terabajt je napisao/la:Slabo za sada.DooVe je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=220
Zna se šta treba uradit..
Moramo ovo preokrenuti, a nadam se da cemo ostvariti i rekordan broj glasova, jer tek je pocetak!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
terabajt je napisao/la:Slabo za sada.DooVe je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=220
zasluzio je on pusa i pusa...Sarajlijc@ je napisao/la:HAhahahahahah poljubi ga jednomanonimni je napisao/la:pa od koliko sati će Kvesa biti sutra dole ?![]()
![]()
![]()
Brate ja imam sliku sa njimanonimni je napisao/la:us.ra ga ti, Denga
I ti garant ovako čekaš ne bi li Sesar došao, al' jok
Na Trgu Oslobodjenja.vendeta1921 je napisao/la:Gdje se tacno nalazi ovaj holidej market
Hvala ti,taman mi je blizuSarajlijc@ je napisao/la:Na Trgu Oslobodjenja.vendeta1921 je napisao/la:Gdje se tacno nalazi ovaj holidej market
E jbg sadSarajlijc@ je napisao/la:Brate ja imam sliku sa njimanonimni je napisao/la:us.ra ga ti, Denga
I ti garant ovako čekaš ne bi li Sesar došao, al' jok![]()
Evo preokretačamac je napisao/la:Hajmo armijo ovo povaliti na brzinu. Trenutno gubimo.DooVe je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=220
Bokačo pripremi obraćanje naciji.
hajmo plavi,potrebna podrskaUltras1921 je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=220
Treba nabit jos razlike, nije dovoljno
U glavi mi je danas ova nasa skupstina i mislim da je ovo sto ce danas biti presudno u odredjivanju buducnosti naseg kluba.Jako vazan dan za sve nas.Jako vazan.Poslije ove skupstine,ako se sve zavrsi kako treba,ocekujem one prave temelje za finu buducnost.Oznacavam ovo u svojoj glavi kao dan-D jednog pravog pocetka u infrastrukturi kluba,organizaciono i finansijsko poboljsanje,stabilnost i naravno kao posljedica toga,bolji igracki kadar u buducnosti.Samo da se ovo danas zavrsi kako treba.Buu je napisao/la:Oko cega se i vi zamarate. Vise je vama stalo nego boccacciu![]()
103 glas je moj
Ne bi trebalo biti nikakvih problema na skupštini, jer je navodno sve već dogovoreno. Veoma je bitno da Greda bude predsjednik, jer to znači da se i dalje Amaru ne može niko mješati u posao. Uzevši u obzir činjenicu da su Gredu podržali Amar, Kemo i Bakir, iznenađenja ne bi smjelo biti.boccaccio je napisao/la:U glavi mi je danas ova nasa skupstina i mislim da je ovo sto ce danas biti presudno u odredjivanju buducnosti naseg kluba.Jako vazan dan za sve nas.Jako vazan.Poslije ove skupstine,ako se sve zavrsi kako treba,ocekujem one prave temelje za finu buducnost.Oznacavam ovo u svojoj glavi kao dan-D jednog pravog pocetka u infrastrukturi kluba,organizaciono i finansijsko poboljsanje,stabilnost i naravno kao posljedica toga,bolji igracki kadar u buducnosti.Samo da se ovo danas zavrsi kako treba.Buu je napisao/la:Oko cega se i vi zamarate. Vise je vama stalo nego boccacciu![]()
103 glas je moj
Gredic je kandidat,a da bi bio predsjednik,skupstina mora da ga izglasa.Da li ce to biti formalnost vidjecemo.Inace,mislim da nema drugih ljudi u igri,ali kao i svugdje u ovoj nasoj drzavi,tako i u nasoj skupstini moze biti opstrukcije.Ipak,mislim da ta druga prica nema dovoljno snage da se izbori protiv Gredica i njegovog izglasavanja.Moze biti glatko,ali moze biti i burno.Ja ocekujem ovu drugu opciju,jer bi to mogao biti jedan od posljednjih pokusaja da se ova klupska politika zaustavi,jer mnogima ne odgovara.To je moje misljenje,ne znaci da ce biti tako.DooVe je napisao/la:Je li Gredić 100 % predsjednik i hoće li skupština što se tiče tog dijela bit samo formalnost il ima i drugih ljudi u igri??
Bogami plavoj braci si ti trenutno u glaviboccaccio je napisao/la:U glavi mi je danas ova nasa skupstina i mislim da je ovo sto ce danas biti presudno u odredjivanju buducnosti naseg kluba.Jako vazan dan za sve nas.Jako vazan.Poslije ove skupstine,ako se sve zavrsi kako treba,ocekujem one prave temelje za finu buducnost.Oznacavam ovo u svojoj glavi kao dan-D jednog pravog pocetka u infrastrukturi kluba,organizaciono i finansijsko poboljsanje,stabilnost i naravno kao posljedica toga,bolji igracki kadar u buducnosti.Samo da se ovo danas zavrsi kako treba.Buu je napisao/la:Oko cega se i vi zamarate. Vise je vama stalo nego boccacciu![]()
103 glas je moj
18:00likusa je napisao/la:Ukolko je skupstina ?