Probisvjet je napisao/la:Pozivam gradonacelnika Jasmina Imamovica da u nedjelju dodje na utakmicu i podrzi FK Slobodu u borbi za Evropu. Treba biti primjer za sve tuzlake!
Pa nije cum grano salis da dođe

Nema pojma ni koliko igrača ima na terenu

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Probisvjet je napisao/la:Pozivam gradonacelnika Jasmina Imamovica da u nedjelju dodje na utakmicu i podrzi FK Slobodu u borbi za Evropu. Treba biti primjer za sve tuzlake!
Ovo je smjesnije od saopstenja veterana onomadNKMramor je napisao/la:"Čaša se prelila kada su mi rekli da s dokumentom na kojem je grb i pečat kluba mogu da obrišem stražnjicu. Na tom sastanku su prisustvovali predsjednik Mujkanović, direktor Karić i trener Jagodić. U tom trenutku se sve prelomilo, jer sam za taj grb ginuo na terenu. Oni su nastavili s prijetnjama i maltretiranjem, tako da sam bio prisiljen napustiti Tuzlu. Rekao sam da ću se žaliti FIFA-i, a oni su se samo nasmijali na to. Ko je u pravu, pokazala je presuda FIFA-e. Žao mi je što sam se rastao od Tuzle i Slobode, ali natjeran sam na to. Otjerali su me ljudi koji su bili protiv da Sloboda uđe u Premijer ligu i u Evropu, a sad su u klubu. S Husićem i Vugdalićem rješavali smo sve na riječ i potpisani dogovor. Da su oni tu, sada ne bi bilo komplikacija. Znam da su prisiljeni bili da odu, a da nisu, Sloboda bi se borila za titulu. Slobodi želim sve najbolje, a Tuzlaci sami moraju da ocijene ko im je koristan i pošten. Ovi sada nisu. To će vrijeme pokazati".
Ivan Kostić 2k17...
NKMramor je napisao/la:"Čaša se prelila kada su mi rekli da s dokumentom na kojem je grb i pečat kluba mogu da obrišem stražnjicu. Na tom sastanku su prisustvovali predsjednik Mujkanović, direktor Karić i trener Jagodić. U tom trenutku se sve prelomilo, jer sam za taj grb ginuo na terenu. Oni su nastavili s prijetnjama i maltretiranjem, tako da sam bio prisiljen napustiti Tuzlu. Rekao sam da ću se žaliti FIFA-i, a oni su se samo nasmijali na to. Ko je u pravu, pokazala je presuda FIFA-e. Žao mi je što sam se rastao od Tuzle i Slobode, ali natjeran sam na to. Otjerali su me ljudi koji su bili protiv da Sloboda uđe u Premijer ligu i u Evropu, a sad su u klubu. S Husićem i Vugdalićem rješavali smo sve na riječ i potpisani dogovor. Da su oni tu, sada ne bi bilo komplikacija. Znam da su prisiljeni bili da odu, a da nisu, Sloboda bi se borila za titulu. Slobodi želim sve najbolje, a Tuzlaci sami moraju da ocijene ko im je koristan i pošten. Ovi sada nisu. To će vrijeme pokazati".
Ivan Kostić 2k17...
