FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DevilS
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DevilS » 18 dec 2012, 20:43

Hvala komso na odgovoru nemam ja sta biti zadovoljan nego nako pitam posto sam vidio nista kako god hvala na odgovoru lijepu vecer zelim. :D ;)
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

fossil
Kontakt:

Post Postao/la fossil » 18 dec 2012, 20:48

phenom je napisao/la:nek je otisao, hvala bogu.. i nikad se ne vratio.. to je veca us od muhremovica i biscevica zajedno
Fuj !!!
Kako te nije stid !

sancez1921
Kontakt:

Post Postao/la sancez1921 » 18 dec 2012, 21:17

fossil je napisao/la:
phenom je napisao/la:nek je otisao, hvala bogu.. i nikad se ne vratio.. to je veca us od muhremovica i biscevica zajedno
Fuj !!!
Kako te nije stid !
Bravo decko! Nazivas nase legende svakakvim imenima,sto je najgore nisi sam,pljuje se po Bukiju i Dzeli vec odavno,ok kako su prestali igrati lopte i nisu se nesto proslavili,ali vi balavurdijo izgleda ne znate kako su ti igraci ginuli za Zelju,kako je Buki trco ko konj i mariso se,ili kako je Dzelo k.a.r.a.o. malene iz utakmice u utakmicu.To lako zaboravimo,i dopustamo ovim tkz. navijacima da ih nazivaju kako ih vec nazivaju.Sramota! Zajko legendo,sretno!!!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 18 dec 2012, 21:19

Zeba u Splitu?! :?

Pa zar nije trebao otici negdje za najmanje 1mil Eura?! :?

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 18 dec 2012, 21:21

bekicamir je napisao/la:Zeba u Splitu?! :?

Pa zar nije trebo doc kod vas ?????????

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 18 dec 2012, 21:28

terabajt je napisao/la:
bekicamir je napisao/la:Zeba u Splitu?! :?

Pa zar nije trebo doc kod vas ?????????
Ne razumijem koja je fora doć na temu i napisat neku glupost, uzet nešto iz prošlosti i davat zaključke glupe...

@bekicamir da nebi ga dali ispod 1m prije godinu kad je igrao dobro, a sad je drugačija sitacija. I šta sad stim ti kao pametan ti nešto napiso posebno ?

fossil
Kontakt:

Post Postao/la fossil » 18 dec 2012, 21:47

Bravo decko! Nazivas nase legende svakakvim imenima,sto je najgore nisi sam,pljuje se po Bukiju i Dzeli vec odavno,ok kako su prestali igrati lopte i nisu se nesto proslavili,ali vi balavurdijo izgleda ne znate kako su ti igraci ginuli za Zelju,kako je Buki trco ko konj i mariso se,ili kako je Dzelo k.a.r.a.o. malene iz utakmice u utakmicu.To lako zaboravimo,i dopustamo ovim tkz. navijacima da ih nazivaju kako ih vec nazivaju.Sramota! Zajko legendo,sretno!!![/quote]

Nisu ovo navijaci...Ne moze se za ovo reci da je covjek ili dijete, a kamo li navijac...
Kretenluk!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 18 dec 2012, 21:49

sancez1921 je napisao/la:
fossil je napisao/la:
Fuj !!!
Kako te nije stid !
Bravo decko! Nazivas nase legende svakakvim imenima,sto je najgore nisi sam,pljuje se po Bukiju i Dzeli vec odavno,ok kako su prestali igrati lopte i nisu se nesto proslavili,ali vi balavurdijo izgleda ne znate kako su ti igraci ginuli za Zelju,kako je Buki trco ko konj i mariso se,ili kako je Dzelo k.a.r.a.o. malene iz utakmice u utakmicu.To lako zaboravimo,i dopustamo ovim tkz. navijacima da ih nazivaju kako ih vec nazivaju.Sramota! Zajko legendo,sretno!!!
Svaka njima cast za sve sto su uradili za Želju na terenu i niko ne spori da su nam dosta toga donijeli. Ali ove funkcije koje sada imaju ne obavljaju nimalo dobro ( Dzelo "zaboravio" da aplicira za neku nagradu od drzave sta li , za 30.000KM i cuj molim te "zaboravio" :oops: ) i marketing nam je bio ocajan , sve dok nije dosao Numa.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

fossil
Kontakt:

Post Postao/la fossil » 18 dec 2012, 21:53

Svaka njima cast za sve sto su uradili za Želju na terenu i niko ne spori da su nam dosta toga donijeli. Ali ove funkcije koje sada imaju ne obavljaju nimalo dobro ( Dzelo "zaboravio" da aplicira za neku nagradu od drzave sta li , za 30.000KM i cuj molim te "zaboravio" :oops: ) i marketing nam je bio ocajan , sve dok nije dosao Numa.[/quote]

