Ne znam, protiv TC je bio ok, normalan. Barem meni.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Protiv TC smo zamalo i izgubili, opet na domacem terenu. Ali nekad ima i Boga. Sto opet ukazuje na problem sto sam naveo.
https://100.fkzeljeznicar.ba/ - web forma za slanje materijalaPovodom obilježavanja 100 godina FK Željezničar, pozivamo sve navijače da nam dostave informaciju o vlastitim kolekcijama arhivskog materijala vezanih za historiju našeg Kluba. Bez obzira da li se radi o foto, video materijalu, kolekciji ulaznica, dokumenata, dresova ili navijačih rekvizita, budite slobodni da sa nama podijelite vašu arhivu.
Web formu možete popuniti ovdje. FK Željezničar potvrđuje da arhivski materijal koji stigne na adrese Kluba neće koristiti bez dodatnog odobrenja vlasnika.
Klub za sve prijedloge u vezi s obilježavanjem 100 godina FK Željezničar možete kontaktirati putem e-maila [email protected].
Sta ce nam delinjo dostavit plavi šal sto mu je nana isplelila jedino to ima 

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Trebamo prijaviti Otoku za utakmice protiv ekipa koje igraju bunker i kontre a na Grbavici protiv jacih ekipa.
- dubioza144
- Kontakt:
Bas ste duhoviti
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
Irci i naši igrači rekoše da je u TOP stanju,al eto ti znaš preko tv-a da je loš.
I ko ti je rekao to za Albu da mi je samo znati
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
jeste duhoviti
ovo kiderland majke mi moje
ovo kiderland majke mi moje
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Da, ima logike to što si napisao. U ovom klipu je savršeno objašnjeno:voltron30 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 20:31Ma kakvo prokletstvo. Stvar je vrlo jednostavna, na odlicnom terenu je mnogo lakse istrcati kontru, jer su dodavanja mnogo preciznija. Nas u 99% utakmica niko nije nadigrao, ali kad imas sporu ekipu koja visoko napada, onda ostavljas aerodrom prostora protvniku. Da skratim, brz teren zahtijeva i brze igrace ako zelis igrati napadacki.
Gledaj Mustafe brata

Kako li se on ovako podigao i postao nama koristan, ali stvarno koristan nikako mi nije jasno. Mozda je neki njegov dvojnik.
eto vi strucnjaci majke mi moje,kod nas se to u Grasu na obuci uci 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
isto kiderland,mislis da si duhovit majke mi moje
Zadnja izmjena: delinjo, dana/u 15 okt 2020, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Šutio, radio, slušao šta mu se kaže i čekao svoju šansu. Nekad bi ga nabili za 3 mjeseca, treba i istrpit igrača. Iskoristio pad forme Veselog na poziciji koju mu odgovara jer Mustafa je izjavio da mu najbolje leži pozicija lijevog krila, a treba reći da se dobro snašao i u 4-4-2 dijamantu.
Obicno tad svi propadnu, ali on kontra.

Pa dobro nije on bas katastrofalan ni prije bio ,kakvi su ostali 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma i jeste. Kad god je usao nikad nikakvu korist nisi imao, igrac manje uvijek bio, ali eto preokrenu se sve.