PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Eisenbahner1921
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 01 sep 2018, 15:25

Mozda nisu bili najposjeceniji ali da su najvise isli na utakmice bili bi najposjeceniji jer oni imaju engleski stil dolaska na utakmice, logicno.

Stono kazu, bili bi najposjeceniji ali ih malo stalo.
Životni saputnik! 1921

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 01 sep 2018, 15:26

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 01 sep 2018, 15:30

redbull93 je napisao/la:Ne treba spominjati to davanje krvi, bas sinoc mi naumpalo, ali sta bakavci znaju kad je to i bilo. Sto se nas tice halal bilo i svakome u toj situaciji treba pomoci.

Da mi malo realno pricamo, mora bit prepucavanja. Vama sarajlijama je ovo 2 najveci derbi, priznali vi to ili ne. Nama isto, ima ta neka slast pobijediti sarajevske klubove. Da se svi ne lozimo, lazemo svi se lozimo. Vi vise pozivate nego na gradski derbi, u nas konacno u klubu se desava pozitivno i to je raja prepoznala.

Sto se ekipa tice, sarajevo je bolje, ali i puno gori Čelik ih je dobijao tako da to po meni nije neko mjerilo. Mi ove sezone ne pucamo na evropu, zadovoljit cemo se sredinom tabele.

Sto se posjete tice, nema sigurno niko navijaca kao Čelik. Dokaz prosla sezona, ispali smo mi bili par kola prije prvenstva vec bili, protiv viteza izgramo koji je zadnji bio, opet doslo navijaca vise nego u vas na vecini utakmica. Slobodno uzmite statistiku. O ovim ostalim klubovima i posjetomm nema smisla ni govoriti, zalosno opet kazem al zrinjski, siroki, sloboda nula bodova, bolje Velež kotira sa posjetom od njih.

Ovo gore vam misli vecina navijaca sigurno, tako ulazite u sport da budemo svi jaci i bolji. Kad su utakmice laj te jedni na druge, samo imajte neku granicu. Kad sta ne daj Boze zatreba svi cemo opet pomoci jedni drugim. Lijep pozdrav, veceras Čelik do pobjede, a vama siguran povratak kuci.
Vi ste trebali da pokazete tu vjernost kad je NGG bio i kad je bilo uclanit se i pomoc sistemu jedan clan jedan glas
Grad vam placa reprogram :facepalm:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 01 sep 2018, 15:31

Ma punili su oni stadion godinama prije. :rol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 01 sep 2018, 15:32

zenica kod sarajeva na nogama. niko nije spavao. dolazi im velikan sa koseva

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 01 sep 2018, 15:32

Smogovci su najjači džabe raspravljate :lol:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 01 sep 2018, 15:33

FrancescoTotti je napisao/la:
zenica159 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Jer isto je napunit stadion koji prima 12.000 i 35.000, tu je to negdje. :lol:
Kad Čeliku na domaću tekmu dođe 25 hiljada ljudi, javite se. Nema veze što Bilino prima 12k. :kafa:
Mi i kone smo zakucali 16.5.2015. godine, onoliko ljudi na jednoj ligaškoj tekmi se dugo neće skupit.
Pa Sarajevu je na 3 domace utakmice do sada doslo ukupnp 8000 ljudi, a Celiku 15.500 ljudi, to nema veze sa velicinom stadiona. Kad vama ljudi budu dolazili na druge utakmice osim sa Zeljom i Celikom javite se vi.
Jel ti kontas da ste vi u euforiji kakvu niste imalo od rata pa na ovamo!?
Jel ti treba postavljat onu sliku nasih gostovanja iz nase sampionske sezone, kad smomi bili u euforiji? I kad nam je prosjecna posjecenost na kraju sezone bila odmah iza hajduka u regionu?
Ne blamiraj se. Fino je to sto ste stali ponovo iza kluba i sto vas je krenulo nabolje, ja sam vam medju prvima pozelio srecu kad je turcin dosao, al pises isto kao da imas 15Godina...
Hoš da ja stavljam sliku protiv Jedinstva? JEL TO HOĆEŠ?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 sep 2018, 15:35

redbull93 je napisao/la:Ne treba spominjati to davanje krvi, bas sinoc mi naumpalo, ali sta bakavci znaju kad je to i bilo. Sto se nas tice halal bilo i svakome u toj situaciji treba pomoci.

Da mi malo realno pricamo, mora bit prepucavanja. Vama sarajlijama je ovo 2 najveci derbi, priznali vi to ili ne. Nama isto, ima ta neka slast pobijediti sarajevske klubove. Da se svi ne lozimo, lazemo svi se lozimo. Vi vise pozivate nego na gradski derbi, u nas konacno u klubu se desava pozitivno i to je raja prepoznala.

Sto se ekipa tice, sarajevo je bolje, ali i puno gori Čelik ih je dobijao tako da to po meni nije neko mjerilo. Mi ove sezone ne pucamo na evropu, zadovoljit cemo se sredinom tabele.

