Još ostaje Porto-Leiria 5+ i Napoli-Milan X2
I da, još jedno pitanje - kako da postam listić sa premier-kladionice ovdje da vidite majstorije ?
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Jos da raspali Leeds da gol i da slavimo.Devil je napisao/la:
Leeds da gol 1.30
Goteborg-Trelleborg 3+ 1.70![]()
Kolshreiber-Falla 1 1.30![]()
Volendam-RBC oba daju 1.60![]()
Porto-Leiria tim12+ 1.45![]()
uništi ih Cardif u drugom poluvremenu ,ali daće Leeds jedan go samo za DevilaDevil je napisao/la:Jos da raspali Leeds da gol i da slavimo.Devil je napisao/la:
Leeds da gol 1.30
Znam, gledam tekmu od pocetka,istina ne toliko zbog tiketa koliko me interesovala tekma.legenda reala je napisao/la:uništi ih Cardif u drugom poluvremenu ,ali daće Leeds jedan go samo za DevilaDevil je napisao/la:Jos da raspali Leeds da gol i da slavimo.Devil je napisao/la:
Leeds da gol 1.30
Hvala Liedsonu što nije prepisao tiket. @Samo FKS i @VolimLiverpool, nema na čemu.Monolog je napisao/la:@Liedsone,
Nemoj prepisivat' od mene, potrebne su mi pare.![]()
Za danas samo jedan tiket; osrednji ulog je u pitanju:
Odense - Sonderjyske 3+![]()
Volendam - Roosendal 3+![]()
Brann Bergen - Kongsvinger 3+![]()
Porto - Leiria 3+![]()
Napoli - Milan(zg 1.p) 0-1![]()
Kvota 7
Sretno svima.
Monolog je napisao/la:Hvala Liedsonu što nije prepisao tiket. @Samo FKS i @VolimLiverpool, nema na čemu.Monolog je napisao/la:@Liedsone,
Porto - Leiria 3+![]()
Kvota 7
Sretno svima.
Evo Ibro zabio.. šta reći.. j.. im majku.jacky09 je napisao/la:Šta mene obara.. j... im sve. Da sam ovo prošao čekao bi Ibrahimović daje gol za 90 eura !!!![]()
http://www.rezultati. com/detail/soccer.php?match=462119&gmt_offset=-7200&tab=1
Pogledajte statistiku.
hahaha ma Monolog je prejak lik !Samo F.K.S !! je napisao/la:Monoloze oko mojejoj sto nisam imao vise od 2 km za uzinu ali hajde dosta mi je i 14 km monoloze daj nesto za sutra
česitike, i jedno pitanje, koliko u prossjeku dobijaš sedmično (kad Liedson ne prepiše tiketMonolog je napisao/la:Hvala Liedsonu što nije prepisao tiket. @Samo FKS i @VolimLiverpool, nema na čemu.Monolog je napisao/la:@Liedsone,
Porto - Leiria 3+![]()
Kvota 7
Sretno svima.
Devil je napisao/la:@Monoloze cestitke,ovom malom pitarcicu necu ni cestitati.![]()
![]()
A meni se ovaj Leeds kenja u facu.![]()
i meni isto...prepiso tu s foruma leeds daje gol i samo taj zasad stekaDevil je napisao/la:@Monoloze cestitke,ovom malom pitarcicu necu ni cestitati.![]()
![]()
Kompleksi si su neizljeciviDevil je napisao/la:@Monoloze cestitke,ovom malom pitarcicu necu ni cestitati.![]()
![]()
ovaj Monolog non stop dobija ,daće Leeds u 90Devil je napisao/la:@Monoloze cestitke,ovom malom pitarcicu necu ni cestitati.![]()
![]()
volimliverpool je napisao/la:Monoloze,legendo,dobili smo.82KM sam dobio,hvala majstoreee.Imao sam osjecaj kako ce tiket proci,od pocetka pa do kraja.Na koliko si ti uplatio?![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.