Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- __Liedson__
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
@Monolog
PREPISANO !! 
@Monolog, ispoštovaću tvoju želju, s napomenom da se ove sedmice igraju 3 ATP 250 turnira, znači za relativno malo bodova i para. Bio sam u kladionici, ali nisam donio dnevnu ponudu, pa ću parove prokomentarisati sa teleteksta. Da je dan normalan savjetovao bih vam da se danas okanite tenisa. Ali, pošto je skoro sav fudbal u znaku kupova, mogao bi se odigrati koji par.
De Bakker - Cuevas. Cuevas je stigao do polufinala u Moskvi (tu ga je Troicki razbio), vjerovatno ima umora. De Bakker je silno napredovao zadnjih mjeseci i očekujem da ovo dobije. Počinju u 13h, kvota je 1.55.
Haider - Muster. Veliki Muster se nakon nekoliko godina vraća na teren. Ovaj par nije bio u Millenniumu, negdje na netu sam vidio da je kvota na Haidera 1.02, pa ako je tako preporučujem hendikep na Mustera (h2).
Llodra - O.Rochus. Slično kao De Bakker Llodra ima uspješnu sezonu za sobom, igra na svom terenu (Montpellier), pa očekujem njegovu pobjedu, kvota 1,45. (Kvote prepisujem sa teleteksta Williamsa)
Slažem se sa @Monologom da bi Schiavone i Stosur trebale odigrati više gemova (z2), biće to meč dvije izjednačene igračice.
I na kraju poklon kvota: Zvonareva - Janković, Ruskinja se probila na treće mjesto WTA liste, a Jelena klizi li klizi sa iste, bila je druga, a sad je osma. Prošle dvije sedmice Jelena je kriminalno loše odigrala i očekujem da je Vera razbije.
Zvonareva - Janković (-19,5+) z1 1.85
This is it for today.
De Bakker - Cuevas. Cuevas je stigao do polufinala u Moskvi (tu ga je Troicki razbio), vjerovatno ima umora. De Bakker je silno napredovao zadnjih mjeseci i očekujem da ovo dobije. Počinju u 13h, kvota je 1.55.
Haider - Muster. Veliki Muster se nakon nekoliko godina vraća na teren. Ovaj par nije bio u Millenniumu, negdje na netu sam vidio da je kvota na Haidera 1.02, pa ako je tako preporučujem hendikep na Mustera (h2).
Llodra - O.Rochus. Slično kao De Bakker Llodra ima uspješnu sezonu za sobom, igra na svom terenu (Montpellier), pa očekujem njegovu pobjedu, kvota 1,45. (Kvote prepisujem sa teleteksta Williamsa)
Slažem se sa @Monologom da bi Schiavone i Stosur trebale odigrati više gemova (z2), biće to meč dvije izjednačene igračice.
I na kraju poklon kvota: Zvonareva - Janković, Ruskinja se probila na treće mjesto WTA liste, a Jelena klizi li klizi sa iste, bila je druga, a sad je osma. Prošle dvije sedmice Jelena je kriminalno loše odigrala i očekujem da je Vera razbije.
This is it for today.
Ovo nema na ponudi u PremieruWilly je napisao/la:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Citizen-X
- Kontakt:
ko hoce u tenisu da trazi iznenadjenja Gonzales je odlicna prilika za to... kvota 3,15 i nije bas neko iznenadjenje... Matju se ne sjeca kad je pobijedio a ovaj 2 Challengera osvojio i fakat ne kontam sto bi bilo 3,15...
Tursunov D Przysiezny M - isto tako kvota 3,7 - ne vidim nikakvog razloga da 265. covjek na ATPu ima kvotu 1,20 naspram 95og a nista posebno da nije pokazao - dakle prognoziram ova 2 tenisa kao klasicne kladionicke patke...
Genclerbirligi - nije uopste favorit u turskom kupu i X2 mi se cini izvjesnom opcijom.

