Chinaglia je napisao/la:najprije se javite u Odbor za razvoj FK Sloboda Tuzla, iznesite ukoliko imate sta, pa cete tek tada vidjeti jel suplja ili ne, zbog cega odmah u startu mislite da je neka ubleha, bla bla
uvjerite se iz prve ruke jbg, jednom u zivotu uradite nesto na pravom mjestu, a ne na forumu.. ne smjenjuje se UO na forumu, ne tjera se trener na forumu, ne predlazu se ideje na forumu, tako nista necete promijeniti
na stadionu, u gradu, protestvujte, trazite smjene, javite se na adresu i predlozite nesto, sada imate adresu za to, pa cete vidjeti kako, sta, o cemu se radi.. imal nesto da nama valja
znam ja sta nama treba, Azmir Husic (ili neko drugi) i njegove pare, tada ce nam pucat qrac za marketingom, zvanicnom, fan shopom, svemu sto cini jedan klub, samo ekipa i rezultati, u nasim ocima je to klub!
Pa kada u 100 godina nemas ni jednu titulu,onda je to tako

Bedak...i ko kaze drugacije,namjerno se pravi paglu da fol ne konta...nije mu jasno..
Da imamo trofeja barem ko Olimpic,da nekazem nedaj boze Zrinjski,ili makar pola ko Celik,sutilo bi se,jbg,halalilo 10 godina jos,samo da se to poslozi...
Ali mi nemamo nista,ni uredjen klub,ni jednog trofeja,ni dobar stadion,nista.....i logicno je negativnost.......
Da necemo rostilj raspaliti
Eto ovi nesto pokusavaju...ko fol ej.......ali iako nisu oni krivi,jbg,preuzeli su takav klub........Nama u naredne dvije godine,treba jedna titula......pod hitno.....i sponzori dolaze sampionu.....privlacniji je......i publika...i lakse transfer napraviti.......nemoj da nabrajamo,jbg......
Hajde vidimo sve kako ce ici,vec od sledece sezone.....