Nesta mi poznata idejapile87 je napisao/la:Hm kao da sam ovu sliku vec vidioSeyo_TM je napisao/la:kakve su ovo plagijatorske radnje kinoneJel de Seyo?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nesta mi poznata idejapile87 je napisao/la:Hm kao da sam ovu sliku vec vidioSeyo_TM je napisao/la:kakve su ovo plagijatorske radnje kinoneJel de Seyo?
Tako je Pile odavno nismo imali igraca koji je isao glavom na kopacku...a to je Edis bio i u najtezim trenutcima za klub...pile87 je napisao/la:Slazem se da ne moze Mulalic igrati ali dosta ljudi ne zna o Mulalicu, vidi najbolje je usporediti sa Cocalicem koji je nedavno otisao i koji je dobio dobru ponudu iz Grcke, e sad Cocu je jedino zanimalo da ode bez obzira na uslove koje su mu ponudjeni sto nije ni priblizno koliko je dobio u Grckoj, e SABLJA je ima isto tako ponudu a ostao je u Zelji, sto je jos bitnije njegov odnos prema klubu i na terenu uvijek je davao 100% sebe.Mozda ne zasluzuje da igra, jer vise fakat ne moze ali isto tako ne zasluzuje da ga se proziva ili da se neko sprda sa njim.Grbavica moj zivot je napisao/la:uzet ce nas karlovac i istra slabi smo mi za njih haha a treba prodat ili otjerat par igraca moze mulalic jos igrat samo u penzionerskoj malonogemetnoj
sve je moguceSeyo_TM je napisao/la:Nesta mi poznata idejapile87 je napisao/la:Hm kao da sam ovu sliku vec vidioSeyo_TM je napisao/la:kakve su ovo plagijatorske radnje kinoneJel de Seyo?
Ne kukaj, ja sam vazda na poslupile87 je napisao/la:Nego sto je veceras zivahno na ovom forumu, lako je vama a ja jos na poslu
Ma ja se ovdje zazama a kamaru poslaSeyo_TM je napisao/la:Ne kukaj, ja sam vazda na poslupile87 je napisao/la:Nego sto je veceras zivahno na ovom forumu, lako je vama a ja jos na poslu
Edit: kinone to sam vec bio postavio prije 10-15 dana i par strana se pricalo o toj razlici...
Nista se dosad nije pricalo ,ali vjerujem da cemo od para Cocalica moci platiti i jos tih 75 skucat pa makar.Medutim jos se nije zavrslia prica oko tog prelaska ,upetljao se i Basel koji navodno daje 150.000 milja eurica.Ali, sada hocel Coca tako levatski izradit ljude iz Panionisa ostaje da vidimo.jalehordas je napisao/la:jeste li isplatili dugove prema braci Dialiba
hvala na informaciji zaista nisam imao namjeru da provociram jer mozda su neki tako pomislilinime_tm87 je napisao/la:Nista se dosad nije pricalo ,ali vjerujem da cemo od para Cocalica moci platiti i jos tih 75 skucat pa makar.Medutim jos se nije zavrslia prica oko tog prelaska ,upetljao se i Basel koji navodno daje 150.000 milja eurica.Ali, sada hocel Coca tako levatski izradit ljude iz Panionisa ostaje da vidimo.jalehordas je napisao/la:jeste li isplatili dugove prema braci Dialiba
Coca je potpisao ugovor ! Juce je bio na klupi protiv Olipijakosa.nime_tm87 je napisao/la:Nista se dosad nije pricalo ,ali vjerujem da cemo od para Cocalica moci platiti i jos tih 75 skucat pa makar.Medutim jos se nije zavrslia prica oko tog prelaska ,upetljao se i Basel koji navodno daje 150.000 milja eurica.Ali, sada hocel Coca tako levatski izradit ljude iz Panionisa ostaje da vidimo.jalehordas je napisao/la:jeste li isplatili dugove prema braci Dialiba
