eh o tome bi se dalo raspravljati prvo s Prcom ,Terzom pa i Čelicom mi ne mozemo biti brzi pa ni desni bekovi nisu neki brzanci jedini hitri igraci su Peric i Karacic ostalo smo dosta tromi ,krila nam nemaju samopouzdanja da povuku tu kontru i polukontru ,jedino Pvcina nekad istrci i peric s Vranjesom povuce polukontru i slazem se da je to nas najveci nedostatak ,imamo jako dobru odbranu i umjesto da naplatimo tu odbranu kroz brzu igru mi to usporimo ali kao sto reko i nemamo takvih igraca .Epidaurus je napisao/la:Mozel samo meni neko objasnit kako to da u 2015. godini kada skoro sve iole ozbiljne reprezentacije igraju brz rukomet sa dosta kontri, polukontri i brzih centara mi igramo bolno spor rukomet oslonjen na bekove ? Mozel meni neko objasnit kako u toku citave utakmice nismo iskreirali sut za nekog od krila ? Mozel meni neko objasnit sto se skoro svaki put pogubimo kad trcimo neku polukontru i idemo maksimalno usporit napade ? Jednostavno je, igramo zastarjel rukomet al opet momcima kapa dole jer su veceras poginuli na terenu i malo ih je djelilo od plasmana na Evropsko. Na kraju je ipak taj nekvalitet kako trenera tako i igraca isplivao na povrsinu kad nismo mogli nijedan napad realizovat i sa igrom 7 na 5 stvorit visak i cist sut.
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
-
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
- invincible1921
- Kontakt:
1. Zato sto sto smo toliki amateri da ne znamo dodat lotpu u brzini i nisam nikad vidio da se nekom lakse iznude probijanja ko namaEpidaurus je napisao/la:Mozel samo meni neko objasnit kako to da u 2015. godini kada skoro sve iole ozbiljne reprezentacije igraju brz rukomet sa dosta kontri, polukontri i brzih centara mi igramo bolno spor rukomet oslonjen na bekove ? Mozel meni neko objasnit kako u toku citave utakmice nismo iskreirali sut za nekog od krila ? Mozel meni neko objasnit sto se skoro svaki put pogubimo kad trcimo neku polukontru i idemo maksimalno usporit napade ? Jednostavno je, igramo zastarjel rukomet al opet momcima kapa dole jer su veceras poginuli na terenu i malo ih je djelilo od plasmana na Evropsko. Na kraju je ipak taj nekvalitet kako trenera tako i igraca isplivao na povrsinu kad nismo mogli nijedan napad realizovat i sa igrom 7 na 5 stvorit visak i cist sut.
2. Zato sto je svaki napad improvizacija odnosno bez ijedne uigrane akcije
3.Nemamo krila
4. Kontre i polukontre su objasnjene pod 1.(uglavnom)
5. Pa mi od SP nismo napravili viska sa igracem vise...eto ocigledno ne znamo ni sa 2
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
cuj amateriinvincible1921 je napisao/la:1. Zato sto sto smo toliki amateri da ne znamo dodat lotpu u brzini i nisam nikad vidio da se nekom lakse iznude probijanja ko namaEpidaurus je napisao/la:Mozel samo meni neko objasnit kako to da u 2015. godini kada skoro sve iole ozbiljne reprezentacije igraju brz rukomet sa dosta kontri, polukontri i brzih centara mi igramo bolno spor rukomet oslonjen na bekove ? Mozel meni neko objasnit kako u toku citave utakmice nismo iskreirali sut za nekog od krila ? Mozel meni neko objasnit sto se skoro svaki put pogubimo kad trcimo neku polukontru i idemo maksimalno usporit napade ? Jednostavno je, igramo zastarjel rukomet al opet momcima kapa dole jer su veceras poginuli na terenu i malo ih je djelilo od plasmana na Evropsko. Na kraju je ipak taj nekvalitet kako trenera tako i igraca isplivao na povrsinu kad nismo mogli nijedan napad realizovat i sa igrom 7 na 5 stvorit visak i cist sut.
