Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
S tim nickom bi ti to trebao znatiKingJamesMVP je napisao/la:Fali li iko Cavsima?
Nisam doma, s moba sam. Pije sejopaa7 je napisao/la:S tim nickom bi ti to trebao znatiKingJamesMVP je napisao/la:Fali li iko Cavsima?![]()
Upitni su James i Irving zbog odmora i jos se ne zna hoce li igrati ili ne.
e onda im je puška, oba puta ove sezone kad nije igrao izgubili surisingforce je napisao/la:LeBron ne igra
Ima gđa Coates @Effenbergova miljenicavan gall je napisao/la:Imal ko za veceras 2-3 "sigurna" strelca
Vidi vidi, 24 sata me nema ovdje a propustaju me kroz usta!Wandelanoite je napisao/la:Ima gđa Coates @Effenbergova miljenicavan gall je napisao/la:Imal ko za veceras 2-3 "sigurna" strelca
Ja sad na guzove prodje Detroita U 54.5 u 2/4 samo zato sto onaj trut Drummond nije pogodio 4/4 slobodna!Evolution87 je napisao/la:gledaj wadea sa 34 godine u b2b tekmama trpa, tj trpa veceras jer ga ja imam under
Kad bookie nesto procjeni 1.6 a kontra opciju 2.30, ova 2.30 to je opcija koja nikad ne dolazi. Prije ce kvota 4 ili 5 doci. Ja sam tu bez mozga odigro samo da ne kontam -3.5 Detroita, ako sad prodju Wizardsi ostane mi to i Brooklyn +10.5 ali oni su mi briga velika. Njima da das +650 poena ispusili bi preko.bvb je napisao/la:Jel moguce da su ovi iz Clevelanda toliko losiji bez Jamesa, Detroit otpocetka vodi i prednost nikad ispod 7 poena jbt. Pao sam sve sto sam odigrao veceras, ode 60-70E za 20 minuta, cim su krenule utakmice 'vrijednost' listica mi spade za 60-70 procenata i kontstantno se drzi, niko ne stize
Jbg, moja greska, jesu ruzne kvote, nije veliki profit, a ne prolazi cesto. Stavio 30E na to, ali isti vrag je i ovamo gdje sam stavljao po 10 na kombinacije od 3-4 para. Brooklyn sam isto kjeca odigrao u singlu.Effenberg je napisao/la:Kad bookie nesto procjeni 1.6 a kontra opciju 2.30, ova 2.30 to je opcija koja nikad ne dolazi. Prije ce kvota 4 ili 5 doci. Ja sam tu bez mozga odigro samo da ne kontam -3.5 Detroita, ako sad prodju Wizardsi ostane mi to i Brooklyn +10.5 ali oni su mi briga velika. Njima da das +650 poena ispusili bi preko.bvb je napisao/la:Jel moguce da su ovi iz Clevelanda toliko losiji bez Jamesa, Detroit otpocetka vodi i prednost nikad ispod 7 poena jbt. Pao sam sve sto sam odigrao veceras, ode 60-70E za 20 minuta, cim su krenule utakmice 'vrijednost' listica mi spade za 60-70 procenata i kontstantno se drzi, niko ne stize
Ma razumijem te drug perfektno. Kvota konvergira tacno ondje gdje oni zele. Ako bas dobro pratis live kvote na 95% meceva one se vrte oko zadanih pocetnih, nek krenu podbacivati dobice signal da slijedecih par minuta pretrpaju, nek krenu prebacivati dobiju signal da prave turnovere i trose vrijeme. Nisu bookiesi ludi, oni znaju da bez obzira na njihovu procjenu live kvote su podlozne arbitrazi kod pametnih ulagaca, i to je neminovno ali oni cine sve moguce da te mogucnosti ili drze sto krace otvorenim ili da nekako izmajmunisu da se tu nemoze previse vrijednosti iscackati a bez da narusis originalnu okladu, evo pogledaj sad daju mi Brooklyn -3.5, ja da uzmem Charlotte +3.5 on ce dati overkill da mi dodje na mojih +10.5 Brooklyna i oni ce na kraju sami napraviti -10.5,bvb je napisao/la:Jbg, moja greska, jesu ruzne kvote, nije veliki profit, a ne prolazi cesto. Stavio 30E na to, ali isti vrag je i ovamo gdje sam stavljao po 10 na kombinacije od 3-4 para. Brooklyn sam isto kjeca odigrao u singlu.Effenberg je napisao/la:Kad bookie nesto procjeni 1.6 a kontra opciju 2.30, ova 2.30 to je opcija koja nikad ne dolazi. Prije ce kvota 4 ili 5 doci. Ja sam tu bez mozga odigro samo da ne kontam -3.5 Detroita, ako sad prodju Wizardsi ostane mi to i Brooklyn +10.5 ali oni su mi briga velika. Njima da das +650 poena ispusili bi preko.bvb je napisao/la:Jel moguce da su ovi iz Clevelanda toliko losiji bez Jamesa, Detroit otpocetka vodi i prednost nikad ispod 7 poena jbt. Pao sam sve sto sam odigrao veceras, ode 60-70E za 20 minuta, cim su krenule utakmice 'vrijednost' listica mi spade za 60-70 procenata i kontstantno se drzi, niko ne stize
I sta velis, gdja Coates je definisala prema cemu ce kvote konvergirati?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.