Da, morao bi prodaju predati vladi UK. Sad ce neki britanac Mike Ashley 2 kupiti Chelsea ko kruh
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Vidim Salah odugovlaci s ugovorom. Mogo bi novi vlasnik odmah jednu bombu na ljeto
Odigraj nerko ligu, pusti kraju ashleya
Odigraj nerko ligu, pusti kraju ashleya

Ako im bude trebao konj da ga upregnu, budi dostupan, postoji velika sansa da ce ti se obratiti

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Je li moguce biti toliki gigant i sve pare halaliti da se klub spasi ili ima neka patka? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
„Ironija je da će potpuno sankcionisani Stamford Bridge ugostiti Newcastle, koji je u vlasništvu Investicionog fonda zemlje koja je uključena u rat u Jemenu u kojem je ubijeno 100.000 osoba, raseljeno 4 miliona i ostavljeno 24 miliona kojima je potrebna pomoć."
Martin Samuel iz Mail Sporta
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Jos malo i halalit ce Romanu 

Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
To sto su ista go.vna ne znaci da je Chelsea trebao bit postedjen.Iraola je napisao/la: ↑12 mar 2022, 11:51„Ironija je da će potpuno sankcionisani Stamford Bridge ugostiti Newcastle, koji je u vlasništvu Investicionog fonda zemlje koja je uključena u rat u Jemenu u kojem je ubijeno 100.000 osoba, raseljeno 4 miliona i ostavljeno 24 miliona kojima je potrebna pomoć."
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Samo nas tuku, a svi smo feces..Lillard je napisao/la: ↑12 mar 2022, 12:10To sto su ista go.vna ne znaci da je Chelsea trebao bit postedjen.Iraola je napisao/la: ↑12 mar 2022, 11:51„Ironija je da će potpuno sankcionisani Stamford Bridge ugostiti Newcastle, koji je u vlasništvu Investicionog fonda zemlje koja je uključena u rat u Jemenu u kojem je ubijeno 100.000 osoba, raseljeno 4 miliona i ostavljeno 24 miliona kojima je potrebna pomoć."
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Poenta je zasto nisu pravila za sve istaLillard je napisao/la: ↑12 mar 2022, 12:10To sto su ista go.vna ne znaci da je Chelsea trebao bit postedjen.Iraola je napisao/la: ↑12 mar 2022, 11:51„Ironija je da će potpuno sankcionisani Stamford Bridge ugostiti Newcastle, koji je u vlasništvu Investicionog fonda zemlje koja je uključena u rat u Jemenu u kojem je ubijeno 100.000 osoba, raseljeno 4 miliona i ostavljeno 24 miliona kojima je potrebna pomoć."
Mason Mount, Reece James and the rest of Chelsea’s academy players have accepted to play without any wages until the ownership situation is sorted.
Svi se mi sprdamo da će pješke na utakmice itd ali realno, koliko Chelsea i druge bogate ekipe imaju sredstava u off shore bankama to samo oni znaju.
Svi se mi sprdamo da će pješke na utakmice itd ali realno, koliko Chelsea i druge bogate ekipe imaju sredstava u off shore bankama to samo oni znaju.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
A nekad su kao bila?soxx je napisao/la: ↑12 mar 2022, 12:21Poenta je zasto nisu pravila za sve istaLillard je napisao/la: ↑12 mar 2022, 12:10To sto su ista go.vna ne znaci da je Chelsea trebao bit postedjen.Iraola je napisao/la: ↑12 mar 2022, 11:51„Ironija je da će potpuno sankcionisani Stamford Bridge ugostiti Newcastle, koji je u vlasništvu Investicionog fonda zemlje koja je uključena u rat u Jemenu u kojem je ubijeno 100.000 osoba, raseljeno 4 miliona i ostavljeno 24 miliona kojima je potrebna pomoć."
Saudijci su saveznici, ocito da iz te pozicije mogu strijeljati pola Jemena i opet im niko nece nista reci.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
A kao, rat u Jemenu sad počeo, pa se odjednom svi interesirate za njega i ukazujete na nešto?
Evropu više zanimaju dešavanja u Evropi, colour me fucking shocked.
Evropu više zanimaju dešavanja u Evropi, colour me fucking shocked.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa i to je razumljivo, Jemen je daleko i nema puno dodirnih tacki s nama u Evropi. Ali s ljudske strane bie oba rata trebala biti tretirana isto. Samo u Jemenu rat vodi zemlja sa jakim saveznicima u Evropi i Sjevernoj Americi pa odatle i razlicit stav. Plus sto Ruse ionako niko ne voli generalno.
Sve na stranu utakmica puna kontradiktornosti, sto se mene tice i jedan i drugi gazda bi trebali biti potjerani iz Engleske. Orvog mogu lagano, drugog iz objektivnih razloga jako tesko.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Al malo i djecije stavove zauzimate, a ne one logicke i objektivne. Arsenal je pokrenuo kampanju za pomoc Ukrajini i mnogo navijava ih pljuje zasto to nisu uradili za Palestinu ili muslimane u Kini itd itd, a odgovor je skroz jednostavan. Klub zauzima zvanicni stav drzave, nista manje i nista vise od toga. Nije to neka misterija i teorija zavjere nego ona najbanalnija stvar, a to je da klub nece ici mimo zvanicnih stavova drzave
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Uglavnom da su rusi napali lupam irak. Roman bi i dalje bio good guy.
Po meni su mu trebali zamrznut imovinu i pustit celsi da funkcionise normalno profit da ide u humanitsrne svrhe il nekakav plan napravit sta s profitom od ulaznica itd dok se klub ne proda il situacija be promjeni.
Ovako su direktno na klub udarili koji je stariji i od borisa i romana
Po meni su mu trebali zamrznut imovinu i pustit celsi da funkcionise normalno profit da ide u humanitsrne svrhe il nekakav plan napravit sta s profitom od ulaznica itd dok se klub ne proda il situacija be promjeni.
Brate nije mi jasno kako ne shvatas da je Celzi 100% romanova imovina. Znaci 1/1 isto kao i one luksuzne jahte sto im zaplujenjuju po cijelom svijetu, Celzi pripada Romanu. Engleska je sve u svemu izasla u susret Celziju kad su im dopustili da funkcionisu ikako i nastave sa poslovanjem.soxx je napisao/la: ↑12 mar 2022, 13:15Uglavnom da su rusi napali lupam irak. Roman bi i dalje bio good guy.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Šta je fazon pa je ovako malo utakmica danas :/
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kakav kreten
Kakav golman rtdni, moze ubit nekog
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.