Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Ne, navijaci nikada nece udariti na Emira, osim pojedinaca. Emir se od reprezentacije oprostio, rekao zbogom. Eh sad kada je naš krasni selektor u gov.nima do neba, pokušava vratiti Emira da ga spasi katstrofe.
Emir ako ne stigne na okupljanje to je njegov izbor, previše je dao za ovu reprezentaciju, ja mu nemam ništa zamjeriti. Njegova je volja hoce li se vratiti iz reprezentativne penzije.
Emir ako ne stigne na okupljanje to je njegov izbor, previše je dao za ovu reprezentaciju, ja mu nemam ništa zamjeriti. Njegova je volja hoce li se vratiti iz reprezentativne penzije.
Kapitenu, gazijo, najveći sine dubrovački, bosanski i sandžački molim te nemoj doći na okupljanje. Nemoj spašavati nesposobno govedo, da bi te kasnije pljuvali nezahvalnici. Distanciraj se od nepotističke bagre koja gura bratića i bratove igrače.
Odmaraj se, uživaj u životu, ne treba ti više ovo jer si dovoljno zadužio ovu reprezentaciju svojim odličnim partijama, svojom požrtvovanom igrom i svojim odnosom prema državnom dresu.
Odmaraj se, uživaj u životu, ne treba ti više ovo jer si dovoljno zadužio ovu reprezentaciju svojim odličnim partijama, svojom požrtvovanom igrom i svojim odnosom prema državnom dresu.
DRUG NEBI TI PUNCA
Upravo to je ono o čemu sam pisao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- AlfredBorden
- Kontakt:
+1bagrcavi je napisao/la:Kapitenu, gazijo, najveći sine dubrovački, bosanski i sandžački molim te nemoj doći na okupljanje. Nemoj spašavati nesposobno govedo, da bi te kasnije pljuvali nezahvalnici. Distanciraj se od nepotističke bagre koja gura bratića i bratove igrače.
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:Kapitenu, gazijo, najveći sine dubrovački, bosanski i sandžački molim te nemoj doći na okupljanje. Nemoj spašavati nesposobno govedo, da bi te kasnije pljuvali nezahvalnici. Distanciraj se od nepotističke bagre koja gura bratića i bratove igrače.

tako je kralju!
#Ynwa
To je već oprobana matrica pojavi se u medijima da je povrijeđen i onda on stisne zube odigra katastrofalnu utakmicu tako je bilo u Rusiji,tako je bilo i u Nigeriji itd..Sad je došao neki dopis iz Leverkusena da je on povrijeđen u NSBiHVirtu4l je napisao/la:
Postoji nekoliko varijanti, a najlogičnja je ona da je svjesno stvorio ovu famu, da bi na kraju došao kao heroj. Postoji i onda da je sve ovo urađeno sa ciljem da još jednom pokuša napraviti udar na selektora reprezentacije, ali nije razmišljao o tome da će on biti prvi na kojeg će udariti navijači, a prije svega javnost.
Emir Spahić, dame i gospodo
Pa eto Virto tvoj idol je pokušao bez njega,pa je dobio po nosu! I kad si tako pametan,Pape je sam zvao Spahića,a to valjda govori više o Papetu nego o Emiru! Za 4 godine nije uspio naći stopera,napadača!
U njegovoj glavi ovako stvari stoje :
Tino Sušić = defanzivni vezni (al u paprikama)
Avdija Vršajević = Desni bek sa sjajnim centaršutevima i brzinom! O njegovim odbrambenin karatkeristikam nikad se nije izjasnio
Hadžić = Lijevi bek,stoper,desni bek,defanzivni vezni ( Wonderkid )
Višća = Napadač (drugi Ronaldo)
Hajrović (napadač,Robin van Persie )
Zukanović (nije potreban)
Štilić ( ne vidi ga u buducnosti u repki)
Pa se ti zapitaj
Mi ćemo zijanit kvalifikacije,a ti gledaj s kojeg hoćeš ASPEKTA 
U njegovoj glavi ovako stvari stoje :
Tino Sušić = defanzivni vezni (al u paprikama)
Avdija Vršajević = Desni bek sa sjajnim centaršutevima i brzinom! O njegovim odbrambenin karatkeristikam nikad se nije izjasnio

Hadžić = Lijevi bek,stoper,desni bek,defanzivni vezni ( Wonderkid )
Višća = Napadač (drugi Ronaldo)
Hajrović (napadač,Robin van Persie )
Zukanović (nije potreban)
Štilić ( ne vidi ga u buducnosti u repki)
Pa se ti zapitaj