Sve to stoji, ali ne mozemo ni za ovo sto danas "rade" reci da je katastrofalno ili da nije nimalo dobro.
Ugl nadajmo se da ce biti bolje :) :)

sancez1921
Kontakt:

Post Postao/la sancez1921 » 18 dec 2012, 23:47

Fuj !!!
Kako te nije stid ![/quote]
Bravo decko! Nazivas nase legende svakakvim imenima,sto je najgore nisi sam,pljuje se po Bukiju i Dzeli vec odavno,ok kako su prestali igrati lopte i nisu se nesto proslavili,ali vi balavurdijo izgleda ne znate kako su ti igraci ginuli za Zelju,kako je Buki trco ko konj i mariso se,ili kako je Dzelo k.a.r.a.o. malene iz utakmice u utakmicu.To lako zaboravimo,i dopustamo ovim tkz. navijacima da ih nazivaju kako ih vec nazivaju.Sramota! Zajko legendo,sretno!!![/quote]

Svaka njima cast za sve sto su uradili za Želju na terenu i niko ne spori da su nam dosta toga donijeli. Ali ove funkcije koje sada imaju ne obavljaju nimalo dobro ( Dzelo "zaboravio" da aplicira za neku nagradu od drzave sta li , za 30.000KM i cuj molim te "zaboravio" :oops: ) i marketing nam je bio ocajan , sve dok nije dosao Numa.[/quote]

Jel fakat mislite da je "zaboravio" aplicirati? Mi pojma nemamo o cemu se tu radi,a evo znamo sve i pisemo svasta.Ako je Dzelo "zaboravio" onda je i Šef "zaboravio".Amar je dosta toga naucio iz svog prvog mandata u Zelji,i ja cisto sumnjam da sada nesto moze proci bez Šefovog odobrenja.Ako nismo aplicirali znaci da nam nije bilo u interesu da apliciramo iz nekog razloga,nista se kod Šefa ne prepusta slucaju,i nista nije slucajno,on je takav tip,pa i ovo sa Zebom nije slucajno,cak naprotiv,mislim da je planirano.Ja ne branim Dzelu,fakat ne radi svoj posao kako bi trebao,a Buki posebno,al eto srecom ima malo mladza raja koja ocigledno zna sta radi.Ja cu uvijek duboko postovati ono sto su oni dali Zelji i meni kao navijacu,i nikada ih necu pljuvati i tjerati sve dok sami ne skontaju da je vrijeme da odu,a i to zavisi sve od Gospodara familije i hvala bogu da je tako.

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 19 dec 2012, 00:01

Zujo ce i dalje ostati ostati na funkciji predsjednika kluba do zvanicnog isteka mandata, a to je sesti mjesec 2013 godine. Clanovi uprave su i dalje jednoglasni i ustrajni da ne prhivataju njegovu ostavku, a i on se sada tome ne protivi.
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 19 dec 2012, 00:27

Mislim da je glavni razlog nejgove ponudjene ostavke to sto nista nije uradio u vezi stadiona a bio je obecao.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 dec 2012, 01:50

Yebo vas Dzelo vodite ga kuci i njega i srce hajducko Bukija
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 19 dec 2012, 01:52

Nisam pratio temu danas a morat ću izgleda da pročitam dosta stranica. 2 mi stvari nikako ne idu u glavu. Što baš Zeba u Split? Morao je i mogao bolje igrač njegovog renomea. Druga stvar pročitah odšteta 50-100 hiljada eura za najboljeg igrača PL? Hmm...
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 19 dec 2012, 01:56

Zeba nije produzio ugovor zato i jest tako mala cifra i bolje ga prodat posto po to nego da dzaba ide na kraju. Jos kad se uzme u obzir da nema mjesta u ekipi i da nece igrati ...

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 19 dec 2012, 01:57

Ja u pravu si ugovor je bio pri kraju. Ako ništa gospodski su se rastavili bez teških i ružnih riječi. Tako to rade veliki. Ne bi bilo smisla da su nešto odugovlačili jer ipak cijeni se sve što je Zajko uradio za Želju i lijepo je vidjeti da mu uprava nije pravila probleme oko novog angažmana.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 dec 2012, 02:02

_forzamilan_ je napisao/la:Nisam pratio temu danas a morat ću izgleda da pročitam dosta stranica. 2 mi stvari nikako ne idu u glavu. Što baš Zeba u Split? Morao je i mogao bolje igrač njegovog renomea. Druga stvar pročitah odšteta 50-100 hiljada eura za najboljeg igrača PL? Hmm...
Ruku na srce i ako mi je Zeba drag igrac, ali u modernom fudbalu takvi igraci danas vise ne prolaze i jedino gdje on jos moze igrati je BiH, Hrvatska i Srbija...Ni jedna ekipa sebi danas ne moze dozvoliti luksuz da ima 10 igraca na terenu - takodjer odlican ti je primjer Misimovic.

