Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

EL PREZIDENTETETETE
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la EL PREZIDENTETETETE » 08 maj 2010, 20:27

Ako se ne varam, slična situacija je bila i sa Messijem. Oporavio se i trenutno igra na vrhunskom nivou. I sa Torresom će biti sve uredu, sam je izjavio da je i pod povredom igrao neke od utakmica, što znači da nije imao vremena za oporavak ( :
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES

SG8
Kontakt:

Post Postao/la SG8 » 08 maj 2010, 21:25

kurdt je napisao/la:
SG8 je napisao/la:sto se mene tice, nama ne treba pojacanja, samo neka ostanu Torres i Gerrard, ali neka ide onaj supak Benitez.
Treba nam novi trener, prije svega....koji zna sta ce uraditi sa parama :roll:
S kojim parama je li to Benitez raspolaze budzetom od 100-tinjak miliona pa ne zna sta ce s tolikim parama pa nam treba neko ko zna s parama. Druze mi nemamo para
pa jeste, ali za neke igrace za koje nikad nisam cuo je davao PREVISE para, recimo robbie keane 25 mill, riera 18 mill, skrtel nesto slicno...kad vec ima para neka ih ulozi kako treba.
LIVERPOOL is the religion!
ANFIELD is our church!
THE KOP is our choir!

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 08 maj 2010, 22:11

SG8 je napisao/la:
kurdt je napisao/la:
SG8 je napisao/la:sto se mene tice, nama ne treba pojacanja, samo neka ostanu Torres i Gerrard, ali neka ide onaj supak Benitez.
Treba nam novi trener, prije svega....koji zna sta ce uraditi sa parama :roll:
S kojim parama je li to Benitez raspolaze budzetom od 100-tinjak miliona pa ne zna sta ce s tolikim parama pa nam treba neko ko zna s parama. Druze mi nemamo para
pa jeste, ali za neke igrace za koje nikad nisam cuo je davao PREVISE para, recimo robbie keane 25 mill, riera 18 mill, skrtel nesto slicno...kad vec ima para neka ih ulozi kako treba.
Robbie je prodat za 20 miliona nakon polusezone a Riera je kupljen za 8 miliona kakvih 18 ba skrtel je solidan stoper a kostao nas je negdje izmedju 5 i 10 milona. Za kakve je sitne pare Benitez dovodio igrace svi su opravdali ulozeni novac sem Babela
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

SG8
Kontakt:

Post Postao/la SG8 » 08 maj 2010, 22:28

znas za koliko je robbie prodat? za 12 mill, riera kostao 15-18, a skrtel eto neka bude 8, ali opet jesi li ikad cuo za rieru i skrtela prije nego sto su dosli u LFC ?
ANFIELD is our church!
THE KOP is our choir!

EL PREZIDENTETETETE
Kontakt:

Post Postao/la EL PREZIDENTETETETE » 08 maj 2010, 23:00

Nema to veze ako se nije čulo za igrača, ako trener zna prepoznati ono što valja pa taj igrač za 1-2 godine postane "zvijezda" hehe
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 08 maj 2010, 23:51

Monolog je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Pa prodaja Torresa i Gerrarda bi sasvim sigurno značila još veće propadanje. Njihovim odlaskom bi Liverpool postao sasvim prosječna ekipa, a to nije ni u čijem interesu. Nadam se da će se kesa odriješiti, ili ako ništa, da će se za onoliko para koliko se bude imalo, dovesti par odličnih pojačanja(ne moraju to biti navikani fudbaleri, ali trebaju znati svoj posao i izvršavati zadatke), te da se sljedeće sezone bore za sami vrh.
neigraju samo Gerrard i Torres, "mozda" ako oni odu, cak liverpoolu bude bolje islo :oops:
Ali se njihovom prodajom može zaraditi, a ne prodajom N'Goga i Lucasa, razumiješ.
ako ih prodaju, koga ce oni kupiti, dovest ce nekoga igraca max do 10 mil.
ovo im je 100% zadnji put sto su nekog igraca tj. Aquilanija doveli za 20 mil

