Ni meni nije jasno bas to kad je bivsi UO bio napredan a ovaj nazadan zasto nije dobio pare na pocetku a ne trazio na krajuChinaglia je napisao/la:mene zanima zasto bivsi UO nije isplatio tih 50.000 KM, Ivanu Kosticu, a bili su duzni to napravit
postavljao je ovdje nego taj ugovor, sporazum, sta vec, neka postavi neko ponovo
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
jasta, nisu imali da mu daju tih 50.000 KM, al su imali za strasne ugovore itd
da mu je bivsi UO to ispostovao na vrijeme, ne bi tuzio klub za te pare, nego bi tuzio eventualno za ovih par plata
to nije bilo fer prema ovom UO, to je cinjenica
da mu je bivsi UO to ispostovao na vrijeme, ne bi tuzio klub za te pare, nego bi tuzio eventualno za ovih par plata
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako cemo gledati taj sporazum onda je po DATUMIMA Kosticu prvih 25k trebao dati Azmir jer je bio tu, drugih 25k nova uprava jer je bila tada tu i 2 plate koje je bio tu dok nije otisao i raskinuo ugovor.. Znaci nije trebao dobiti odmah 50 vec drugih 25 kasnije.Chinaglia je napisao/la:mene zanima zasto bivsi UO nije isplatio tih 50.000 KM, Ivanu Kosticu, a bili su duzni to napravit
postavljao je ovdje nego taj ugovor, sporazum, sta vec, neka postavi neko ponovo
To je sve realno, njemu ce se morati to dati ali eto Azmir je tu trebao dati u augustu pred pocetak sezone 25k. Mozda je i dao na ruke. 100% je dao na ruke i onda su dosli ovi i nisu ispostovali to dalje i sada on trazi svih 50 jer se nema papira za prvih 25.
Ustvari moja greska: vjerovatno je sporazum prije jesenjeg dijela svih 50k pa je to na ruke uzeo mozda.
Uglavnom nije kriv Senad ako je tako. U biti nije kriv nikako jer mi je ostala 50k obaveza od Azmira.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 25 apr 2017, 23:42, ukupno mijenjano 2 puta.
- AshburtonG
- Kontakt:
Slazem se, ali kako nazvati ono sto su bivse uprave radile prema upravi na celu sa Azmirom, a na kraju krajeva i ovoj sad?Chinaglia je napisao/la:jasta, nisu imali da mu daju tih 50.000 KM, al su imali za strasne ugovore itd
trebao je dobit 50.000 KM PRIJE POCETKA SEZONE 2016/17
nije dobio, al nije tada tuzio klub, jer je imao povjerenje u Asmira i ovaj bi mu vjerovatno vremenom platio
plata mu je bila 5000 KM, to znaci 110.000 KM godisnje!
al on je otisao iz kluba i onda je novi UO dobio taj problem
nije dobio, al nije tada tuzio klub, jer je imao povjerenje u Asmira i ovaj bi mu vjerovatno vremenom platio
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 25 apr 2017, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jbg tom logikom onda je i Davud i Sabovic imao nesto prece pa ostao duzan Mujkicu,Zoleticu, Slomicu itd itd. Isto sranje je i sad samo se navaljuje i Ivan Kostic, Govedarica i ko ce jos iz prethodnog mandata. Nadam se da se samo narednoj upravi nece navaliti neki Zilkic, Kalezci, Zec itd itd. 3 problema se rijese, 5 se nagomila i tako vec 20 godinaAshburtonG je napisao/la:Tog frajera niko ziv ne yebe ni 1%, i ovim najboljim prijateljima sluzi samo da ih nasmije svojim debilizmima, jedino ovde na ovom forumu predstavlja neki faktor
@Chinaglia
Pa vjerovatno sto je bilo milion precih stvari, tuzbi i procesa od Ivanovog.Prije svega mislim na tuzbe starih igraca, koje su se redovno zatvarale i ugovarale na ovaj ili onaj nacin.Da je ostala bivsa uprava, ne bi bilo ni tuzbe nit´ bi Ivan otisao, a pare bi mu se uplatile kad-tad, uostalom kao i svima.
nego su nas svi sjebali izgleda, samo mi smo nekim toliko virili iz guzice i jos virimo da ne mozemo realno sagledati stvari. Da Senco Jahi dadne neki fiktivni sporazum od 60.000 haos bi nastao, ili Davud Mujkicu. Ali ako to kaze neko iz Azmirovog perioda onda je automatski taj neko upravu. jbg tom logikom i fiko sarajlic je upravu, i on ispade da je kod Azmira radio. Da nema i on kakav sporazum kao i Kostic
nego fazon je da zadnje dvije uprave svim silama rade u interesu Slobode, ali izgleda da je problema previse. Jos ni jedni nemaju kako treba podrsku navijaca. haman klub nema navijaca.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Znam evo vidim sporazum, on je te pare mozda i uzeo ali nema papira da je mu isplaceno. Bas kao i ovi Mujkic i Zoletic.Chinaglia je napisao/la:trebao je dobit 50.000 KM PRIJE POCETKA SEZONE 2016/17
Nije kriv Senad..
