FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 01 feb 2010, 20:56

pile87 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:kakve su ovo plagijatorske radnje kinone :mrgreen:
Hm kao da sam ovu sliku vec vidio :D Jel de Seyo?
Nesta mi poznata ideja :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 01 feb 2010, 20:58

Ja mislim da se Mulaliću mora izmisliti mjesto u administraciji Želje jer je ostavio sve zbog Želje. Ne treba sad kada završi karijeru da bude na rubu egzistencije mada mislim da može još igrati ( Kad se sjetim pretprošlog derbija kako je samo odigrao).
FEDERER= KLOC

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 01 feb 2010, 20:58

pile87 je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:uzet ce nas karlovac i istra slabi smo mi za njih haha a treba prodat ili otjerat par igraca moze mulalic jos igrat samo u penzionerskoj malonogemetnoj
Slazem se da ne moze Mulalic igrati ali dosta ljudi ne zna o Mulalicu, vidi najbolje je usporediti sa Cocalicem koji je nedavno otisao i koji je dobio dobru ponudu iz Grcke, e sad Cocu je jedino zanimalo da ode bez obzira na uslove koje su mu ponudjeni sto nije ni priblizno koliko je dobio u Grckoj, e SABLJA je ima isto tako ponudu a ostao je u Zelji, sto je jos bitnije njegov odnos prema klubu i na terenu uvijek je davao 100% sebe.Mozda ne zasluzuje da igra, jer vise fakat ne moze ali isto tako ne zasluzuje da ga se proziva ili da se neko sprda sa njim.
Tako je Pile odavno nismo imali igraca koji je isao glavom na kopacku...a to je Edis bio i u najtezim trenutcima za klub...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 01 feb 2010, 21:02

Seyo_TM je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:kakve su ovo plagijatorske radnje kinone :mrgreen:
Hm kao da sam ovu sliku vec vidio :D Jel de Seyo?
Nesta mi poznata ideja :mrgreen:
sve je moguce :?
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 feb 2010, 21:04

Nego sto je veceras zivahno na ovom forumu, lako je vama a ja jos na poslu :shock:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 01 feb 2010, 21:11

pile87 je napisao/la:Nego sto je veceras zivahno na ovom forumu, lako je vama a ja jos na poslu :shock:
Ne kukaj, ja sam vazda na poslu :mrgreen:

Edit: kinone to sam vec bio postavio prije 10-15 dana i par strana se pricalo o toj razlici...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 01 feb 2010, 21:14

kinone hocel taj portal?

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 feb 2010, 21:15

Seyo_TM je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Nego sto je veceras zivahno na ovom forumu, lako je vama a ja jos na poslu :shock:
Ne kukaj, ja sam vazda na poslu :mrgreen:

Edit: kinone to sam vec bio postavio prije 10-15 dana i par strana se pricalo o toj razlici...
Ma ja se ovdje zazama a kamaru posla :D
Seyo imas PP
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 01 feb 2010, 21:18

jeste li isplatili dugove prema braci Dialiba
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 01 feb 2010, 21:25

jalehordas je napisao/la:jeste li isplatili dugove prema braci Dialiba
Nista se dosad nije pricalo ,ali vjerujem da cemo od para Cocalica moci platiti i jos tih 75 skucat pa makar.Medutim jos se nije zavrslia prica oko tog prelaska ,upetljao se i Basel koji navodno daje 150.000 milja eurica.Ali, sada hocel Coca tako levatski izradit ljude iz Panionisa ostaje da vidimo. :D
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 01 feb 2010, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 01 feb 2010, 21:28

nime_tm87 je napisao/la:
Nista se dosad nije pricalo ,ali vjerujem da cemo od para Cocalica moci platiti i jos tih 75 skucat pa makar.Medutim jos se nije zavrslia prica oko tog prelaska ,upetljao se i Basel koji navodno daje 150.000 milja eurica.Ali, sada hocel Coca tako levatski izradit ljude iz Panionisa ostaje da vidimo. :D
hvala na informaciji zaista nisam imao namjeru da provociram jer mozda su neki tako pomislili
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

tarik_sa
Kontakt:

