FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NjonjoVam
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NjonjoVam » 25 apr 2017, 22:36

Probisvjet je napisao/la:Pozivam gradonacelnika Jasmina Imamovica da u nedjelju dodje na utakmicu i podrzi FK Slobodu u borbi za Evropu. Treba biti primjer za sve tuzlake!

Pa nije cum grano salis da dođe :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nema pojma ni koliko igrača ima na terenu :crazy: :crazy: :crazy: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DRŽAVA TUZLA!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 apr 2017, 22:47

ultasstyle za koliko si se prodao Senci
you cheap whore :kafa:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 25 apr 2017, 22:51

"Čaša se prelila kada su mi rekli da s dokumentom na kojem je grb i pečat kluba mogu da obrišem stražnjicu. Na tom sastanku su prisustvovali predsjednik Mujkanović, direktor Karić i trener Jagodić. U tom trenutku se sve prelomilo, jer sam za taj grb ginuo na terenu. Oni su nastavili s prijetnjama i maltretiranjem, tako da sam bio prisiljen napustiti Tuzlu. Rekao sam da ću se žaliti FIFA-i, a oni su se samo nasmijali na to. Ko je u pravu, pokazala je presuda FIFA-e. Žao mi je što sam se rastao od Tuzle i Slobode, ali natjeran sam na to. Otjerali su me ljudi koji su bili protiv da Sloboda uđe u Premijer ligu i u Evropu, a sad su u klubu. S Husićem i Vugdalićem rješavali smo sve na riječ i potpisani dogovor. Da su oni tu, sada ne bi bilo komplikacija. Znam da su prisiljeni bili da odu, a da nisu, Sloboda bi se borila za titulu. Slobodi želim sve najbolje, a Tuzlaci sami moraju da ocijene ko im je koristan i pošten. Ovi sada nisu. To će vrijeme pokazati".
Ivan Kostić 2k17... :tokralju:

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 25 apr 2017, 22:55

Ko nam vodi klub...
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 apr 2017, 22:55

Ivan Kostic jedan je od nas :tokralju:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 25 apr 2017, 23:05

Bravo Ivane!

Sencho napolje!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 apr 2017, 23:06

jbg ispastaju ovi koji vole Slobodu i sa Azmirom i sa Senadom. I oni koji vide sta je dobro uradio Azmir, a sta dobro Senad. Ne vidim kako nam moze odmoci ako napunimo stadion do kraja, izborimo evropu, izmirimo koji dug. Zaista ne vidim kako nam to moze odmoci, pa su neki ovdje toliko protiv toga da likuju na svaki tezak momenat. Degutantno je ovo postalo. Ne voli se sloboda nego uprava.

imas one kojima je bilo dobro kod Azmira,ili oni kojima je faraon svasta naobecavao. I sad se oni krve sve to preko ledja Slobode. Samo faraonova obecanja su opasna.
a senco, sumnjam da je on ikom ista obecao, tezak je on na tome heheh

hajmo mi njih tjerat kad izbore evropu, dobiju licencu i vrate jos dugova-to je valjda interes Slobode
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 25 apr 2017, 23:10

NKMramor je napisao/la:"Čaša se prelila kada su mi rekli da s dokumentom na kojem je grb i pečat kluba mogu da obrišem stražnjicu. Na tom sastanku su prisustvovali predsjednik Mujkanović, direktor Karić i trener Jagodić. U tom trenutku se sve prelomilo, jer sam za taj grb ginuo na terenu. Oni su nastavili s prijetnjama i maltretiranjem, tako da sam bio prisiljen napustiti Tuzlu. Rekao sam da ću se žaliti FIFA-i, a oni su se samo nasmijali na to. Ko je u pravu, pokazala je presuda FIFA-e. Žao mi je što sam se rastao od Tuzle i Slobode, ali natjeran sam na to. Otjerali su me ljudi koji su bili protiv da Sloboda uđe u Premijer ligu i u Evropu, a sad su u klubu. S Husićem i Vugdalićem rješavali smo sve na riječ i potpisani dogovor. Da su oni tu, sada ne bi bilo komplikacija. Znam da su prisiljeni bili da odu, a da nisu, Sloboda bi se borila za titulu. Slobodi želim sve najbolje, a Tuzlaci sami moraju da ocijene ko im je koristan i pošten. Ovi sada nisu. To će vrijeme pokazati".
Ovo je smjesnije od saopstenja veterana onomad :lol: :lol:
Iz aviona se vidi da je iz pera naseg vrlog direktora Vugdalica :thumbup:
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 25 apr 2017, 23:11