Sto se posjete tice, nema sigurno niko navijaca kao Čelik. Dokaz prosla sezona, ispali smo mi bili par kola prije prvenstva vec bili, protiv viteza izgramo koji je zadnji bio, opet doslo navijaca vise nego u vas na vecini utakmica. Slobodno uzmite statistiku. O ovim ostalim klubovima i posjetomm nema smisla ni govoriti, zalosno opet kazem al zrinjski, siroki, sloboda nula bodova, bolje Velež kotira sa posjetom od njih.

Ovo gore vam misli vecina navijaca sigurno, tako ulazite u sport da budemo svi jaci i bolji. Kad su utakmice laj te jedni na druge, samo imajte neku granicu. Kad sta ne daj Boze zatreba svi cemo opet pomoci jedni drugim. Lijep pozdrav, veceras Čelik do pobjede, a vama siguran povratak kuci.
Zavisi.. Zenica je jedno od najbližih gostovanja a mi ulazimo u ovaj meč kao prvoplasirani i to je glavni razlog zašto se pokušava stvoriti dobra atmosfera. Napisao je onaj vaš ''Zašto ih ne ode u Krupu 600 nego baš u Zenicu''. Krupa je na kraju države a Zenica je 70 km od Sarajeva. Opet ti kažem da je razlog blizina i trenutno prvo mjesto.
U Vitez i Gradačac nas je znalo otići 1.500-2.000 pa ne vidiš mene da pišem to sad jer nije ista situacija. Nismo bili prvi 3 godine i to je ogroman period. Vjerovatno nećemo ostati prvi nakon ovog kola ali može biti i prekretnica.
Na Koševu smo imali veću posjetu protiv Borca, Zrinjskog, Širokog Brijega i Željezničara. Čelik ide poslije njih ali to je iz razloga što ste vi baš pali pa i nije zanimljivo nikome gledati, protiv gore navedenih klubova je to inače bilo za gornji dio tabele. Recimo vi kad ste bili u bojkotu, dolazilo je 300-700 navijača protiv svakog drugog kluba osim Željezničara (3.000) i Sarajeva (4.000) što je po meni ogromna razlika. Nema veze što vas je više došlo, razlog tome je što ste vi navikli na užasne rezultate i što bi sve uradili da se spasite dok mi **** majke upravi i nezadovoljni smo kada završimo drugi. Nisu nam ista očekivanja. Zenica je fudbalski grad i danas će biti puno Bilino Polje i to je fantastično, meni je drago zbog toga.
Ja vama stvarno želim sve najbolje i mislim da ste konačno zaslužili da se borite za sami vrh, Čelik je nekada nešto i značio prije a imate ogroman broj navijača koji to može ispratiti ali trebaju se iznijeti realni podaci.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 01 sep 2018, 15:37

svrakino1921 je napisao/la:

Vi ste trebali da pokazete tu vjernost kad je NGG bio i kad je bilo uclanit se i pomoc sistemu jedan clan jedan glas
2 godine je borba traja i istrajali smo u svojoj borbi. Sto tvrdim da rijetko koji bi navijaci uspjeli ostati na okupu da su prosli sta smo mi. Ngg i robijasu su zasluzni za ovo sve, ali jednostavno prevelik zalogaj od 15 mil. Niko od nas ne moze isfinansirati. Turcni je sigurno preko milion ulozio u dugove prema igracima, mi nemamo plate po 1500 2000 da mozemo placati clanarine svi. Preko 1000 nas je postalo clanom kluba, a znas sam kolike su plate. Grad da se nije obavezao vracati, sigurno da ni turcin ne bi dosao, na kraju opet mi vracamo to. Mi smo porezni obveznici i grad nasim parama placa. Vjeruj ko ne zna sve detalje ne moze objektivno ni pricati, koje spletke su tu bile da se Čelik ugasi od strane bande iz SDA da prekrije svoj lopovluk. Sipa je bila u Čeliku svu dokumentaciju pretresli, mislis da je neko odgovarao? Adilovici ugovore dobili fifa ih ponistit ne moze kakvi su, Duvnjakov brat ucijenio upravu da brat ugovor mu dobije da puste reprogram da se potpise u ono vrijeme. Sta visw da ti pricam.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 01 sep 2018, 15:42

nickiZe88 je napisao/la:Istok nam je rasprodan, ostalo jos oko 200-300 juga i oko 1000 zapada
:bow: Svaka čast!

