Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

JohnLowe
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la JohnLowe » 06 okt 2014, 14:07

Virtu4l je napisao/la:Nedavno ste se kleli u Sašu Ibrulja, nema razloga da vas laže :rol: :rol:
nije on bio napisao taj tvit, vec je njemu bio upucen ...
inace ?

Virtu4l
Kontakt:

Re: Odg: Emir Spahić

Post Postao/la Virtu4l » 06 okt 2014, 14:09

DonCorleone je napisao/la:Niko te ne tjera da ides na Stojana, u Becu imas Becku filharmoniju, drzvanu operu, najveci teatarski banket, u Becu je bolan Sigmund Freud, sta je vama, znate li vi o cemu uopste pricate, Boze me sacuvaj. Najstariji fakultet na njemackom govornom prostoru se nalazi u Becu. Najvece firme svijeta ovde imaju sjedista, jeste li vi normalni, yebo vas Stojan.
Loš pokušaj spinovanja. Svi mi dobro znamo kulturnu vrijednost Beča i nema potrebe da nam ti izmišljaš toplu vodu. Međutim vječno rasprodati Nachtwerk ili Planet nam dovoljno govore o strukturi našeg naroda u prijestonici kulture. Dakle, ovdje ne govorimo o Wiener Sängerknaben (da me bolje razumiješ).
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 06 okt 2014, 14:12

Ode tema u PM

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 06 okt 2014, 14:12

Jao Spaha nemoj ih vise molim te,pa zao mi ih :rol:
Arnela :rol: :tokralju:
We don't deserve you

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 06 okt 2014, 14:15

Virtu4l je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Niko te ne tjera da ides na Stojana, u Becu imas Becku filharmoniju, drzvanu operu, najveci teatarski banket, u Becu je bolan Sigmund Freud, sta je vama, znate li vi o cemu uopste pricate, Boze me sacuvaj. Najstariji fakultet na njemackom govornom prostoru se nalazi u Becu. Najvece firme svijeta ovde imaju sjedista, jeste li vi normalni, yebo vas Stojan.
Loš pokušaj spinovanja. Svi mi dobro znamo kulturnu vrijednost Beča i nema potrebe da nam ti izmišljaš toplu vodu. Međutim vječno rasprodati Nachtwerk ili Planet nam dovoljno govore o strukturi našeg naroda u prijestonici kulture. Dakle, ovdje ne govorimo o Wiener Sängerknaben (da me bolje razumiješ).
Virto ti veze nemaš o životu... Ni jedan Bošnjak nije potreban da bi se napunila bilo koja diskoteka u Beču!
I kad si ti to bio u bilo kojoj diskoteci u Beču ???? Nisi nikad! I kad si to brojao Bošnjake po diskotekama u Beču ??
Srba u Beču ima oko 200.000 i to ti je dovoljan pokazatelj ko vodi glavnu riječ kada su u pitanju te manifestacije o kojima pišeš! Pa u Lukavicu na Cecu su ti išle Sarajlije i Sarajke,i to oni što su rođeni u ratu,pa nam to obrazloži malo,ti koji misliš da živiš u urabnoj sredini :bih:
Zadnja izmjena: rishaaa, dana/u 06 okt 2014, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 06 okt 2014, 14:16

Kad Papeto sljedbenici pričaju o spinu :kafa:
DD

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 okt 2014, 14:18

Da vas pitam imal ovdje sekta koja ne tolerise ni Spahica ni Safeta da se uclanim? :D

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 06 okt 2014, 14:19

Cartman je napisao/la:Vi sto mrzite Spahu i nadate se da bece doc, je li vam jasno da ce igrat par Sunjic-Vranjes ako ne bude Spahe? Jeste normalni vi? Je li vam mrznja prema Emiru vaznija od repke? Fuj.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
budale moj brate,budale

