Safet Sušić - Pape

Virtu4l
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Virtu4l » 09 jun 2012, 17:04

gringobih je napisao/la: Ne zelim uopste da forumske rasprave predju u privatne!!!
Ali samo cu ti ovo reci da sam u vezi Safeta i problema njegove igre isao 2 godine ispred!
Znam da je to tesko priznati ali tek sad vidis ono sto sam ja vidio prije dvije i vise godine... ;)
Apsolutno ništa ne vidim. Samo vidim ljude koji pljuju nakon poraza i zavlače se u rupe nakon dobrog rezultata, vidim ljude bez imalo kulture i odgoja, bez ikakvog poštovanja.

Dovoljno je da vidim kako bi ti Stevanovića u prvu postavu a tima i jasno mi je s' kim pričam.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 09 jun 2012, 17:06

Neki ozbiljno kontaju da smo mi u najmanju ruku Brazil pa da se prvenstva ocekuju svaki put. I treba malo pustiti covjeka da radi duze vremena, a ne imas 2 godine i to je to, ako ne plasiras otjerati cemo te, a i ako uspijes svejedno cemo te otjerati. Suditi nakon kvalifikacija.
Celik!3,2,2.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 09 jun 2012, 17:07

Ne znam stvarno zasto se ovoliko pljuje po legedni naseg fudbala.Ovi decki iz plavog dijela nase nam metropole ga omalovazavaju i pljuju al bukvalno.Pa dobro ljudi, nismo mi njemacka il' španska repka pa da imas 40 igraca u opticaju i to sve wc.Mi nemamo ni jednog takvog.Džekson je nesto najblize tome.Pored naseg fudbalskog vrha,koji evo polako zavrsava iza resetaka ko bi sta mog'o napravit.Nisu Vaha,Bajevic i ostali odbili nasu repku zato sto su male finansije nego zbog cjelokupnog drustvenog stanja( po mom misljenju).Ma dajte molim vas pa imaju ti ljudi love nismo mi ni svjesni.X puta sam rek'o da postujem Safetov igracki dio, trenesrki vise manje.Na ocigled svih nas ima on propusta dosta, duVa tu neka promaha i u taktici i u svemu, svi to znamo, niko ne osporava.Al' ruku na srce nije zasluzio ovo ovdje.To ti je sl tome da S.Gerrard postane za izvjesno vrijeme trener engleske repke.Mislite li da bi od strane navijaca Evertona,Utd-a,Chelsea itd dobijao uvrede samo zato sto je bio reds cijeli zivot.Naravno da ne.To se legendama ne desava.Ne moras ih volit, al' ih bar postuj ;)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 09 jun 2012, 17:09

Virtu4l je napisao/la:
gringobih je napisao/la: Ne zelim uopste da forumske rasprave predju u privatne!!!
Ali samo cu ti ovo reci da sam u vezi Safeta i problema njegove igre isao 2 godine ispred!
Znam da je to tesko priznati ali tek sad vidis ono sto sam ja vidio prije dvije i vise godine... ;)
Apsolutno ništa ne vidim. Samo vidim ljude koji pljuju nakon poraza i zavlače se u rupe nakon dobrog rezultata, vidim ljude bez imalo kulture i odgoja, bez ikakvog poštovanja.

Dovoljno je da vidim kako bi ti Stevanovića u prvu postavu a tima i jasno mi je s' kim pričam.
http://www.optikaloris.ba/loris_preloader.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jun 2012, 17:14

Centre forward je napisao/la:Ne moras ih volit, al' ih bar postuj ;)
Samo odi na temu o rukometnoj reprezentaciji pa ćeš da vidiš s' kim sve imamo posla, ovo je liječenje ličnih frustracija putem tastature i monitora, ništa drugo. Kritike su uvijek dobrodošle, mora ih biti, ali kada kritikuješ ono što je loše, onda moraš pohvaliti ono što je dobro.

Ovaj tim je odradio svoj dio posla, plasirali smo se u baraž već dva puta, da nije bilo Spahićeve gluposti vjerovatno bi sada mi igrali na ovom prvenstvu. Vrlo blizu je i trenutak kada ćemo otići na veliko takmičenje. Samo se kvalifikacije broje, samo su one bitne, možemo mi izgubiti svaku prijateljsku, sasvim je nebitno - samo da u kvalifikacijama budemo oni pravi, kao što smo i bili u zadnjim ciklusima.
Voli te tvoje Sarajevo.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 09 jun 2012, 17:19

Navijam za Željezničar ali mi je ipak reprezentacija iznad kluba ( to je sasvim normalno ). Ne vidim razloga da mijenjamo selektora iz više razloga: najbolje odrađene kvalifikacije u historiji fudbala u Bosni, najviše osvojenih bodova, pod njegovom palicom smo ostvarili najbolji plasman na rang listi, jedini trener koji je uspio preokrenuti rezultat u utakmici ( Rumunija kući ) ...

