nije on bio napisao taj tvit, vec je njemu bio upucen ...Virtu4l je napisao/la:Nedavno ste se kleli u Sašu Ibrulja, nema razloga da vas laže![]()
![]()
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
inace ?
Re: Odg: Emir Spahić
Loš pokušaj spinovanja. Svi mi dobro znamo kulturnu vrijednost Beča i nema potrebe da nam ti izmišljaš toplu vodu. Međutim vječno rasprodati Nachtwerk ili Planet nam dovoljno govore o strukturi našeg naroda u prijestonici kulture. Dakle, ovdje ne govorimo o Wiener Sängerknaben (da me bolje razumiješ).DonCorleone je napisao/la:Niko te ne tjera da ides na Stojana, u Becu imas Becku filharmoniju, drzvanu operu, najveci teatarski banket, u Becu je bolan Sigmund Freud, sta je vama, znate li vi o cemu uopste pricate, Boze me sacuvaj. Najstariji fakultet na njemackom govornom prostoru se nalazi u Becu. Najvece firme svijeta ovde imaju sjedista, jeste li vi normalni, yebo vas Stojan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Nerminovic
- Kontakt:
Ode tema u PM
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Jao Spaha nemoj ih vise molim te,pa zao mi ih
Arnela
We don't deserve you

Arnela

We don't deserve you
Virto ti veze nemaš o životu... Ni jedan Bošnjak nije potreban da bi se napunila bilo koja diskoteka u Beču!Virtu4l je napisao/la:Loš pokušaj spinovanja. Svi mi dobro znamo kulturnu vrijednost Beča i nema potrebe da nam ti izmišljaš toplu vodu. Međutim vječno rasprodati Nachtwerk ili Planet nam dovoljno govore o strukturi našeg naroda u prijestonici kulture. Dakle, ovdje ne govorimo o Wiener Sängerknaben (da me bolje razumiješ).DonCorleone je napisao/la:Niko te ne tjera da ides na Stojana, u Becu imas Becku filharmoniju, drzvanu operu, najveci teatarski banket, u Becu je bolan Sigmund Freud, sta je vama, znate li vi o cemu uopste pricate, Boze me sacuvaj. Najstariji fakultet na njemackom govornom prostoru se nalazi u Becu. Najvece firme svijeta ovde imaju sjedista, jeste li vi normalni, yebo vas Stojan.
I kad si ti to bio u bilo kojoj diskoteci u Beču ???? Nisi nikad! I kad si to brojao Bošnjake po diskotekama u Beču ??
Srba u Beču ima oko 200.000 i to ti je dovoljan pokazatelj ko vodi glavnu riječ kada su u pitanju te manifestacije o kojima pišeš! Pa u Lukavicu na Cecu su ti išle Sarajlije i Sarajke,i to oni što su rođeni u ratu,pa nam to obrazloži malo,ti koji misliš da živiš u urabnoj sredini

Zadnja izmjena: rishaaa, dana/u 06 okt 2014, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da vas pitam imal ovdje sekta koja ne tolerise ni Spahica ni Safeta da se uclanim? 

budale moj brate,budaleCartman je napisao/la:Vi sto mrzite Spahu i nadate se da bece doc, je li vam jasno da ce igrat par Sunjic-Vranjes ako ne bude Spahe? Jeste normalni vi? Je li vam mrznja prema Emiru vaznija od repke? Fuj.
- hogarstrasni
Ako nisi s nama, protiv nas si , u ovom ratu nema neutralnih!tuzlak1987 je napisao/la:Da vas pitam imal ovdje sekta koja ne tolerise ni Spahica ni Safeta da se uclanim?

Salim se, Susic je toliki imbecil i pokvarenjak, Spaha je za njega covjek, gospodin...
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Istina, ne mali broj papaka zivi i u Sarajevu, takvi takodje podrzavaju kabadahijurishaaa je napisao/la:Ko o čemu '' sarajlije'' Aragon i Virto o pjevačima koji pjevaju po Zapadu![]()
Pa u Sarajevu tokom godine najviše i održe koncerata Mece,Jane,Kuce,Lukasi,Pejovići itd! Uzeli ste pogrešnu temu da pišete dječaci! Pogledajte ko vam puni Zetru,Skenderiju,Dom Mladih ili još bolje diskoteke,sve pjevači/ce preko Drine
Krkanluk da žešći ne može biti! A kad igra reprezentacije BIH ne dođe 1000 ljudi u Skenderiju
Juče slobodan ulaz na Koševo,malo više od 4 hiljade došlo!!! To je reći civilizacija
![]()
I to uopšte nije tema al kad već glumite neke građane i civilizovane ljude,onda je malo pogledajte oko sebe,k'o vam pjeva za Bajrame i Nove godine u Sarajevu!