2. Zato sto je svaki napad improvizacija odnosno bez ijedne uigrane akcije
3.Nemamo krila
4. Kontre i polukontre su objasnjene pod 1.(uglavnom)
5. Pa mi od SP nismo napravili viska sa igracem vise...eto ocigledno ne znamo ni sa 2

Amateri nazalost 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- invincible1921
- Kontakt:
A nego sta smo...ljudi koji nisu ni amateri (litva) nadigrali su nas u dvije utakmice. Izuzev Malinovica, Perica i mozda jos par igraca ostalo sve je prdimahovina. Pogledaj samo kakve greske pravimo...i to konstantno.
=\_1921_/=
Ivan Karacic ! Ne znam sta da napisem šteta, da budem iskren ocekivao sam neku egal utakmicu naš napad na 25-25 kad je Prce izgubio loptu ucnilo mi se da je faul al' hajd , najveca greška je što su naši otisli na izlet u Litvaniju i to je izgleda presudilo ali nema veze idemo dalje vi ste ponos nacije.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
To jeste problem naše reprezentacije od kako znam za sebe, samo je razlika što danas imamo odličnu odbranu a prije nam ni to nije bilo na nekom nivou. Bekovi su nam također veoma veoma spori. U svim drugim reprezentacijama se može vidjeti kako i bekovi znaju povući kontru pa čak i sami je realizovati, naša tranzicija je loša i to je činjenica. Tu mislim da nije do selektora nego jednostavno do igrača, yebiga ne možeš očekivati od Prcea i Panića da igraju neki brz rukomet to je nemoguće. Trebaju nam osvježenja na bekovskim pozicijama pogotovo zamjena za Prcea, više forsiranja Perića. Što se tiče krila, njihov učinak tj.golovi zavise isključivo od bekovskih pozicija koji će izgraditi poziciju za krilo i kontre koju im mora neko baciti. Koliko su loši ofanzivno toliko su dobri defanzivno, Vražalić je večeras odradio odličan posao u odbrani, možda jedan gol da smo primili od njegovog čovjeka. Ovčina isto tako vrlo dobar.Epidaurus je napisao/la:Mozel samo meni neko objasnit kako to da u 2015. godini kada skoro sve iole ozbiljne reprezentacije igraju brz rukomet sa dosta kontri, polukontri i brzih centara mi igramo bolno spor rukomet oslonjen na bekove ? Mozel meni neko objasnit kako u toku citave utakmice nismo iskreirali sut za nekog od krila ? Mozel meni neko objasnit sto se skoro svaki put pogubimo kad trcimo neku polukontru i idemo maksimalno usporit napade ? Jednostavno je, igramo zastarjel rukomet al opet momcima kapa dole jer su veceras poginuli na terenu i malo ih je djelilo od plasmana na Evropsko. Na kraju je ipak taj nekvalitet kako trenera tako i igraca isplivao na povrsinu kad nismo mogli nijedan napad realizovat i sa igrom 7 na 5 stvorit visak i cist sut.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- invincible1921
- Kontakt:
Faraone citas li ti ove postove sto pojedini pisu
sta da ti kazem...sve sam ti vec reko 

=\_1921_/=
-
- Kontakt:
ne kontam zasto onda ocekujete neke rezultate ako smo prdimahovina kako kazes, misljenja sam da ovi sto igraju da je najbolje sto imamoinvincible1921 je napisao/la:A nego sta smo...ljudi koji nisu ni amateri (litva) nadigrali su nas u dvije utakmice. Izuzev Malinovica, Perica i mozda jos par igraca ostalo sve je prdimahovina. Pogledaj samo kakve greske pravimo...i to konstantno.

- invincible1921
- Kontakt:
Pa za pocetak ocekujem da se makar dobije reprezentacija drzave kojoj je kosarka na prvih 100 mjesta pa na onda 50 praznih pa onda fudbal...a mi zamalo obje ne izgubismobordobijeli je napisao/la:ne kontam zasto onda ocekujete neke rezultate ako smo prdimahovina kako kazes, misljenja sam da ovi sto igraju da je najbolje sto imamoinvincible1921 je napisao/la:A nego sta smo...ljudi koji nisu ni amateri (litva) nadigrali su nas u dvije utakmice. Izuzev Malinovica, Perica i mozda jos par igraca ostalo sve je prdimahovina. Pogledaj samo kakve greske pravimo...i to konstantno.sad ce mnogi reci imamo halilbegovica ,basica ,doborca ,haramandica ,toromanovicca itd i slazem se da su oni pojedinacno kvalitetni igraci al oni kao kolektiv su bili nula ,igrali su za reprezentaciju 10 godina i nikad nista specijalno nisu pokazali ,ovi sad momci su se plasirali na SP izmaklo na ke EP za bocu i pokazuju muda i srce na terenu suze Malinovica u Kataru i danasnje Karacica pokazuju njihovu zelju i snagu za drzavni dres . a sto se tice kvaliteta realno mi smo neka treca klasa u rukometu tako malo realnosti u komentarima nebi skodilo .