NKMramor je napisao/la:"Čaša se prelila kada su mi rekli da s dokumentom na kojem je grb i pečat kluba mogu da obrišem stražnjicu. Na tom sastanku su prisustvovali predsjednik Mujkanović, direktor Karić i trener Jagodić. U tom trenutku se sve prelomilo, jer sam za taj grb ginuo na terenu. Oni su nastavili s prijetnjama i maltretiranjem, tako da sam bio prisiljen napustiti Tuzlu. Rekao sam da ću se žaliti FIFA-i, a oni su se samo nasmijali na to. Ko je u pravu, pokazala je presuda FIFA-e. Žao mi je što sam se rastao od Tuzle i Slobode, ali natjeran sam na to. Otjerali su me ljudi koji su bili protiv da Sloboda uđe u Premijer ligu i u Evropu, a sad su u klubu. S Husićem i Vugdalićem rješavali smo sve na riječ i potpisani dogovor. Da su oni tu, sada ne bi bilo komplikacija. Znam da su prisiljeni bili da odu, a da nisu, Sloboda bi se borila za titulu. Slobodi želim sve najbolje, a Tuzlaci sami moraju da ocijene ko im je koristan i pošten. Ovi sada nisu. To će vrijeme pokazati".
:crazy: :sick: :puke:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 25 apr 2017, 23:12

Hitman22 je napisao/la:
Ovo je smjesnije od saopstenja veterana onomad :lol: :lol:
Iz aviona se vidi da je iz pera naseg vrlog direktora Vugdalica :thumbup:
Jos da dodam ako su mu tako dobri i fali ih zasto mu nisu dali te pare na ruke po potpisu ugovora...vjerovao telac izgleda,bas mi ga zao,naivcina :!:
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 25 apr 2017, 23:15

Hitman22 je napisao/la: Iz aviona se vidi da je iz pera naseg vrlog direktora Vugdalica :thumbup:
Jeste, novinar SS.ba zvao Sašu i rek'o mu da naškraba nešto da ocrni vrlog nam precjednika u ime Kostića, i ovi objavili članak na svom portalu. Jer nemoguće je stupiti u kontakt s igračem danas. :lolno:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 25 apr 2017, 23:18

Aerials je napisao/la:
:crazy: :sick: :puke:
Ja u ovo vjerujem.
Neću reći ni da je tu da se ogrebe, ni da pomogne, ali da je on nešto ovako mogao reći pokazuje njegovo ponašanje iz dana u dan.
Ne znam opet otkud 60.000, ali jbg šta je tu je, ako nas dobije na papiru, onda je Kole čist, ako ne onda će i on na listu šu*aka.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 25 apr 2017, 23:22

wobly92 je napisao/la:
Hitman22 je napisao/la: Iz aviona se vidi da je iz pera naseg vrlog direktora Vugdalica :thumbup:
Jeste, novinar SS.ba zvao Sašu i rek'o mu da naškraba nešto da ocrni vrlog nam precjednika u ime Kostića, i ovi objavili članak na svom portalu. Jer nemoguće je stupiti u kontakt s igračem danas. :lolno:
Nisi ti naivan decko,znas na sta sam mislio
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 apr 2017, 23:23

sve je to ok. Ne znamo kakve su sporazume imali sa Azmirom. Moze to i na milion KM bit, ko zna, ali jbg bio je predsjednik, trebalo se pridrzavati toga. Mada je to malo bezveze, svi govore redovno im placano, sve super, sad vade neke neispostovane sporazume iz tog perioda na basnoslovne cifre. Po ovom sto se ovdje pise ivan kostic je top 3 najskuplja igraca lige. prva nelogicnost, ako kazes nisu ti nista duzni, za sta onda tuzis. treba vidjeti kad su nastali ti sporazumi, Vidjeti datume. To je blago receno mutno. Jer zamisli ovi sutra odu, dodje Azmir opet, i onda se njihovi igraci (Jaha i komapnija) pojave kod Azmira i izvuku neki sporazum gdje se jahi duzno 50.000 itd itd. Nije to ok, pricajte vi sta hocete.
Sve se javljaju igraci koji su bili kod Azmira na "savjetovanju". Samo kazem kakva bi reakcija bila da za 2-3 mjeseca dodje neko drugi i Jaha,Sale, Zilkic,golman Hadzic se pojave sa nekim sporazumima koje svi prvi put vide, a do tad govore nije im se nista duzno.
Tu je datum kljucan. Ako je sporazum od vremena azmira onda su ovo lazovi koji govore da im se nista nije duzno, jer onda ocigledno jeste i ko zna sta su jos spremni slagati. A ako je sporazum kasnije, onda je to kriminal.

