Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To je taj sastav, jedine promjene Kurdić na mjesto Dupovca, a Ševelj umjesto Trake.
Postavit ce on nekog svog sigurno, on ne ulazi u sve ovo a da nije dosta toga isplanirao americki bosnjo je toMortemHz je napisao/la: ↑21 sep 2021, 17:06Upravo to. Ja bi volio da se neko od njih preseli u Sarajevo. To vjerovatno nije realno radi njihovog posla u Americi ali možda mogu poslati jednu osobu.
Upravni odbor:
Ismir Mirvić
Hajrudin Kapetanović
Jasmina Suljović
Nadzorni odbor:
Jalil Rasheed
Merisa Peco-Čukurija
Adrian Cottman
Iako imam puno povjerenje u Kapetanovića ne bi škodilo da je još jedna osoba u Sarajevu, pola ovih osoba neće biti tu.
Novog direktora obavezati da bude u Sarajevu 24/7 kao što je i bio slučaj do sada.
Sumnjam da će Dupovac ispasti iz početnih 11 vjv Sablić će ga koristiti zbog nekog iskustva, što se tiče Ševelja mislim da neće igrati iz početka iz razloga što nema minute i što nema iskustvo.NisamInSajder je napisao/la: ↑21 sep 2021, 17:18To je taj sastav, jedine promjene Kurdić na mjesto Dupovca, a Ševelj umjesto Trake.
Premijama kao i ostale. Ima da zgaze plavu futu.
Samo se ti zezaj, ja još nisam kupio karte
A i u petak nije padala u toku utakmice.
YouTube Arena
Gostujući dresovi za narednu sezonuElCartel11 je napisao/la: ↑21 sep 2021, 17:54YouTube Arena![]()
Heba će zadnjih pola sata ući i na svježinu....