HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

starmo94
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la starmo94 » 26 apr 2013, 18:11

Stotinjak navijača Zrinjskog pojavilo se na popodnevnom treningu momčadi.
Oko 100 navijača Zrinjskog upalo je na trening prve momčadi radi loših igre plemića.

Ultrasi su od trenera Branka Karačića te od igrača tražili odgovore o trenutnoj situaciji u klubu te nizu loših rezultata.

slika
slika

rexxona
Kontakt:

Post Postao/la rexxona » 26 apr 2013, 18:19

Ma kakav Arezina neće ti od tog ništa biti, kockar, alkos etc... Inače ovo za ultrase je bilo očekivano, bilo je samo pitanje vremena.

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 26 apr 2013, 18:22

neka nek se igraci malo trznu

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 27 apr 2013, 09:47

Real Madrid će do kraja 2014. godine ispuniti sve obaveze prema Zrinjskom po osnovu transfera Luke Modrića iz Tottenhama u Kraljevski klub.

Kako je za portal Klix.ba potvrdio Darko Marić, generalni tajnik Zrinjskog, iz Madrida su dobili dopis u kojem su naveli da će Plemićima biti isplaćeno 0,5 posto od ukupnog iznosa koji je Real platio Tottenhamu.
"To bi trebalo biti oko 150.000 eura, a vjerovatno i više, zavisno od učinka Reala u Ligi prvaka", kazao je Marić.

Dinamika isplate novca bh. klubu bit će raspoređena u tri rate. Naime, kako je kazao naš sugovornik, prva rata trebala bi biti uplaćena u kolovozu, a preostale dvije rate do kraja naredne godine.

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 27 apr 2013, 22:06

sutra protiv celika,nadam se da je posjet ultrasa malo trgnuo igrace iako je problem sto oni nisu dovoljno kvalitetni a ne sto se ne trude,iako je i toga dosta bilo.ekipa kojoj su u napadu ovakav bekić i posersk nije ozbiljna ni za prve lige kamoli za nesto drugo,celik u velikom naletu i nebi se cudio da nas pobjede sutra,favoriti su.bio zadnji ili prvi.....

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 27 apr 2013, 23:49

Ima li gdje prijenos za nas koji nismo u mogucnosti otici u W.Mo. ???
Hvala unaprijed !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 28 apr 2013, 09:44

Dushi_Rob je napisao/la:Ima li gdje prijenos za nas koji nismo u mogucnosti otici u W.Mo. ???
Hvala unaprijed !
Mislim da nema, jedino moze biti na herc.egovinalive, ali ni kod njih nista ne pise o prijenosu..
Uostalom, sta imas gledat upisi 3 boda za vas, ovo danas ce vam biti popravljanje gol razlike :D

SirokiZg
Kontakt:

Post Postao/la SirokiZg » 28 apr 2013, 19:58

Pa dobro jel moguće da vi svaku utakmicu primite bar 1 gol iz kornera??
Koliko glupi igrači mogu biti da iz utakmicu u utakmicu prime gol na isti način

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 28 apr 2013, 20:36

SRAMOTITE NAM DRESOVE - VRATITE NAM ZRINJSKI!!!

Jos jedna blamaza pod Bijelim Brijegom, ovog puta Celik je uzeo 3 boda, a o igri ne treba ni pricat. Igraci sramotno igraju :x
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 28 apr 2013, 21:23

Kao sto je jedan nas na forumu napisao,sve na hrpu nabacati i zapaliti! :D

Kada mi netko kaze da ima tu materijala,ovaj Zrinjski ubjedljivo ima najgore igrace na svim mogucim pozicijama u ligi!
Ovaj Karacici izgleda isto kur... od ovce,Ma sve zivo potjerati i vratiti Zdenu ,dati mu klub da se njime bavi jer ocigledno je u gradu sve ostalo nesposobno i samo gleda u svoj dzep!
Sjeb... li su Zrinjski a ovo je vrhunac ova polusezona!
Vodite i ove nase kvazi mostarce poput Milicevica i Pehara pa do smote Stojkica a pogotovo sve ove doslje koji ne bi mogli igrati kao sto jedan cijenjeni clan nas rece niti za moj haustor!

Ultrasi ovim trenutno ciganima u klubu trebaju svako malo degeneka podariti da shvate gdje su i za koga igraju !

Bijeljina055
Kontakt:

Post Postao/la Bijeljina055 » 28 apr 2013, 21:30

LJudi sta se to desava sa vama? :(
Ako izgubite u Prijedoru postajete jedan od kandidata za ispadanje.

