FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Jestel veliki navijaci kao ja pa vec uzeli karte za utakmicu? 

Nije problem u postavljenom pitanju, problem je što se jedan post ponovio 30 puta zaredom, samo spamate temu džaba.DoeTz je napisao/la:HHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHHAH pa onda i Zlajcija banujNKMramor je napisao/la:Spam, zdravo.Chinaglia je napisao/la:ko se to usudi brisat postove, bit ce problema![]()
aleksandar_veliki je napisao/la:.
jesil za malo sportskog saketanja prije tekmetuzlak1987 je napisao/la:Jestel veliki navijaci kao ja pa vec uzeli karte za utakmicu? :P
ako dosta forumasa napravi istu stvar, onda predji preko togaNKMramor je napisao/la:Nije problem u postavljenom pitanju, problem je što se jedan post ponovio 30 puta zaredom, samo spamate temu džaba.
niko se nije pozalio na "spam", a uz to nisu neke gluposti napisane
opusti se malo, reaguj kada moras, a ne svaki put kada mozes
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 28 apr 2017, 18:52, ukupno mijenjano 2 puta.
Zato sto zahtjevamo odgovor, zar nije ocigledno?NKMramor je napisao/la:Nije problem u postavljenom pitanju, problem je što se jedan post ponovio 30 puta zaredom, samo spamate temu džaba.DoeTz je napisao/la: HHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHHAH pa onda i Zlajcija banuj
aleksandar_veliki je napisao/la:.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pas koji laje ne ujedaChinaglia je napisao/la:jesil za malo sportskog saketanja prije tekmetuzlak1987 je napisao/la:Jestel veliki navijaci kao ja pa vec uzeli karte za utakmicu?

pomijesao si ti nesto, ja sam iz Tuzle, ne iz Sarajeva :kafa:
Jebte jeste agresivci
Alooo cuvakte energiju za nedelju...
Sjetite se primitivnih gena

Alooo cuvakte energiju za nedelju...
Sjetite se primitivnih gena

-
- Kontakt:
o kojoj **** euforiji se piše, sami sebi skačemo u stomak pa i fukare sa ovim obavještenjima, da je Bože sektor jedan da se popuni, da makar budemo tu negdje što se tiče brojnosti sa manijacima...
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma pusti portale....kakva crna euforija....prekucat Ce ih manijaci...udarni trans svake tekme sve visocije ideintercontinental je napisao/la:o kojoj **** euforiji se piše, sami sebi skačemo u stomak pa i fukare sa ovim obavještenjima, da je Bože sektor jedan da se popuni, da makar budemo tu negdje što se tiče brojnosti sa manijacima...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ma kakvi manijaci ba, njih u tz bude zato sto ih ima iz zivinica gracanice i tih sela.. nikad oni nece moci parirati nama u Tuzlistaragarda je napisao/la:Ma pusti portale....kakva crna euforija....prekucat Ce ih manijaci...udarni trans svake tekme sve visocije ideintercontinental je napisao/la:o kojoj **** euforiji se piše, sami sebi skačemo u stomak pa i fukare sa ovim obavještenjima, da je Bože sektor jedan da se popuni, da makar budemo tu negdje što se tiče brojnosti sa manijacima...

Pa i na grbavici kad smo bili sad zadnji put, jug je bio pun al' samo njih 300tinjak skace i navija.. Ne znam sto se lozite toliko na manijake nisu oni nista brojniji od nas..
Moje licno misljenje sto se tice navijaca u tz, tj sto je sjever prazan, je mozda neka ''smjena generacija'' stariji odlaze, mladji dolaze preuzimaju tribinu.. za koju godinu opet smo jedna od najjacih navijackih grupa u BiH sto se tice brojnosti

Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Stari,nemoj se ljutit al ne lupaj molim teGuest007 je napisao/la:Ma kakvi manijaci ba, njih u tz bude zato sto ih ima iz zivinica gracanice i tih sela.. nikad oni nece moci parirati nama u Tuzlistaragarda je napisao/la:Ma pusti portale....kakva crna euforija....prekucat Ce ih manijaci...udarni trans svake tekme sve visocije ideintercontinental je napisao/la:o kojoj **** euforiji se piše, sami sebi skačemo u stomak pa i fukare sa ovim obavještenjima, da je Bože sektor jedan da se popuni, da makar budemo tu negdje što se tiče brojnosti sa manijacima...
Pa i na grbavici kad smo bili sad zadnji put, jug je bio pun al' samo njih 300tinjak skace i navija.. Ne znam sto se lozite toliko na manijake nisu oni nista brojniji od nas..
Moje licno misljenje sto se tice navijaca u tz, tj sto je sjever prazan, je mozda neka ''smjena generacija'' stariji odlaze, mladji dolaze preuzimaju tribinu.. za koju godinu opet smo jedna od najjacih navijackih grupa u BiH sto se tice brojnosti
Nemam se sta ljutit, svako ima svoje misljenje pa tako i ja.
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
E zato nas nema ni saka jada.....Zivinice su de fakto prelijep gradic,o Gracanici i njenoj carsiji,nema potrebe trositi rijeci.....Guest007 je napisao/la:Ma kakvi manijaci ba, njih u tz bude zato sto ih ima iz zivinica gracanice i tih sela.. nikad oni nece moci parirati nama u Tuzlistaragarda je napisao/la:Ma pusti portale....kakva crna euforija....prekucat Ce ih manijaci...udarni trans svake tekme sve visocije ideintercontinental je napisao/la:o kojoj **** euforiji se piše, sami sebi skačemo u stomak pa i fukare sa ovim obavještenjima, da je Bože sektor jedan da se popuni, da makar budemo tu negdje što se tiče brojnosti sa manijacima...
Zbog takvih umisljenih seronja,da prostis,uvjek ce momci iz tih mjesta,navijati za druge klubove,ali ne za Slobodu.
Najvece seronje i seljacine zive u Tuzli,ti si stari zivi dokaz,serem vam se na furku o mrtvoj carsiji......
Nemogu vjerovat u sta se pretvara grad u kojem sam rodjen i zivio 28 godina...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ma nisam,bogami,sramota me njega eto...tuzno je to razmisljanje,i na sta smo spali...Nekada je Tuzlom hodala gospoda,a danas smo zbog slicnih stvari sup.ak ove drzave..Umjesto da imamo neku da kazem politiku,pa u nekom vremenskom roku od 10 godina,pokusamo sto vise momaka privuci Slobodi,zbog ovakvih nam citav kanton psuje majku,i oni sto navijaju,nece vise da dolaze....A mi imamo u kopu momaka iz zivinica,ili smo imali....imas ih i ovdje,ali nisam vidio da pise dugo,jos od onog kada je Chini psovao im majku seljacku i slicno.....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Aco ne dobismo mi odgovor.. maca pojela jezik ?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Interni moderator
- Kontakt:
zlajci je napisao/la:@Veliki Aco
Ima li ovaj portal u planu da se osvrne na kaznjena 3 suca zbog propusta na stetu protivnika ekipe s Grbavice te postave legitimno pitanje sportske javnosti da li se istim namjesta sudijska pomoc!?

- zlatnakoka
- Kontakt:
Nismo mi na @solinas -eva pitanja vezana za reklame itd., a rečeno je da nije neki problem. Izgleda da je problem uganjati predsjednika za jedan intervjuićDoeTz je napisao/la:Aco ne dobismo mi odgovor.. maca pojela jezik ?

- RollingPaper
- Kontakt:
Ima li ovaj portal u planu da se osvrne na kaznjena 3 suca zbog propusta na stetu protivnika Zeljezničara te postave legitimno pitanje sportske javnosti da li se istim namjesta sudijska pomoc!?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.