Hajde invalidi dajte ga, imate igraca vise + promasen penalvan gall je napisao/la:Ajde Safi jos jedan go,treba mi 2+
Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Hajde invalidi dajte ga, imate igraca vise + promasen penalvan gall je napisao/la:Ajde Safi jos jedan go,treba mi 2+
Sent from my iPhone using Tapatalk
ArmiN1989 je napisao/la:Hajde invalidi dajte ga, imate igraca vise + promasen penalvan gall je napisao/la:Ajde Safi jos jedan go,treba mi 2+
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
![]()
Vjeruj brate da mi se ne ide u Sarajevo samo zbog dresa.gonzales je napisao/la:Moja malenkost nije glasala, gastoneeeeeezgmiky je napisao/la:X![]()
![]()
![]()
ma ide to u nastavku, to je King. Jesi vidio Mela, u prvom 7 a na kraju 29Lakoste je napisao/la:Ja Kinga i qrca
orbi je napisao/la:
Bravo ... Ja sam odigrao na gol za 35e. Kvota 2,60 ipak je to Tel Aviv
Primise ga u 89. Hajmo sad zidovi 2+.orbi je napisao/la:ArmiN1989 je napisao/la:Hajde invalidi dajte ga, imate igraca vise + promasen penalvan gall je napisao/la:Ajde Safi jos jedan go,treba mi 2+
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
![]()
Smotano je to
Samo sto je Melo ne da nikom a James asistira.KingJamesMVP je napisao/la:ma ide to u nastavku, to je King. Jesi vidio Mela, u prvom 7 a na kraju 29Lakoste je napisao/la:Ja Kinga i qrca
6deno_TM87 je napisao/la:King koseva ?
jbt, tesko da ce preko 26,5KingJamesMVP je napisao/la:6deno_TM87 je napisao/la:King koseva ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.