I onda druga stvar. Volim klub, ginem za njeg, toliko ginem da hocu da i klub pogine i da ne ide u evropu zbog mene i moje ljubavi.
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 25 apr 2017, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 25 apr 2017, 23:24

Fazla opet dominira na FB :crazy: :crazy:
A cija ste vi stranica pa dozvolite nekome da pljuje ovako ljude koji rade trenutno u klubu???? I 100 posto ovo nije njegova izjava stidite se prodajete se za sitne pare fuj...Zamolio bi moje prijatelje da blokiraju ovu stranicu a saznat ce se ko vodi ovu stranicu koja daje prostor ljudima koji su tuzili Slobodu cuj crveno crni fuj stidite se...m
:urnebes: :urnebes: :lol: :rol:
Svejedno kako mozete prenjet nesto sto je protiv Fk Slobode i ljudi koji rade tu trenutno sramota,vi trebate da dajete podrsku klubu sa vasim objavama a ne da dajete prostor nekome ko vise nije tu i jos je tuzio klub i da kroz to velicate necija imena a ti su ljudi sami napustili klub radite kako hocete al isto tako morate da znate da je ovo vasa sramota jer ipak se nazivate crveno crni a ovaj post nije crveno crni nego crno crni i za klub i za atmosferu uoci jako bitne utakmice...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 25 apr 2017, 23:25

NKMramor je napisao/la:Fazla opet dominira na FB :crazy: :crazy:
A cija ste vi stranica pa dozvolite nekome da pljuje ovako ljude koji rade trenutno u klubu???? I 100 posto ovo nije njegova izjava stidite se prodajete se za sitne pare fuj...Zamolio bi moje prijatelje da blokiraju ovu stranicu a saznat ce se ko vodi ovu stranicu koja daje prostor ljudima koji su tuzili Slobodu cuj crveno crni fuj stidite se...m
:urnebes: :urnebes: :lol: :rol:
Svejedno kako mozete prenjet nesto sto je protiv Fk Slobode i ljudi koji rade tu trenutno sramota,vi trebate da dajete podrsku klubu sa vasim objavama a ne da dajete prostor nekome ko vise nije tu i jos je tuzio klub i da kroz to velicate necija imena a ti su ljudi sami napustili klub radite kako hocete al isto tako morate da znate da je ovo vasa sramota jer ipak se nazivate crveno crni a ovaj post nije crveno crni nego crno crni i za klub i za atmosferu uoci jako bitne utakmice...
Stvarno toliko bitan lik pa da se svaki njegov komentar ovdje postavlja i diskutuje o njemu i njegovim komentarima?
Nad tobom sunce najljepše sja

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 apr 2017, 23:27

mene zanima zasto bivsi UO nije isplatio tih 50.000 KM, Ivanu Kosticu, a bili su duzni to napravit
postavljao je ovdje nego taj ugovor, sporazum, sta vec, neka postavi neko ponovo

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 25 apr 2017, 23:29

Zadnja izmjena: solinas, dana/u 25 apr 2017, 23:32, ukupno mijenjano 3 puta.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 25 apr 2017, 23:30

Hitman22 je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
Nisi ti naivan decko,znas na sta sam mislio
Jesam, pojasni mi...?

P.S.
Zafrkanciju na stranu, Kostić je ispao pakaš, ali nije ni njima u redu postupiti tako sa igračima.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 25 apr 2017, 23:32

Tog frajera niko ziv ne yebe ni 1%, i ovim najboljim prijateljima sluzi samo da ih nasmije svojim debilizmima, jedino ovde na ovom forumu predstavlja neki faktor :crazy:

@Chinaglia

Pa vjerovatno sto je bilo milion precih stvari, tuzbi i procesa od Ivanovog.Prije svega mislim na tuzbe starih igraca, koje su se redovno zatvarale i ugovarale na ovaj ili onaj nacin.Da je ostala bivsa uprava, ne bi bilo ni tuzbe nit´ bi Ivan otisao, a pare bi mu se uplatile kad-tad, uostalom kao i svima.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.