Pape je gospodin čovjek, uvijek bio i uvijek će biti.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 jun 2012, 17:26

Henderson je napisao/la:Navijam za Željezničar ali mi je ipak reprezentacija iznad kluba ( to je sasvim normalno ). Ne vidim razloga da mijenjamo selektora iz više razloga: najbolje odrađene kvalifikacije u historiji fudbala u Bosni, najviše osvojenih bodova, pod njegovom palicom smo ostvarili najbolji plasman na rang listi, jedini trener koji je uspio preokrenuti rezultat u utakmici ( Rumunija kući ) ...

Potpis. Sto se mene tice, jedna od najboljih stari kod Susica je to da se nadigravamo sa velikim ekipama, igramo muski protiv francuza, protiv Brazila itd. Istina nismo ih pobjedili ali kao sto je svak mogao vidjeti odlucile su nijanse. Prije smo igrali kao mala ekipa koja je na iznenadjenje mogla dobiti nekoga od velikih, a sada igramo ravnopravno sa njima. Rezultati ce doci, bitno je da imamo samopouzdanje.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 09 jun 2012, 17:34

Virtu4l je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:Ne moras ih volit, al' ih bar postuj ;)
Samo odi na temu o rukometnoj reprezentaciji pa ćeš da vidiš s' kim sve imamo posla, ovo je liječenje ličnih frustracija putem tastature i monitora, ništa drugo. Kritike su uvijek dobrodošle, mora ih biti, ali kada kritikuješ ono što je loše, onda moraš pohvaliti ono što je dobro.

Ovaj tim je odradio svoj dio posla, plasirali smo se u baraž već dva puta, da nije bilo Spahićeve gluposti vjerovatno bi sada mi igrali na ovom prvenstvu. Vrlo blizu je i trenutak kada ćemo otići na veliko takmičenje. Samo se kvalifikacije broje, samo su one bitne, možemo mi izgubiti svaku prijateljsku, sasvim je nebitno - samo da u kvalifikacijama budemo oni pravi, kao što smo i bili u zadnjim ciklusima.
Frustracije i te kakve Chelseovac.Bolesne u najmanju ruku.Takvi smo ti mi Bosanci.Nama je uvijek tudje bolje neg' naše,samo se svajdamo i kritikujemo.Shvatam ja da se klub voli.Sloboda je ispala u 2 ligu i ne moze mi bit svejedno,cak stavise, nije mi bilo dobro al' nikako.Al' kad govoris o bilo cemo pa i ljubavi prema klubu moras ostati u sferi realnosti i ne uvrijedit nekog drugog.Na ovoj temi je obrnuto.Puno vise uvreda(ljubmornih, neargumentovanih) od realnosti.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 09 jun 2012, 17:40

Henderson je napisao/la:Navijam za Željezničar ali mi je ipak reprezentacija iznad kluba ( to je sasvim normalno ). Ne vidim razloga da mijenjamo selektora iz više razloga: najbolje odrađene kvalifikacije u historiji fudbala u Bosni, najviše osvojenih bodova, pod njegovom palicom smo ostvarili najbolji plasman na rang listi, jedini trener koji je uspio preokrenuti rezultat u utakmici ( Rumunija kući ) ...

Cuj on gospodin, pa covjece Pape nije u stanju da izgovori prosto prosirenu recenicu, to je obicni seljak, bio je dobar fudbaler,ali trener nije niti ce kada postati!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 09 jun 2012, 17:50

vendeta87 je napisao/la:

Cuj on gospodin, pa covjece Pape nije u stanju da izgovori prosto prosirenu recenicu, to je obicni seljak, bio je dobar fudbaler,ali trener nije niti ce kada postati!
Sam sebi skačeš u stomak iz dva razloga. Prvi je niti Mourinjo zna perfektno engleski, španski, Capelo engleski ... pa ih to ne spriječava da budu ili su bili trener Reala, Chelsija, Engleske ... Ima milion primjera.
Također, niti Ibišević, Salihović, Pjanić odlično ne govore bosanski jezik pa ih to ne spriječava da igraju za Bosnu.
Po tebi treba raditi test bosanskog jezika ukoliko misliš igrati ili biti trener? :?