=\_1921_/=
Necemo valjda da slavimo poraze ?
Momcima kapa dole za borbenost i zalaganje,da su željeli Evropsko,sigurno da jesu i tu zaslužuju poštovanje i pune tribine(ovaj savez to ne zaslužuje),.Nedostaje tu širine u ofanzivi,ne može se živiti od raspoloženog Prcea ili Malinovica i jedne akcije za pivota,.Dobro,danas nam je radila i kontra..
Kvalifikacije smo sami "ispušili",na gostovanju kontra Bjelorusije smo prokockali pobjedu,protiv Litve u gostima smo dali smiješnih 15 golova,mi smo jedna od rijetkih ekipa koja može primiti 19 golova na utakmici i pri tome ubjedljivo izgubiti..Šlag na tortu su tri gola u 25 minuta drugog poluvremena na domacem terenu,.
Hebeš sve to,kao da nije dovoljno vec vidjeno desi se Danska gdje smo bod imali u "dzepu" a pobjedu mirisali,.Ja ne znam šta je fascinantnije,nacin na koji smo se digli nakon Bjelorusije,prežaljenog Evropskog prvenstva i odigrali sasvim ravopravno kontra jedne od najboljih ekipa u Svijetu ili nacin na koje smo isto to Evropsko opet ispušili,.
Nek je vala Prce usrao,njemu je najlakše zaboraviti,kad je on na ovom nivou ova je jedna sasvim druga ekipa,da smo imali Malinovica iz Zenice ,Danci bi sigurno pali,morali bi,takav scenario ni mi ne bi mogli "usrat",.
Šta dalje ? Hajd mu znaj,rukomet u samoj državi je goli "qrc" Borac prekucava ligu a ne mogu se nazvati ni prosjecnom ekipom u nekim Evropskim okvirima,.Samo takmicenje je upitne reguralnosti,para nema,publike sve manje,organizacija na dovoljnom nivou da prvenstvo bude odigrano,.
Momcima kapa dole za borbenost i zalaganje,da su željeli Evropsko,sigurno da jesu i tu zaslužuju poštovanje i pune tribine(ovaj savez to ne zaslužuje),.Nedostaje tu širine u ofanzivi,ne može se živiti od raspoloženog Prcea ili Malinovica i jedne akcije za pivota,.Dobro,danas nam je radila i kontra..
Kvalifikacije smo sami "ispušili",na gostovanju kontra Bjelorusije smo prokockali pobjedu,protiv Litve u gostima smo dali smiješnih 15 golova,mi smo jedna od rijetkih ekipa koja može primiti 19 golova na utakmici i pri tome ubjedljivo izgubiti..Šlag na tortu su tri gola u 25 minuta drugog poluvremena na domacem terenu,.
Hebeš sve to,kao da nije dovoljno vec vidjeno desi se Danska gdje smo bod imali u "dzepu" a pobjedu mirisali,.Ja ne znam šta je fascinantnije,nacin na koji smo se digli nakon Bjelorusije,prežaljenog Evropskog prvenstva i odigrali sasvim ravopravno kontra jedne od najboljih ekipa u Svijetu ili nacin na koje smo isto to Evropsko opet ispušili,.
Nek je vala Prce usrao,njemu je najlakše zaboraviti,kad je on na ovom nivou ova je jedna sasvim druga ekipa,da smo imali Malinovica iz Zenice ,Danci bi sigurno pali,morali bi,takav scenario ni mi ne bi mogli "usrat",.
Šta dalje ? Hajd mu znaj,rukomet u samoj državi je goli "qrc" Borac prekucava ligu a ne mogu se nazvati ni prosjecnom ekipom u nekim Evropskim okvirima,.Samo takmicenje je upitne reguralnosti,para nema,publike sve manje,organizacija na dovoljnom nivou da prvenstvo bude odigrano,.
