazim na teme o tim kvaziligama ako su svi strucnjaci i poznavatelji ko ti Gica to je sigurno cirkus.
Cool!
Ne znam da sabiram-Paja je napisao/la:Stvarno mi je drago da wengera kritikuju ljudi koji ne znaju da sabiraju kao npr ovaj drinamen. Gica je klasican primjer neznalice zamislite kad se neko smatra znalcem u seriji a a ne zna ono osnovno kakvo tek ima znanje o cemu nije toliki znalac, i stvarno mi je drago da takvi likovi kritikuju Arsenal jer samo tada znamo da smo na pravom putu i da smo dominacija.
Naravno da nikad necu cestitati titulu ako je osvoji tim koji nije zasluzio i koji je uz sudijsku pomoc osvojio istu. A vidi i ovaj prati dje se krecem hoces da te dodam na fejsbuku pa da budes u toku kad krenem na ljetovanje?drinamen je napisao/la:Ne znam da sabiram-Paja je napisao/la:Stvarno mi je drago da wengera kritikuju ljudi koji ne znaju da sabiraju kao npr ovaj drinamen. Gica je klasican primjer neznalice zamislite kad se neko smatra znalcem u seriji a a ne zna ono osnovno kakvo tek ima znanje o cemu nije toliki znalac, i stvarno mi je drago da takvi likovi kritikuju Arsenal jer samo tada znamo da smo na pravom putu i da smo dominacija.Evo idemo redom. Prvo je Čelsi dvije godine uzastopno bio prvak. Pa Mančester tri,pa 2009/10 Čelsi. Eto pošto ja ne znam da računam izračunaj sam i pogledaj realno šanse da sad budete prvaci. Ja ponavljam nisam navijač niti jednog engleskog kluba. Ako vi osvojite titulu ove godine ja ću vam od srca čestitati. A da vidim tebe da li ćeš imati snage da čestitaš Mančesteru ili ćeš kao i poslije svakog neuspijeha jedno dva,tri dana biti u Americi
a onda osuti paljbu po FA,UEFI,protivničkim igračima kao mesarima i sl. Ensadeku svaka čast na objektivnosti.
sta je to Guardiola uradio pa nije zasluzio , te godine i ove godine ???AllGunsBlazing je napisao/la:@ Monolog
Ja ne smatram da je Wenger najbolji na svijetu, ja sam sad protiv njega zato sto laze navijace(ne nije u vezi trke za prvaka vec za TV-a) ali da Wenger u nekim kategorijama nije bolji od ostalih jbg jeste... Finansije,pronalazenje igraca, nekad je cak odlican i takticar, ali nekad zna tako ispusiti da je to nevjerovatno, i stvarno je dosadan sa istim izjavama tipa mental strength...![]()
Valjda je sad rascisceno???
p.s. u mane mu idu izmjene, tj. sto puno ceka da se napravi izmjena, a inace sasvim je dobar, cak i odlican strucnjak,sigurno jedan od boljih na svijetu..
p.s.2 kad Guardiola sam osvoji ligu prvaka, znaci bez ovreba,i ovog sto je ove godine bio, onda mu se to moze racunati, a uz sve to i super kup, kao i prvak svijeta, sve to ide iz pomoci ovreba..
Pa sam si to napisao poslije jednog poraza kad te nije bilo 2-3 dana.-Paja je napisao/la:Naravno da nikad necu cestitati titulu ako je osvoji tim koji nije zasluzio i koji je uz sudijsku pomoc osvojio istu. A vidi i ovaj prati dje se krecem hoces da te dodam na fejsbuku pa da budes u toku kad krenem na ljetovanje?drinamen je napisao/la:Ne znam da sabiram-Paja je napisao/la:Stvarno mi je drago da wengera kritikuju ljudi koji ne znaju da sabiraju kao npr ovaj drinamen. Gica je klasican primjer neznalice zamislite kad se neko smatra znalcem u seriji a a ne zna ono osnovno kakvo tek ima znanje o cemu nije toliki znalac, i stvarno mi je drago da takvi likovi kritikuju Arsenal jer samo tada znamo da smo na pravom putu i da smo dominacija.Evo idemo redom. Prvo je Čelsi dvije godine uzastopno bio prvak. Pa Mančester tri,pa 2009/10 Čelsi. Eto pošto ja ne znam da računam izračunaj sam i pogledaj realno šanse da sad budete prvaci. Ja ponavljam nisam navijač niti jednog engleskog kluba. Ako vi osvojite titulu ove godine ja ću vam od srca čestitati. A da vidim tebe da li ćeš imati snage da čestitaš Mančesteru ili ćeš kao i poslije svakog neuspijeha jedno dva,tri dana biti u Americi
a onda osuti paljbu po FA,UEFI,protivničkim igračima kao mesarima i sl. Ensadeku svaka čast na objektivnosti.
Nije sam prosao niti Arsenal niti Chelsea...Andres je napisao/la: sta je to Guardiola uradio pa nije zasluzio , te godine i ove godine ???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.