Pa jadno je kad tako hinjski sataniziraš momka i pričaš o bajkama u kojima je Mulalić odbijao bolje ponude, samo da bi ostao u ŽELJI. Ima i logike da tebi, kao navijaču, ne govori takve stvari. Saigračima govori. A za ponude koje su dolazile za njega je saznao sa ogromnim zakašnjenjem. Niko mu nije ni govorio da su stizale.pile87 je napisao/la:Edisa znam priblizno 5-6 godina jednom bi mi bar spomenuo to da mrzi Amara.I Edis je za mene mitsko stvorenje zbog onoga sto je pruzao na terenu i istina je da vise nije to kaao nekad ali neki ljudi se postuju radi zasluga, bar sto se mene tice.Opet te pogadja prica o CociŽeljovac je napisao/la:Sablja mrzi Amara jer ga nije pustio da ide tada kada je imao ponudu iz Ukrajine i riješi egzistenciju. Pitaj Sablju, prije nego ga pretvoriš u mitsko stvorenje.pile87 je napisao/la: Slazem se da ne moze Mulalic igrati ali dosta ljudi ne zna o Mulalicu, vidi najbolje je usporediti sa Cocalicem koji je nedavno otisao i koji je dobio dobru ponudu iz Grcke, e sad Cocu je jedino zanimalo da ode bez obzira na uslove koje su mu ponudjeni sto nije ni priblizno koliko je dobio u Grckoj, e SABLJA je ima isto tako ponudu a ostao je u Zelji, sto je jos bitnije njegov odnos prema klubu i na terenu uvijek je davao 100% sebe.Mozda ne zasluzuje da igra, jer vise fakat ne moze ali isto tako ne zasluzuje da ga se proziva ili da se neko sprda sa njim.
A što Sejo kaže, istina je da je Mulalić najveći mogući profesionalac. Baš sam sluš'o neke naše igrače kako se dive njegovom profesionalizmu, bez ironije. Ima rituale za svaki trening, kažu neviđeno.
A ovaj klub što smo ga nakantali igra u jednoj od 20 petih hrvatskih liga. U zadnjih par sezona su napredovali dva ranga da dođu tu gdje jesu. Ko bi rek'o da Hrvatska ima toliko fudbalskih liga i klubova?!, hajd otisao da rijesi egzistenciju i sretno
Iskreno nisam znao posto se nesto razglabalo oko njega hajde dobro je i 75.000 eurica.tarik_sa je napisao/la:Coca je potpisao ugovor ! Juce je bio na klupi protiv Olipijakosa.nime_tm87 je napisao/la:Nista se dosad nije pricalo ,ali vjerujem da cemo od para Cocalica moci platiti i jos tih 75 skucat pa makar.Medutim jos se nije zavrslia prica oko tog prelaska ,upetljao se i Basel koji navodno daje 150.000 milja eurica.Ali, sada hocel Coca tako levatski izradit ljude iz Panionisa ostaje da vidimo.jalehordas je napisao/la:jeste li isplatili dugove prema braci Dialiba
Bio je i prošlo kolo na klupi. Protiv Olimpijakosa je trebao biti u prvih 11, a onda je trener, Belgijanac dao otkaz. Ovaj novi Grk malo više forsira Grke zasad.tarik_sa je napisao/la:Coca je potpisao ugovor ! Juce je bio na klupi protiv Olipijakosa.nime_tm87 je napisao/la:Nista se dosad nije pricalo ,ali vjerujem da cemo od para Cocalica moci platiti i jos tih 75 skucat pa makar.Medutim jos se nije zavrslia prica oko tog prelaska ,upetljao se i Basel koji navodno daje 150.000 milja eurica.Ali, sada hocel Coca tako levatski izradit ljude iz Panionisa ostaje da vidimo.jalehordas je napisao/la:jeste li isplatili dugove prema braci Dialiba
jos malo... nema žurbenime_tm87 je napisao/la:kinone hocel taj portal?
Zeljovac je samo realan i vjerujem da dosta zna o Zelji .Sad samo sto neki hoce da je Zeljo nesto i dizu ga to je druga stvar.Zeljo je u krizi i ostalo je samo ime.Stvari se popravljaju,ali ne bas toliko kako mi mislimo.nikad_izvini je napisao/la:@Željovac, previše kenjaš protiv Želje a predstavljaš se kao Željin navijač. Da nisi fulio PDF ?
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 33 gosta.