FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HordeBL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HordeBL » 02 mar 2015, 14:13

amypitar je napisao/la:

BP 1946 sa UNFKS...iznijeli su na svojim ledjima revoluciju i istjerali mafiju iz kluba. Stvorili preduslove za novi statut koji donio OVO sto sada imamo.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 mar 2015, 14:14

Citam da se nekima ne svija sto raspravljamo oko navijaca..
Ja bas mislim da trebamo o ovome bas da razgovaramo, da rjesavamo ovo izmedju sebe.. Jer ako klub pocne da rjesava, nece na dobro izaci.. Bar ne za one koji belaje prave..
Zato, ako treba svaki dan, apelirati da se pirotehnika ostavi dok tekma traje...
Citam takodje vezano za reakciju zastitara.. Kao pomogli mi da se popne..
To je takodje dovoljan dokaz u kakvim smo problemima.. Ajd zamislite da su zasitari il murija pritvorila tog lika, uhvatila ga i odvela sa stadiona.. Pa to bi bio belaj nad belajima.. Sreca pa zastitari su se prepali i nisu reagovali kako au trebali..
Uglavnom, mislim da klub treba dati sansu do kraja sezone, i onda krenuti u obracun s navijacima koji belaje prave..

Ljubav se ne pokazuje tako sto stetis voljenom klubu!!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 mar 2015, 14:18

obiteljskicovjek je napisao/la:Po meni je starter: Delac i jedini siguran par Tatko i Mihojevic koji ce imati najvise minuta do kraja prvenstva,jer je tu potreban kontinuitet. Ako ovog drugog ne zamjeni Kovacevic.Benko bi trebao pocinjati vecinu utakmica a sve ostalo ce se dobro miksati sto zbog svjezine sto zbog minutaze koja je potrebna svim igracima pa i golmanima,jer ako Dejo ne produzi a mislim da nece, i Ostrakovic i Delac trebaju utakmica.
Dejo je broj jedan sigurno prvih 5-6 kola

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 02 mar 2015, 14:21

bordobijeli je napisao/la:
xbox je napisao/la:Vec dugi niz godina ne idem na Sjever a kada su utakmice u gostima na one utakmice koje odem upalim auto kupim kartu i sjednem ko insan i pratim svoj klub i fudbal koji volim . Covjek kada predje odredjene godine jednostavno razmislja drugacije i sam pogled na sjever vidis da su to realno dijeca koja su u svom nekom fazonu. Isto tako moram reci da ima momaka koji ne vole fudbal o ljubavi prema klubu necu govoriti oni su tu da bi se pokazali i dokazali kroz neki nasilnicki odnos. Znam dosta momaka sa Sjevera koji su super momci i iskreno bi volio da ih ima sto vise takvih. Uprava ce morati prije ili kasnije se suociti sa nekim pojedincima.
E vidis ja tu bas vidim problem sto ljudi cim napune 25 godina odose na istok kao da su penzioneri košpe i gleda utakmicu ,umjesto da ostane na sjeveru ,a ne kad se nesto desi kaze ma djecurlija prave probleme a mrsko vam doci na sjever kaze koce skakti 90 min .ja isto ne skacem 90 min al sam dio sjevera stanem s strane ponekad zapjevam :lol: :lol: al sam dio toga ,isto tako kupujem salove ,dresove ,clanske i placam kartu kao i svi na sjeveru .najlakse se izmaknuti i reci narkomani ,djeca ,kriminalci a svi smo dio sjevera bili ili cemo biti ili to vec jesmo . na sjeveru ima extra momaka skolovani ,porodicni itd ne znam da su nesto bolji ovi s zapada i istoka .problem je sto dosta raje ide radi furke e takvi napuste sjever u 25 jer im je to dosadilo
i tjeras me da ti odgovorim

neko ko ima 25+ je vjerovatno ozenjen i blizu toga
ja npr prije dvije godine sam stajao metar od momka kojeg su na sjeveru izboli...zapitao se "sta da je mene?"
jel mi to treba? a nemam ni zene ni djece... e sad zamisli kako je onima koji imaju ... jl im to treba?
normalno da ne treba... sto je najgore prije 2011 toga na sjeveru nije bilo ... ormalna raja je bukvalno otjerana sa sjevera zbog idiota... cast onima koji su ostali... ja Bgm nisma

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 02 mar 2015, 14:22

Dejo je strašan golman samo kad ima konkurenciju

1946

orbit
Kontakt:

Post Postao/la orbit » 02 mar 2015, 14:23

@Zip

Ako misliš da je piskaranje po forumu o navijačima "riješavanje izmedju sebe" onda si se dobro zajeb'o.

