PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Zapad u napad !
Pa Sarajevu je na 3 domace utakmice do sada doslo ukupnp 8000 ljudi, a Celiku 15.500 ljudi, to nema veze sa velicinom stadiona. Kad vama ljudi budu dolazili na druge utakmice osim sa Zeljom i Celikom javite se vi.skoroalen je napisao/la:Jer isto je napunit stadion koji prima 12.000 i 35.000, tu je to negdje.
Kad Čeliku na domaću tekmu dođe 25 hiljada ljudi, javite se. Nema veze što Bilino prima 12k.
Mi i kone smo zakucali 16.5.2015. godine, onoliko ljudi na jednoj ligaškoj tekmi se dugo neće skupit.
Neka bude spektakl, pregršt golova, i da pobijede gosti.Marsal je napisao/la:MerhabauNbx je napisao/la:Maksuz pozdrav za Marshala.![]()
Biće večeras ludilo i pravi spektakl u predivnom ambijentu! Neka pobijedi bolji!

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jel ti kontas da ste vi u euforiji kakvu niste imalo od rata pa na ovamo!?zenica159 je napisao/la:Pa Sarajevu je na 3 domace utakmice do sada doslo ukupnp 8000 ljudi, a Celiku 15.500 ljudi, to nema veze sa velicinom stadiona. Kad vama ljudi budu dolazili na druge utakmice osim sa Zeljom i Celikom javite se vi.skoroalen je napisao/la:Jer isto je napunit stadion koji prima 12.000 i 35.000, tu je to negdje.
Kad Čeliku na domaću tekmu dođe 25 hiljada ljudi, javite se. Nema veze što Bilino prima 12k.
Mi i kone smo zakucali 16.5.2015. godine, onoliko ljudi na jednoj ligaškoj tekmi se dugo neće skupit.
Jel ti treba postavljat onu sliku nasih gostovanja iz nase sampionske sezone, kad smomi bili u euforiji? I kad nam je prosjecna posjecenost na kraju sezone bila odmah iza hajduka u regionu?
Ne blamiraj se. Fino je to sto ste stali ponovo iza kluba i sto vas je krenulo nabolje, ja sam vam medju prvima pozelio srecu kad je turcin dosao, al pises isto kao da imas 15Godina...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
netacno cijeli kanton KS ima 400 000 podjeli na 2 to je 200 000 ljudi u KS za Sarajevo dok u Zenici ima 120 000 i svi su za jednogKocevskiGaleb je napisao/la:Dva kluba po 12 500 ljudi na grad 6 puta veci od Zenice.Jednom u 10 godina.Smijesni ste.skoroalen je napisao/la:Jer isto je napunit stadion koji prima 12.000 i 35.000, tu je to negdje.
ne racunamo van grada ni njima olovo vares visoko a ni nama vitez zepce kakanj, vec samo domace
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- prisonbreak
- Kontakt:
ZENICA ŽIVI ZA ČELIK !!!
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
zenica na nogama, sarajevo na uranijuosobaodpovjerenja je napisao/la:zenica je na nogama

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
- rob do bagro
- Kontakt:
Njanje otkad se niste okupali priznajte 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Pusti, pusti da te loži, mi nismo loši mi previše smo grozni.
Prošlu tekmu Čelika i Sarajeva kod zapada naletim na plavušu u bordo dresu, Hodzic na leđima ,rekoh joj, zmiu ga Dušane,.
Prošlu tekmu Čelika i Sarajeva kod zapada naletim na plavušu u bordo dresu, Hodzic na leđima ,rekoh joj, zmiu ga Dušane,.
Prvi ste na tabeli, klubu vam odlicno ide i opet vas dodje 4500(po savezu) na derbi protiv aktuelnog sampiona. Euforija ili ne ja sam samo napisao cinjenice, trenutno stanje liku koji kaze nije isto 10k u lavoru i na Bilinom.FrancescoTotti je napisao/la: Jel ti kontas da ste vi u euforiji kakvu niste imalo od rata pa na ovamo!?
Jel ti treba postavljat onu sliku nasih gostovanja iz nase sampionske sezone, kad smomi bili u euforiji? I kad nam je prosjecna posjecenost na kraju sezone bila odmah iza hajduka u regionu?
Ne blamiraj se. Fino je to sto ste stali ponovo iza kluba i sto vas je krenulo nabolje, ja sam vam medju prvima pozelio srecu kad je turcin dosao, al pises isto kao da imas 15Godina...
- prisonbreak
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Extra buraz, bit će dobro.nickiZe88 je napisao/la:Istok nam je rasprodan, ostalo jos oko 200-300 juga i oko 1000 zapada
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
DdIiNnOo je napisao/la:Jutros hodza uci na sabahu i na kraju kaze i da dobijemo pitare , amin![]()
![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
O jeebo te aktualni sampion hahahahah
Kod nas trenutna atmosfera oko kluba je onako-meh. Ako bi zaredali jos par pobjeda to bi se tek moglo zvat euforijom i ocekivat vecu posjetu na kosevu.
A imas internet ocito pa proguglaj malo nase utakmice na kosevu proteklih godina sa zrinjskim, sirokim i zeljeznicarom... razumijem vasu atmosferu totalno al jos pure vama treba da se mozete poredit s nama !
Kod nas trenutna atmosfera oko kluba je onako-meh. Ako bi zaredali jos par pobjeda to bi se tek moglo zvat euforijom i ocekivat vecu posjetu na kosevu.
A imas internet ocito pa proguglaj malo nase utakmice na kosevu proteklih godina sa zrinjskim, sirokim i zeljeznicarom... razumijem vasu atmosferu totalno al jos pure vama treba da se mozete poredit s nama !
- prisonbreak
- Kontakt:
UUpravu si brate, uopste se ne mozemo porediti po posjeti, prekucali smo vas davno u svakom segmentu!FrancescoTotti je napisao/la:O jeebo te aktualni sampion hahahahah
Pošten pitar brat
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
A ****, nismo mi real madrid tu si u pravu.
Pa bolan mi prije dvadeset i kusur godina kontra Turbine iz Jablanice punili Bilino, who are you ?FrancescoTotti je napisao/la: O jeebo te aktualni sampion hahahahah
-
- Kontakt:
Mi moramo širiti ovaj stadion, po svaku cijenu.
Pa mozemo ici unazad 10 godina i gledati atmosferu na Bilinom koja je bila bolja nego sto je sad, imate jednu titulu u zadnjih 11 godina i situacija oko kluba vam je meh dok ste prvi i igrate fin fudbal, eto nisam vas prepoznao.FrancescoTotti je napisao/la:O jeebo te aktualni sampion hahahahah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.