IN MEHO WE TRUST

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
nukleusmember je napisao/la:najlakshe po narkomanima,ne pamtim kada sam dosh"o na tekmu a da se nisam napushio
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Daj Olimpic da punimo OtokuMCMXLVI je napisao/la:Znaci sutra je izvlacenje
Ovo su klubovi koje mozemo izvuci. Poredao sam ih po trenutnoj tabeli.
NK SIROKI BRIJEG
HSK ZRINJSKI
FK BORAC
FK OLIMPIC
FK VELEZ
NK ZVIJEZDA
NK METALLEGHE BSI
SARAJEVO - Metalleghe
Zvijezda - Velez
Jel' ti ih to zaobordobijeli je napisao/la:sve osim veleza ja zadovoljan
Ma nisu ovi iz Jajca ni prošli, prošli Semberci 1-0 ukupnim rezultatom.High je napisao/la:Ma ovi iz Jajca i to je to. Ovi klerikalni prohrvatski klubovi nek se pofajtaju između sebe i pola posla je urađeno.
Pa naravno, ne možeš se sjetiti kad te nema nikadHigh je napisao/la:Bar ne promaših ovo u rečenici poslije te.Ne znam zašto, ali mislio sam da su prošli ovi iz Jajca. Simpatičan su klub. Koje pitanje?
Samo laganini brate, bice. Trenutno radim na tome da pokrenem jednu hajmo reci "mini" web-stranicu, posvecena svim nama fks forumasima. Bice tu kratke ali vrlo vazne informacije sledeceg naseg protivnika, avatara, chat, wallpaper i pracenje live utakmica, gdje ce samo clanovi fks foruma imati pristup. Ako imate nekih ideja samo mi reciteHead je napisao/la:MCMXLVI, mog'o si nam kakav wallpaper napraiviti.
Karamatić je bio simpatičan. Imao je pjesničku dušu.hilmo je napisao/la:Pa naravno, ne možeš se sjetiti kad te nema nikadHigh je napisao/la:Bar ne promaših ovo u rečenici poslije te.Ne znam zašto, ali mislio sam da su prošli ovi iz Jajca. Simpatičan su klub. Koje pitanje?
![]()
Ko je sad po tvojim kriterijima broj 1 u timu, prije je bio Karamatić.
A ti ono voliš poeziju pravoHigh je napisao/la: Karamatić je bio simpatičan. Imao je pjesničku dušu.![]()
Benko - to je bez ikakve dileme! Nevjerovatan je. O nikad neprežaljenom Komazecu niko ni riječi poslije njegovog nastupa i to sve govori. Polahko se rješavati ovog škarta u vidu Purića, Protića i sl. i bit će to bolje nego sad.