Odeš do RP-a, sjedneš sa momcima i izneseš svoje mišljenje. Ne ti nego svi koji ovdje nešto bi da mjenjaju i oni bi da "vode" tribinu al' preko foruma/tastature.

Dohavizajte se malo, ne čitamo samo mi ovu temu. ;)

Nantess
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Nantess » 02 mar 2015, 14:25

Samo kod nas su veterani sa 25 god a svugdje u svijetu se tada tek postaje pravi ultras ili navijac nebitno. Edukujte se i pogledajte na netu onog koga zanima, i onda se kaze balo 16, 18 god pravi belaj, pa sta ce kad nema ko da ga edukuje i usmjeri kad su kod nas s 25 navijaci penzioneri i idu s kospama na zapad il istok.

.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 02 mar 2015, 14:27

orbit je napisao/la:@Zip

Ako misliš da je piskaranje po forumu o navijačima "riješavanje izmedju sebe" onda si se dobro zajeb'o.

Odeš do RP-a, sjedneš sa momcima i izneseš svoje mišljenje. Ne ti nego svi koji ovdje nešto bi da mjenjaju i oni bi da "vode" tribinu al' preko foruma/tastature.

Dohavizajte se malo, ne čitamo samo mi ovu temu. ;)
Po prvi put se slažem s tobom. :D
Das Ist Walter

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 02 mar 2015, 14:31

Nantess je napisao/la:Samo kod nas su veterani sa 25 god a svugdje u svijetu se tada tek postaje pravi ultras ili navijac nebitno. Edukujte se i pogledajte na netu onog koga zanima, i onda se kaze balo 16, 18 god pravi belaj, pa sta ce kad nema ko da ga edukuje i usmjeri kad su kod nas s 25 navijaci penzioneri i idu s kospama na zapad il istok.

ostajali bi i mi preko 25 da na sjeveru znaju sta je postovanje prema starijima... posto toga nema, nema potrebe ostajati gore

:D usput, idi peri dres :rol:

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 02 mar 2015, 14:31

Problem je sto pojedinci svojataju klub i zbog nekog gostovanja ili cega vec sebe stavljaju iznad ostalih navijaca FKS. Kao sto je vec receno nije problema bakljada kada se igra sa klubovima koji imaju navijace. Cak i da ostavimo po strani to izbijanje para iz klupske kase, ostaje problem u vidu potencijalnih povreda tipa ovoga sto se desilo sa Segrtom, opasnost od prekidanja utakmice ali i stete po imiđ kluba. Ne treba nam to, ne zelim da budemo bahati pa da se zamjeramo sa ljudima po drzavi ko sto su drugi znali, vec zelim da sirimo bazu navijaca sirom BiH i sticemo sportske prijatelje. Zato je najbolje da to ljudi između sebe to rijese, a ne da uprava kasnije mora ulaziti u te neke interne borbe.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 02 mar 2015, 14:38

Tekma protiv Borca je dobar ispit za nas navijace i simpatizere. Treba pokazati upravi da smo zadovoljni i ponosni na njihov dosadašnji rad, tako što cemo doci u što vecem broju. Nadam se i da ce nas vrijeme poslužiti, što i nije bio slucaj u prvoj polusezoni. Najteži dio je iza nas u Gradaccu i u subotu SVI NA KOŠEVO!
Das Ist Walter

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 02 mar 2015, 14:49

miden je napisao/la:Tekma protiv Borca je dobar ispit za nas navijace i simpatizere. Treba pokazati upravi da smo zadovoljni i ponosni na njihov dosadašnji rad, tako što cemo doci u što vecem broju. Nadam se i da ce nas vrijeme poslužiti, što i nije bio slucaj u prvoj polusezoni. Najteži dio je iza nas u Gradaccu i u subotu SVI NA KOŠEVO!

