FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DrustveniParazit
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DrustveniParazit » 02 mar 2015, 17:45

Koliko mene sjećanje služi baklje je moguće vidjeti i na istoku. ;)

Toliko o tome.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 02 mar 2015, 17:50

u kakvom je stanu teren na AFH ????
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 02 mar 2015, 17:52

DrustveniParazit je napisao/la:Koliko mene sjećanje služi baklje je moguće vidjeti i na istoku. ;)

Toliko o tome.
Buraz poenta priče, **** baklje nebitno je ko ih pali i gdje
Sarajevo ljubavi moja!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 02 mar 2015, 17:53

Mirso1197 je napisao/la:u kakvom je stanu teren na AFH ????
http://pokit.org/get/img/3c28d5100b1fd7 ... 3ca4f4.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Slika od subote.
1946

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 02 mar 2015, 17:54

hilmo je napisao/la:Sve kad sagledamo ona pobjeda u Gradačcu vrijedi šest bodova a ne tri. Igrali smo protiv dvije negativne tradicije (pisao sam o tome ranije) na onakvom terenu. Ali ono što je bitnije nakon pobjede, nekoliko naših komšija su nam čestitali ali mislim preko neke stvari, dok oni koji vole da "podbadaju" ono hinjski su se zavukli u mišije rupe.

Ali jedva će oni čekati da počnu prebacivati milione, Misimoviće, Benke i ostale... Uvijek oni pokažu pravo lice, naravno da ima izuzetaka ali iz dana u dan ih je sve manje. Posebno sam ostao zatečen pojedinim komentarima u vezi njihove naredne utakmice... A nama nešto prebacuju.
Znam da nije lijepo da o njima pišem ali jednostavno ovo sam želio da podjelim s vama.

Što se tiče utakmice sa Banjalučanima, biće mnogo riječi o tome u narednim danima, ali samo znam da se ne mogu usuditi i praviti neku formaciju, jer Mehu više niko ne čita a tako i treba.
Sutra je izvlačenje Kupa, dobro bi bilo kada bi hercegovce zaobišli, bolje je i ovu fazu proći malo lakše. Veći sam optimista da ćemo odbraniti trofej Kupa nego da ćemo uspjeti nešto drugo, jer ne vjerujem da nas neko može izbaciti u dvije utakmice.
E moj hilmo, zar te nešto od anamo oni može iznenaditi?
Cinjenica je da bi velika vecina njih više voljeli, da Široki osvoji prvenstvo nego mi.
Das Ist Walter

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 02 mar 2015, 17:56

Head je napisao/la:
Mirso1197 je napisao/la:u kakvom je stanu teren na AFH ????
http://pokit.org/get/img/3c28d5100b1fd7 ... 3ca4f4.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Slika od subote.
vjerujem da teren na AFH nece biti problem u subotu, bez obzira kakvo vrijeme bude...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 02 mar 2015, 18:08

Samo da pozz bordo bracu, nije me bilo par dana :D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 02 mar 2015, 18:14

belosevic28 je napisao/la:Samo da pozz bordo bracu, nije me bilo par dana :D
ciao Beli

prasovic89
Kontakt:

Post Postao/la prasovic89 » 02 mar 2015, 18:16

Mirso1197 je napisao/la:ma gluposti braćo mila! :D
IDEMO SAD OPŠTA MOBILIZACIJA PROTIV BORCA!!!
sjever,istok,zapad, SVI. Povedite djecu,jarane,žene.. prije, rodbinu,unuke,dajdže,zetove.. MA SVE!
ODUŽIMO SE I KLUBU I IGRAČIMA, POKAŽIMO IM TO VELIKO SARAJEVO!!!
Bez nas navijača njega nema.
Povedi meni kakvu rodicu il' jaranicu, lahko ćemo za navijanje :mrgreen:
Zadnja izmjena: prasovic89, dana/u 02 mar 2015, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 mar 2015, 18:18

Steta ako je istina za hladno vrijeme a pogotovo za kisu...duplo ce biti manja posjeta :hmmmmm:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 02 mar 2015, 18:29

Ma neka bude koliko bude, jednostavno je tesko ocekivati po losem vremenu neku dobru posjetu, vec sam pricao o tome jedna natkrivena tribina bi cuda cinila al dotad cemo se morati strpiti i biti svjesni da kad god bude lose vrijeme i posjeta ce biti manja ali zato kad se vrijeme aBd popravi onda se moramo bas mobilizirati i sto vise ljudi dovuci na stadion jer tad stvarno nema opravdanja da se ne dodje ako rezultati budu isli u onom smjeru kojeg prizeljkujemo
Pyro is not a crime !

