FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 03 maj 2017, 15:10

pinoglavi je napisao/la:Koliko smo puta izasli u Europu pa nam je borba za Europu nikakva ambicija
Predsjednik ti je do sad 10 puta Izjavio da je cilj liga 6 plus VRLO ti je upitna borba za evropu jer ne zavismo od sebe a znamo svi kako smo prolazili kad drugi o nama odlučuju
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 03 maj 2017, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 03 maj 2017, 15:11

pinoglavi je napisao/la:Koliko smo puta izasli u Europu pa nam je borba za Europu nikakva ambicija
To nek zahvale Azmiru, igracima koje im je doveo i bodovima....sa ovim bi se borili za mrtvi opstanak i sa ovim NJUO.....
🔴⚫️

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 maj 2017, 15:12

ma zaboravite, sve 5
Nad tobom sunce najljepše sja

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 03 maj 2017, 15:17

Jedino pozitivno je sto ce mo se sigurno boriti za titulu u sezoni 2017/18.....
🔴⚫️

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 maj 2017, 15:19

pinoglavi zasto se raspravljas s fudbalskim analfabetama

JustSayin
Kontakt:

Post Postao/la JustSayin » 03 maj 2017, 15:22

https://www.kli x.ba/sport/nogomet/hotic-za-klix-ba-kadusic-i-crnkic-definitivno-napustaju-sarajevo-zbog-nekorektnosti-kluba/170503098?utm_medium=Status&utm_****=Facebook&utm_content=170503098&utm_campaign=Klix.ba+Facebook+status
Kadusic odlican bek,vladin profil igraca pa eto..
Ukopa nas carsija !

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 03 maj 2017, 15:23

Skver je napisao/la:Jedino pozitivno je sto ce mo se sigurno boriti za titulu u sezoni 2017/18.....
Jel zbog izbora ili ?

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 maj 2017, 15:26

Chinaglia je napisao/la:pinoglavi zasto se raspravljas s fudbalskim analfabetama
Ne mogu da se nacudim razmisljanju da nemamo klubske ambicije, a na 4. smo mjestu, pa moram odgovoriti cisto da se fasciniram kojom logikom se dolazi do takvih zakljucaka

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 maj 2017, 15:27

eto, u Slobodi plate redovne, u Sarajevu nisu, sta cemo sada
ajmo ih pljuvat jbg sta bismo drugo

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 maj 2017, 15:29

pinoglavi je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:pinoglavi zasto se raspravljas s fudbalskim analfabetama
Ne mogu da se nacudim razmisljanju da nemamo klubske ambicije, a na 4. smo mjestu, pa moram odgovoriti cisto da se fasciniram kojom logikom se dolazi do takvih zakljucaka
logikom da ne vole precjednika i jer vire iz pakasa onog bivseg

kada se raspravljalo o losoj posjeti za vrijeme bivseg precjednika, odgovor je bio: previse vi konzumirate lige petice, uz obavezne smajlije, a kada se raspravlja o losoj posjeti kada je Senco precjednik, onda se navede bruku nekih razloga, sta ti je reci objektivnost, pardon, retardiranost

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 maj 2017, 15:31

Chinaglia je napisao/la: kada se raspravljalo o losoj posjeti za vrijeme bivseg precjednika, odgovor je bio: previse vi konzumirate lige petice, uz obavezne smajlije, a kada se raspravlja o losoj posjeti kada je Senco precjednik, onda se navede bruku nekih razloga, sta ti je reci objektivnost, pardon, retardiranost
:lol: :lol: :lol: jest bas tako, previse vi gledate lige petice, posjeta je O D L I C N A, .............karta nije skupa jer se ima za Tomu, Vive, ovakve karte i trebaju biti..........ZAKON TRZISTA.........

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 maj 2017, 15:45

eto, najavio je UO sniziti cijene karata za narednu sezonu, pretpostavljam 5 i 5, ili 5 i 3, nebitno, poenta je da posjeta nece biti nista znajacno veca, npr 500 ljudi ce doci vise, pa sta cete tada pisati.. zapravo znam, opet isto: nikakve ambicije, coban vodi klub, UO nikakav, marketing nikakav, nema jakih igraca u ekipi, bla bla

ajde da ce doci 1500-2000 ljudi vise, pa da kazes da je problem bio jer su karte bile skupe, vidjeti cete da nece.. Tuzla nije takva sredina, mi cemo uvijek imat taj neki okviran broj koji prati klub, u dobro ili lose vrijeme, posjeta ce manje-vise uvijek biti standardna, a mi stadion kao protiv Jedinstva, Igmana ili Radnika, mozemo napunit samo kada je euforija, tj momenat, nema sanse da mi imamo prosjek od npr 5000-6000 kroz citavu sezonu, da ne pricam o punom stadionu, to su price za malu djecu (ne pomazu tu nikakve klase od igrace, ambicije, titule i slicno)

ja sam vam dao primjer, borili smo se prosle sezone za duplu krunu, imali smo igrace, "precjednika koji voli klub", atmosferu, a vidjeli smo posjetu, da se OKK Sloboda bori za titulu ili da igra ABA ligu, garantujem vam da bi Mejdan bio pun, zasto, jer se vise lozimo na kosarku, jer smo grad kosarke, jednostavno je tako

