FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Slabo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pitaj te Dina,Kusturicu,pa I Abdulaha, dali oni podrzavaju pirotehniku na stadionu, ulijetanje u teren I takve stvari.
Ako, svi mi VOLIMO klub kosto govorimo (a neki I Ginu) zasto radimo nesto sto steti klubu maksimalno.
Ako hoces da budes voda navijaca, moras uzet I ODGOVORNOST za stvari kao sto su ; tuce, baklje, petarde, ulijetanje u teren.
Primjer. Prije pocetaka utakmice svake mikrofon u ruke I poruka. NEMA PALJENJA PIROTEHNIKE KO BUDE TO URADIO NAJBLIZI NJEMU GA POLOME I to je to..
Zasto da stetimo nasem klubu. Sad smo na pravom putu da rastemo, a baklje I vakve stvari taj rast mogu da uspore ili zaustave mnogo prije nego sto mi mislimo.NEDO BOG
NPR :
Paljenje baklji lopovi Iz saveza kaznjava (Uefa posebno na evro tekmama) minus u kesu ogroman
Mup nam svaku utakmicu proglasava VELKIM rizikom, nabijaju frakture 10x vece upravo radi pirotehnike I ulijetanja na teren I na svom i tudem stadinu
Kad dode TA menadzer vidi da nam se utakmice prekidaju da smo kaznjavani recice cao nakon 3,5 god a Ako vide suprotno produzice sponzorstvo
Amidza kad sazna da nismo zaradili 100km na ulaznicama zato sto smo kazne placali koje su napravili nasi navijaci, Da TA nece da bude GENERALNI sponzor radi pirotehnike, I on ce reci ovo je divlji narod da je Meni bjezat.
Niko pa ni vodza ni stimung ni kurcenje ni nista nemoze I nesmije bit ispred FK SARAJEVO.
Ako, svi mi VOLIMO klub kosto govorimo (a neki I Ginu) zasto radimo nesto sto steti klubu maksimalno.
Ako hoces da budes voda navijaca, moras uzet I ODGOVORNOST za stvari kao sto su ; tuce, baklje, petarde, ulijetanje u teren.
Primjer. Prije pocetaka utakmice svake mikrofon u ruke I poruka. NEMA PALJENJA PIROTEHNIKE KO BUDE TO URADIO NAJBLIZI NJEMU GA POLOME I to je to..
Zasto da stetimo nasem klubu. Sad smo na pravom putu da rastemo, a baklje I vakve stvari taj rast mogu da uspore ili zaustave mnogo prije nego sto mi mislimo.NEDO BOG
NPR :
Paljenje baklji lopovi Iz saveza kaznjava (Uefa posebno na evro tekmama) minus u kesu ogroman
Mup nam svaku utakmicu proglasava VELKIM rizikom, nabijaju frakture 10x vece upravo radi pirotehnike I ulijetanja na teren I na svom i tudem stadinu
Kad dode TA menadzer vidi da nam se utakmice prekidaju da smo kaznjavani recice cao nakon 3,5 god a Ako vide suprotno produzice sponzorstvo
Amidza kad sazna da nismo zaradili 100km na ulaznicama zato sto smo kazne placali koje su napravili nasi navijaci, Da TA nece da bude GENERALNI sponzor radi pirotehnike, I on ce reci ovo je divlji narod da je Meni bjezat.
Niko pa ni vodza ni stimung ni kurcenje ni nista nemoze I nesmije bit ispred FK SARAJEVO.

Utorak,
Očekujem do Četvrtka da Mup i nama zatraži reket od 15 000 ukoliko želimo da odigramo tekmu.
Očekujem do Četvrtka da Mup i nama zatraži reket od 15 000 ukoliko želimo da odigramo tekmu.

SRETAN BROJ - 1725
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Zatvoren zapad protiv Borca. Znači valja poraniti da se zauzme mjesto na istoku.
U koliko je izvlačenje za kup danas?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
1946
12BitiSrcemVezan je napisao/la:Zatvoren zapad protiv Borca. Znači valja poraniti da se zauzme mjesto na istoku.
SRETAN BROJ - 1725
zbog cega je zatvoren zapad? mozda i ima negdje odgovor ali nisam pregledao 

