FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Idemoooooo
Zove KOŠEVO,hajdeeeeereee,svi,svi,svi!!!!
Zove KOŠEVO,hajdeeeeereee,svi,svi,svi!!!!
Očekivanja za večeras : nema kiše , treba spremiti dobru jaknu i zbog SFF neće biti više od 2-3 000 max ljudi , jbg situacija je takva.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Dobro dosao brate, nemoj nikog prozivat u startu da ne bude da je fejk profil

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
10k najlaganije
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Realno ako zbog SFF-a propustis tekmu Sarajeva **** onda...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Ruku i nogu definitivno

Ma nažalost je takva situacija , prema pravcu Koševa slabo ko ide sad zasad

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- LegendKiller
- Kontakt:
Nije mi jasno na osnovu čega se tvrdi da zbog SFF a neće biti raje. SFF je crveni tepih i kino, sumnjam da je nekome draže vidjeti Bona od Sarajeva. Sto se tiče izlaska i kafane, u 23 h neće niko nigdje zakasniti, tek počinje sve u to doba.
Zbog SFFa, turista i dijaspore trebalo bi čak biti više raje.
-
- Kontakt:
Kakve 2-3k 8k minimum.Ne razumijem kakve veze SFF ima sa nama hahaha.Kome je to bitnije ima u cosku gore neka se odjavi ili neka napusti temu jer navijac ovog kluba nije niti je ikad bio.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Da nije TV demagog, protiv Sloge izmisljao toplu vodu, bilo bi, ovako abd.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Naš SFF je na Koševu, ko hoće bujrum ko neće nemoj ni na derbi dolazit, selam. Vakat je da se krene vidimo se na Koševu braćo 

Ima li gdje sastav?
FK SARAJEVO je vise od kluba
Pa sam krenuo da razmisljam sta nas klub a i nase klubove najvise j e b e, kad imas dobrog igrace
Iskoci prvo Rom iz olimpica kofu dere dres, pa suncokret nije bitno hocul ja produzit, pa said u prvom, pa skoro, pa ves masine iz drezdena
Pa na kraju rahmanovic ljubav ovo ono ugovora ostalo 3 mjeseca itd
Pa evo sad neki tip iz osjeka bio im kapiten najbolji igrac zabec (il nesto tako) javno prico viko zvao hajduk da ga dovede j e b o majku a ima jos 1 godinu ugovor, valjda oni traze 4-5 m€ zanjeg al posto pasce rice priziva hajduk reko ok platicemo samo 1 m€ ako hocete ako necete sacekacemo godinu i doce dzaba
Treba vodit racuna o svemu
Poštujem tebe i tvoje postove, ali sa ovim se ne slažem nimalo! Nisu oni toliko jaki kao u vrijeme Jakirovića, sva njihova slabost vidjela se u prve četiri utakmice Europe, uz dužno poštovanje sinošnje pobjede. Rendulić nije ni upola kvalitetan kao Jakirović te neke bodove da upišu odmah zaboravi ili išta slično. Teško će oni od kona preko Borca do nas i Širokog.napoleon72 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 00:30Ma brate nije ovo Premiership, ovo je liga gdje imas ljetne i zimske pripreme, ti u decembru mozes imat qrac od ekipe i kasnit za prvim 15 bodova, pojacat se do Boga i prekucat proljetni dio prvenstva. Oni realno i s kombinovanim sastavom mogu rjesavat 70% protivnika u ligi, ako na polusezoni budu zaostajali do 7-8 bodova, mogu bez po muke osvojit ligu na proljece. Jos da dovedu 3-4 igraca od love koja ce kanut od ulaska u grupu. I taj ritam cetvrtak - subota ce bit 6 puta u godini. Kup ce, vjerujem, odmah halalit.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Dobro je Trako igra
- f0rest1946
- Kontakt: