amypitar je napisao/la:
BP 1946 sa UNFKS...iznijeli su na svojim ledjima revoluciju i istjerali mafiju iz kluba. Stvorili preduslove za novi statut koji donio OVO sto sada imamo.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
amypitar je napisao/la:
Dejo je broj jedan sigurno prvih 5-6 kolaobiteljskicovjek je napisao/la:Po meni je starter: Delac i jedini siguran par Tatko i Mihojevic koji ce imati najvise minuta do kraja prvenstva,jer je tu potreban kontinuitet. Ako ovog drugog ne zamjeni Kovacevic.Benko bi trebao pocinjati vecinu utakmica a sve ostalo ce se dobro miksati sto zbog svjezine sto zbog minutaze koja je potrebna svim igracima pa i golmanima,jer ako Dejo ne produzi a mislim da nece, i Ostrakovic i Delac trebaju utakmica.
i tjeras me da ti odgovorimbordobijeli je napisao/la:E vidis ja tu bas vidim problem sto ljudi cim napune 25 godina odose na istok kao da su penzioneri košpe i gleda utakmicu ,umjesto da ostane na sjeveru ,a ne kad se nesto desi kaze ma djecurlija prave probleme a mrsko vam doci na sjever kaze koce skakti 90 min .ja isto ne skacem 90 min al sam dio sjevera stanem s strane ponekad zapjevamxbox je napisao/la:Vec dugi niz godina ne idem na Sjever a kada su utakmice u gostima na one utakmice koje odem upalim auto kupim kartu i sjednem ko insan i pratim svoj klub i fudbal koji volim . Covjek kada predje odredjene godine jednostavno razmislja drugacije i sam pogled na sjever vidis da su to realno dijeca koja su u svom nekom fazonu. Isto tako moram reci da ima momaka koji ne vole fudbal o ljubavi prema klubu necu govoriti oni su tu da bi se pokazali i dokazali kroz neki nasilnicki odnos. Znam dosta momaka sa Sjevera koji su super momci i iskreno bi volio da ih ima sto vise takvih. Uprava ce morati prije ili kasnije se suociti sa nekim pojedincima.![]()
al sam dio toga ,isto tako kupujem salove ,dresove ,clanske i placam kartu kao i svi na sjeveru .najlakse se izmaknuti i reci narkomani ,djeca ,kriminalci a svi smo dio sjevera bili ili cemo biti ili to vec jesmo . na sjeveru ima extra momaka skolovani ,porodicni itd ne znam da su nesto bolji ovi s zapada i istoka .problem je sto dosta raje ide radi furke e takvi napuste sjever u 25 jer im je to dosadilo
Po prvi put se slažem s tobom.orbit je napisao/la:@Zip
Ako misliš da je piskaranje po forumu o navijačima "riješavanje izmedju sebe" onda si se dobro zajeb'o.
Odeš do RP-a, sjedneš sa momcima i izneseš svoje mišljenje. Ne ti nego svi koji ovdje nešto bi da mjenjaju i oni bi da "vode" tribinu al' preko foruma/tastature.
Dohavizajte se malo, ne čitamo samo mi ovu temu.
ostajali bi i mi preko 25 da na sjeveru znaju sta je postovanje prema starijima... posto toga nema, nema potrebe ostajati goreNantess je napisao/la:Samo kod nas su veterani sa 25 god a svugdje u svijetu se tada tek postaje pravi ultras ili navijac nebitno. Edukujte se i pogledajte na netu onog koga zanima, i onda se kaze balo 16, 18 god pravi belaj, pa sta ce kad nema ko da ga edukuje i usmjeri kad su kod nas s 25 navijaci penzioneri i idu s kospama na zapad il istok.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
miden je napisao/la:Tekma protiv Borca je dobar ispit za nas navijace i simpatizere. Treba pokazati upravi da smo zadovoljni i ponosni na njihov dosadašnji rad, tako što cemo doci u što vecem broju. Nadam se i da ce nas vrijeme poslužiti, što i nije bio slucaj u prvoj polusezoni. Najteži dio je iza nas u Gradaccu i u subotu SVI NA KOŠEVO!
HordeBL je napisao/la:miden je napisao/la:Tekma protiv Borca je dobar ispit za nas navijace i simpatizere. Treba pokazati upravi da smo zadovoljni i ponosni na njihov dosadašnji rad, tako što cemo doci u što vecem broju. Nadam se i da ce nas vrijeme poslužiti, što i nije bio slucaj u prvoj polusezoni. Najteži dio je iza nas u Gradaccu i u subotu SVI NA KOŠEVO!
CENER je minimum a mislim da ce to ici i na 12-13 000...pogotovo ako vikend navijace potrefi fino vrijeme![]()
miden je napisao/la:Tekma protiv Borca je dobar ispit za nas navijace i simpatizere. Treba pokazati upravi da smo zadovoljni i ponosni na njihov dosadašnji rad, tako što cemo doci u što vecem broju. Nadam se i da ce nas vrijeme poslužiti, što i nije bio slucaj u prvoj polusezoni. Najteži dio je iza nas u Gradaccu i u subotu SVI NA KOŠEVO!
Treba nekako naložiti derbi i Europa navijaceamypitar je napisao/la:HordeBL je napisao/la:miden je napisao/la:Tekma protiv Borca je dobar ispit za nas navijace i simpatizere. Treba pokazati upravi da smo zadovoljni i ponosni na njihov dosadašnji rad, tako što cemo doci u što vecem broju. Nadam se i da ce nas vrijeme poslužiti, što i nije bio slucaj u prvoj polusezoni. Najteži dio je iza nas u Gradaccu i u subotu SVI NA KOŠEVO!
CENER je minimum a mislim da ce to ici i na 12-13 000...pogotovo ako vikend navijace potrefi fino vrijeme![]()
Na žalost ništa od lijepog vremena.Za vikend najavili hladno vrijeme i padavine.
Ma neka drug, pusti ih...collector je napisao/la:ne opravdavam ulazak u teren i baklje to svi znaju i veliki sam protivnik tih stvari, al cu reci ono sto mislim !!! U LIMBURGU BI GLEDALI OVO SARAJEVO DA NIJE BILO SJEVERA I BALAVACA SA TE TRIBINE KAKO IH NAZIVATE !!!
toliko od mene !!!
necu da pustam, nisam balvac, prosao sam stosta kako u zivotu tako i na tribini, bio i kad su te frke bili sto pojedinci spominju oko potezanja nozeva i slicno sto je jedan slucaj u zadnjih 10 godina (koji opet ne opravdavam al znam da je sredjeno sve poslije tekme), ko da mi tamo ubijamo jbt takva prica !!!Sarajlijc@ je napisao/la:Ma neka drug, pusti ih...collector je napisao/la:ne opravdavam ulazak u teren i baklje to svi znaju i veliki sam protivnik tih stvari, al cu reci ono sto mislim !!! U LIMBURGU BI GLEDALI OVO SARAJEVO DA NIJE BILO SJEVERA I BALAVACA SA TE TRIBINE KAKO IH NAZIVATE !!!
toliko od mene !!!
Oprano kroz 3 vodeBenko je napisao/la:ostajali bi i mi preko 25 da na sjeveru znaju sta je postovanje prema starijima... posto toga nema, nema potrebe ostajati goreNantess je napisao/la:Samo kod nas su veterani sa 25 god a svugdje u svijetu se tada tek postaje pravi ultras ili navijac nebitno. Edukujte se i pogledajte na netu onog koga zanima, i onda se kaze balo 16, 18 god pravi belaj, pa sta ce kad nema ko da ga edukuje i usmjeri kad su kod nas s 25 navijaci penzioneri i idu s kospama na zapad il istok.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
usput, idi peri dres