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 28 apr 2013, 22:13

Bijeljina055 je napisao/la:LJudi sta se to desava sa vama? :(
Sumnjam da ce ispasti iz lige ,osobno bi volio da se to dogodi pa da sva ova **** oko i u klubu jednom za uvijek odleprsaju i ostave ga nekome tko ga voli i zivi za njega!
HDZ brate,to su lopovi nevidjeni,sve su unistili tako ce i HSK!
Ono sto nisu uspjeli komunisti i partizani ucinit ce ti tvoji,takav smo mi narod,posran do bola!
Peric i Melher su se slikali sa Covicem,jeb... ih on u supak i jednog i drugog!
Da je 1 mil. KM dao za klub umijesto u svoju velebnu vilu imao bi podrsku al ovako on i njegovi se bogate a ostale tko jeb...jos cu poceti kao titovayuga patiti za Titom jeb... me on! :lol:

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 28 apr 2013, 22:23

bekicamir je napisao/la:
Bijeljina055 je napisao/la:LJudi sta se to desava sa vama? :(
Sumnjam da ce ispasti iz lige ,osobno bi volio da se to dogodi pa da sva ova **** oko i u klubu jednom za uvijek odleprsaju i ostave ga nekome tko ga voli i zivi za njega!
HDZ brate,to su lopovi nevidjeni,sve su unistili tako ce i HSK!
Ono sto nisu uspjeli komunisti i partizani ucinit ce ti tvoji,takav smo mi narod,posran do bola!
Peric i Melher su se slikali sa Covicem,jeb... ih on u supak i jednog i drugog!
Da je 1 mil. KM dao za klub umijesto u svoju velebnu vilu imao bi podrsku al ovako on i njegovi se bogate a ostale tko jeb...jos cu poceti kao titovayuga patiti za Titom jeb... me on! :lol:
Beki nerise nego budi zahvalan Hdz-u sto postojite jer su vas oni obnovili a ako neko pati za Titom pati za velikim covjekom ako narodi u ex Jugi lazu nelaze citav svijet, samo mi je tebe zao sto ces morati da patis za onim sto niste uspjeli da ostvarite ... brzo ces ti opet za Australiju Kanadu Argentinu Svedsku Ameriku ...
Anti Nakarada

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 28 apr 2013, 22:27

Ne znam ja ciji su u skandinaviji i skupljaju donacije na crvenim nocima za klub iz Vrapcica! :lol: :lol: :lol: :lol:

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 28 apr 2013, 22:57

bola Bekicu kako ovo igrate,tesko da ce te moci do Evrope ovakvom igrom
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

rexxona
Kontakt:

Post Postao/la rexxona » 28 apr 2013, 23:00

Pogledaj tabelu roDJak. :lol:

SirokiZg
Kontakt:

Post Postao/la SirokiZg » 28 apr 2013, 23:46

Tebi su bekicu svi krivi.
Dam se kladiti i da smo među prva 4 da bi ti i dalje kukao.
Pustite Karačića da radi svoj posao jer čovjek zna nogomet.
Koliko sam čuo, danas ste odigrali jako dobro samo što niste mogli zabiti gol iz 5-6 čistih šansi.
Prestanite primati glupe golove iz kornera i dovedite 2 napadača na ljeto i biti ćete skroz ok ekipa.

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 30 apr 2013, 14:57

Proitv Cima u 16:30 u Cimu..

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 30 apr 2013, 15:19

Prema nekim informacijama sprema se nešto novo za sljedecu sezonu kako sam nacuo..Neki lstari i novi ljudi se pri dodaju ovoj upravi da nepišem imena jer svi koji prate Zrinju znaju o cemu se radi kao i da je obavljen vec razgovor sa nekim igračima sa sljedecu sezonu pa se nadamo svi skupa boljem Zrinji, onakakav kakav u biti i jest!

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 01 maj 2013, 08:42

U veličanstvenoj atmosferi pred više od 200 nazočnih u Svadbenom salonu Da Da održana je večeras Noć Plemića.
Noć Plemića nastavak je manifestacije koja je bila tradicionalna u Mostaru do Drugog svjetskog rata, a kojom se svakog 30. travnja obilježavala godišnjica pogubljenja Zrinjskog i Frankopana.
Sve je počelo Svetom Misom u Crkvi sv. Petra i Pavla uz prisjećanje na davnu, i ne tako davnu povijest i obnovu HŠK Zrinjski, a nastavilo se u veličanstvenoj atmosferi koju su stvorili navijači Zrinjskog u Svadbenom salonu Da-Da" Rodoč.

Za dobru glazbenu atmosferu su se pobrinuli grupa "Twist", Josip Bilać,Antonio Čarapina i Tata Mićko.

LEGENDA !

slika

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.