Znaš, kada se ne možeš hvatati za rezultate ( jer znaš kako i zašto nismo otišli na EURO ) onda hajmo se fatati neke budalaštinje. Hvatate se za slamke.
Meksiko je neku noć razvalio Brazil, ali to niko ne spominje ovdje. Mi smo se sa obje te reprezentacije nadigravali. Taj isti Brazil je za 30 minuta dao 3 gola Danskoj u gostima, sa nama se patio sve do zadnje sekunde utakmice.
Mi imamo svoj rang i na tom rangu nam niko ne može ništa a to što smo mi poletili da igramo sa vrhunskim repkama nije Papetova greška. Po prvi put u historiji ove igre naša igra ima smisla, lijepa je za oko, pass and move. Ona akcija protiv Bjelorusije je za bajke.
Milion puta nam je trebala pobjeda a mi odigramo nerješeno ili milion puta nam je trebao iks a izgubili smo. Utakmica kući sa Bjelorusijom je dokaz da ova ekipa ima potrebnu koncentraciju a preokkret protiv Rumunije je dokaz da ova ekipa ima karakter, utakmica u gostima protiv Francuske je dokaz da ova ekipa ima muda ... Sve nam je to donio naš veličanstveni Pape.

A sad, razgulite sa teme i manite se gluposti. Njegov pogled, njegove rečenice ... To je priča za malu djecu.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 09 jun 2012, 17:54

Henderson je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:

Sam sebi skačeš u stomak iz dva razloga. Prvi je niti Mourinjo zna perfektno engleski, španski, Capelo engleski ... pa ih to ne spriječava da budu ili su bili trener Reala, Chelsija, Engleske ... Ima milion primjera.
Također, niti Ibišević, Salihović, Pjanić odlično ne govore bosnaski pa ih to ne spriječava da igraju za Bosnu.
Po tebi treba raditi test bosanskog jezika ukoliko misliš igrati ili biti trener? :?

Znaš, kada se ne možeš hvatati za rezultate ( jer znak kako i zašto nismo otišli na EURO ) onda hajmo se fatati neke budalaštinje. Hvatate se za slamke.
Meksiko je neku noć razvalio Brazil, ali to niko ne spominje ovdje. Mi smo se sa obje te reprezentacije nadigravali. Taj isti Brazil je za 30 minuta dao 3 gola Danskoj u gostima, sa nama se patio sve do zadnje sekunde utakmice.
Mi imamo svoj rang i na tom rangu nam niko ne može ništa a to što smo mi poletili da igramo sa vrhunskim repkama nije Papetova greška. Po prvi put u historiji ove igre naša igra ima smisla, lijepa je za oko, pass and move. Ona akcija protiv Bjelorusije je za bajke.
Milion puta nam je trebala pobjeda a mi odigramo nerješeno ili milion puta nam je trebao iks a izgubili smo. Utakmica kući sa Bjelorusijom je dokaz da ova ekipa ima potrebnu koncentraciju a preokkret protiv Rumunije je dokaz da ova ekipa ima karakter, utakmica u gostima protiv Francuske je dokaz da ova ekipa ima muda ... Sve nam je to donio naš veličanstveni Pape.

A sad, razgulite sa teme i manite se gluposti. Njegov pogled, njegove rečenice ... To je priča za malu djecu.
Svi navedeni treneri u tvom postu prekfektno govore svoj maternji jezik, a Pape ni za to nije spospban.
Nismo prosli na Euro zato sto nemamo, taktike i svega ostalog sto je potrebno za uspjeh za sto je odgovoran trener, nemoj molim te i ti da sad pocnes sa teorijama zavjere, kako su svi protiv nas.
Jos jednom za sve one koji do sada nisu skontali nas problem nisu igraci nego selektor!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jun 2012, 17:55

vendeta87 je napisao/la:Jos jednom za sve one koji do sada nisu skontali nas problem nisu igraci nego selektor!
Prosvijetli me, o kakvom problemu govoriš? Ja nigdje ne vidim problem.
Voli te tvoje Sarajevo.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 09 jun 2012, 17:56

Mogu da shvatim da se nekome ne svidja Pape kao selektor. Mogu da shvatim da ima ljudi koji igraju 25-tu sezonu na Menadzeru i da iza sebe imaju par trofeja Lige Prvaka, da su sa Nottingham Forestom osvojili Premiership, pa da misle da imaju zbog toga trenerske licence A klase. Ma, mogu i da shvatim da je dosta ljudi isfrustrirano i situacijom u drzavi i svim ostalim. Ali, da su zbog toga spremni da vrijedjaju Papeta na licnom nivou - to nikako!
Sport je lijek za tijelo i duh.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 09 jun 2012, 17:58

Nešto se ne sjećam da je Pape branio onaj slobodni udarac protiv Albanije, niti da je Pape napravio penal protiv Francuske, niti da je Pape fulao onu nemoguću priliku protiv Francuske ...
Ispravi me ako griješim.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 09 jun 2012, 18:00

