NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Bice sutra sjevera, samo recite da ste iz Buturovic Polja
i ne pravite belaja.

Hajde momci izgurajte jos zadnjih 24 sata sa mobilizacijom još jače i onda uzmite mjesec godisnjeg ako treba.
Repostaj onu super video najavu. Stala je na 40k pregleda. Ako nije sponzorirana za područje Zenice.

Repostaj onu super video najavu. Stala je na 40k pregleda. Ako nije sponzorirana za područje Zenice.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Sutra ko misli na tekmu morat če kako je krenulo sjever kupiti i barem jedan dan se izjasnit da je iz Buturovic Polja

::::SAMO ČELIK::::
Kozić, Vila i Kudra

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Marin

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Kontakt:
Isto tako...Od njega sam I ja kupio.kinder_jaje je napisao/la: ↑10 jun 2023, 19:25Jbt vidim covjek mi poznat al nisam mogao skontat ko je od njega uzeo karte.

Sutra je bitno ne sagoriti. O ostalom ce se pisati...
Bravo momci i djevojke.
Ps. Popovicu su zagriženi Čelikovci.
Bravo momci i djevojke.
Ps. Popovicu su zagriženi Čelikovci.
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
Sad ako stvarno Macron dodje kao sponzor i bude zahtjevao ekskluzivu sto se tice fan shopa, mozda ne bi bilo lose ovaj posao sa majicama prebaciti na UG Robijasi, pa da imaju u ponudi ove majice tipa limvo likce, sanjam sretno bilino i sl. Znam da oni imaju svoje majice ali ako Macron ne bude htio raditi ovakav tip majica, steta bi bilo da propadne ideja.
Ljudima u klubu i prvenstveno u marketingu, kapa do poda!
Ps. Niko nije primjetio na pressu da je Sef za Arezinu izjavio da je povrijedjen???? Isto tako i Karic.
Ps. Niko nije primjetio na pressu da je Sef za Arezinu izjavio da je povrijedjen???? Isto tako i Karic.
Jel to bomba za Macron?phillies je napisao/la: ↑10 jun 2023, 20:18Sad ako stvarno Macron dodje kao sponzor i bude zahtjevao ekskluzivu sto se tice fan shopa, mozda ne bi bilo lose ovaj posao sa majicama prebaciti na UG Robijasi, pa da imaju u ponudi ove majice tipa limvo likce, sanjam sretno bilino i sl. Znam da oni imaju svoje majice ali ako Macron ne bude htio raditi ovakav tip majica, steta bi bilo da propadne ideja.
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
Zapad kupljen.
Da li ce klub i za danas izbacit saldo prodaje karata?

Da li ce klub i za danas izbacit saldo prodaje karata?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Kakav Macron?? Odakle vam to??phillies je napisao/la: ↑10 jun 2023, 20:18Sad ako stvarno Macron dodje kao sponzor i bude zahtjevao ekskluzivu sto se tice fan shopa, mozda ne bi bilo lose ovaj posao sa majicama prebaciti na UG Robijasi, pa da imaju u ponudi ove majice tipa limvo likce, sanjam sretno bilino i sl. Znam da oni imaju svoje majice ali ako Macron ne bude htio raditi ovakav tip majica, steta bi bilo da propadne ideja.
Arežina je otišao u Ameriku, imam i dokaz

Hoce li biti gdje prenos sutra utakmice ? Na nekom tv kanalu?
Sretno vam sutra , aBd da igramo derbi na jesen

Sretno vam sutra , aBd da igramo derbi na jesen

Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Ja sam primjetio isto to sa Arežinom samo nisam htio da ga spominjem na ovakoj fantastičnoj atmosferi koja vlada, jer je ispao šupak.Convicts je napisao/la: ↑10 jun 2023, 20:39Kakav Macron?? Odakle vam to??phillies je napisao/la: ↑10 jun 2023, 20:18Sad ako stvarno Macron dodje kao sponzor i bude zahtjevao ekskluzivu sto se tice fan shopa, mozda ne bi bilo lose ovaj posao sa majicama prebaciti na UG Robijasi, pa da imaju u ponudi ove majice tipa limvo likce, sanjam sretno bilino i sl. Znam da oni imaju svoje majice ali ako Macron ne bude htio raditi ovakav tip majica, steta bi bilo da propadne ideja.
Arežina je otišao u Ameriku, imam i dokaz![]()