FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ASD
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ASD » 30 dec 2012, 14:35

anonimni je napisao/la:na ovom tz-onlineu kažu da je Adilović iz sarajeva :lol: :lol:

http://www.tz-online.de/sport/fussball/ ... 80384.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Eltin Adilovic(Fk Sarajevo) :lol:

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 30 dec 2012, 16:00

evo čitam bivši mladi reprezentativac goran galešić raskinuo ugovor sa beerschotom, da li bi se moglo šta izvesti, tek su mu 23 godine :)
Odlazi Safete.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 30 dec 2012, 16:07

Treba Razbojniku javit, on je tamo po Belgiji :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Rios

Post Postao/la Rios » 30 dec 2012, 16:33

Citam ove price o marketingu i sl..Pa ljudi moji najbolji marketing koji jedan sportski kolektiv moze da ponudi jesu titule,dobri rezultati,pobjede,rekordi..Sve od navedenog Zeljo je ponudio u posljednje 4 sezone otprilike ali posjeta opada iz godine u godinu..Zasto je to tako? Pa vise je razloga po meni..Prvo,nas mentalitet..Ljudi se brzo zasite,porastu apetiti,svi ocekuju neke "avione,kamione" u Europi,super moderne stadione i sl.,i cim toga nema oni pocinju gubiti interes..Primjera je mnogo-od KK Bosne,preko RK Bosne pa do Zelje i Sarajeva..Drugi razlog je jedne prilike naveo i sam Sef..Nema kod nas te povezanosti navijaca sa klubom kao u Engleskoj recimo gdje ljudi na utakmice dolaze porodicno kao na neki izlet ili tako nesto..Kod nas je to slucaj sa malim brojem navijaca,odnosno sa tih 2 do 3 hiljade koje i dolaze svaku utakmicu..Ostali "otpadaju" cim se pojavi razlog broj 1..Treci razlog svako treba traziti i u (ne)kvaliteti nase lige..Rijetke su utakmice koje su neizvijesne na Grbavici konkretno,mozda samo derbi sa konama i donekle Siroki i Borac..Ostalo je unaprijed zna da Zeljo pobjedjuje i onda ljudima to nije zanimljivo,puno puta sam cuo ovakve odgovore od nekih ljudi kad ih pitam hoce li na utkamicu..Po meni su ovo najvazniji razlozi sto nema u kontinuitetu velike posjete na Grbavici..Ostali razlozi manje-vise.. ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 30 dec 2012, 17:04

Sto se marketinga tice, kada bi barem na tvsa izbacivali najavu utakmice npr. ono nesto kao ismartv sto radi bilo bi vise ljudi na utakmicama.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 30 dec 2012, 18:11

Trebao bi malo Bulent da poradi na tome, kada je Gredic drzao govor na skupstini rekao je "da svako u klubu treba da radi svoj posao ako zelimo da budemo bolje".
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 30 dec 2012, 18:38

Ako nam se Buki bude bavio marketingom necemo daleko dogurati.. Tim poslom treba da se bavi osoba skolovana za tu oblast ako zelimo nesto kvalitetno i konkretno.. Mada sto se posjete tice samo kvalitetnija infrastruktura je moze popraviti ali poznavajuci nas i to bi bilo kratkog daha.. Kako neko rece: takav smo mentalitet, i predpostavljam da i u Ligu Prvaka udjemo prve sezone bi bio pun stadion a vec sledecu sezonu nekih 5-6000.. Mi uvjek idemo iz krajnosti u krajnost.. Ili smo previse euforicni kada se desava nesto dobro ili previse kriticni kada se zasitimo rezultata.. Ko bi nam vise mogao ugoditi.. Nadati se da ce novo rukovodstvo iznaci najbolja rjesenja za klub..

p.s. Ima li kakvih mahalskih u vezi eventualnih pojacanja?? I sta se ovo boccaccio usutio kako je postao forumas godine :mrgreen: .. Propao covjek u zemlju :D ..
BUDI ŽELJO !!!

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 30 dec 2012, 20:16

Goran Galešić raskinuo sa Beerschotm nebi nam bio loš,šta mislite?