Henderson je napisao/la:Nešto se ne sjećam da je Pape branio onaj slobodni udarac protiv Albanije, niti da je Pape napravio penal protiv Francuske, niti da je Pape fulao onu nemoguću priliku protiv Francuske ...
Ispravi me ako griješim.
Jesil ti stvarno toliko glup ili se samo pravis, pa za gol u Albaniji ne kriv onaj koji je forsirao povredjenog Hasagica na golu i nesposobnog Maravca u odbrani.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 09 jun 2012, 18:04

Vi na osnovu fizickog izgleda(nekakav pogled se spominje) i nivoa komunikacije sudite o njemu.Ne lezi strucnost u tome.Da ima ono prvo bio mi maneken a ono drugo predavo bi Bosanski, Hrvatski,Srpski i kakav sve jos ne jezik i knjizevnost.I,da Mourinho.Djeluje tootalni seljak.Njegovi periferijski ispadi su kritikovani mnogo puta.Onaj tipicni mediteranski lik sa ispodprosjecnim IQ sto je dvaput' ponavljo razred dok je ucio zanat.Al' to na jednu, njegovu strucnost na drugu stranu koja je jedna o najvecih trenerskih.Ikad!
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 09 jun 2012, 18:06

vendeta87 je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Nešto se ne sjećam da je Pape branio onaj slobodni udarac protiv Albanije, niti da je Pape napravio penal protiv Francuske, niti da je Pape fulao onu nemoguću priliku protiv Francuske ...
Ispravi me ako griješim.
Jesil ti stvarno toliko glup ili se samo pravis, pa za gol u Albaniji ne kriv onaj koji je forsirao povredjenog Hasagica na golu i nesposobnog Maravca u odbrani.
Reče čovjek koji napisa na temu rukometne reprezentacije
Opet jedan poraz za nasu gubitnicku naciju
. Ako smo gubitnička nacija, šta onda hoćeš od Papeta?

Hasagić kad god je primio go, bio je kao povrijeđen.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 09 jun 2012, 18:08

Pape je napravio gresku i tu veliku sa ovim sto nije pozvao npr Vranjesa mladjeg. Zukanovica i Cocu. Ne znam sto ce mu ovaj Vrancic i Stojan. Nema mjesta za njih. Kao i sa Ibricicem.
Samo ovdje ima pravi strucnjaka. Npr. bilo je pljuvanja zasto se Jahic nije zvao iako je Jahic imao povredu onda mjenjao klub pa klupa u tom istom klubu. Jahic dobija poziv, prelazi u drugi klub koji je blizu ispadanja u malo jacoj ligi.. Tu igra stopera, i otkad je on dosao ovaj klub, klub se preporodio. Jahic zabija golove ovo ono.
Vidjeli smo Jahic protiv Iraca i Meksi. Protiv Meksi katastrofa...
Zadnja izmjena: soko, dana/u 09 jun 2012, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 09 jun 2012, 18:09

Henderson je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:
Ispravi me ako griješim.
Reče čovjek koji napisa na temu rukometne reprezentacije
Opet jedan poraz za nasu gubitnicku naciju
. Ako smo gubitnička nacija, šta onda hoćeš od Papeta?

Hasagić kad god je primio go, bio je kao povrijeđen.
Pa ja se nadam ili bolje receno iscekujem jednog vodju us sportskom smislu (seletora ili trenera ) koji ce uspjeti da od gubitnika napravi dobitnike, al kako vidim tesko da cu to docekati. A Hasagic je vec jednu dvije godine vise sportski invalid nego fudbaler.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 09 jun 2012, 18:11

soko je napisao/la:Pape je napravio gresku i tu veliku sa ovim sto nije pozvao npr Vranjesa mladjeg. Zukanovica i Cocu. Ne znam sto ce mu ovaj Vrancic i Stojan. Nema mjesta za njih. Kao i sa Ibricicem.
Samo ovdje ima pravi strucnjaka. Npr. bilo je pljuvanja zasto se Jahic nije zvao iako je Jahic imao povredu onda mjenjao klub pa klupa u tom istom klubu. Jahic dobija poziv, prelazi u drugi klub koji je blizu ispadanja u malo jacoj ligi.. Tu igra stopera, i otkad je on dosao ovaj klub, klub se preporodio. Jahic zabija golove ovo ono.
Vidjeli smo Jahic protiv Iraca i Meksi. Protiv Meksi katastrofa...
Jahica on moze zvati al ne smije ga ni po koju cienu stavljati na poziciju stopera, jer mi trenutno imamo namanje cetovricu (Spahic, Pandza, Coca, Zukanovic) koji su bolji od njega na toj poziciji.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.