Jos da dodam ako su mu tako dobri i fali ih zasto mu nisu dali te pare na ruke po potpisu ugovora...vjerovao telac izgleda,bas mi ga zao,naivcinaHitman22 je napisao/la:Ovo je smjesnije od saopstenja veterana onomadNKMramor je napisao/la:"Čaša se prelila kada su mi rekli da s dokumentom na kojem je grb i pečat kluba mogu da obrišem stražnjicu. Na tom sastanku su prisustvovali predsjednik Mujkanović, direktor Karić i trener Jagodić. U tom trenutku se sve prelomilo, jer sam za taj grb ginuo na terenu. Oni su nastavili s prijetnjama i maltretiranjem, tako da sam bio prisiljen napustiti Tuzlu. Rekao sam da ću se žaliti FIFA-i, a oni su se samo nasmijali na to. Ko je u pravu, pokazala je presuda FIFA-e. Žao mi je što sam se rastao od Tuzle i Slobode, ali natjeran sam na to. Otjerali su me ljudi koji su bili protiv da Sloboda uđe u Premijer ligu i u Evropu, a sad su u klubu. S Husićem i Vugdalićem rješavali smo sve na riječ i potpisani dogovor. Da su oni tu, sada ne bi bilo komplikacija. Znam da su prisiljeni bili da odu, a da nisu, Sloboda bi se borila za titulu. Slobodi želim sve najbolje, a Tuzlaci sami moraju da ocijene ko im je koristan i pošten. Ovi sada nisu. To će vrijeme pokazati".
Ivan Kostić 2k17...![]()
![]()
Iz aviona se vidi da je iz pera naseg vrlog direktora Vugdalica
Jeste, novinar SS.ba zvao Sašu i rek'o mu da naškraba nešto da ocrni vrlog nam precjednika u ime Kostića, i ovi objavili članak na svom portalu. Jer nemoguće je stupiti u kontakt s igračem danas.Hitman22 je napisao/la: Iz aviona se vidi da je iz pera naseg vrlog direktora Vugdalica
Ja u ovo vjerujem.Aerials je napisao/la:NKMramor je napisao/la:"Čaša se prelila kada su mi rekli da s dokumentom na kojem je grb i pečat kluba mogu da obrišem stražnjicu. Na tom sastanku su prisustvovali predsjednik Mujkanović, direktor Karić i trener Jagodić. U tom trenutku se sve prelomilo, jer sam za taj grb ginuo na terenu. Oni su nastavili s prijetnjama i maltretiranjem, tako da sam bio prisiljen napustiti Tuzlu. Rekao sam da ću se žaliti FIFA-i, a oni su se samo nasmijali na to. Ko je u pravu, pokazala je presuda FIFA-e. Žao mi je što sam se rastao od Tuzle i Slobode, ali natjeran sam na to. Otjerali su me ljudi koji su bili protiv da Sloboda uđe u Premijer ligu i u Evropu, a sad su u klubu. S Husićem i Vugdalićem rješavali smo sve na riječ i potpisani dogovor. Da su oni tu, sada ne bi bilo komplikacija. Znam da su prisiljeni bili da odu, a da nisu, Sloboda bi se borila za titulu. Slobodi želim sve najbolje, a Tuzlaci sami moraju da ocijene ko im je koristan i pošten. Ovi sada nisu. To će vrijeme pokazati".
Ivan Kostić 2k17...![]()
![]()
Nisi ti naivan decko,znas na sta sam misliowobly92 je napisao/la:Jeste, novinar SS.ba zvao Sašu i rek'o mu da naškraba nešto da ocrni vrlog nam precjednika u ime Kostića, i ovi objavili članak na svom portalu. Jer nemoguće je stupiti u kontakt s igračem danas.Hitman22 je napisao/la: Iz aviona se vidi da je iz pera naseg vrlog direktora Vugdalica
Stvarno toliko bitan lik pa da se svaki njegov komentar ovdje postavlja i diskutuje o njemu i njegovim komentarima?NKMramor je napisao/la:Fazla opet dominira na FB![]()
![]()
Jesam, pojasni mi...?Hitman22 je napisao/la:Nisi ti naivan decko,znas na sta sam misliowobly92 je napisao/la:Jeste, novinar SS.ba zvao Sašu i rek'o mu da naškraba nešto da ocrni vrlog nam precjednika u ime Kostića, i ovi objavili članak na svom portalu. Jer nemoguće je stupiti u kontakt s igračem danas.Hitman22 je napisao/la: Iz aviona se vidi da je iz pera naseg vrlog direktora Vugdalica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.