-
- Kontakt:
i ja sam ocekivao al sport je to i nas mentalitet gdje u litvaniji nismo bili pravi ,meni se svidja ova nasa repka a vi kako hoceteinvincible1921 je napisao/la:Pa za pocetak ocekujem da se makar dobije reprezentacija drzave kojoj je kosarka na prvih 100 mjesta pa na onda 50 praznih pa onda fudbal...a mi zamalo obje ne izgubismobordobijeli je napisao/la:ne kontam zasto onda ocekujete neke rezultate ako smo prdimahovina kako kazes, misljenja sam da ovi sto igraju da je najbolje sto imamoinvincible1921 je napisao/la:A nego sta smo...ljudi koji nisu ni amateri (litva) nadigrali su nas u dvije utakmice. Izuzev Malinovica, Perica i mozda jos par igraca ostalo sve je prdimahovina. Pogledaj samo kakve greske pravimo...i to konstantno.sad ce mnogi reci imamo halilbegovica ,basica ,doborca ,haramandica ,toromanovicca itd i slazem se da su oni pojedinacno kvalitetni igraci al oni kao kolektiv su bili nula ,igrali su za reprezentaciju 10 godina i nikad nista specijalno nisu pokazali ,ovi sad momci su se plasirali na SP izmaklo na ke EP za bocu i pokazuju muda i srce na terenu suze Malinovica u Kataru i danasnje Karacica pokazuju njihovu zelju i snagu za drzavni dres . a sto se tice kvaliteta realno mi smo neka treca klasa u rukometu tako malo realnosti u komentarima nebi skodilo .

chily-rz je napisao/la:Necemo valjda da slavimo poraze ?
Borac odigra tri utakmice i bude prvak hahahah

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Evo sad mogu napisat neki normalan komentar... Ne mogu rec da sam tolko razocaran nakon ovih kvalifikacija jer ja nisam ocekivao plasman na EP nakon SP-a i onakve igre i naravno onoga sto poslije toga slijedi , mi smo psihicki pali izgubili smo samopouzdanje pa smo mislili da cemo lako sa Litvanijom i onda klasika naseg sporta. Mi kao prvo nemamo sirinu , pa onda kvalitet i onda naravno iskustvo ( mentalitet ) pa da pobjedimo kada igramo lose protiv 3 ce razrednih repki , da iskoristimo 3 gola prednosti kada protivnik grijesi a ne da im vracamo gresku itd. Necu pljuvati markovica sjetimo se onih kvalifikacija kad smo bili u grupi sa rusijom itd sve je izgledal jako lose on je napravio jedan respektabilan kolektiv koji krasi borbenost i dobra igra u odbrani , ali nazalsot to je plafon markoviceve domislatosti i puno se kocka pa ako prodje prodje i to mi se ne svidja. Jedna mi stvar ne ide u glavu , ok imali smo 9 sekundi za napad to je u rukometu poprlicno malo posebno kada se radi o zadnjim sekundama u utakmici ali to i nije bio najbitniji napad nase reprezentacije mi smo uspjeli prednost da prokockamo u 2 minute , ne razumijem Nikolu nikako ja od kako gledam ovu reprezentaciju zapamtio sam njegovo vracanje lopte koje obicno zavrsi u rukama protvnika ili pak autu a i ako prodje obicno to bude u noge nasem igracu , u utakmici sa tunisom je to uradio x puta i umjeto da ide na faul da uzimamo vrijeme trazimo poziciju za sto bolji sut on baca loptu iza ledja totalno amaterski ne bi rijec rekao da je to uradio malinovic peric ili neko sa 22 3 godine ali on je veteran pred sami kraj karijere ...
Zamjerim markovicu sto perica nije ranije ubacio sa njim igramo dosta brze ne smeta mi cak i da fula jer je mlad i tako ce samo dodatno uciti , uvjeren sam da bi izvukli remi da je bio malinovic tu da da makar 2 3 gola ... Fali nam puno toga , zaista ne znam sta je Faruku u glavi ali on igra prelose pa usudim se reci od utakmice sa njemackom u barazu prije par godina , ovcina nije neki igrac nije neki kalibar ali hajde makar se smije odrazit iz teskog ugla i pogadja ono sto treba ali faruk nista stvarno tanko najgori igrac u kvalifikacijama definitivno. Falio nam je Toromanovic stvarno supacki je ovo uradio kolko god da ima pravo i nema trebao je biti tu za sve momke koji su ginuli u svakoj utakmici pa onda nakon ovoga razjebat sve sa trenerom i izaci pred novinare sa svojim stavom ,misljenjem itd. Panic me takodje razocarao totalno bezvoljno igra , Terzic je idalje sklon pocetnickim greskama ali bio je dobar ove 2 tekme sem onog suta protiv belorusije al hajde ne znam vise sta da kazem na to.
