FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 01 feb 2010, 20:20

ma ja vidis da igra slabo koju na pripremama dobro bi bilo dovest bajru izgleda da ga hoce mulje je kraj znam ja citavu tu generaciju mislim upoznao sam
Zadnja izmjena: Grbavica moj zivot, dana/u 01 feb 2010, 20:35, ukupno mijenjano 2 puta.
svoj ti pos'o !

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 01 feb 2010, 20:23

Grbavica moj zivot je napisao/la:Nesprdam se ja snjim covjek je jedan od one generacije koja je igrala na grbavici svim svojim srcem kao buki alihodzic i ostali svi su oni odrasli na sljaci gdje su ucili a kasnije postali i sampioni ali sto jest jest sta ce nam on milsim nekad je bio igrac a sad vala nemoze star je koliko mu je 35 ili 36 nezz stvarno mislim da sad kad bi buki i dzelo obukli dres vise bi vrjedili nego dosta ovih igraca pa makar i sa njihovi 35 godina i 20 minuta max
ima tu puno istine za stvari koje si napisao...ipak dokle god mulalic osjeca potrebu da bude dio tima,iako i sam svjestan da ne moze bas da konkurise za prvih 11,ja bi mu dopustio da bude dio nase ekipe...on je pravi kapiten za sve ove trenutno sto igraju i igrac koji je odigrao srcem citavu svoju karijeru ovde,neka ga pa makar i na tribinama ali neka je pod ugovorom dokle god on to zeli
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 01 feb 2010, 20:25

Sablja je najveci profesionalac, vojnik pravi! Nemamo mi nazalost onakvog jednog da se prodere na igrace kad padnu...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 01 feb 2010, 20:25

boccaccio je napisao/la:1.Radošević 2.Bučan 3.Radovanović 4.Bajić 5.Kerla 6.Svraka 7.Bekrić 8.H.Bešlija 9.M.Bešlija 10.Višća
11.Mešanović 12.Šehić 13.Šimić 14.Farić 15.Ćulum 16.Selimović 17.Serdarević 18.Spahić 19.Perak
20.Rovčanin 21.Čolić 22.Mešić 23.Stanić 24.Popović 25.Mulalić

Meni je ovo puno igraca,imamo veliki izbor,ali ne treba nam ovoliko igraca,da je kako smanjiti na broj 20,ustedili bi love,ali kad gledam spisak,zivo ne znam koga bi izostavio odavde
Farica otjerat(kad on igra propuh na lijevoj :o ), Kovacevica, Mulalicu dat neki posao u klubu, onda ovog Serdarevica ako konacno ne proradi noga. ;)
M.Beslija jos ovu polusezonu igra i zavrsava karijeru nebi bilo korektno ga otejerat ipak je izavio da bi karijeru zelio zavrsit u Zelji.Uostalom uvijek je ostavljao srce na terenu 100%.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 01 feb 2010, 20:29

pile87 je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:uzet ce nas karlovac i istra slabi smo mi za njih haha a treba prodat ili otjerat par igraca moze mulalic jos igrat samo u penzionerskoj malonogemetnoj
Slazem se da ne moze Mulalic igrati ali dosta ljudi ne zna o Mulalicu, vidi najbolje je usporediti sa Cocalicem koji je nedavno otisao i koji je dobio dobru ponudu iz Grcke, e sad Cocu je jedino zanimalo da ode bez obzira na uslove koje su mu ponudjeni sto nije ni priblizno koliko je dobio u Grckoj, e SABLJA je ima isto tako ponudu a ostao je u Zelji, sto je jos bitnije njegov odnos prema klubu i na terenu uvijek je davao 100% sebe.Mozda ne zasluzuje da igra, jer vise fakat ne moze ali isto tako ne zasluzuje da ga se proziva ili da se neko sprda sa njim.
Sablja mrzi Amara jer ga nije pustio da ide tada kada je imao ponudu iz Ukrajine i riješi egzistenciju. Pitaj Sablju, prije nego ga pretvoriš u mitsko stvorenje.
A što Sejo kaže, istina je da je Mulalić najveći mogući profesionalac. Baš sam sluš'o neke naše igrače kako se dive njegovom profesionalizmu, bez ironije. Ima rituale za svaki trening, kažu neviđeno.
A ovaj klub što smo ga nakantali igra u jednoj od 20 petih hrvatskih liga. U zadnjih par sezona su napredovali dva ranga da dođu tu gdje jesu. Ko bi rek'o da Hrvatska ima toliko fudbalskih liga i klubova?!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 01 feb 2010, 20:29

