Sutra će biti 7 a u ponedjeljak 10.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
De probudi se insanu. Komunizam odletio prije 30 godina!svrakino1921 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 13:37VHS je zato sto niko nece da placa RTV-taxubombaysaphire je napisao/la: ↑18 jul 2020, 13:34SDA botovi na Fadilovim pokretnim respiratorima , neka mashalla...![]()
Izdaja države, kako ćemo bez 2KM po utakmici, VHS prenosi su odlični , četnici , Borac mora biti prvak , muljaže kmeeee kmeeeee kmeeeeeeeeeeeee ...![]()
![]()
Velež - Željo na ARENI 1 HD , jedva čekam da kao ljubitelj sporta pogledam normalno i uživam, a ne da me oči zabole ...![]()
![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Samo nek nece sda i bakirovcimaMancini je napisao/la: ↑18 jul 2020, 14:33Ma agresorima i genocidašima treba koji ne vole BiH dati da budu generalni sponzori.bombaysaphire je napisao/la: ↑18 jul 2020, 13:34SDA botovi na Fadilovim pokretnim respiratorima , neka mashalla...![]()
Izdaja države, kako ćemo bez 2KM po utakmici, VHS prenosi su odlični , četnici , Borac mora biti prvak , muljaže kmeeee kmeeeee kmeeeeeeeeeeeee ...![]()
![]()
Velež - Željo na ARENI 1 HD , jedva čekam da kao ljubitelj sporta pogledam normalno i uživam, a ne da me oči zabole ...![]()
![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
"Naš sport se suočava sa do sada neviđenim izazovom, koji je uzrokovala pandemija korona virusa. UEFA želi da pomogne svojim članovima da reaguju na načine primjerene okolnostima sa kojima se suočavaju. Složili smo se da svaki savez dobije po 4.3 miliona eura, koliko će biti isplaćeno tokom ove i naredne sezone. Ponosam sam na jedinstvo koje fudbal pokazuje tokom ove krize. Moramo biti spremni kada se sve vrati u normalu”, rekao je predsjednik UEFA-e Aleksandar Čeferin.
Podsjećamo, prije nekoliko dana je FIFA objavila da će pomoći svim savezima koji su njeni članovi, a na račun NSBiH će ovih dana leći 500.000 dolara, a u narednih nekoliko godina i još ukupno 5.500.000 eura.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
mujoisuljo
- Kontakt:
VHS je zato što tu rade većinom uhljebi (čast izuzecima, stručnim ljudima).Da ljudi na državnim poslovima rade i upola kako se radi kod privatnika sve bi cvjetalo a da nepričamo o razlici plata.Konkretno državna televizija ima reklamni prostor kao i sve komercijalne televizije a taksa im dođe kao bonus.Problem je što je tu zapošljeno pravnika, ekonomista i sličnih stručnjaka bar 3 puta više nego što je potrebno.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 13:37VHS je zato sto niko nece da placa RTV-taxubombaysaphire je napisao/la: ↑18 jul 2020, 13:34SDA botovi na Fadilovim pokretnim respiratorima , neka mashalla...![]()
![]()
![]()
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Kada budete plaćali rtv taksu kao zakonsku obavezu onda ćete imati pravo prigovarati. Do tadamujoisuljo je napisao/la: ↑18 jul 2020, 14:45VHS je zato što tu rade većinom uhljebi (čast izuzecima, stručnim ljudima).Da ljudi na državnim poslovima rade i upola kako se radi kod privatnika sve bi cvjetalo a da nepričamo o razlici plata.Konkretno državna televizija ima reklamni prostor kao i sve komercijalne televizije a taksa im dođe kao bonus.Problem je što je tu zapošljeno pravnika, ekonomista i sličnih stručnjaka bar 3 puta više nego što je potrebno.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 13:37VHS je zato sto niko nece da placa RTV-taxubombaysaphire je napisao/la: ↑18 jul 2020, 13:34SDA botovi na Fadilovim pokretnim respiratorima , neka mashalla...![]()
![]()
![]()
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- svrakino1921
- Kontakt:
Ja ispadoh dosad i balija i Fadilovac i komunista
Ali ljudi ja sam Svrakindolac i volim
Samo toliko
SVRAKINO SELO ZA ZIVOT CIJELI
Ali ljudi ja sam Svrakindolac i volim
Samo toliko
SVRAKINO SELO ZA ZIVOT CIJELI
Vrlo inteligentan odgovor. Ali što očekivati od jednog "prosjećnog" bošnje nego ovakav bezvezan odgovor, prost odnosno glup.Denchi je napisao/la: ↑18 jul 2020, 14:39Samo nek nece sda i bakirovcimaMancini je napisao/la: ↑18 jul 2020, 14:33Ma agresorima i genocidašima treba koji ne vole BiH dati da budu generalni sponzori.bombaysaphire je napisao/la: ↑18 jul 2020, 13:34SDA botovi na Fadilovim pokretnim respiratorima , neka mashalla...![]()
![]()
![]()
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Znači po tebi je trebalo bh telecomu dati iako su ponudili manje novca?
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Kao sto rekoh....ozračeni ljudi
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne moraš meni to postavljati, prije dvadesetak dana sam sve to postavio i objasnio kada sam dodao i najnoviju informaciju kako planiraju potrošiti ta sredstva i kada će to sve leći itd.irfo je napisao/la: ↑18 jul 2020, 14:42"Naš sport se suočava sa do sada neviđenim izazovom, koji je uzrokovala pandemija korona virusa. UEFA želi da pomogne svojim članovima da reaguju na načine primjerene okolnostima sa kojima se suočavaju. Složili smo se da svaki savez dobije po 4.3 miliona eura, koliko će biti isplaćeno tokom ove i naredne sezone. Ponosam sam na jedinstvo koje fudbal pokazuje tokom ove krize. Moramo biti spremni kada se sve vrati u normalu”, rekao je predsjednik UEFA-e Aleksandar Čeferin.
Podsjećamo, prije nekoliko dana je FIFA objavila da će pomoći svim savezima koji su njeni članovi, a na račun NSBiH će ovih dana leći 500.000 dolara, a u narednih nekoliko godina i još ukupno 5.500.000 eura.
Objasnio nam je 
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Pa vi Borise
niste ozračeni pa ste najveće zlo od drugog svjetskog rata pa na ovamo.
Inače, najbolja ponuda uvijek treba da se izabere. Nadripatriotizam nabijem na racku.
Inače, najbolja ponuda uvijek treba da se izabere. Nadripatriotizam nabijem na racku.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
U toj igri što se život zove uvijek pobjednik!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Mancini je napisao/la: ↑18 jul 2020, 14:33Ma agresorima i genocidašima treba koji ne vole BiH dati da budu generalni sponzori.bombaysaphire je napisao/la: ↑18 jul 2020, 13:34SDA botovi na Fadilovim pokretnim respiratorima , neka mashalla...![]()
![]()
![]()
Ma jok treba uhljebima i onima koji kradu iz tvojih i mojih usta , zbog kojih ljudi masovno bježe iz države, koju uništavaju generacije i dadnu duplu manju ponudu .
Njima treba dati
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ja i moj BFF te ignorišemo, jer sa botovima je tako najbolje!!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prijenose sam gledao iako su bili očajni i štopali su. Opet bi isto uradio ako ne bi imao izbor ali što bi savez prihvatio duplo manju ponudu (tri puta manju ako reprezentacija ostvari neki uspjeh). Ovako dobijamo odličnu kvalitetu slike a i klubovi će dobiti više novca pa i tvoj Olimpik. Ti bi zadržao BH Telecom i pored toga što marke ne bi vidio tvoj klub i što bi se nervirao 90 minuta kada bi ti prijenos puk'o nekih 40 puta a to bi sve platio?Bazinga12345 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 14:53Znači po tebi je trebalo bh telecomu dati iako su ponudili manje novca?![]()
Za troškove saveza i reprezentacije bi manje imali kada bi prihvatili takvu ponudu a nije mi dovoljan razlog ''iz Sarajeva su'' da bi promijenio mišljenje.
Da ne spominjem kako te čitav balkan može ovako gledati što je samo pozitivno za svaki klub.
Sef Olimpika je dobio da stampa glasacke listice sad za ove izbore, pazi da ne nadjes trunku morala ili kicme tamoMortemHz je napisao/la: ↑18 jul 2020, 15:15Prijenose sam gledao iako su bili očajni i štopali su. Opet bi isto uradio ako ne bi imao izbor ali što bi savez prihvatio duplo manju ponudu (tri puta manju ako reprezentacija ostvari neki uspjeh). Ovako dobijamo odličnu kvalitetu slike a i klubovi će dobiti više novca pa i tvoj Olimpik. Ti bi zadržao BH Telecom i pored toga što marke ne bi vidio tvoj klub i što bi se nervirao 90 minuta kada bi ti prijenos puk'o nekih 40 puta a to bi sve platio?Bazinga12345 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 14:53Znači po tebi je trebalo bh telecomu dati iako su ponudili manje novca?![]()
Za troškove saveza i reprezentacije bi manje imali kada bi prihvatili takvu ponudu a nije mi dovoljan razlog ''iz Sarajeva su'' da bi promijenio mišljenje.
Da ne spominjem kako te čitav balkan može ovako gledati što je samo pozitivno za svaki klub.
Trosis rijeci uprazno Morto
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma bht su debili od starta, od kad su dobili prenose kiksaju ...prvo nije se moglo gledati ako nemas internet njihov i to dugo godina pa onda uvedu da se moze al placanje karticom dvije marke (sto je hajde ok..), al covjece imas mobilnu imas fiksnu itd, dosta raje nece placati karticom, neko i nema karticu omoguci slanje sms pa odbij 2km kredita sa mob svakako imas uslugu dopune kredita preko fiksne tel. nesto slicno uradi a ne furaj pricu da raja predje na moji tv ....
Inace ovo ne pogadja ni moju tv korisnike koliko shvatam imaju arene a i telemach ima arene tako da ce biti prenosi ....
Inace ovo ne pogadja ni moju tv korisnike koliko shvatam imaju arene a i telemach ima arene tako da ce biti prenosi ....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.