Zao mi je sto ce ponovo timski duh ove repke biti poljuljan sto se ponovo treba krenuti sa nekog pocetka , ako dodje novi trener vjerujem da ce doci i do promjene u igrackom kadru , ja zaista ne bi podnjeo da ponovo gledam haramandica u porazima i slicne vise bi volio da igraju ovi mladji siguran sam da ce ici na neka velika takmicenja mozda ne redovno ali sasvim sigurno gledat cemo ih jos par puta na velikim smotrama. Zao mi je sto smo takvi luzeri , ali mi jednostavno ne zelimo da pobjedimo postajemo pasivni u kljucnim mometima nemamo igrace koji ce napraviti neki pametan potez naprotiv mi uvijek uradimo ono najgore i **** nemam sta drugo da dodam. Grupa nije bila teska no bjelorusija ima iskustvo koje je u obje utakmice pokazala i naravno rijesila litvaniju i njima je to bilo dovoljno a nama ponovo ostaje zal i nove kvalifikacije.
Zamjerim markovicu sto perica nije ranije ubacio sa njim igramo dosta brze ne smeta mi cak i da fula jer je mlad i tako ce samo dodatno uciti , uvjeren sam da bi izvukli remi da je bio malinovic tu da da makar 2 3 gola ... Fali nam puno toga , zaista ne znam sta je Faruku u glavi ali on igra prelose pa usudim se reci od utakmice sa njemackom u barazu prije par godina , ovcina nije neki igrac nije neki kalibar ali hajde makar se smije odrazit iz teskog ugla i pogadja ono sto treba ali faruk nista stvarno tanko najgori igrac u kvalifikacijama definitivno. Falio nam je Toromanovic stvarno supacki je ovo uradio kolko god da ima pravo i nema trebao je biti tu za sve momke koji su ginuli u svakoj utakmici pa onda nakon ovoga razjebat sve sa trenerom i izaci pred novinare sa svojim stavom ,misljenjem itd. Panic me takodje razocarao totalno bezvoljno igra , Terzic je idalje sklon pocetnickim greskama ali bio je dobar ove 2 tekme sem onog suta protiv belorusije al hajde ne znam vise sta da kazem na to.
Zao mi je sto ce ponovo timski duh ove repke biti poljuljan sto se ponovo treba krenuti sa nekog pocetka , ako dodje novi trener vjerujem da ce doci i do promjene u igrackom kadru , ja zaista ne bi podnjeo da ponovo gledam haramandica u porazima i slicne vise bi volio da igraju ovi mladji siguran sam da ce ici na neka velika takmicenja mozda ne redovno ali sasvim sigurno gledat cemo ih jos par puta na velikim smotrama. Zao mi je sto smo takvi luzeri , ali mi jednostavno ne zelimo da pobjedimo postajemo pasivni u kljucnim mometima nemamo igrace koji ce napraviti neki pametan potez naprotiv mi uvijek uradimo ono najgore i **** nemam sta drugo da dodam. Grupa nije bila teska no bjelorusija ima iskustvo koje je u obje utakmice pokazala i naravno rijesila litvaniju i njima je to bilo dovoljno a nama ponovo ostaje zal i nove kvalifikacije.
Pored uzasne igre i rezultata u kvalifikacijama sam Bog ti ponudi na tacni da se izvadis,Danci ti izadju u susret kao najrodjenijem izvodeci kombinovani sastav i igrajuci sa pola snage ali dzaba,djavo ti ne da.Ljudi su cak namjerno otvorili odbranu u zadnjem napadu nudeci nam da izjednacimo ali ne da Bog onima koji nisu zasluzili.I nije kriv mali Peric,on je preuzeo odgovornost,sto je nije preuzeo mudonja Prce,tzv.glavni igrac?
Nikola Prce je igrac koji nas unistio na svjetskom prvenstvu,u prvoj utakmici protiv Bjelorusije,u obe utakmice protiv Litvanije,u drugoj utakmici protiv Bjelorusije i evo svecano i veceras.Izgubio je bezbroj lopti,napravio bezbroj probijanja,ispucao bezbroj nerezonskih suteva.Ali nije on glavni krivac,glavni krivac je onaj koji ga je forsirao da se nemocno ispucava,da sere na razne nacine,da igra na silu.