Tursunov D Przysiezny M - isto tako kvota 3,7 - ne vidim nikakvog razloga da 265. covjek na ATPu ima kvotu 1,20 naspram 95og a nista posebno da nije pokazao - dakle prognoziram ova 2 tenisa kao klasicne kladionicke patke...
Genclerbirligi - nije uopste favorit u turskom kupu i X2 mi se cini izvjesnom opcijom.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
sistem 4/7:
fiksevi:
Llodra - O.Rochus **SP** 1 1.60
Klautern - Bielefeld 1 1.45
Birmingham - Brentford 1 1.35
Roda - Nijmegen 1 1.55
Admira - Vienna 1894 1 1.25
Sarpsborg - Stjernen 1 1.20
razrada:
Koln - Munchen 1860 **SP** 1 1.90
FSV Frankfurt - Schalke 2 1.60
Leicester - WBA 2 2.25
Heracles - Breda 1 1.95
Jokerit - KalPa 1 1.90
SaiPa - JYP 2 1.85
Zvonareva - Janković (-19,5+) 2 1.85
fiksevi:
Llodra - O.Rochus **SP** 1 1.60
Klautern - Bielefeld 1 1.45
Birmingham - Brentford 1 1.35
Roda - Nijmegen 1 1.55
Admira - Vienna 1894 1 1.25
Sarpsborg - Stjernen 1 1.20
razrada:
Koln - Munchen 1860 **SP** 1 1.90
FSV Frankfurt - Schalke 2 1.60
Leicester - WBA 2 2.25
Heracles - Breda 1 1.95
Jokerit - KalPa 1 1.90
SaiPa - JYP 2 1.85
Zvonareva - Janković (-19,5+) 2 1.85
Wily, mislio sam odigrat ovaj tvoj tenis al evo kiša pada i nemogu do klade
jbg... Sad kad prođe ima da glavom lupam od zid...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
U pravu si, odigrao sam taj par u Millenniumu, ne znam za druge kladionice.GunnerS je napisao/la:Ovo nema na ponudi u PremieruWilly je napisao/la:
Wozniacki - Dementieva - U dosadasnjih sedam meceva ove dvije igracice,vodi Wozniacki sa 4:3.U zadnja tri odigrana meca ove dvije teniserke jednom je slavila Dementieva,a dva puta Wozniacki,a svi njihovi mecevi odigrani su u 3 seta.Wozniacki se nalazi u odlicnoj formi,ima nekoliko meceva bez poraza,dok Dementieva u zadnja 4 meca ima 2 poraza i 2 pobjede.Wozniacki vise odgovora igra na tvrdoj podlozi nego Demetijevoj i njena pobjeda ne bi trebala doci u pitanje.Mozda je moguc i over 20 gemova,jer kao sto sam maloprije rekao zadnji njihovi mecevi su odigrani u 3 seta.
Prognoza: Pobjeda Wozniacki ili over 20 gemova
Roda - NEC
U medjusobnim duelima ova dva tima vodi Roda sa 13:3 i jedan nerijesen rezultat.U zadnjih par meceva NEC se raspucao na strani,uvijek je tu izmedju 1-3 gola.Dok domacin kuci redovno postize golove,najmanje 2,a najvise 3.Zadnja dva susreta ova dva tima kada je Roda bila domacin slavili su domacini sa 1:0 i 3:0.NEC zadnja tri meca na strani ima poraze od Heraclse,Brede i Dordrechta uz 9 primljenih i 5 datih golova,dok Roda kao domacin u zadnja 3 meca ima 8 datih i 3 primljenja.Mozemo ocekivat dosta golova,sto govori i statistika : Iznad 2.5 Golova (80%),dok kod NEC vazi ova statistika na strani : Iznad 2.5 Golova (70%)..Mozda ovdje dodje i do iznenadjenja,pa NEC uzme na strani jer zadnje dvije kada gostuje Rodi ima dva poraza,dok u ligi zadnja 3 meca ima isto toliko poraza..Necu se usudit davat prognoze pobjednika,jer je moguce i da NEC dobije,pa sam nesiguran..