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 maj 2017, 17:28

Ko vam pise ove postove, Imamovic, Lakic? Aid? Zare? :urnebes:

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Rimes87 » 03 maj 2017, 18:38

tuzlak1987 je napisao/la:Ko vam pise ove postove, Imamovic, Lakic? Aid? Zare? :urnebes:
Ja. [emoji14]

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 03 maj 2017, 19:05

tuzlak1987 je napisao/la:Ko vam pise ove postove, Imamovic, Lakic? Aid? Zare? :urnebes:

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Mozda veterani Slobode :lol: :lol: :lol: :lol:
DRŽAVA TUZLA!!

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 03 maj 2017, 19:14

staragarda je napisao/la:
FrantoBauzek je napisao/la:Razlozi slabe posjete ove sezone?
Lose igre, nikakve klubske ambicije,TV prenosi,skupe ulaznice,uzasni termini, odlazak Husica i dolazak ovih STRUCNJAKA,los marketing,losi rezultati...ako hoces jos moze u pp
Iskljucen mi je pp. Generalno mislim da nama fali puno toga kako u organizaciji tako i marketingu. I prosle sezone, dok smo igrali na dva fronta i bukvalno za dlaku ostali kratkih rukava, nije bio nivo kao npr. za vrijeme Cire i ulaska u PL :roll:

Definitivno mislim da sve spletke i pol. igre u i oko kluba je mnoge udaljilo od stadiona. Stoji i to, da bez dovoljnog kapitala, po meni u kombinaciji sa cistom ljubavi ali prije svega strucnosti, ne moze biti ni dobre organizacije. Nama trebaju ljudi, koji ce biti iskljucivo zaduzeni za marketing, koji ce biti placeni za to. To dosada nismo imali :|

Svi mi volimo Slobodu, ali covjek se umori kada na volonterskom nivou pomaze. Umori se zbog ne postojanja strukture. To je kao ratovanje na gerilski nacin. Bez prave vojske, nema ni dobijenog rata :nene:

Moram zato pohvaliti rad "Prijatelji FK Slobode" i dizanje nove stranice. Ne ide nista preko noci, tako da mic po mic strpljivo i doci cemo do cilja. Samo moramo ujedinjeno i marljivo raditi u korist kluba. Kao sto rece stari kineski filozof Lao Tse: "Putovanje od hiljadu milja počinje prvim korakom."
League Cup winners
Yugoslavia - ★

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 03 maj 2017, 19:17

Posjeta od 1000 ljudi u prosjeku od kako su ovi tu,je kurc.evaca........Najbolja je bila sada skoro 4000...ostalo zalost.A kako god okrenes,umorio se narod,i da je marka....umorio se od veliko nista....treba nam titula pod hitno...
Bice bolje,snizice karte,valjda se i pojacamo.......
Udri po pitarima,samo hrabro......
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 maj 2017, 19:56

nece biti bolje, jer ne treba biti bolje, sve dok smo debili kakvi jesmo
bolje ne zasluzujemo, ni sa cime nismo pokazali da zasluzujemo

mi sami sebi kreiramo situaciju, umjesto da uvijek gledamo ka naprijed, mi se dijelimo u neke "klanove"

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 maj 2017, 20:06

I ja bi da imamo bosanskog Mamica,da Sloboda hara ligom i kupom,prodaje igrace u evropske klubove,da igra euro tekme,da imamo stadion kako treba,ali nema,niti ce skoro biti.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 03 maj 2017, 21:09

harry_90 je napisao/la:I ja bi da imamo bosanskog Mamica,da Sloboda hara ligom i kupom,prodaje igrace u evropske klubove,da igra euro tekme,da imamo stadion kako treba,ali nema,niti ce skoro biti.
Nasli bi i njemu manu vrlo brzo, ne sekiram se ja za to.
Kako bi mu se j.ebalo od do sto nam vecina napada ide po lijevoj strani, sto su slova na dresovima bijele boje itd itd...
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.