50 sekundi do kraja,kod rezultata koji ti odgovara ,imas napad da zavrsis posao ili da bar ukrades vrijeme a ti u petoj sekundi tog napada pravis probijanje i omogucujes protivniku laki gol iz kontre.Ne,nije to nesreca,nije to neznanje,nije to ni nekvalitet,to je bezobrazluk,nevidjeni bezobrazluk.
Kreten Markovic je kriv za Prcea,forsirao ga je kao najboljeg igraca,kao glavnog igraca a on to nije i nikad nije bio.Josip Peric je bolji sad nego sto su Prce i Karacic ikada bili,to je vidio svako osim kretencine na klupi.Kad Peric igra mi igramo tecno,brzo,mali je,beno UVIJEK ima ideju,ako ne moze asistirati onda moze uci driblingom i sa distance sam zavrsiti napad.
Zna li iko i moze li iko odfovoriti na pitanje zasto taj momak u svakoj utakmici nije igrao 50-55 minuta?Da je igrao zivotom garantujem da bi mi bili na evropskom,ne veceras nego vec odavno.
Ja ne mogu da vjerujem,ja je.beno ne mogu da vjerujem.
Nikola Prce je igrac koji nas unistio na svjetskom prvenstvu,u prvoj utakmici protiv Bjelorusije,u obe utakmice protiv Litvanije,u drugoj utakmici protiv Bjelorusije i evo svecano i veceras.Izgubio je bezbroj lopti,napravio bezbroj probijanja,ispucao bezbroj nerezonskih suteva.Ali nije on glavni krivac,glavni krivac je onaj koji ga je forsirao da se nemocno ispucava,da sere na razne nacine,da igra na silu.
50 sekundi do kraja,kod rezultata koji ti odgovara ,imas napad da zavrsis posao ili da bar ukrades vrijeme a ti u petoj sekundi tog napada pravis probijanje i omogucujes protivniku laki gol iz kontre.Ne,nije to nesreca,nije to neznanje,nije to ni nekvalitet,to je bezobrazluk,nevidjeni bezobrazluk.
Kreten Markovic je kriv za Prcea,forsirao ga je kao najboljeg igraca,kao glavnog igraca a on to nije i nikad nije bio.Josip Peric je bolji sad nego sto su Prce i Karacic ikada bili,to je vidio svako osim kretencine na klupi.Kad Peric igra mi igramo tecno,brzo,mali je,beno UVIJEK ima ideju,ako ne moze asistirati onda moze uci driblingom i sa distance sam zavrsiti napad.
Zna li iko i moze li iko odfovoriti na pitanje zasto taj momak u svakoj utakmici nije igrao 50-55 minuta?Da je igrao zivotom garantujem da bi mi bili na evropskom,ne veceras nego vec odavno.
Ja ne mogu da vjerujem,ja je.beno ne mogu da vjerujem.
Zadnja izmjena: Fidelis, dana/u 15 jun 2015, 01:42, ukupno mijenjano 4 puta.
Yebiga bilo ih je i uvijek će ih biti. Mada večeras ih razumijem.invincible1921 je napisao/la:Faraone citas li ti ove postove sto pojedini pisusta da ti kazem...sve sam ti vec reko
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:

grgr je napisao/la:Evo sad mogu napisat neki normalan komentar... Ne mogu rec da sam tolko razocaran nakon ovih kvalifikacija jer ja nisam ocekivao plasman na EP nakon SP-a i onakve igre i naravno onoga sto poslije toga slijedi , mi smo psihicki pali izgubili smo samopouzdanje pa smo mislili da cemo lako sa Litvanijom i onda klasika naseg sporta. Mi kao prvo nemamo sirinu , pa onda kvalitet i onda naravno iskustvo ( mentalitet ) pa da pobjedimo kada igramo lose protiv 3 ce razrednih repki , da iskoristimo 3 gola prednosti kada protivnik grijesi a ne da im vracamo gresku itd. Necu pljuvati markovica sjetimo se onih kvalifikacija kad smo bili u grupi sa rusijom itd sve je izgledal jako lose on je napravio jedan respektabilan kolektiv koji krasi borbenost i dobra igra u odbrani , ali nazalsot to je plafon markoviceve domislatosti i puno se kocka pa ako prodje prodje i to mi se ne svidja. Jedna mi stvar ne ide u glavu , ok imali smo 9 sekundi za napad to je u rukometu poprlicno malo posebno kada se radi o zadnjim sekundama u utakmici ali to i nije bio najbitniji napad nase reprezentacije mi smo uspjeli prednost da prokockamo u 2 minute , ne razumijem Nikolu nikako ja od kako gledam ovu reprezentaciju zapamtio sam njegovo vracanje lopte koje obicno zavrsi u rukama protvnika ili pak autu a i ako prodje obicno to bude u noge nasem igracu , u utakmici sa tunisom je to uradio x puta i umjeto da ide na faul da uzimamo vrijeme trazimo poziciju za sto bolji sut on baca loptu iza ledja totalno amaterski ne bi rijec rekao da je to uradio malinovic peric ili neko sa 22 3 godine ali on je veteran pred sami kraj karijere ...