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Baš sam vidio Emira Spahića u gradu.
Ali na reklamnom panou jedne banke.

Ali na reklamnom panou jedne banke.

Posjeko malo po prstu se Spaha dok je klao kurban u Dubrovniku, ali sve je ok, igrat ce.
DD
- hogarstrasni
Sta radi, dijeli heroin omladini !?Janez je napisao/la:Baš sam vidio Emira Spahića u gradu.![]()
Ali na reklamnom panou jedne banke.![]()
![]()

Doš'o da kupi Saji čokoladuJanez je napisao/la:Baš sam vidio Emira Spahića u gradu.![]()
Ali na reklamnom panou jedne banke.![]()
![]()

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
U sustini skontao sam jos jednu cinjenicu, biracko tijelo SDA takodje podrzava kabadahiju 

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Na kakve grane spade ovaj forum
Virto piše o noćnom životu Beča i kulturi Bošnjaka u istom
Lik ne zna šta se dešava u Sarajevu a palamudio bi o Beču...
Kad je Damir Nikšić snimao ovaj klip,to se odnosilo na likove poput Virtuala
JA NIKUD U ŽIVOTU NISAM MRDNO ODAVDE,NIĐE NISAM IŠ'O I OPET SVE ZNAM! JA SE MICO NISAM! I OPET SVE ZNAM!
[youtube][/youtube]

Kad je Damir Nikšić snimao ovaj klip,to se odnosilo na likove poput Virtuala

JA NIKUD U ŽIVOTU NISAM MRDNO ODAVDE,NIĐE NISAM IŠ'O I OPET SVE ZNAM! JA SE MICO NISAM! I OPET SVE ZNAM!
[youtube][/youtube]
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
- Nerminovic
- Kontakt:
Svima po jedan snus, odmorite se.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United

Je li vam sad jasno zasto su Emir,Edin i ostali igraci upravu kad ignorisu "novinare"?Ako vam jos nije jasno,otvorite jedan po jedan medij pa cete vidjeti "novinarstva",svaki ima neku svoju teoriju i pricu.
E to je ono sto oni i hoce,da mogu mahalat,zato im je Spahic i smetao sto im nije dao prismrdit reprezentaciji i tada smo imali fine rezultate.
Sto se tice ove "urbane"raje,to vam je ona raja koja obozava Ljupka Petrovica i koja je vjestacenjem utvrdila da je slika sa Arkanom fotoshop.Sacuvaj me boze te "urbane"raje.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 06 okt 2014, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
- hogarstrasni
Ha, ha, najjaca provala...Aragon je napisao/la:U sustini skontao sam jos jednu cinjenicu, biracko tijelo SDA takodje podrzava kabadahiju
SDA i njeno bircko tijelo ,i taj nesretni sistem (anti)vrijednosti, su uspostavili ovakvo drustvo, ovakav savez, sekretare, predsjednike, uspostavili sistem u kom su nepotizam i korupcija, vrhunac vrline, a koji to kritikuju su izdajnici...doveli su Usanovice, pasalice, Susica i slicne nitkove, sve u cilju upropastavanja drzave i reprezentacije.
Taj Spahic s njima ratuje od 2007, bojkotuje , bori se, igra.... naravno da ce ga tjerati savez, novinari i slicno smece, jer im kvari kriminalnu idilu .
Sada, ozbiljno, nije ni Spahic cvijecka ali razmisli malo ko koga podrzava

Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 06 okt 2014, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Balorda, bhfanatic14, Bojudaosinebu, bordobijeli, Confiance, delinjo, Drum, emir79, Fudo, GG3, Goalgetter, Google Adsense [Bot], greenwood, hurem, iluzija, KarlMarx, Kaunas, LenyYoro15, lumani, Micron, MokraKifla, Nah1d, Principatus, riki46, Rimes87, s4mke, Shategabri, smajke, spolacentra, Tatamata1946, totasef1, travuljasSs, Wolffire, zastitaIdentiteta, zeljovolimte, zgembo89, zikerrz21 i 245 gostiju.