MaroonWhite1987
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1987 » 30 dec 2012, 20:31

Radmilo je napisao/la:Njima to nije strano čitav im je klub kopija, ili nešto nasilno, nema tu ljubavi nit je to iz ljubavi iznjedreno ta svako zna, pa i oni, i nisu oni tema ovdje nego naš klub svetinja. ;)
:lol: :o šta reče stručnjak i osta živ..
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 30 dec 2012, 20:52

Elvis Kurtović :D

http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... j-kurtovic" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 30 dec 2012, 21:12

ipetm je napisao/la:Elvis Kurtović :D

http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... j-kurtovic" onclick="window.open(this.href);return false;
Elvis Kurtović:

Onda se sjećam utakmica Želje u kupu UEFA. Učiteljica nas je pustila ranije iz škole da gledamo Željo – Ferencvaroš. Kad je Željo poveo 1:0, pokojni Sreto Šćepanović je u prenosu počeo da čita šta su navijači napisali od velikih slova i da se smije...

Pisalo je N-E-S-A-L-O-M-I-V-I 8-)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 30 dec 2012, 22:07

ublehas je napisao/la:Nisi u pravu, a evo i zašto.

Urađeno je preko 30ak projekata. Npr, oficijelna facebook stranica, Zvanična stranica, Plavo je srce u meni, postavljeni plakati na stadionu, akcija sa hengerima, plakati, nagradne igre na poluvremenu, ''djeca'' na poluvremenu, sve oko HM-a, džinglovi na radiju (da vrtili su se zadnjih nekoliko tekim i da i to košta).....i to je samo ono vidljivo. Što se tiče euforije oko travnika, akcija je ispala super, ali siguran sam da se 2-3 puta ne bi moglo ono ponoviti, to jeste ne bi sigurno došlo više raje.
Što se tiče posjete činjenica je da je na istu uticala i situacija oko paljenja zastave, pa raznih skandiranja (ovdje prije svega mislim na prenapuhanost incidenata od strane medija), dvije tekme bez publike......Pa protiv Širokog je bilo 8.000-9.000......
I kada saberemo sve ako pitarima oduzmemo derbi, a nama ove dvije tekme bez navijača, vidjećeš da nam je prosjek veći nego pitarima koji ovako nešto rade već dvije godine......
To sve sto su uradili jednostavno nije dovoljno.
Ta sranja na tribini jesu uticala, ali opet tu je marketing koji to treba "ponistiti". Pogotovo kod nas gdje ta desavanja nisu nista nova. Gdje nam je fudbal za k....
Protiv Sirokog je bila druga stvar.

Da smo igrali jos te dvije utakmice prosjek nam sigurno nebi bio preko 4500 sto je velika bruka.

@Dzole sav bi se taj trosak vratio od ulaznica
NO PYRO NO PARTY

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 31 dec 2012, 02:27

ma dok ne bude stadion kako treba i svake godine velike ambicije,jer iako smo najjaci u drzavi svedno nasa kvaliteta je daleko od zavidne tako da treba sto vise inovacija pravit na svim mogucim pojima :)
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 31 dec 2012, 10:55

Sretno svima! :)

http://manijaci.ba/index.php/novosti/tm ... odina-2013" onclick="window.open(this.href);return false;

White shoes never lose !

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 31 dec 2012, 11:01

ipetm je napisao/la:Sretno svima! :)

http://manijaci.ba/index.php/novosti/tm ... odina-2013" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakve mi vajde kad se ne može na taj forum registrovati, nešto vam ne funkcioniše to. ;)

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 31 dec 2012, 11:18

Radmilo je napisao/la:

Kakve mi vajde kad se ne može na taj forum registrovati, nešto vam ne funkcioniše to. ;)
Imaš poruku...

White shoes never lose !

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 31 dec 2012, 11:22

Opste poznato da su svi New Primitivci ,navijali za nas,ali nisam upoznat za koga je Drazen Ricl pokojni navijao.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 31 dec 2012, 11:27

barbarez je napisao/la:

Opste poznato da su svi New Primitivci ,navijali za nas,ali nisam upoznat za koga je Drazen Ricl pokojni navijao.
Ja imam izvore da je za nas navijao, i vjerovatno će biti odrađen u Željovcima. Legenda!

White shoes never lose !

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 31 dec 2012, 16:16

Sve najbolje u novoj 2013 a najvise zdravlja zelim svim forumasima bez obzira za koga navijaju ,a nasem Zelji da odbrani duplu krunu i napravi makar mali iskorak u Evropi.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 31 dec 2012, 16:42

Lijepo se provedite veceras. Ovu godinu sam docekao uz "Grbavicu", neopisiv osjecaj. Da nam 2013. bude jos bolja, ako je to ikako moguce. ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, MukiBek i 17 gostiju.