Ma nema ljudi napretka naseg rukometa dok god budemo forsirali ove teske bekove pucace i duge postavljene napada. Mali Peric jednostavno mora bit taj starti srednji bek, momak je strasan razgiravac koliko god fizicki limitiran bio. Mozemo ga mijenjat s nekim odbrambenim speijalcem upravo zbog te fizicke limitiranosti. Dejo je sigurno startni desni bek za naredni period, a nije tesko nac dovoljno dobrog lijevog beka jer tih igraca najvise ima. Dalje, kljuc je naci krila koja ce konstantno trcat kontre i pivota koji nece svako malo promasit zicer kao Senjamin. Imamo jbg onu generaciju sa svjetskog, dobar je Zulfic tad pravo bio kako se sjecam. I jos jedno samo pitanje, gdje nestade onaj mali Denis Serdarevic sto je fantazija branio na tom svjetskom juniorskom ?
Ma mi smo prokleta nacija i to je to a i ako cemo realno ekipa koja pobjedi jednu utakmicu u kvalifikacijama i ne zasluzuje da igra Evropsko prvenstvo.Pa izgubili smo od jedne Litvanije u utakmici koja nam nista nije znacila kako nam je to rekao dragi Velid Spaho.Sad svi vidimo koliko nam ta tekma nije znacila.
I pored svega toga imali smo sansu,imali 7 na 5 u zadnjoj akciji i opet nismo zabili a mozda je i bolje sto nismo ako ce Markovic otici.Ne bih mogao podnijeti da nas na Euru opet rastavlja Hrvatska sa drugim sastavom i da se nerviram sto ne znamo iskoristiti igraca vise i sto krila ne postoje.
I pored svega toga imali smo sansu,imali 7 na 5 u zadnjoj akciji i opet nismo zabili a mozda je i bolje sto nismo ako ce Markovic otici.Ne bih mogao podnijeti da nas na Euru opet rastavlja Hrvatska sa drugim sastavom i da se nerviram sto ne znamo iskoristiti igraca vise i sto krila ne postoje.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Zulfic je jako los ja sam ga gledao x puta u bosni stvarno nista posebno ne znam zbog cega je na ovom spisku ali mislim da i nemamo neku bolju opciju meni jako antipatican igrac koji pored sve arogancije nema ama bas nikakve igre ali eto to je ono sto sam ja vidio sad mozda markovic vidi nesto drugo sta ja znam...Epidaurus je napisao/la:Ma nema ljudi napretka naseg rukometa dok god budemo forsirali ove teske bekove pucace i duge postavljene napada. Mali Peric jednostavno mora bit taj starti srednji bek, momak je strasan razgiravac koliko god fizicki limitiran bio. Mozemo ga mijenjat s nekim odbrambenim speijalcem upravo zbog te fizicke limitiranosti. Dejo je sigurno startni desni bek za naredni period, a nije tesko nac dovoljno dobrog lijevog beka jer tih igraca najvise ima. Dalje, kljuc je naci krila koja ce konstantno trcat kontre i pivota koji nece svako malo promasit zicer kao Senjamin. Imamo jbg onu generaciju sa svjetskog, dobar je Zulfic tad pravo bio kako se sjecam. I jos jedno samo pitanje, gdje nestade onaj mali Denis Serdarevic sto je fantazija branio na tom svjetskom juniorskom ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.