Oko 100 navijača Zrinjskog upalo je na trening prve momčadi radi loših igre plemića.
Ultrasi su od trenera Branka Karačića te od igrača tražili odgovore o trenutnoj situaciji u klubu te nizu loših rezultata.

Mislim da nema, jedino moze biti na herc.egovinalive, ali ni kod njih nista ne pise o prijenosu..Dushi_Rob je napisao/la:Ima li gdje prijenos za nas koji nismo u mogucnosti otici u W.Mo. ???
Hvala unaprijed !
Sumnjam da ce ispasti iz lige ,osobno bi volio da se to dogodi pa da sva ova **** oko i u klubu jednom za uvijek odleprsaju i ostave ga nekome tko ga voli i zivi za njega!Bijeljina055 je napisao/la:LJudi sta se to desava sa vama?![]()
Ako izgubite u Prijedoru postajete jedan od kandidata za ispadanje.
Beki nerise nego budi zahvalan Hdz-u sto postojite jer su vas oni obnovili a ako neko pati za Titom pati za velikim covjekom ako narodi u ex Jugi lazu nelaze citav svijet, samo mi je tebe zao sto ces morati da patis za onim sto niste uspjeli da ostvarite ... brzo ces ti opet za Australiju Kanadu Argentinu Svedsku Ameriku ...bekicamir je napisao/la:Sumnjam da ce ispasti iz lige ,osobno bi volio da se to dogodi pa da sva ova **** oko i u klubu jednom za uvijek odleprsaju i ostave ga nekome tko ga voli i zivi za njega!Bijeljina055 je napisao/la:LJudi sta se to desava sa vama?![]()
Ako izgubite u Prijedoru postajete jedan od kandidata za ispadanje.
HDZ brate,to su lopovi nevidjeni,sve su unistili tako ce i HSK!
Ono sto nisu uspjeli komunisti i partizani ucinit ce ti tvoji,takav smo mi narod,posran do bola!
Peric i Melher su se slikali sa Covicem,jeb... ih on u supak i jednog i drugog!
Da je 1 mil. KM dao za klub umijesto u svoju velebnu vilu imao bi podrsku al ovako on i njegovi se bogate a ostale tko jeb...jos cu poceti kao titovayuga patiti za Titom jeb... me on!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.