Toliko o tome.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Buraz poenta priče, **** baklje nebitno je ko ih pali i gdjeDrustveniParazit je napisao/la:Koliko mene sjećanje služi baklje je moguće vidjeti i na istoku.![]()
Toliko o tome.
http://pokit.org/get/img/3c28d5100b1fd7 ... 3ca4f4.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;Mirso1197 je napisao/la:u kakvom je stanu teren na AFH ????
E moj hilmo, zar te nešto od anamo oni može iznenaditi?hilmo je napisao/la:Sve kad sagledamo ona pobjeda u Gradačcu vrijedi šest bodova a ne tri. Igrali smo protiv dvije negativne tradicije (pisao sam o tome ranije) na onakvom terenu. Ali ono što je bitnije nakon pobjede, nekoliko naših komšija su nam čestitali ali mislim preko neke stvari, dok oni koji vole da "podbadaju" ono hinjski su se zavukli u mišije rupe.
Ali jedva će oni čekati da počnu prebacivati milione, Misimoviće, Benke i ostale... Uvijek oni pokažu pravo lice, naravno da ima izuzetaka ali iz dana u dan ih je sve manje. Posebno sam ostao zatečen pojedinim komentarima u vezi njihove naredne utakmice... A nama nešto prebacuju.
Znam da nije lijepo da o njima pišem ali jednostavno ovo sam želio da podjelim s vama.
Što se tiče utakmice sa Banjalučanima, biće mnogo riječi o tome u narednim danima, ali samo znam da se ne mogu usuditi i praviti neku formaciju, jer Mehu više niko ne čita a tako i treba.
Sutra je izvlačenje Kupa, dobro bi bilo kada bi hercegovce zaobišli, bolje je i ovu fazu proći malo lakše. Veći sam optimista da ćemo odbraniti trofej Kupa nego da ćemo uspjeti nešto drugo, jer ne vjerujem da nas neko može izbaciti u dvije utakmice.
vjerujem da teren na AFH nece biti problem u subotu, bez obzira kakvo vrijeme bude...Head je napisao/la:http://pokit.org/get/img/3c28d5100b1fd7 ... 3ca4f4.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;Mirso1197 je napisao/la:u kakvom je stanu teren na AFH ????
Slika od subote.
ciao Belibelosevic28 je napisao/la:Samo da pozz bordo bracu, nije me bilo par dana
Povedi meni kakvu rodicu il' jaranicu, lahko ćemo za navijanjeMirso1197 je napisao/la:ma gluposti braćo mila!
IDEMO SAD OPŠTA MOBILIZACIJA PROTIV BORCA!!!
sjever,istok,zapad, SVI. Povedite djecu,jarane,žene.. prije, rodbinu,unuke,dajdže,zetove.. MA SVE!
ODUŽIMO SE I KLUBU I IGRAČIMA, POKAŽIMO IM TO VELIKO SARAJEVO!!!
Bez nas navijača njega nema.
Sve dok ne kiksamo odlučujemo sami o sebi, ako se desi neki kiks ništa nije završeno samo se onda nadamo kiksu i konkurenata.amypitar je napisao/la:Od 14 utakmica mi imamo samo 5 na strani ne recunajuci Lukavicu i Otoku.Sve je u nasim rukama i ne zavisimo od nikoga.
Siroki ima vise 2 boda,tako da mi gotovo vise nemamo pravo na kiks.hilmo je napisao/la:Sve dok ne kiksamo odlučujemo sami o sebi, ako se desi neki kiks ništa nije završeno samo se onda nadamo kiksu i konkurenata.amypitar je napisao/la:Od 14 utakmica mi imamo samo 5 na strani ne recunajuci Lukavicu i Otoku.Sve je u nasim rukama i ne zavisimo od nikoga.
S obzirom da u predvečernjim satima u subotu najavljuju čak i minuse, mnogo će to uticati na posjetu, ali kad je protiv mostaraca na onakvoj kiši moglo biti 6 hiljada ma može i sad bar toliko. Ja oko sebe koga god znam ide na utakmicu, bar ovih dana a nadam se da se do subote neće ništa promjeniti.
vala nisu Real Madrid, protiv Radnika koji vrlo moguce ispada iz lige su se provukli tako da ocekujem da ce kiksati vise od jedne pogotovo ako sa nase strane bude kakvih premija odredjenim klubovima, a realno u nasoj ligi ce igraci za 300km da lete terenomamypitar je napisao/la:Siroki ima vise 2 boda,tako da mi gotovo vise nemamo pravo na kiks.hilmo je napisao/la:Sve dok ne kiksamo odlučujemo sami o sebi, ako se desi neki kiks ništa nije završeno samo se onda nadamo kiksu i konkurenata.amypitar je napisao/la:Od 14 utakmica mi imamo samo 5 na strani ne recunajuci Lukavicu i Otoku.Sve je u nasim rukama i ne zavisimo od nikoga.
S obzirom da u predvečernjim satima u subotu najavljuju čak i minuse, mnogo će to uticati na posjetu, ali kad je protiv mostaraca na onakvoj kiši moglo biti 6 hiljada ma može i sad bar toliko. Ja oko sebe koga god znam ide na utakmicu, bar ovih dana a nadam se da se do subote neće ništa promjeniti.
Gledajuci njihov raspored oni samo mogu kiksati protiv kona Veleza u Vrapcicima i protiv nas.Svaki nas kiks bi nas mogao kostati titule.