kolko god slaba ekipa bila ovo 7:1 je dobro za igraca i za podizanje njihovog samopuzdanja ;)
Zadnja izmjena: 19TM87, dana/u 01 feb 2010, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 01 feb 2010, 20:30

pile87 je napisao/la:Ja kao predsjednik fan kluba Lazo, zelio bih da kazem slijedece, prije nego nekom padne na pamet da se zajebava sa Lazom ja najozbiljnije mislim da Lazo nije los igrac i da ce se nadavat golova u drugom dijelu sezone, sto rece kolega boccaccio i on misli tako, a da nas dvojica nismo totalne budale i Amar je imao konstataciju da je Lazo dobar igrac i da ce nadoci.
I na kraju Lazo fan klub do mezara :D

a ko je tebe proglasio predsjednika kluba??

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 01 feb 2010, 20:31

19TM87 je napisao/la:kolko god slaba ekipa bila ovo 7:1 je dobro za pouzdanje igraca i za podizanje samopuzdanja ;)
Upravo to. Tako radi većina pametnih trenera,prvo se nišanske sprave "štele" na ovim malim,da bi se onda postepeno pojačavao intenzitet,ali i jačina protivnika.Nakon dugo vremena i mi smo sa ovom praksom krenuli ili je obnovili.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 01 feb 2010, 20:35

samir_tm87 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Ja kao predsjednik fan kluba Lazo, zelio bih da kazem slijedece, prije nego nekom padne na pamet da se zajebava sa Lazom ja najozbiljnije mislim da Lazo nije los igrac i da ce se nadavat golova u drugom dijelu sezone, sto rece kolega boccaccio i on misli tako, a da nas dvojica nismo totalne budale i Amar je imao konstataciju da je Lazo dobar igrac i da ce nadoci.

Hoces ti mozda da budes predsjednik ? :mrgreen:

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 01 feb 2010, 20:36

scorpion je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:kolko god slaba ekipa bila ovo 7:1 je dobro za pouzdanje igraca i za podizanje samopuzdanja ;)
Upravo to. Tako radi većina pametnih trenera,prvo se nišanske sprave "štele" na ovim malim,da bi se onda postepeno pojačavao intenzitet,ali i jačina protivnika.Nakon dugo vremena i mi smo sa ovom praksom krenuli ili je obnovili.
slazem se,definitivno je dobro za moral ekipe...kada oni u glavama shvate da mogu da kantaju bilo kog protivnika,onda ce sa takvim mislima izlaziti na megdan sa puno jacim ekipama...
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 01 feb 2010, 20:36

Male ekipe su nas dobijale na ljetnim pripremama...i ljetos bi ove dobili sa 1:0 najvjerovatnije...