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 06 okt 2014, 14:23

tuzlak1987 je napisao/la:Da vas pitam imal ovdje sekta koja ne tolerise ni Spahica ni Safeta da se uclanim? :D
Ako nisi s nama, protiv nas si , u ovom ratu nema neutralnih! :lol:
Salim se, Susic je toliki imbecil i pokvarenjak, Spaha je za njega covjek, gospodin...
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 06 okt 2014, 14:24

slika

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 06 okt 2014, 14:24

rishaaa je napisao/la:Ko o čemu '' sarajlije'' Aragon i Virto o pjevačima koji pjevaju po Zapadu :rol: :rol: Pa u Sarajevu tokom godine najviše i održe koncerata Mece,Jane,Kuce,Lukasi,Pejovići itd! Uzeli ste pogrešnu temu da pišete dječaci! Pogledajte ko vam puni Zetru,Skenderiju,Dom Mladih ili još bolje diskoteke,sve pjevači/ce preko Drine :bih: Krkanluk da žešći ne može biti! A kad igra reprezentacije BIH ne dođe 1000 ljudi u Skenderiju :D Juče slobodan ulaz na Koševo,malo više od 4 hiljade došlo!!! To je reći civilizacija :kafa:

I to uopšte nije tema al kad već glumite neke građane i civilizovane ljude,onda je malo pogledajte oko sebe,k'o vam pjeva za Bajrame i Nove godine u Sarajevu!
Istina, ne mali broj papaka zivi i u Sarajevu, takvi takodje podrzavaju kabadahiju :)
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 06 okt 2014, 14:24

Baš sam vidio Emira Spahića u gradu. ;)

Ali na reklamnom panou jedne banke. :rol: :rol:

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 06 okt 2014, 14:25

Posjeko malo po prstu se Spaha dok je klao kurban u Dubrovniku, ali sve je ok, igrat ce.
DD

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 06 okt 2014, 14:26

Janez je napisao/la:Baš sam vidio Emira Spahića u gradu. ;)

Sta radi, dijeli heroin omladini !? :lol:

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 06 okt 2014, 14:26

Janez je napisao/la:Baš sam vidio Emira Spahića u gradu. ;)

Doš'o da kupi Saji čokoladu :mrgreen:
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 06 okt 2014, 14:27

U sustini skontao sam jos jednu cinjenicu, biracko tijelo SDA takodje podrzava kabadahiju :)
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 06 okt 2014, 14:30

Na kakve grane spade ovaj forum :rol: Virto piše o noćnom životu Beča i kulturi Bošnjaka u istom :urnebes: Lik ne zna šta se dešava u Sarajevu a palamudio bi o Beču...

Kad je Damir Nikšić snimao ovaj klip,to se odnosilo na likove poput Virtuala :urnebes:

JA NIKUD U ŽIVOTU NISAM MRDNO ODAVDE,NIĐE NISAM IŠ'O I OPET SVE ZNAM! JA SE MICO NISAM! I OPET SVE ZNAM!

[youtube][/youtube]
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 06 okt 2014, 14:32

Svima po jedan snus, odmorite se.

slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 06 okt 2014, 14:32

:tralala: :tralala:
Je li vam sad jasno zasto su Emir,Edin i ostali igraci upravu kad ignorisu "novinare"?Ako vam jos nije jasno,otvorite jedan po jedan medij pa cete vidjeti "novinarstva",svaki ima neku svoju teoriju i pricu.
E to je ono sto oni i hoce,da mogu mahalat,zato im je Spahic i smetao sto im nije dao prismrdit reprezentaciji i tada smo imali fine rezultate.

Sto se tice ove "urbane"raje,to vam je ona raja koja obozava Ljupka Petrovica i koja je vjestacenjem utvrdila da je slika sa Arkanom fotoshop.Sacuvaj me boze te "urbane"raje.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 06 okt 2014, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 06 okt 2014, 14:34

Aragon je napisao/la:U sustini skontao sam jos jednu cinjenicu, biracko tijelo SDA takodje podrzava kabadahiju :)
Ha, ha, najjaca provala...
SDA i njeno bircko tijelo ,i taj nesretni sistem (anti)vrijednosti, su uspostavili ovakvo drustvo, ovakav savez, sekretare, predsjednike, uspostavili sistem u kom su nepotizam i korupcija, vrhunac vrline, a koji to kritikuju su izdajnici...doveli su Usanovice, pasalice, Susica i slicne nitkove, sve u cilju upropastavanja drzave i reprezentacije.
Taj Spahic s njima ratuje od 2007, bojkotuje , bori se, igra.... naravno da ce ga tjerati savez, novinari i slicno smece, jer im kvari kriminalnu idilu .
Sada, ozbiljno, nije ni Spahic cvijecka ali razmisli malo ko koga podrzava ;)
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 06 okt 2014, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”