Možda nije realno očekivati da će Chicago dobiti Spurse, ali eto i na Nickse je fina kvota.. Možda vrijedi ispratiti tradiciju

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Mogao bi Miro u overConvicts1988 je napisao/la:I.Thomas over 24.5
C.Anthony over 23.5
New York - Boston over 212.5
Ovo uplatit za prvu tekmu NBA, pa šta bude:) .. btw. Može li Miro Bilan preko 11.5 protiv Zvezde ?
Odigras under 247.5 i tresu ti se gace!KingJamesMVP je napisao/la:Kinezi trpaju li trpaju
HahahaEffenberg je napisao/la:Odigras under 247.5 i tresu ti se gace!KingJamesMVP je napisao/la:Kinezi trpaju li trpaju![]()
Odigro sam jedini under 220.5 na ovaj Shandong i evo samo 2 poena za 2:30 u 4/4 srecom, sletilo live na 210.5 grana, no to jos nista ne znaci kod ovih magaraca. Ostala su 2 overa, jedan ce doci 100% drugi je granica 12 poena iznad moje sad.KingJamesMVP je napisao/la:HahahaEffenberg je napisao/la:Odigras under 247.5 i tresu ti se gace!KingJamesMVP je napisao/la:Kinezi trpaju li trpaju![]()
Ja sam to odigro bas kad je kvota 11 bila na markicuConvicts1988 je napisao/la:Mora neko iz*ebat .. Mene je prošlog Božića Curry zavalio za 300+ KM .
Pokušat na markicu dvije uživo, trenutno poluvrijeme, Mersin - Bandirmaspor HT 1:0 ; FT 2 (kvota 11.30)
pala je dosta kvota na prelaz 2/1 i na 17-18,a da bi bio prelaz mora biti odg3+SlevinKelevra je napisao/la:Igraci ostali isti, ali u BetLiveu, pala kvota na odg3+ Galate i Antalije na 1.66...Sta se desava? Mislim da nisam vidio manju kvotu na odg3+ jos od onog jednog El Clasica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.