Prognoza: 3+
Tiket:
Varazdin - Hask 1
Koln - 1860 Munchen 3+
Koblenz - Hertha 3+
Salzburg - Vienna 5+
Montpellier - Ajjacio 1
kvota 8 uplata 5 km 40.85 km
Ispratio sam od Willya tikete po 1.50 km
Prognoza: Pobjeda Wozniacki ili over 20 gemova
Roda - NEC
U medjusobnim duelima ova dva tima vodi Roda sa 13:3 i jedan nerijesen rezultat.U zadnjih par meceva NEC se raspucao na strani,uvijek je tu izmedju 1-3 gola.Dok domacin kuci redovno postize golove,najmanje 2,a najvise 3.Zadnja dva susreta ova dva tima kada je Roda bila domacin slavili su domacini sa 1:0 i 3:0.NEC zadnja tri meca na strani ima poraze od Heraclse,Brede i Dordrechta uz 9 primljenih i 5 datih golova,dok Roda kao domacin u zadnja 3 meca ima 8 datih i 3 primljenja.Mozemo ocekivat dosta golova,sto govori i statistika : Iznad 2.5 Golova (80%),dok kod NEC vazi ova statistika na strani : Iznad 2.5 Golova (70%)..Mozda ovdje dodje i do iznenadjenja,pa NEC uzme na strani jer zadnje dvije kada gostuje Rodi ima dva poraza,dok u ligi zadnja 3 meca ima isto toliko poraza..Necu se usudit davat prognoze pobjednika,jer je moguce i da NEC dobije,pa sam nesiguran..
Prognoza: 3+
Tiket:
Varazdin - Hask 1
Koln - 1860 Munchen 3+
Koblenz - Hertha 3+
Salzburg - Vienna 5+
Montpellier - Ajjacio 1
kvota 8 uplata 5 km 40.85 km
Ispratio sam od Willya tikete po 1.50 km
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Birmingham - Brentford
1 1.42
Roda JC Kerkrade - NEC Nijmegen
Both Teams to Score (1=Yes, 2=No)
1 1.55
Korona Kielce - Jagiellonia Białystok
X2 1.60
Total odds 3.52
Total stakes kr 100.00
Total potential payout kr 352.16
Saint-Étienne - Bordeaux
1 2.50
FSV Frankfurt - Schalke 04
2 1.65
Śląsk Wrocław - Legia Warszawa
2 2.10
Total odds 8.66
Total stakes kr 50.00
Total potential payout kr 433.12
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
evo od svih vas ponesto prepisano
Birmingham - Brentford.....1
Roda - NEC...................3+
Bayern - Werder.............3+
Biel - Davos..................6+
KAC - Alba....................1
Zvonareva - Jankovic...manje od 19
Schiavone - Stosur......vise od 21
Kvota : 26,70
Birmingham - Brentford.....1
Roda - NEC...................3+
Bayern - Werder.............3+
Biel - Davos..................6+
KAC - Alba....................1
Zvonareva - Jankovic...manje od 19
Schiavone - Stosur......vise od 21
Kvota : 26,70
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Danas ipak nisam odigrao ono sto sam napisao u prethodnom postu,nego ovo:
St.Etienne-Bordeaux 0-2 1.60
Valenciennes-Boulogne 2+ 1.30
Ceuta-Barcelona PS 2 1.65
Varazdin-HAS Zagreb 1 1.25
Roda-NEC Nijmegen 3+ 1.45
Motherwell-Dundee Utd 1X 1.32
Jokerit-KalPa 1X 1.27
10.43 10.00 104.3
SRETNO SVIMA!
St.Etienne-Bordeaux 0-2 1.60
Valenciennes-Boulogne 2+ 1.30
Ceuta-Barcelona PS 2 1.65
Varazdin-HAS Zagreb 1 1.25
Roda-NEC Nijmegen 3+ 1.45
Motherwell-Dundee Utd 1X 1.32
Jokerit-KalPa 1X 1.27
10.43 10.00 104.3
SRETNO SVIMA!
