FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Al nam i ovo vrijeme ide na ruku, svaka mu cast. Na sta ce onaj teren liciti Bog dragi zna. Ne mozes tu ni koristiti ove tek oporavljene.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
imas li jos neki akont ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
brkoo strucnjak
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Ma sačekaj da Brkoo stručnjak kaže da dresovi ne valjaju 

-
- Kontakt:
Brko sutra očekujemo detaljnu analizu gdje smo tanki i gdje najviše škripi.
Željezničar za život cijeli!
Stuca se momku sad sigurno, ohanite 

Ako će ti biti utjeha u gostima smo jaki evo drugu sezonu zaredom, treba i sa te strane gledat.
S druge strane trenutno smo 7. ekipa na tabeli gledajući samo domaće utakmice, a past ćemo na 8. mjesto sigurno budući da je Sarajevo iza nas 2 boda na toj domaćoj tabeli ali i sa dvije domaće utakmice manje. Borac 18 bodova iz 6 domaćih utakmica, mi 9 bodova iz 5 domaćih. Velež koji ima domaću utakmicu manje od nas ima 10 bodova iz domaćih. Isto i TC 4 domaće ali 12 bodova.
Mora to bolje kući. To je problem koji traje već tri godine jer smo prošle sezone bili tek 5. ekipa po broju bodova kući, a pretprošle sezone čak smo bili 8. po broju bodova kući.
bio sam sa juniorom u shopu, dresovi su veoma uski, super slim verzija! domaći je najuži a i ovaj treći je jako uzak. junior je top fit i inače nosi L, uzeo je XL a mogao je komotno i XXL. gostujući je malo širi, ali i on je slim, tu mu je XL taman.
domaći dres je lijep, gostujući je ok a treći valja samo ako hoćeś da te vide po mraku. po meni nisu neke kvalitete, ali mogu proći, makron standard.
biće interesantnije vidjeti šta će nam spremiti za stogodišnjicu.
domaći dres je lijep, gostujući je ok a treći valja samo ako hoćeś da te vide po mraku. po meni nisu neke kvalitete, ali mogu proći, makron standard.
Thanksbraco je napisao/la: ↑15 okt 2020, 15:38Ako će ti biti utjeha u gostima smo jaki evo drugu sezonu zaredom, treba i sa te strane gledat.
S druge strane trenutno smo 7. ekipa na tbeli gledajući samo domaće utakmice, a past ćemo na 8. mjesto sigurno budući da je Sarajevo iza nas 2 boda na toj domaćoj tabeli ali i sa dvije domaće utakmice manje. Borac 18 bodova iz 6 domaćih utakmica, mi 9 bodova iz 5 domaćih. Velež koji ima domaću utakmicu manje od nas ima 10 bodova iz domaćih. Isto i TC 4 domaće ali 12 bodova.
Mora to bolje kući. To je problem koji traje već tri godine jer smo prošle sezone bili tek 5. ekipa po broju bodova kući, a pretprošle sezone čak smo bili 8. po broju bodova kući.
Ma ogroman problem su utakmice kuci sa realno slabijim od sebe. Mijenjali su se igraci, treneri, ali taj problem se ne rjesava i ne znam fakat kako cemo ga rijesiti. Isto neko prokletstvo, i kad igramo dobro nece u gol. I to svaki put kad se najmanje nadamo dodje kiks kod kuce. Sto kazes to traje vec 3 godine.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Dobijamo sve do kraja polusezone
Al kup utakmice
Al kup utakmice
Znači, dijeta, promjena prehrane, teretana, dzoging...pa tek onda kupit dres.jestamaji je napisao/la: ↑15 okt 2020, 15:40bio sam sa juniorom u shopu, dresovi su veoma uski, super slim verzija! domaći je najuži a i ovaj treći je jako uzak. junior je top fit i inače nosi L, uzeo je XL a mogao je komotno i XXL. gostujući je malo širi, ali i on je slim, tu mu je XL taman.

Osvajamo titulu.Nepitajte kako ali uzimamo.
To je zbog Veselog. Nisu ga drugacije mogli natjerati da smrsa.voltron30 je napisao/la: ↑15 okt 2020, 17:07Znači, dijeta, promjena prehrane, teretana, dzoging...pa tek onda kupit dres.jestamaji je napisao/la: ↑15 okt 2020, 15:40bio sam sa juniorom u shopu, dresovi su veoma uski, super slim verzija! domaći je najuži a i ovaj treći je jako uzak. junior je top fit i inače nosi L, uzeo je XL a mogao je komotno i XXL. gostujući je malo širi, ali i on je slim, tu mu je XL taman.
biće interesantnije vidjeti šta će nam spremiti za stogodišnjicu.![]()

za stogodisnjicu me samo ovo zanimajestamaji je napisao/la: ↑15 okt 2020, 15:40bio sam sa juniorom u shopu, dresovi su veoma uski, super slim verzija! domaći je najuži a i ovaj treći je jako uzak. junior je top fit i inače nosi L, uzeo je XL a mogao je komotno i XXL. gostujući je malo širi, ali i on je slim, tu mu je XL taman.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, Firebase, MojaMalenkost i 112 gostiju.