Al moras priznat da malo iritira kad se defektas pravi najpametniji a ne zna kako treba recenicu slozit.pinoglavi je napisao/la:Stvarno toliko bitan lik pa da se svaki njegov komentar ovdje postavlja i diskutuje o njemu i njegovim komentarima?NKMramor je napisao/la:Fazla opet dominira na FB![]()
![]()

Ukopa nas carsija !
KLOSARLUK I JAVASLUKAshburtonG je napisao/la:Slazem se, ali kako nazvati ono sto su bivse uprave radile prema upravi na celu sa Azmirom, a na kraju krajeva i ovoj sad?
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
mozda je i ovo istina, mozda je dobio te pare na ruke, a nigdje nema zavedeno da mu je isplacenotuzlak1987 je napisao/la:Znam evo vidim sporazum, on je te pare mozda i uzeo ali nema papira da je mu isplaceno. Bas kao i ovi Mujkic i Zoletic.
mozda jeste, mozda nije, ne mogu grijesit dusu jbg
Azmir je pretplatio igrace i uvalio nas u probleme.......Kostic ne vrijedi 5000...I ja bi mu dao 2500-3000,kada je u formi dobar je igrac,ali ovo su bila preseravanja.ultrasstyle_tz je napisao/la:jbg tom logikom onda je i Davud i Sabovic imao nesto prece pa ostao duzan Mujkicu,Zoleticu, Slomicu itd itd. Isto sranje je i sad samo se navaljuje i Ivan Kostic, Govedarica i ko ce jos iz prethodnog mandata. Nadam se da se samo narednoj upravi nece navaliti neki Zilkic, Kalezci, Zec itd itd. 3 problema se rijese, 5 se nagomila i tako vec 20 godinaAshburtonG je napisao/la:Tog frajera niko ziv ne yebe ni 1%, i ovim najboljim prijateljima sluzi samo da ih nasmije svojim debilizmima, jedino ovde na ovom forumu predstavlja neki faktor
@Chinaglia
Pa vjerovatno sto je bilo milion precih stvari, tuzbi i procesa od Ivanovog.Prije svega mislim na tuzbe starih igraca, koje su se redovno zatvarale i ugovarale na ovaj ili onaj nacin.Da je ostala bivsa uprava, ne bi bilo ni tuzbe nit´ bi Ivan otisao, a pare bi mu se uplatile kad-tad, uostalom kao i svima.
nego su nas svi sjebali izgleda, samo mi smo nekim toliko virili iz guzice i jos virimo da ne mozemo realno sagledati stvari. Da Senco Jahi dadne neki fiktivni sporazum od 60.000 haos bi nastao, ili Davud Mujkicu. Ali ako to kaze neko iz Azmirovog perioda onda je automatski taj neko upravu. jbg tom logikom i fiko sarajlic je upravu, i on ispade da je kod Azmira radio. Da nema i on kakav sporazum kao i Kostic
nego fazon je da zadnje dvije uprave svim silama rade u interesu Slobode, ali izgleda da je problema previse. Jos ni jedni nemaju kako treba podrsku navijaca. haman klub nema navijaca.
Na ruke ne vrijedi vise od 10 000 po sezoni....ove cifre su glupost sta je Husic radio
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
ma pise da mu se treba isplatit 50.000 KM prije pocetka sezone 2016/17, te 12 plata u iznosu od 5.000 KMultrasstyle_tz je napisao/la:gdje ima sporazum, moze li link
to znaci da nas je Ivan Kostic godisnje kostao 110.000 KM
samo, ja se bas ne kontam najbolje u to, na papiru pise SPORAZUM (doduse, ima potpis, pecat), to nije UGOVOR, al jbg, vazi se, cim mu se mora isplatit
- tuzlak1987
- Kontakt:
ultrasstyle_tz je napisao/la:gdje ima sporazum, moze li link

Al je covjek i opravdavao to igrama.. :/solinas je napisao/la:Azmir je pretplatio igrace i uvalio nas u probleme.......Kostic ne vrijedi 5000...I ja bi mu dao 2500-3000,kada je u formi dobar je igrac,ali ovo su bila preseravanja.ultrasstyle_tz je napisao/la:jbg tom logikom onda je i Davud i Sabovic imao nesto prece pa ostao duzan Mujkicu,Zoleticu, Slomicu itd itd. Isto sranje je i sad samo se navaljuje i Ivan Kostic, Govedarica i ko ce jos iz prethodnog mandata. Nadam se da se samo narednoj upravi nece navaliti neki Zilkic, Kalezci, Zec itd itd. 3 problema se rijese, 5 se nagomila i tako vec 20 godinaAshburtonG je napisao/la:Tog frajera niko ziv ne yebe ni 1%, i ovim najboljim prijateljima sluzi samo da ih nasmije svojim debilizmima, jedino ovde na ovom forumu predstavlja neki faktor
@Chinaglia
Na ruke ne vrijedi vise od 10 000 po sezoni....ove cifre su glupost sta je Husic radio
Ukopa nas carsija !