ZijadLopez
Kontakt:

Post Postao/la ZijadLopez » 02 mar 2015, 18:36

Samo da vas upozorim da nama nema većih dušmana od anamo onih, s škutorima bar znamo na čemu smo, dok hinje su se već bile pripremile u slučaju neuspjeha da počnu podbadanje, a naravno za njih ne bi bilo sankcija zahvaljujući urednicima i adminima ovog portala. Otvoreno pričaju da ma kako završi utakmicu u nedjelju da su pobjednici, naravno da nema u tome ništa čudno kad su im lištičani bili sponzori priprema, te da ih eventualni poraz dole neće pogoditi, jer to znači da će im bratski klub biti ispred nas.
U Gradačcu prema informacijama koje imam, ma šta Šegrt pričao, su se svojski potrudili da teren onesposobe koliko god mogu, trenirajući na glavnom terenu, sipajući pijesak u drenažu, dolijevajući vodu na dijelove terena etc. Na žalost kompletne lige, bordo mašineriju ništa nije moglo zaustaviti, a mislim ni u buduće to neće biti moguće. Ove čestitke mačku o rep objesite, sve je to preko neke stvari ... Nevjerovatna je količina mržnje prema projektu Sarajeva. Što se tiče same utakmice, način na koji su svi odigrali me oduševio. Ne pamtim onoliku borbu, požrtvovanost, nesebičnost i motiv kod naših igrača. Fizička sprema na većem nivou nego prošlu polusezonu ( kondicione pripreme doslovno prepisane od Borrusije M'Gladbach). Samo ići od utakmice do utakmice, sve je u našim rukama i nogama, pobjedimo li sve, prvaci smo, vrlo jednostavno. Imamo kvalitet, širinu, atmosferu u klubu i podršku kakva do sad nije zapamćena.
Jedva čekam subotu protiv Borca, da vidimo kako izgleda to na normalnom terenu. Nadam se da će posjeta biti dostojna svih događanja u klubu. (7 000 bi bilo lijepop vidjeti, opet vrijeme će uticati dosta na to, ne sumnjam da bi bilo možda i 10 000 kad bi bilo sunčano).

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 mar 2015, 18:44

Od 14 utakmica mi imamo samo 5 na strani ne recunajuci Lukavicu i Otoku.Sve je u nasim rukama i ne zavisimo od nikoga.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 mar 2015, 18:48

Naravno Amy pa tek je pocela druga polusezona i ako Siroki opet pobijedi nema veze nikakve..oni moraju kiksati a i mi...samo se nadam da ce to biti u manjoj mjeri sa nase strane ! :mrgreen: :thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 02 mar 2015, 18:51

amypitar je napisao/la:Od 14 utakmica mi imamo samo 5 na strani ne recunajuci Lukavicu i Otoku.Sve je u nasim rukama i ne zavisimo od nikoga.
Sve dok ne kiksamo odlučujemo sami o sebi, ako se desi neki kiks ništa nije završeno samo se onda nadamo kiksu i konkurenata.

S obzirom da u predvečernjim satima u subotu najavljuju čak i minuse, mnogo će to uticati na posjetu, ali kad je protiv mostaraca na onakvoj kiši moglo biti 6 hiljada ma može i sad bar toliko. Ja oko sebe koga god znam ide na utakmicu, bar ovih dana a nadam se da se do subote neće ništa promjeniti.

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 02 mar 2015, 18:59

Po meni je najteže gostovanje u Vrapčićima, mada ih je mrtva Drina dobila i opet sad gostuju što bi lako mogla biti dva poraza do nas, malo će biti naoštreniji, mora ŠB gostovati kod Zvijezde i Veleža.
Žao mi je zbog vremena gledam sad baš nešto, možda i snijeg lagani da bude, uglavnom minus :roll:
Mosa RajvoSa

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 02 mar 2015, 18:59

@ZijadLopes, dobro si to napisao!

@obiteljskicovjek hvala brate :D
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

amypitar
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 02 mar 2015, 19:03

hilmo je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Od 14 utakmica mi imamo samo 5 na strani ne recunajuci Lukavicu i Otoku.Sve je u nasim rukama i ne zavisimo od nikoga.
Sve dok ne kiksamo odlučujemo sami o sebi, ako se desi neki kiks ništa nije završeno samo se onda nadamo kiksu i konkurenata.

S obzirom da u predvečernjim satima u subotu najavljuju čak i minuse, mnogo će to uticati na posjetu, ali kad je protiv mostaraca na onakvoj kiši moglo biti 6 hiljada ma može i sad bar toliko. Ja oko sebe koga god znam ide na utakmicu, bar ovih dana a nadam se da se do subote neće ništa promjeniti.
Siroki ima vise 2 boda,tako da mi gotovo vise nemamo pravo na kiks.
Gledajuci njihov raspored oni samo mogu kiksati protiv kona Veleza u Vrapcicima i protiv nas.Svaki nas kiks bi nas mogao kostati titule.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 02 mar 2015, 19:05, ukupno mijenjano 2 puta.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 02 mar 2015, 19:04

najlakshe po narkomanima,ne pamtim kada sam dosh"o na tekmu a da se nisam napushio

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

THEC
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la THEC » 02 mar 2015, 19:08

amypitar je napisao/la:
hilmo je napisao/la:

Siroki ima vise 2 boda,tako da mi gotovo vise nemamo pravo na kiks.
Gledajuci njihov raspored oni samo mogu kiksati protiv kona Veleza u Vrapcicima i protiv nas.Svaki nas kiks bi nas mogao kostati titule.
vala nisu Real Madrid, protiv Radnika koji vrlo moguce ispada iz lige su se provukli tako da ocekujem da ce kiksati vise od jedne pogotovo ako sa nase strane bude kakvih premija odredjenim klubovima, a realno u nasoj ligi ce igraci za 300km da lete terenom
Pyro is not a crime !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Babuka31, Google Adsense [Bot], HyperOS, Lecler, ledesma, Samba71, Stanceski i 61 gost.