Sto se tice odstete, ukoliko uzmemo u obzir trziste u BiH i po kojoj se cijeni odredjeni igraci prodaju, onda ovih 100.000 € je i vise nego odlicno (naravno ukoliko bude ta suma) s obzirom da mu istice ugovor na ljeto naredne godine.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 19 dec 2012, 02:13

_forzamilan_ je napisao/la:Nisam pratio temu danas a morat ću izgleda da pročitam dosta stranica. 2 mi stvari nikako ne idu u glavu. Što baš Zeba u Split? Morao je i mogao bolje igrač njegovog renomea. Druga stvar pročitah odšteta 50-100 hiljada eura za najboljeg igrača PL? Hmm...
Prvo, nije najbolji u PL :mrgreen:

Drugo, jel zvanicno to za 100 milja eura? S obzirom na ugovor i godine i da ide u hrvatsku a i da ga se hocete rijesiti to nisu lose pare.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 19 dec 2012, 08:28

samosarajvo je napisao/la:
Prvo, nije najbolji u PL :mrgreen:

Drugo, jel zvanicno to za 100 milja eura? S obzirom na ugovor i godine i da ide u hrvatsku a i da ga se hocete rijesiti to nisu lose pare.
Najbolji igrac se bira na kraju sezone,kao i sampion BiH. S obzirom da si upoznat da je Željo aktuelni sampion,tako je i Zeba trenutno najbolji igrac PL,jer nosi tu titulu dok se ove godine ne izabere drugi.
Sta ti jos nije jasno? Mozda ko je aktuelni osvajac kupa BiH? :lol: :lol: :lol:

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 19 dec 2012, 10:04

Ne malo, nego malo i previše, me nerviraju neki forumaši koji konstantno pkušavaju prikazati Zebu kao nekoga, ko nam i ne treba i ko nije dao mnogo Želji. Ja ću ponoviti, da željo poslije rata nije imao boljeg igrača od Zebe, a Vi to shvatite kako hoćete.

Govorite, kako je Zeba igrao loše "velike" utakmice, a zaboravljate kako je svojim potezima "rješavao" Borac, Široki, Sarajevo (kada je od Čomora, Zrnanovića, Torlaka pravio budale), asistenciju Bešliji protiv Šerifa, Čelik u utakmicama KUPa zajedno sa Bešlijom ...... Poneki ljudi žele, da kratko pamte.

Na ovom forumu ima ljudi čije mišljenje izuzetno poštujem, a to su prije svih Čamac, Bokačo, Krvotok, Pile, a ranije i SeyoTM (koji nažalost više ne piše ovdje). Često sam imao suprostavljena stajališta naspram ovih forumaša, ali sam ih uvažavao, jer se vidjelo iz njihovih postova da momci razmišljaju svojom, a ne tuđom glavom.

Zeba je po zvaničnoj statistici, našeg kluba, najkorisniji igrač ove polusezone nakon Adilovića, sa svoja tri gola i pet asistencija http://fkzeljeznicar.ba/player/zajko-zeba/" onclick="window.open(this.href);return false;, bez obzira na broj odigranih minuta u ovoj polusezoni. Valjda i to nešto pokazuje, bez obzira što je statistika, kao i politika - kur.va. Svi se dobro sjećamo, kako smo u sezoni kada se Zeba vratio govorili - Zeba zna, al' nema s kim. Svi govorimo Amar zna i sa tim se slažemo (uglavnom), pa i ja. Zeba je, ako ništa drugo jedna od poslijeratnih legendi Želje. To zapamtite.

Možda ja i griješim nekada, ali sam jednom prilikom napisao da ćemo od Svrake zaraditi oko 1 milion KM, kada su Svraku svi pljuvali. Ja se i dalje nadam da će tako biti, jer sam neke utakmice pogledao, isključivo se baziravši, na igru pojedinog igrača. Znači samo njih i donosio bih svoj sud o njima, nakon, tako pogledanih utakmica.

Nadam se duploj kruni i u nju vjerujem, al' Vas molim da ne pljujete pojedine igrače Želje, posebno ne Zebu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.