You'll never walk alone.
Fiorentina - Empoli 1 1,45
FSV Frankfurt - Schalke 04 2 1,57
Manchester United - Wolves 1 1,33
Leicester City - West Bromwich Pengene tilbage ved uafgjort 2 1,74
Birmingham - Brentford B 1 1,42
HB Køge - FC Midtjylland B 2 1,65
Po meni solidan listic koji moze proci lako
mada kupovi nekad mogu da budu zentuti
staje tu je
Na 100 kruna na 25km dobitak je 1250 oko 450maraka
FSV Frankfurt - Schalke 04 2 1,57
Manchester United - Wolves 1 1,33
Leicester City - West Bromwich Pengene tilbage ved uafgjort 2 1,74
Birmingham - Brentford B 1 1,42
HB Køge - FC Midtjylland B 2 1,65
Po meni solidan listic koji moze proci lako
Na 100 kruna na 25km dobitak je 1250 oko 450maraka
e ljudi imam jednu dojavu...neznam kolko je izvor pouzdan pa ak netko hoce na pp 
Danas klosari moraju da vrate ono sto su mi juce hinjski uzeli.
LAL-Houston 1 1.40
Portland-Phoenix 1 1.35
Ceuta-Barca tim22+ 1.30
Furth da gol 1.20
Murcia-Real M tim22+ 1.35
--------------------------------------------
tiket 2:
Miami-Boston tvs 2 1.70 (tim sa vise skokova)
LBJ 20+ poena 1.65
Birmingham-Brentford tim12+ 1.65
P.H.Mathiu-Gonzales 2 3.50 (od jaruge
)
Capdeville-Zampieri 2 2.30 (ovo mi itekako mirise na 2)
LAL-Houston 1 1.40
Portland-Phoenix 1 1.35
Ceuta-Barca tim22+ 1.30
Furth da gol 1.20
Murcia-Real M tim22+ 1.35
--------------------------------------------
tiket 2:
Miami-Boston tvs 2 1.70 (tim sa vise skokova)
LBJ 20+ poena 1.65
Birmingham-Brentford tim12+ 1.65
P.H.Mathiu-Gonzales 2 3.50 (od jaruge
Capdeville-Zampieri 2 2.30 (ovo mi itekako mirise na 2)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kubot vodi 1:0 u setovima i servira za 6-3 u drugom setu.Monolog je napisao/la:
Kada je tenis u pitanju, mislim da Kubot može dobiti Blakea(2.2 kvota), a kontra hendikep je više nego izvjestan. Također mislim da bi Istomin trebao dobiti Marchenka(kvota 1.45) te Hanescu Zeballosa(1.6), i to u meču sa puno gemova.
Kada su žene u pitanju, Schiavone i Stosur bi morale igrate u 3 seta, dakle 2 na gemove je izvjesna.
Eto, toliko od mene, nadam se da će nešto biti od ovih "brzinskih" analiza.
Sretno svima danas, a ti @Liedsone nemoj prepisivati života ti. Treba mi cash, sad će mi rođendan za 2 dana.
@Willy,
Očekujem i od tebe jedan dobar osvrt na teniske terene danas. Znam da znaš nanjušiti moguće probleme, tako da...Also, danas ti je i Mađearski kup pa bi nas mogao i s njim obradovati.
Hanescu je dobio 2:0, dok je Istomin predao meč.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
UNAM PUMAS - ATLAS X-1 (4.50) - sigurnost 70%....
Wigan 1
Man Utd oba gol 2
Monaco oba gol 1
Bayern oba gol 1
Oldenburg 142,5 2
14,31 eur
Neko je napisao Roda-Nijmegen 3+. Mozda baljezgam, ali ne jednoj kladionici, i jedinoj u kojoj uplacujem je kvota 1,55. U to godina kladjenja sam primjetio, da kada postave 1,55 je navlakusa, uvijek suprotno. Mozda se varam, ali neka vam bude onako za info...