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 01 sep 2018, 15:44

@MortemHZ
Samo što su iznijeti "realni" podaci za ove sezone u kojima je situacija sa Čelikom poznata svakome ko iole prati ovu ligu. Opet, i sa takvim podacima uzmi pa procentualno vidi gdje smo i šta smo, pa ćeš vidjeti da ta razlika nije tolika kako se predstavlja, ako je uopće i ima.
Nebitno, ponovo je pozitiva tu, ponovo Bilino izgleda onako kako je redovno izgledalo godinama nakon rata, pa se gledamo na kraju sezone. Sretan put i dolazak, a za raspoloženje u povratku ćemo se mi pobrinuti. :mrgreen:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 01 sep 2018, 15:45

Navijaci najtrofejnijeg, najuspjesnijeg kluba sa najvecim brojem navijaca su veceras uz cernobilski Real Dortmund !
Ponizi gamad,, Fenane !
Životni saputnik! 1921

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 01 sep 2018, 15:47

rob do bagro je napisao/la:
SedrenikHz je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Al isti, isti tuzlaci doslovno :lol:
Samo im fali jedan sumar da pocne ljudima po kucnim pragovima sa sjekirama hodat :lol:

REAL MADRID!
Od momenta kad su Tuzlaci posjetili naše momke nakon udesa ne mogu fkt ova go.na i tuzlake pod istu rijeć
A zaboravio si kad su nasi momci darovali krv vasim kad su takodjer imali nesrecu, KLOSARU !!!
Poslije onog Rahmanoviću da slomijete i Velkosk obje noge i mržnje prema glavnom gradu vi ste pokazali ko ste. Svaka čast tim momcima, čak i znam tih par momaka koji su darovali krv i ja sam im se prvi porukama zahvalio(nisam ja imao nesreću, ali znao sam tad par naših što su imali nesreću). Tih momaka nažalost izumire u tom smogu, ali ta grupica ne može ssčuvatu obraz koliko vi smogovci možete mržnju stvoriti prema nama.
Ja vam želim da budete u top 5 ekipa, jer zaslužujete, ali kao ljudi ste go.na (čast pojedincima)
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Reprogram
Kontakt:

Post Postao/la Reprogram » 01 sep 2018, 15:52

najbolje kad ti sarajlica rumeni kaze da si los covjek, pa opste poznato da ste vi ****, u cijeloj BiH, ne znam ima li neko ga vas gotivi.....a ovaj manijak gore moze samo da se napusi kurca, najveci uspjeh je doci na Bilino i pjevati 45 minuta **** te Zenico, a drugih 45 minuta sjedit :D :guz: :guz: :guz: :guz:

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 01 sep 2018, 15:54

SedrenikHz je napisao/la: Poslije onog Rahmanoviću da slomijete i Velkosk obje noge i mržnje prema glavnom gradu vi ste pokazali ko ste. Svaka čast tim momcima, čak i znam tih par momaka koji su darovali krv i ja sam im se prvi porukama zahvalio(nisam ja imao nesreću, ali znao sam tad par naših što su imali nesreću). Tih momaka nažalost izumire u tom smogu, ali ta grupica ne može ssčuvatu obraz koliko vi smogovci možete mržnju stvoriti prema nama.
Ja vam želim da budete u top 5 ekipa, jer zaslužujete, ali kao ljudi ste go.na (čast pojedincima)
Hordaši sve go Mahatma Gandhi. Isto to svi rade samo u svojoj avliji ne vide.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 01 sep 2018, 15:54

S-Y-L-A-R je napisao/la:@MortemHZ
Samo što su iznijeti "realni" podaci za ove sezone u kojima je situacija sa Čelikom poznata svakome ko iole prati ovu ligu. Opet, i sa takvim podacima uzmi pa procentualno vidi gdje smo i šta smo, pa ćeš vidjeti da ta razlika nije tolika kako se predstavlja, ako je uopće i ima.
Nebitno, ponovo je pozitiva tu, ponovo Bilino izgleda onako kako je redovno izgledalo godinama nakon rata, pa se gledamo na kraju sezone. Sretan put i dolazak, a za raspoloženje u povratku ćemo se mi pobrinuti. :mrgreen:
Slazem se ! Dodijelite navijacima Celika titulu "najbrojniji bi bili samo da nije bilo dobro poznate situacije Celika" !
Životni saputnik! 1921

hagy
Kontakt:

Post Postao/la hagy » 01 sep 2018, 15:55

svrakino1921 je napisao/la:

https://www.klix.ba/sport/nogomet/grad- ... /180619108
:facepalm:
https://www.****/vijest/mup-ks-kaz ... ice-245870
https://****/kantoni/sarajevo/398611 ... opsku-ligu
http://www.dnevno.ba/sport/ns-bih-ulaze ... ca-147149/

nickiZe88
Kontakt:

Post Postao/la nickiZe88 » 01 sep 2018, 15:56

Dzaba se raspravljate, veceras gledajte puno Bilino i dobru tekmu, a veceras cemo na prepucavanja nakon tekme, vidjecemo ko ce nahebati :mrgreen:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 01 sep 2018, 15:57

Gazi sabane iz zenice
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 sep 2018, 15:59

S-Y-L-A-R je napisao/la:@MortemHZ
Hvala, i vama.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.