CENER je minimum a mislim da ce to ici i na 12-13 000...pogotovo ako vikend navijace potrefi fino vrijeme :o :o

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 mar 2015, 14:51

HordeBL je napisao/la:
miden je napisao/la:Tekma protiv Borca je dobar ispit za nas navijace i simpatizere. Treba pokazati upravi da smo zadovoljni i ponosni na njihov dosadašnji rad, tako što cemo doci u što vecem broju. Nadam se i da ce nas vrijeme poslužiti, što i nije bio slucaj u prvoj polusezoni. Najteži dio je iza nas u Gradaccu i u subotu SVI NA KOŠEVO!

CENER je minimum a mislim da ce to ici i na 12-13 000...pogotovo ako vikend navijace potrefi fino vrijeme :o :o

Na žalost ništa od lijepog vremena.Za vikend najavili hladno vrijeme i padavine. :(

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 02 mar 2015, 14:54

:thumbup: Dosta je rasprava, furajte pozitivnu pricu
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 02 mar 2015, 14:55

ne opravdavam ulazak u teren i baklje to svi znaju i veliki sam protivnik tih stvari, al cu reci ono sto mislim !!! U LIMBURGU BI GLEDALI OVO SARAJEVO DA NIJE BILO SJEVERA I BALAVACA SA TE TRIBINE KAKO IH NAZIVATE !!!

toliko od mene !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 02 mar 2015, 14:56

amypitar je napisao/la:
HordeBL je napisao/la:

Na žalost ništa od lijepog vremena.Za vikend najavili hladno vrijeme i padavine. :(
Treba nekako naložiti derbi i Europa navijace :D
Das Ist Walter

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 02 mar 2015, 14:57

collector je napisao/la:ne opravdavam ulazak u teren i baklje to svi znaju i veliki sam protivnik tih stvari, al cu reci ono sto mislim !!! U LIMBURGU BI GLEDALI OVO SARAJEVO DA NIJE BILO SJEVERA I BALAVACA SA TE TRIBINE KAKO IH NAZIVATE !!!

toliko od mene !!!
Ma neka drug, pusti ih...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 02 mar 2015, 15:01

Sarajlijc@ je napisao/la:
collector je napisao/la:ne opravdavam ulazak u teren i baklje to svi znaju i veliki sam protivnik tih stvari, al cu reci ono sto mislim !!! U LIMBURGU BI GLEDALI OVO SARAJEVO DA NIJE BILO SJEVERA I BALAVACA SA TE TRIBINE KAKO IH NAZIVATE !!!

toliko od mene !!!
Ma neka drug, pusti ih...
necu da pustam, nisam balvac, prosao sam stosta kako u zivotu tako i na tribini, bio i kad su te frke bili sto pojedinci spominju oko potezanja nozeva i slicno sto je jedan slucaj u zadnjih 10 godina (koji opet ne opravdavam al znam da je sredjeno sve poslije tekme), ko da mi tamo ubijamo jbt takva prica !!!

a poslije Travnika i onih 2:2 mi smo popricali sa igracima ispred Sjevera normalno kad je sve krenulo nizbrdo, a sa Istoka su zamalo uletili da ih pobiju ko zeceve, to je ova nazovi europska grupa navijaca koja ovdje proziva sve nas sa Sjvera !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Nantess
Kontakt:

Post Postao/la Nantess » 02 mar 2015, 15:02

Benko je napisao/la:
Nantess je napisao/la:Samo kod nas su veterani sa 25 god a svugdje u svijetu se tada tek postaje pravi ultras ili navijac nebitno. Edukujte se i pogledajte na netu onog koga zanima, i onda se kaze balo 16, 18 god pravi belaj, pa sta ce kad nema ko da ga edukuje i usmjeri kad su kod nas s 25 navijaci penzioneri i idu s kospama na zapad il istok.

ostajali bi i mi preko 25 da na sjeveru znaju sta je postovanje prema starijima... posto toga nema, nema potrebe ostajati gore

:D usput, idi peri dres :rol:
Oprano kroz 3 vode :-) i opet jedva.
Sad je ko nov i mogu ti reci da grmi.
@collector
Ma sta se sekiras, pricali bi opet preko foruma i vazili do besvjesti i danas bi bio vjerovatno naziv Fk Sarajevo 1946. Godina osnivanja 2013 :-(.
Svi na Kosevo subota !!!

.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 02 mar 2015, 15:04

Hocete reci da nije Bordo Prijatelji u Limburgu bi gledali ovo Sarajevo. To je jedino ispravno.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Haksss, riki46 i 25 gostiju.