Man Utd oba gol 2
Monaco oba gol 1
Bayern oba gol 1
Oldenburg 142,5 2
14,31 eur
Neko je napisao Roda-Nijmegen 3+. Mozda baljezgam, ali ne jednoj kladionici, i jedinoj u kojoj uplacujem je kvota 1,55. U to godina kladjenja sam primjetio, da kada postave 1,55 je navlakusa, uvijek suprotno. Mozda se varam, ali neka vam bude onako za info...
Sta mislite za ovaj tiket :
BAYERN WERDER - OBA DAJU GOL
ADMIRA - FIRST VIENNA - 1
BIRMINGHAM - BRENTFORD - 1
MAN.UTD - WOLVERHAMPTON - 1
RODA - NIJMEGEN - 1
RIJEKA - MEĐUMURJE - 1
MURCIA - REAL M. - 2
CEUTA - BARCELONA - 2
MOZE SAVJET STA DA DODAM, ILI STA DA IZBRISEM ?! <3
RODA - NIJMEGEN - 1
RIJEKA - MEĐUMURJE - 1
MURCIA - REAL M. - 2
CEUTA - BARCELONA - 2
Dobar ti je tiket, ne bih ništa mijenjao.Edodabadu je napisao/la:Sta mislite za ovaj tiket :
RODA - NIJMEGEN - 1
RIJEKA - MEĐUMURJE - 1
MURCIA - REAL M. - 2
CEUTA - BARCELONA - 2
Schiavone F. - Stosur S.
U medjusobnim duelima ove dvije igracice vodi Stosur sa 4:2.Svi njihovi mecevi su zavrsavali sa 2:0 u setovima.Schiavone se nalazi u boljoj formi od Stosur,sto dokazuju forma na raznim tunirima..Zadnji mec koji su odigrali je bio u finalo Rolland Garosa ove godine kada je slavila Schiavone sa 2:0 u setovima.Schiavone je sve pobjede protiv Stosur osvajala u Europi tj. dvije,dok je Stosur u dva meca izvan Europe slavila (Azija i Amerika),dok je jedino pobjedu na evropskom tlu ostvarila na turniru Rolland Garros 2009 godine i u Rimu na crvenoj zemlji.Posto se ovaj turnir igra na tvrdoj podlozi,a jedini mec koji su odigrali na tvrdoj podlozi (Gaz de France Stars, Hasselt) je slavila Schiavone rezultatom 6:3 i 6:2.Zbog bolje forme Schiavone mislim da ona moze uzeti Stosur posto se igra na tvrdoj podlozi gdje je dobila jednom.
Prognoza: Schiavone 1
U medjusobnim duelima ove dvije igracice vodi Stosur sa 4:2.Svi njihovi mecevi su zavrsavali sa 2:0 u setovima.Schiavone se nalazi u boljoj formi od Stosur,sto dokazuju forma na raznim tunirima..Zadnji mec koji su odigrali je bio u finalo Rolland Garosa ove godine kada je slavila Schiavone sa 2:0 u setovima.Schiavone je sve pobjede protiv Stosur osvajala u Europi tj. dvije,dok je Stosur u dva meca izvan Europe slavila (Azija i Amerika),dok je jedino pobjedu na evropskom tlu ostvarila na turniru Rolland Garros 2009 godine i u Rimu na crvenoj zemlji.Posto se ovaj turnir igra na tvrdoj podlozi,a jedini mec koji su odigrali na tvrdoj podlozi (Gaz de France Stars, Hasselt) je slavila Schiavone rezultatom 6:3 i 6:2.Zbog bolje forme Schiavone mislim da ona moze uzeti Stosur posto se igra na tvrdoj podlozi gdje je dobila jednom.
Prognoza: Schiavone 1
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.