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 09 maj 2010, 00:28

SG8 je napisao/la:znas za koliko je robbie prodat? za 12 mill, riera kostao 15-18, a skrtel eto neka bude 8, ali opet jesi li ikad cuo za rieru i skrtela prije nego sto su dosli u LFC ?
Robbie je igrao samo polusezone nemoguce je da je prodat za duplo manju cijenu nego sto je kupljen a igrao 3-4 mjeseca ovo za Rieru si ti garant sanjao iznad 10 miliona nije garant. Ko je cuo za vidica ronalda nanija prije nego sto su dovedeni u Man Utd
Tvoje oči ko farovi FIće

vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,

EL PREZIDENTETETETE
Kontakt:

Post Postao/la EL PREZIDENTETETETE » 09 maj 2010, 00:31

Zna li se, koliko Liverpool ima novca za dovođenje igrača, bez prodaje nekih ? :?

Rekli su da Liverpool neće morati prodavati da bi kupovao, e sad koliko je to tačno :arrow:

SG8
Kontakt:

Post Postao/la SG8 » 09 maj 2010, 10:12

kurdt je napisao/la:
SG8 je napisao/la:znas za koliko je robbie prodat? za 12 mill, riera kostao 15-18, a skrtel eto neka bude 8, ali opet jesi li ikad cuo za rieru i skrtela prije nego sto su dosli u LFC ?
Robbie je igrao samo polusezone nemoguce je da je prodat za duplo manju cijenu nego sto je kupljen a igrao 3-4 mjeseca ovo za Rieru si ti garant sanjao iznad 10 miliona nije garant. Ko je cuo za vidica ronalda nanija prije nego sto su dovedeni u Man Utd
samo vidi ovo... da je recimo ronaldo otisao u liverpool kad je otisao u manchester, sta mislis bili benitez napravio onakvog igraca od njega, kao sto je ferguson?
ANFIELD is our church!
THE KOP is our choir!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 maj 2010, 10:14

Čisto sumnjam, prosto ne vjerujem, poznavajući njegov sistem rotacije. Btw, kad smo kod toga, zna li iko koliko je utakmica za redom Benitez mijenjao prvu postavu? Mislim da je postavio neki rekord, ali nisam siguran.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 09 maj 2010, 10:24

Riera je koštao 8.000.000 €.
EL PREZIDENTETETETE je napisao/la:Zna li se, koliko Liverpool ima novca za dovođenje igrača, bez prodaje nekih ? :?

Rekli su da Liverpool neće morati prodavati da bi kupovao, e sad koliko je to tačno :arrow:
Benizet će imati na raspolaganju između 30 i 40 miliona najmanje +prodaće Rieru i možda još neko ode vidjećemo.Uglavnom imaćemo bar 30-tak miliona za pojačanja.U posljednje vrijeme se spominje cifra od 50 miliona u što čisto sumnjam ali eto vidjećemo.
FK Pjetlovi

EL PREZIDENTETETETE
Kontakt:

Post Postao/la EL PREZIDENTETETETE » 09 maj 2010, 10:31

Ako bude 50 miliona to i nije tako loše. 2 dobra igrača se mogu kupiti kada se dodaju novci od prodaje nekih

Nemeth nam se vraća sa posudbe i mislim kako je vrijeme da taj momak procvjeta hehe. Ja bi volio da vidim

pojačanja na lijevom beku i krilu ( :