Samire, e nek si mu rekao :mrgreen:

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 01 feb 2010, 20:39

ma sta se moze bolji ti levati pardon hrvati nego dan nam ovi nasi ovdje noge lome famos i to da bezz pola ekipe udzemo u polusezonu
svoj ti pos'o !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 feb 2010, 20:43

Željovac je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:uzet ce nas karlovac i istra slabi smo mi za njih haha a treba prodat ili otjerat par igraca moze mulalic jos igrat samo u penzionerskoj malonogemetnoj
Slazem se da ne moze Mulalic igrati ali dosta ljudi ne zna o Mulalicu, vidi najbolje je usporediti sa Cocalicem koji je nedavno otisao i koji je dobio dobru ponudu iz Grcke, e sad Cocu je jedino zanimalo da ode bez obzira na uslove koje su mu ponudjeni sto nije ni priblizno koliko je dobio u Grckoj, e SABLJA je ima isto tako ponudu a ostao je u Zelji, sto je jos bitnije njegov odnos prema klubu i na terenu uvijek je davao 100% sebe.Mozda ne zasluzuje da igra, jer vise fakat ne moze ali isto tako ne zasluzuje da ga se proziva ili da se neko sprda sa njim.
Sablja mrzi Amara jer ga nije pustio da ide tada kada je imao ponudu iz Ukrajine i riješi egzistenciju. Pitaj Sablju, prije nego ga pretvoriš u mitsko stvorenje.
A što Sejo kaže, istina je da je Mulalić najveći mogući profesionalac. Baš sam sluš'o neke naše igrače kako se dive njegovom profesionalizmu, bez ironije. Ima rituale za svaki trening, kažu neviđeno.
A ovaj klub što smo ga nakantali igra u jednoj od 20 petih hrvatskih liga. U zadnjih par sezona su napredovali dva ranga da dođu tu gdje jesu. Ko bi rek'o da Hrvatska ima toliko fudbalskih liga i klubova?!
Edisa znam priblizno 5-6 godina jednom bi mi bar spomenuo to da mrzi Amara.I Edis je za mene mitsko stvorenje zbog onoga sto je pruzao na terenu i istina je da vise nije to kaao nekad ali neki ljudi se postuju radi zasluga, bar sto se mene tice.Opet te pogadja prica o Coci :roll: , hajd otisao da rijesi egzistenciju i sretno
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 01 feb 2010, 20:45

Sutrasnji protivnik, Fažani, su prilicno prgava/gruba i nafurana ekipa, ali nemaju pojma, a takvi su najopasniji sto se tice povreda...
Sutra ce biti toplije u Puli nego danas, suncano, dok je prekosutra kisa najvjerovatnije.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 feb 2010, 20:47

Bolan vidis da je anarhija, kazu da su najduze na vlasti oni koji sami uzmu vlast! :D Hm za takve stvari je onda potrebno da Lazo dugo i uspjesno igra u Zelji.
A sad je vrijeme za Esada Kirlica i vrmensku prognozu Esade izvoli... :D

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 01 feb 2010, 20:48

slika
...
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 01 feb 2010, 20:48

nime , mogao sam vala
seyo , ko ce ako necu ja :D
pille , to predizborna sutnja :D

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 01 feb 2010, 20:49

pile87 je napisao/la:

Bolan vidis da je anarhija, kazu da su najduze na vlasti oni koji sami uzmu vlast! :D Hm za takve stvari je onda potrebno da Lazo dugo i uspjesno igra u Zelji.
A sad je vrijeme za Esada Kirlica i vrmensku prognozu Esade izvoli... :D
hahah glabaj ga malo :mrgreen:

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-30703.htm
pa mogli su barem rijeci izmjenjati :mrgreen:

Edit: kakve su ovo plagijatorske radnje kinone :mrgreen:
Zadnja izmjena: Seyo_TM, dana/u 01 feb 2010, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 01 feb 2010, 20:51

Seyo_TM je napisao/la:

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-30703.htm
pa mogli su barem rijeci izmjenjati :mrgreen:

a da ja nisam trazio na face ne bi oni jos ni objavili :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 feb 2010, 20:54

[quote="Seyo_TM"kakve su ovo plagijatorske radnje kinone :mrgreen:[/quote]
Hm kao da sam ovu sliku vec vidio :D Jel de Seyo?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: knoa i 22 gosta.