Post Postao/la tarik_sa » 01 feb 2010, 21:30

nime_tm87 je napisao/la:
Coca je potpisao ugovor ! Juce je bio na klupi protiv Olipijakosa.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 01 feb 2010, 21:31

pile87 je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
pile87 je napisao/la: Slazem se da ne moze Mulalic igrati ali dosta ljudi ne zna o Mulalicu, vidi najbolje je usporediti sa Cocalicem koji je nedavno otisao i koji je dobio dobru ponudu iz Grcke, e sad Cocu je jedino zanimalo da ode bez obzira na uslove koje su mu ponudjeni sto nije ni priblizno koliko je dobio u Grckoj, e SABLJA je ima isto tako ponudu a ostao je u Zelji, sto je jos bitnije njegov odnos prema klubu i na terenu uvijek je davao 100% sebe.Mozda ne zasluzuje da igra, jer vise fakat ne moze ali isto tako ne zasluzuje da ga se proziva ili da se neko sprda sa njim.
Sablja mrzi Amara jer ga nije pustio da ide tada kada je imao ponudu iz Ukrajine i riješi egzistenciju. Pitaj Sablju, prije nego ga pretvoriš u mitsko stvorenje.
A što Sejo kaže, istina je da je Mulalić najveći mogući profesionalac. Baš sam sluš'o neke naše igrače kako se dive njegovom profesionalizmu, bez ironije. Ima rituale za svaki trening, kažu neviđeno.
A ovaj klub što smo ga nakantali igra u jednoj od 20 petih hrvatskih liga. U zadnjih par sezona su napredovali dva ranga da dođu tu gdje jesu. Ko bi rek'o da Hrvatska ima toliko fudbalskih liga i klubova?!
Edisa znam priblizno 5-6 godina jednom bi mi bar spomenuo to da mrzi Amara.I Edis je za mene mitsko stvorenje zbog onoga sto je pruzao na terenu i istina je da vise nije to kaao nekad ali neki ljudi se postuju radi zasluga, bar sto se mene tice.Opet te pogadja prica o Coci :roll: , hajd otisao da rijesi egzistenciju i sretno
Pa jadno je kad tako hinjski sataniziraš momka i pričaš o bajkama u kojima je Mulalić odbijao bolje ponude, samo da bi ostao u ŽELJI. Ima i logike da tebi, kao navijaču, ne govori takve stvari. Saigračima govori. A za ponude koje su dolazile za njega je saznao sa ogromnim zakašnjenjem. Niko mu nije ni govorio da su stizale.
Ne bih dalje da detaljišem. Uglavnom, Mulalića krajnje poštujem zbog njegovih zasluga na terenu, a ovo da je odbijao bolje ponude je bajka. Ti si to izjavio, pa si dužan i da argumentuješ. I nemoj umišljati da me išta od tebe pogađa ;)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 01 feb 2010, 21:34

tarik_sa je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
Iskreno nisam znao posto se nesto razglabalo oko njega hajde dobro je i 75.000 eurica. 8-)

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 01 feb 2010, 21:34

tarik_sa je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
Bio je i prošlo kolo na klupi. Protiv Olimpijakosa je trebao biti u prvih 11, a onda je trener, Belgijanac dao otkaz. Ovaj novi Grk malo više forsira Grke zasad.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 01 feb 2010, 21:36

nime_tm87 je napisao/la:kinone hocel taj portal?
jos malo... nema žurbe ;)
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 01 feb 2010, 21:37

@Željovac, previše kenjaš protiv Želje a predstavljaš se kao Željin navijač. Da nisi fulio PDF ?
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 01 feb 2010, 21:49

nikad_izvini je napisao/la:@Željovac, previše kenjaš protiv Želje a predstavljaš se kao Željin navijač. Da nisi fulio PDF ?
Zeljovac je samo realan i vjerujem da dosta zna o Zelji .Sad samo sto neki hoce da je Zeljo nesto i dizu ga to je druga stvar.Zeljo je u krizi i ostalo je samo ime.Stvari se popravljaju,ali ne bas toliko kako mi mislimo.
AMAR OSIM!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 01 feb 2010, 22:12

PILLE ZA MODERATORA!!!

I JA

I SEYO AKO MOZE :D

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 01 feb 2010, 22:39

negg nesh kontam skoro svi od ovih nasi jacih igraca , za vse njih , ima otvorena tema na forumu
samo za Lazu nema
svi mi iz Lazo fan club-a
moramo radit na tome !! :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 33 gosta.