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa on je igrac kluba, a ne Azmira Husica.Bio je pod ugovorom sa klubom.I Azmir Husic je bio funkcioner kluba, odnosno ponekad Vugdalic, koji ga je zastupao.Chinaglia je napisao/la:trebao je dobit 50.000 KM PRIJE POCETKA SEZONE 2016/17
Covjek nikome nije ostao duzan i sve je isplacivao na vrijeme, a u isto vrijeme rjesavao prijasnje dugove.Eh sad sto su na njegovo mjesto dosli ljudi bez para, ili ljudi bez spremnosti da uloze pare u Slobodu, ljudi koji nisu bili spremni nastavit ono sto je Azmir poceo, je druga stvar.
@solinas
Pa brate zato su i igraci igrali duplo bolje i davali 120% od sebe na svakoj tekmi.Svako voli kad primijeti da mu se rad cijeni.Novac je odlicna motivacija, koliko god mi srali da nije toliko bitan.

Bruka i sramota kluba u zadnja tri dana..ipak vjerujem kosticu,jer kako se ovaj predsjednik ponasa ovih dana ne bi me cudilo da je i ovo rekao.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Mudro zboriš zadnjih par postovaultrasstyle_tz je napisao/la:sve je to ok. Ne znamo kakve su sporazume imali sa Azmirom. Moze to i na milion KM bit, ko zna, ali jbg bio je predsjednik, trebalo se pridrzavati toga. Mada je to malo bezveze, svi govore redovno im placano, sve super, sad vade neke neispostovane sporazume iz tog perioda na basnoslovne cifre. Po ovom sto se ovdje pise ivan kostic je top 3 najskuplja igraca lige. prva nelogicnost, ako kazes nisu ti nista duzni, za sta onda tuzis. treba vidjeti kad su nastali ti sporazumi, Vidjeti datume. To je blago receno mutno. Jer zamisli ovi sutra odu, dodje Azmir opet, i onda se njihovi igraci (Jaha i komapnija) pojave kod Azmira i izvuku neki sporazum gdje se jahi duzno 50.000 itd itd. Nije to ok, pricajte vi sta hocete.
Sve se javljaju igraci koji su bili kod Azmira na "savjetovanju". Samo kazem kakva bi reakcija bila da za 2-3 mjeseca dodje neko drugi i Jaha,Sale, Zilkic,golman Hadzic se pojave sa nekim sporazumima koje svi prvi put vide, a do tad govore nije im se nista duzno.
Tu je datum kljucan. Ako je sporazum od vremena azmira onda su ovo lazovi koji govore da im se nista nije duzno, jer onda ocigledno jeste i ko zna sta su jos spremni slagati. A ako je sporazum kasnije, onda je to kriminal.
I onda druga stvar. Volim klub, ginem za njeg, toliko ginem da hocu da i klub pogine i da ne ide u evropu zbog mene i moje ljubavi.

Niko, niko, samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Svejedno kako bilo Husic je trebao po ovom sporazumu prije 1.kola isplatiti to.
I ako gledamo to da Husic sve isplati na vrijeme ili prije vremena u 99% slucajeva onda je Kole vjerovatno dobio ovaj novac pa sada kao Mujkic i Zoletic dosao da dupla.
Ako mu nije isplaceno onda je to dug koji je upravi novoj ostao od Husica.
U obje opcije nije kriv Senad osim sto mu je doslo to na grbacu.
I ako gledamo to da Husic sve isplati na vrijeme ili prije vremena u 99% slucajeva onda je Kole vjerovatno dobio ovaj novac pa sada kao Mujkic i Zoletic dosao da dupla.
Ako mu nije isplaceno onda je to dug koji je upravi novoj ostao od Husica.
U obje opcije nije kriv Senad osim sto mu je doslo to na grbacu.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Znaci nas Kostic kosta 120.000 godisnje ako je amater. 170.000 ako je pro. **** me ako vrijedi te pare.
Prva stvar, zakonski ovo NE SMIJES isplatiti na ruke, u gotovini. Druga stvar nadati se da je na ovo placen porez, inace nek nam je bog na pomoci.Molit boga da ovo nigdje nije ovjereno. Zbog ovakvih sranja sve moze otic u ****.
najmanje bitno je ovdje sto mu je do augusta moralo biti placeno sve. Znaci dug prethodne uprave. Zasto onda Kostic kaze da su mu oni sve platili. Mada mozda je zato i igrao onako kako je igrao i dok je Azmir bio. Te mu smetala pozicija, vjetar, vlaznost zraka. Mozda je njega i tad sporazum zuljao
Prva stvar, zakonski ovo NE SMIJES isplatiti na ruke, u gotovini. Druga stvar nadati se da je na ovo placen porez, inace nek nam je bog na pomoci.Molit boga da ovo nigdje nije ovjereno. Zbog ovakvih sranja sve moze otic u ****.
najmanje bitno je ovdje sto mu je do augusta moralo biti placeno sve. Znaci dug prethodne uprave. Zasto onda Kostic kaze da su mu oni sve platili. Mada mozda je zato i igrao onako kako je igrao i dok je Azmir bio. Te mu smetala pozicija, vjetar, vlaznost zraka. Mozda je njega i tad sporazum zuljao
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.