Samo da navedemo jedan primjer. Jose Mourinho.amho je napisao/la:trenerski posao danas vrlo malo ima veze sa igrackim sposobnostima samog trenera.. neki od najuspjesnijih trenera danasnjice nikad nisu ozbiljnjije igrali fudbal ili ako jesu, bili su prosjecni i ispodprosjecni igraci... skolovan bez igrackog znanja, moze bit odlican trener... neskolovana legenda, vrlo tesko... primjere ne treba navodit'
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Nemamo mi vođu kompletnu osobu da možeš reć to je 100% ta osoba ,ni Vaha ni ekipa nešto im fali.....
Ovi mladi ne iskusni .Sve je to šuplje demagogija i prodaja nam priča patrioti , a kad treba fino radit i doći nemaš nikog ni u blizini .Bježi ba naslušo se tih priča.
Nek ostane Papa do kraja , vidjet ćemo sretno mu samo pametniji potezi!
Ovi mladi ne iskusni .Sve je to šuplje demagogija i prodaja nam priča patrioti , a kad treba fino radit i doći nemaš nikog ni u blizini .Bježi ba naslušo se tih priča.
Nek ostane Papa do kraja , vidjet ćemo sretno mu samo pametniji potezi!
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Koji to selektor jos poziva samo 2 štopera i 1 desnog beka za 2 prijatesljske tekme
Naravno sad pa sad treba da testira Zahirovica zadnji 20min na desnom beku
a ispod prosjeka je na svojoj prirodnoj poziciji..

Naravno sad pa sad treba da testira Zahirovica zadnji 20min na desnom beku

FORZA NAPOLI
Imati desno krilo kakav je Stevanovic a odigrati kvalifikacije bez te strane...Neprocjenjivo

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Pape citas li ovaj forum ako citas budi jednom covjek u zivotu i bjezi iz repke radi nas navijaca,nemoze te raja vise gledat.Nemoj sebi dozvolit da pokvaris sve ono sto si prije uradio kao igrac.Nekad u zivotu drugog poslusat i nije lose vjeruj mi.
ajmo ljudi sacekati te kvalifikacije,mozda nas pape i demantuje
ja mislim da bi on pobjegao nazad u parisku bb ukoliko bi startali lose

"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
prvp ime prvog euro dana je selektor Grcke...sve sto je uradio u drugom poluvremenu je bilo maestralno..kako bi se nas Sajo snasao ....
Onako kao što se već snašao protiv Rumunij kući.ahmic je napisao/la:prvp ime prvog euro dana je selektor Grcke...sve sto je uradio u drugom poluvremenu je bilo maestralno..kako bi se nas Sajo snasao ....
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- SaltCityAttack
- Kontakt:
dok god se bude sralo po papetu jer je Pitar ili po starom Osimu jer sveti otac Zelje nigdje mi necemo dospjet...slabo sam ja kojeg navijaca Zelje vidjeo da je pruzio podrsku Susicu pa cak i kad je tek dosao.. mislim bilo je ljudi koji jesu, ali vecina nije... sad ovi drugi seru se po Osimu jer je iz Zelje i td.
Hajmo prestati sa tim pruziti sad Susicu sansu da nas odvede na prvenstvo i vjerovati mu...staces kad su nas drugi nece to mislim na Alihodzica i td...pa neka se nekad Pape i Osim posavjetuju mislim da Osim bi mu mnogo pomogao ebiga
Hajmo prestati sa tim pruziti sad Susicu sansu da nas odvede na prvenstvo i vjerovati mu...staces kad su nas drugi nece to mislim na Alihodzica i td...pa neka se nekad Pape i Osim posavjetuju mislim da Osim bi mu mnogo pomogao ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Safet Susic kao prvo mora shvatiti da se fudbal danas ne sastoji od toga da na teren posaljes 11 igraca i da im kazes igraj lopte u nadi da ce oni uspjeti ostvariti pobjedu. U fudbalu danas postoje odredjeni sistemi, skauting narednog protivnika, video analize, detaljna analiza nacina kretanja protivnickih igraca itd itd., ali ja to kod Susica dosad nisam primjetio. Kod nas na okupljanju se odradi dnevno jedan trening i onda se krene hodati po kaficima i kada te novinar pita o protivniku ti odgovoris da su kvalitetna ekipa i da imaju u svojim redovima par kvalitetnih igraca koje svakoj ekipi mogu stvoriti problem.
Jedino gdje Susicu skidam kapu i za sta zasluzuje respekt je to da je igrace reprezentacije sto se psihe tice podigao na jedan veci nivo, nego je to prije bio slucaj.

Jedino gdje Susicu skidam kapu i za sta zasluzuje respekt je to da je igrace reprezentacije sto se psihe tice podigao na jedan veci nivo, nego je to prije bio slucaj.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Safet je nas pa makar pozvao sve napadace i golnane u ekipu...
Sansa mu je data, nije je iskoristio i logicno bi bilo da ode!SaltCityAttack je napisao/la:dok god se bude sralo po papetu jer je Pitar ili po starom Osimu jer sveti otac Zelje nigdje mi necemo dospjet...slabo sam ja kojeg navijaca Zelje vidjeo da je pruzio podrsku Susicu pa cak i kad je tek dosao.. mislim bilo je ljudi koji jesu, ali vecina nije... sad ovi drugi seru se po Osimu jer je iz Zelje i td.
A ta podjela nije na pitare i plave ne pije vode ja nisam ni jedan pa vec dvije i vise godine pisem ovom sto je tek raja sad uvidila, tj uvijek sam govorio da je Safet potpuni promasaj...Sto je raja tek pravo pocela uvidjati nakon ovih balamaza sa jednim stoperom i 700 veznjaka...

- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
To ja odavno pišem ali mi se ne da više,djetinjarije.SaltCityAttack je napisao/la:dok god se bude sralo po papetu jer je Pitar ili po starom Osimu jer sveti otac Zelje nigdje mi necemo dospjet...slabo sam ja kojeg navijaca Zelje vidjeo da je pruzio podrsku Susicu pa cak i kad je tek dosao.. mislim bilo je ljudi koji jesu, ali vecina nije... sad ovi drugi seru se po Osimu jer je iz Zelje i td...
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Kakve veze ima jel pitar ili neznam ko kad lik nezna raditi svoj posao slicno bilo i sa Smajlovicem.SaltCityAttack je napisao/la:dok god se bude sralo po papetu jer je Pitar ili po starom Osimu jer sveti otac Zelje nigdje mi necemo dospjet...slabo sam ja kojeg navijaca Zelje vidjeo da je pruzio podrsku Susicu pa cak i kad je tek dosao.. mislim bilo je ljudi koji jesu, ali vecina nije... sad ovi drugi seru se po Osimu jer je iz Zelje i td.
Ja ne mogu da vjerujem da jos ima likova koji vjeruju u ovu ublehu i daju joj podrsku

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
jao ljudi rasprave nebuloza.Problem je igra ,složit ekipu zamjene uigranost,dobre rezultate ,kako selektor može popravit stvar uočit greške radit uigravat mlade igrače.A ne bolan jer on Albanac,Sarajlija,Veležovac kad to čujem kud ovo vodi rasprava Bože sačuvaj.
Gubit vrijeme dokazivat nešto priče jadne nikud ne vode.Ovdje nema kritike, realnosti , to se ne prihvaća , ako si porotiv odmah tko je zamneja ,nitko nek se sam popravi kako kaže stanje se neće popravit dok se narod tj. pojedinac sam svoje grške ne uoči i popravi.Raspravljat đžaba ,već nadat se boljem i da će ljudi u našme 'stožeru' savezu nešto znati nakon svega ovog naučit da možemo korak dalje !!!
Ne bi dalje o motivaciji,stručnosti,karizmi,rešpekt ....mnogo toga što treba još ugradit,napravit ne ide to preko noći.Nek čovjek odradi svoje , vidjet ćemo , mijenjat samo selektore ni to nije riješenje !
Možda i nije toliko ni on kriv već ne profesionalizam,greške,mamini sinčići ,manikeni i mnogo toga ufuranost koju nam sliku šalju pojedinci

Ne bi dalje o motivaciji,stručnosti,karizmi,rešpekt ....mnogo toga što treba još ugradit,napravit ne ide to preko noći.Nek čovjek odradi svoje , vidjet ćemo , mijenjat samo selektore ni to nije riješenje !
Možda i nije toliko ni on kriv već ne profesionalizam,greške,mamini sinčići ,manikeni i mnogo toga ufuranost koju nam sliku šalju pojedinci

- SkyWallker
Pape obična ****, gledam emisuju "Naša realnost" kako se ponašao u Chicagu, sta je pričao itd. papčina obična po mentalitetu, nastranu njegova igračka karijera 

Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Susicu nemoj da gledas rukomet,bojim se da ces prepisat taktiku od Markovica 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Pa naravno da je to sto rece!!!SkyWallker je napisao/la:Pape obična ****, gledam emisuju "Naša realnost" kako se ponašao u Chicagu, sta je pričao itd. papčina obična po mentalitetu, nastranu njegova igračka karijera
Pa on je i zabranio da igraci odu na onu veceru koju je savez bio potpisao...
Pa ovo je njegova izjava " Mozda moji fudbaleri nece da budu humani"

Dzeko da ne ode svojevoljno na humanitarnu veceru...Ma daj!!!
Ne sjećam se da si pisao nakon pobjeda protiv Rumunije, Bjelorusije, Albanije i kada smo par kola prije kraja obezbijedili baraž. Nešto te nisam viđao...gringobih je napisao/la:pa vec dvije i vise godine pisem ovom sto je tek raja sad uvidila,
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne zelim uopste da forumske rasprave predju u privatne!!!Virtu4l je napisao/la:Ne sjećam se da si pisao nakon pobjeda protiv Rumunije, Bjelorusije, Albanije i kada smo par kola prije kraja obezbijedili baraž. Nešto te nisam viđao...gringobih je napisao/la:pa vec dvije i vise godine pisem ovom sto je tek raja sad uvidila,
Ali samo cu ti ovo reci da sam u vezi Safeta i problema njegove igre isao 2 godine ispred!
Znam da je to tesko priznati ali tek sad vidis ono sto sam ja vidio prije dvije i vise godine...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.