FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Generalka prije nastavka prvenstva biti ce u Banovicima.
Na poziv ove ekipe da se odigra memorijalni mec u cast poginulog branitelja BiH Ediba Čergića u nasem klubu su prihvatili bez razmisljanja.
Povrijede nisu zalijecili : Murselovic,Efendic i Mesanovic .
U srijedu bi trebao nastupati i Romeo Filipovic,te Nikolic koji je odustao od puta u Iran,jer mu je uplacen dio dugovanja.
Na poziv ove ekipe da se odigra memorijalni mec u cast poginulog branitelja BiH Ediba Čergića u nasem klubu su prihvatili bez razmisljanja.
U srijedu bi trebao nastupati i Romeo Filipovic,te Nikolic koji je odustao od puta u Iran,jer mu je uplacen dio dugovanja.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- neutralan__
- Kontakt:
Svaka čast za Slobodu,uvijek su se odazvali ovom pozivu.Biće mi zadovoljstvo gledati ponovo Premijerligaša na našem stadionu.harry_90 je napisao/la:Generalka prije nastavka prvenstva biti ce u Banovicima.
Poštovanje!
Eto prilike da prvi vidim igru tog Filipovića

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ima ugovor na 2 godine, u Proleteru je bio kao posudjen igrac
.

- neutralan__
- Kontakt:
Memorijalna utakmica između Budućnosti i Slobode u čast poginulog Ediba Čergića-Čarija biće odigrana u srijedu (07.09.2011.) na "Gradskom" stadionu u Banovićima u 17:00h.
pozdrav komsije nesto slabo pisete.kako je stanje jel se situacija popravlja.nadel mesanovic srecu po evropi.stana cujem osto lijepa vijest.paza je cini mi se svim ekipama legla ko budali samar 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Mešanović je u Slobodi i dalje,nije otišao i inostranstvo.astra1922 je napisao/la:pozdrav komsije nesto slabo pisete.kako je stanje jel se situacija popravlja.nadel mesanovic srecu po evropi.stana cujem osto lijepa vijest.paza je cini mi se svim ekipama legla ko budali samar
http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Kadeti :Travnik - Sloboda 0:1
Juniori : Travik - Sloboda 0:0
Juniori : Travik - Sloboda 0:0
Navodno je Crnkic trebao biti smijenjen,a na njegovo mjesto bi trebao Darko Vojvodic.
Izgleda da ce Crnka ostati do kraja polusezona,a za dalje ce vidjet sta i kako ??
Izgleda da ce Crnka ostati do kraja polusezona,a za dalje ce vidjet sta i kako ??
- SaltCityAttack
- Kontakt:
koja glupostharry_90 je napisao/la:Navodno je Crnkic trebao biti smijenjen,a na njegovo mjesto bi trebao Darko Vojvodic.

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
nedaj se Slobodo
imali kakvih novosti u slobodi ...... kako sloboda pada tako i ova tema 

Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kako je vrijeme doslo ugasit ce se citavo sportsko drustvo...nikome nije sjajno... fudbal, kosarka, rukomet je odavno otisao u pm, a i ostlai klubovi ne zive bog zna sta bolje u drustvu
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ne vjerujem da ce Crnka ostati do kraja polusezone...mislim da se ceka prvi domaci kiks(nadam se da ga nece bitiharry_90 je napisao/la:Navodno je Crnkic trebao biti smijenjen,a na njegovo mjesto bi trebao Darko Vojvodic.

- SaltCityAttack
- Kontakt:
a zbog cega mu je noga?..pa mozda Crnka i nije za trenera, ali brate oni njemu da traze kiks sa ovakvim sastavom?...pa dobio je covjek Sirokog, a mnogi ce zijaniti od njih na svom terenu...pa ja iskreno ne volim Crnkica, ali sam trenutno protiv toga da njemu treba dati odkaz ...pa mi smo toliko trenera doveli i covjek nas je preuzeo kad haman niko nije htijeo i sad kad su ovi iz uprave uvalili klub u **** i hajmo otjerati Crnku?...ma neka jedu ****, a mene nebi zacudilo da dodje Vojvodic ili cak onaj Ibrakovic koji nas je jednom i vodio i to veoma bezuspjesno U 2002 godini cini mi se ...znam da je pred toto kup naoustio nas i zamjenio ga po prvi pout Malkocevic ....ebiga njemu je Sloboda bila odskocna daska
...nebi me iznenadilo da se vrati i ako to nebi volio

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma ja samo kazem da je to moje misljenje ali realno Crnka nije trener za neku premijerligasku ekipu, svo njegovo ponasanje na klupi i odnos sa igracima je ispod nivoa Premijer lige kakva god da je ona...iskreno ne vidim nikog ko bi htio preuzeti Slobodu u ovoj situaciji osim mozda Vojvode kojeg bih volio vidit na klupi Slobode..SaltCityAttack je napisao/la:a zbog cega mu je noga?..pa mozda Crnka i nije za trenera, ali brate oni njemu da traze kiks sa ovakvim sastavom?...pa dobio je covjek Sirokog, a mnogi ce zijaniti od njih na svom terenu...pa ja iskreno ne volim Crnkica, ali sam trenutno protiv toga da njemu treba dati odkaz ...pa mi smo toliko trenera doveli i covjek nas je preuzeo kad haman niko nije htijeo i sad kad su ovi iz uprave uvalili klub u **** i hajmo otjerati Crnku?...ma neka jedu ****, a mene nebi zacudilo da dodje Vojvodic ili cak onaj Ibrakovic koji nas je jednom i vodio i to veoma bezuspjesno U 2002 godini cini mi se ...znam da je pred toto kup naoustio nas i zamjenio ga po prvi pout Malkocevic ....ebiga njemu je Sloboda bila odskocna daska...nebi me iznenadilo da se vrati i ako to nebi volio
- neutralan__
- Kontakt:
Tuzlaci,sutra bujrum na utakmicu u Banovićima.Dobra provjera za Slobodu uoči nastavka prvenstva.Utakmica je u 17 sati,pa eto svi koji imate vremena navrnite.
Ma joj jos malo do izbora, vratice se sloboda na stare puteve slave samo da Imamovic kloc ode .... eno gledam stadion tusanj od kako je pod vlasnostvom opstine raspada se onaj travnjak isto pasnjak kakav , pa bolja je trava u onom parku u gradu nego na stadionu

Live for nothing or die for something
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
- neutralan__
- Kontakt:
Budućnost-Sloboda 1:1 (Ribić,Muminhodžić)
Ribić dobio nagradu za igrača koji stilom igre najviše podsjeća na rahmetli Ediba Čergića-Čarija.
Ribić dobio nagradu za igrača koji stilom igre najviše podsjeća na rahmetli Ediba Čergića-Čarija.
A samo je 95. godisteneutralan__ je napisao/la:Budućnost-Sloboda 1:1 (Ribić,Muminhodžić)

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
- neutralan__
- Kontakt:
Naš spiker reče da ima 17 godina pa me to zbunilo,a bio sam uvjeren da je 95. godište.classic je napisao/la:A samo je 95. godisteneutralan__ je napisao/la:Budućnost-Sloboda 1:1 (Ribić,Muminhodžić)
Inače najbolji u redovima Tuzlaka su po meni bili Mešanović,Čukle i još jedan momak što je ušao nisam mu zapamtio ime..Ribić bolji u drugom poluvremenu,odigrao je čitavu utakmicu.
Evo ovdje imate izvještaj sa utakmice,kao i slike :
http://fkbuducnostbanovici.**** ... -cari.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: neutralan__, dana/u 08 sep 2011, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.