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
Piše zbog vremenskih prilika.Hz-Sa je napisao/la:zbog cega je zatvoren zapad? mozda i ima negdje odgovor ali nisam pregledao
Zadnja izmjena: BitiSrcemVezan, dana/u 03 mar 2015, 09:18, ukupno mijenjano 1 put.
1946
Misimovic za Njemacki Bild izjavio da se oprasta od fudbala. Steta dobro nam bi dosao,ali barem je i ta prica zavrsena.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Pa realno gledajući, možda je i bolje za nas da ne dolazi. Bez obzira što bi njegovo samo ime donijelo nama dosta dobrog, mi smo ipak i više nego dobro popunjeni na toj poziciji tako da bi nam igrači poput Stojčeva neke utakmice gledali sa tribina.
1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ja od jutros opet imam nekakvu šuhu da ćemo izvući Zrinjskog...
1946
xbox je napisao/la:Misimovic za Njemacki Bild izjavio da se oprasta od fudbala. Steta dobro nam bi dosao,ali barem je i ta prica zavrsena.
Ma vala i nek je.
Znam da bi nam na nekim poljima valjao,narocito na tom nekom marketinškom dijelu.Ali sad smo valjda postali ozbiljan klub.Hoce ovde igrati,nece.Mislim da bi se dosta i atmosfera narušila njegovim dolaskom u igrackom kadru.Pa ni fizicka sprema mu nije bila ni blizu nivou fudbalera itd itd.Sto je najgore na toj poziciji imamo par vrhunskih fudbalera Stojcev,Alispahic,pa i Radovac.
Mislim da je vrijeme kako napredujemo kao klub,da uzimamo samo one igrace koji mogu doprijnijeti poboljšanju naše igre,a nikako da dovodimo neke starije zvijezde radi marketinga kluba. Mislim da smo potpisom sa TA bar sto se tice marketinga dokazali,da za tim vise nema potrebe.
Drago mi je sa je i ova fama napokon završila,narocito sad nam ne treba,kad dolaze utakmice gdje bi se moglo odlucivati o tituli.
Sad je najbitnije skoncentrisati se na poslednje dvije utakmice protiv Borca i Veleza,gdje bi pobjedama bili jako blizu našeg cilja,a to je dupla titula.

Jeste li to dobili na binguBLU SKY je napisao/la:To je vise bio markentiski potez vase uprave.E vise necete biti jedini koji mogu davati pare.koalem je napisao/la:Mi smo makar pregovarali. I mi smo jedini u BiH koji mogu dati pare koje on hoce.BLU SKY je napisao/la:Pa zar ste stvarno mislili da ce misimovic potpisati. gdje sad onaj sto rece 99,9% misimovic je igrac sarajeva .![]()
4.10.2009.
Naleti jedan od bananamena niotkudBLU SKY je napisao/la:Pa zar ste stvarno mislili da ce misimovic potpisati. gdje sad onaj sto rece 99,9% misimovic je igrac sarajeva .

SRETAN BROJ - 1725
Hahaha ne mozes da vjerujes da se doceka i mala sitnica da napisu komentar. A jes mi drago sto ce aBd crknut od muke narednih godina.
-
- Kontakt:
To je vise bio markentiski potez vase uprave.E vise necete biti jedini koji mogu davati pare.[/quote]BLU SKY je napisao/la:Mi smo makar pregovarali. I mi smo jedini u BiH koji mogu dati pare koje on hoce.![]()
Jeste li to dobili na bingu[/quote]
Polako saznaces .[/quote]
Još čekam haveru da padnu serveri

I da , očekujem od administracije da banuje kako tebe tako i ove balave klonove, hvala.
Zadnja izmjena: ZijadLopez, dana/u 03 mar 2015, 10:50, ukupno mijenjano 1 put.

xbox je napisao/la:Hahaha ne mozes da vjerujes da se doceka i mala sitnica da napisu komentar. A jes mi drago sto ce aBd crknut od muke narednih godina.
4.10.2009.
Sutra im pokušaj uvođenja bananko statuta, a bananameni se našli baviti Misketom i gigantom s Koševa, svašta 

SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Naravno da nismo, to je bila samo šuplja da napravimo Kokota ljubomornim što nas je odbioBLU SKY je napisao/la:Pa zar ste stvarno mislili da ce misimovic potpisati. gdje sad onaj sto rece 99,9% misimovic je igrac sarajeva .

ne znam što se ne piše o njihovoj djeci, pa protiv Olimpića ih je bio rekordan broj u prvom timu, čak dvojica.
Inače u kupu dobijamo Metalleghe ...

Šta je spremno reci nam ? Eksplatacija banana, ili ponovna gradnja Mercedes-Koldžo Arene.BLU SKY je napisao/la:Samo se bojim da vi necrknete kada vidite sta je sve spremno. znam da ste se ponadali sad imamo pare i niko nam nista nemoze, nebitno kad se ovo kod nas zavrsi onda cemo da pricamo do tadxbox je napisao/la:Hahaha ne mozes da vjerujes da se doceka i mala sitnica da napisu komentar. A jes mi drago sto ce aBd crknut od muke narednih godina.
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.