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 09 maj 2010, 10:37

Monolog je napisao/la:Čisto sumnjam, prosto ne vjerujem, poznavajući njegov sistem rotacije. Btw, kad smo kod toga, zna li iko koliko je utakmica za redom Benitez mijenjao prvu postavu? Mislim da je postavio neki rekord, ali nisam siguran.
Jel od Reine napravio igraca onda Xabi Alonso Masch Agger. Nek je Guardiola od Busketsa napravio igracinu Lucas je za biskvita loptu izmislio
Tvoje oči ko farovi FIće

vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 maj 2010, 10:43

kurdt je napisao/la:Jel od Reine napravio igraca onda Xabi Alonso Masch Agger. Nek je Guardiola od Busketsa napravio igracinu Lucas je za biskvita loptu izmislio
Reina je ponikao u Barcinoj školi, dakle, automatski mora biti vrhunski golman. A to za Leivu neću ni komentarisati. Ako je on bolji od Busquetsa, onda ti ne gledaš utakmice, već čitaš komentare "vrhunskih" stručnjaka na Barcinoj temi. :D
Mascherano je i u West Hamu bio sasvim dobar, sada je samo malo bolji, nije to toliki napredak da bi se moglo reći da je Rafa za to zaslužan. Što se tiče Aggera i Xabi-ja, tu skidam kapu. To niko ne može prigovoriti, da se razumijemo. No, činjenica je da je i jednog od najvećih talenata upropastio, Babbela. Još samo treba da kažeš da je od Carraghera i Gerrarda napravio igrače kakvi su trenutno. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 09 maj 2010, 11:07

Ja kontam da ce se nekako ipak "sabrati" tih 50-tak miliona, jer ako ih ne bude, zbogom velikoj cetvorci.
Jedan napadac ( uz Nemetha) i lijevo krilo...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 09 maj 2010, 13:15

Cuj Lucas bolji od Busquetsa :mrgreen:

Danas mozemo da spasimo sezonu , oderemo Hull i Rafa ce opet biti veliki pobjednik 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 09 maj 2010, 14:24

Ronaldu 900.000 funti za trosatnu ekshibiciju
Najskuplji nogometaš svijeta, zvijezda madridskog Reala Cristiano Ronaldo, dobit će 900.000 funti za trosatni nastup na ekshibicijskoj priredbi koja će se održati 17. maja u londonskoj O2 Areni.

Događaj nazvan "A:3K Football", čije će održavanje koštati oko deset miliona funti, ima za cilj dobiti pobjednika nakon niza revijalnih nogometnih disciplina.

U jednoj od njih će takmičari biti zatvoreni u kavezu obloženom pleksiglasom. U njemu će biti šest golova i dvije lopte, a cilj će biti zabiti što je moguće više pogodaka u zadanom vremenu.

Suparnici Ronaldu u toj i ostalim igrama bit će Steven Gerrard, Didier Drogba, Cesc Fabregas i David Villa, a očekuje se da će im se pridružiti još jedno poznato ime.

"Možemo službeno potvrditi da će Ronaldo biti takmičar na ovogodišnjem događaju. Još jedna velika zvijezda će popuniti listu sudionika, a vjerujemo da ćemo njegovo ime moći objaviti predstojeće sedmice", kazao je za News of the World Terry Byrne, jedan od organizatora priredbe koju bi uživo trebalo promatrati oko 15.000 gledatelja.
FK Pjetlovi

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 09 maj 2010, 15:04

Dirk je napisao/la:Cuj Lucas bolji od Busquetsa :mrgreen:

Danas mozemo da spasimo sezonu , oderemo Hull i Rafa ce opet biti veliki pobjednik 8-)
iskreno ni jedan ni drugi nisu nista posebno.
sto se tice price o pojacanjima i trenerima... tu se nista ne zna a vjerovatno ce se desiti isto sto i proslo ljeto. ja sam uvjeren da rafa ostaju na moju zalost :D
sto se nemetha tice moje misljenje je da je on precjenjen igrac poprilicno i da ce te se mnogi razocarati jer iskreno nije napravio puno ni ove sezone a i sklon je povredama.
You are someone else I am still right here

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 09 maj 2010, 17:48

0-0 protiv hulla ,kraj prvog poluvremena....
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Red_hart_mure
Kontakt:

Post Postao/la Red_hart_mure » 09 maj 2010, 17:58

Hej gleda li ko Liverpool imamo li bar šansi..koji sastav nisam stigao naći ništa..
LIVERPOOL IN MY HEART....

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.