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Naravno, jednom može biti slučajnost, ali više puta - ne. Prljav igrač bio i ostao, nula, ali takvi su vazda bili idoli bubuljičarima, zato su tu gdje jesuzgembo89 je napisao/la:To je već oprobana matrica pojavi se u medijima da je povrijeđen i onda on stisne zube odigra katastrofalnu utakmicu tako je bilo u Rusiji,tako je bilo i u Nigeriji itd..Sad je došao neki dopis iz Leverkusena da je on povrijeđen u NSBiH

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- AlfredBorden
- Kontakt:
naredio spaha leverkuzenu da posalju lazni dopis kako bi se on mogo prikazat ko junak kad zaigra

UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
- DonCorleone
- Kontakt:
Safet odgovara za pozivanje i nepozivanje igraca, Zukanovic nije tu a mogao je pomoci, ako izgubimo, zna se krivac. Teret i pritisak su na Safetu. Spahic ako dodje, moze pomoci, ako ne prodje, jer ne ovisi rezultat samo o njemu, opet nije krivac i najodgovorniji ce vjerovatno otici. Dakle kako god okrenes, Safet Susic je vise bivsi nego sadasnji, teret je ogroman a pajdo se ne zna nositi sa istim, tako da je ovo gotova prica. Safko je pokopan sa ili bez Spahica.miki_92 je napisao/la:Cartman je napisao/la:Vi sto mrzite Spahu i nadate se da bece doc, je li vam jasno da ce igrat par Sunjic-Vranjes ako ne bude Spahe? Jeste normalni vi? Je li vam mrznja prema Emiru vaznija od repke? Fuj.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
To je neko svijetlo u ovom tunelu, to me jedino i raduje.DonCorleone je napisao/la: Safko je pokopan sa ili bez Spahica.
Spaha dolazi i to je bitno. A Papemrzci su jasno rekli da im je sve drugo bitno osim reprezentacije ,samim tim sto su istoj pozeljeli poraz. Gdje je sad prica o laznom spisku i kako Safet nije razgovarao sa Spahom? PLJUSKE ,PLJUSKE.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- AlfredBorden
- Kontakt:
prica se kako je spaha, za vrijeme boravka u rusiji, naredio putinu da uzme krim i eto ovaj ga je na kraju moro poslusat, nema druge, eto dokle seze bezobrazluk tog lika ali sve dok je safetovih podanika raskrinkavat ce se mracne radnje tog kabadahije, citav svijet ce da zna!
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Emire tvoj klan predvođen Virtom raduje eventualni nedolazak Spahića,ti si svakako s njima,tamo i ostaniemir79 je napisao/la:Spaha dolazi i to je bitno. A Papemrzci su jasno rekli da im je sve drugo bitno osim reprezentacije ,samim tim sto su istoj pozeljeli poraz. Gdje je sad prica o laznom spisku i kako Safet nije razgovarao sa Spahom? PLJUSKE ,PLJUSKE.

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Došao ili ne, sad je nebitno. Opet se popishkio po svojim vjernim navijačima.emir79 je napisao/la:Spaha dolazi i to je bitno. A Papemrzci su jasno rekli da im je sve drugo bitno osim reprezentacije ,samim tim sto su istoj pozeljeli poraz. Gdje je sad prica o laznom spisku i kako Safet nije razgovarao sa Spahom? PLJUSKE ,PLJUSKE.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Previse se negativnosti izdesavalo, previse sumnji, prica koje su stavljene pod tepih. Jedini nacin da sve to prestane je da se sastavi reprezentacija od novih igraca i sa novim selektorom. 10 novih igraca, ostalima se zahvaliti. Ostaviti kostur Dzeko-Pjanic-Begovic jer ovo je vec preslo sve mjere, seljakluk i nista vise..
zgembo89 je napisao/la:Branitelj "Lokomotiva" Emir Spahić: Nisam se igra s "Khimki"!
17. prosinac 2008, 22:41, № 189 (17706)
Autor: Sergej Priakhin
NOGOMET. SEZONA
PREMIJER LIGA
Prije dva mjeseca, 19. listopada, "Lokomotiv" bespomoćno izgubili 00:02 kod kuće bore za opstanak "Khimki". Mnogi članovi "Lokomotive" u neformalnim razgovorima priznati: u igri je, kažu, Emir Spahić prošlo, čije pogreške okrenuo dva popustio. Službeno, međutim, uslijedila je najava: ozljede branitelj, sezona je gotova za njega, dopušteno mu je da ide kući. Sam telefon Bošnjački objavili o mjesec dugim zvučnim signalima. Jučer je Spahić konačno podigao slušalicu.
Oslonio na Cech
- Oh, i ne očekuju da dođete ... Koliko je vaše zdravlje, Emir?
- Noga još malo upaljeno. Ali polako početi pripremati za sljedeću sezonu. Trčim okolo, radi u teretani. S loptom Tinker, nažalost, ne mogu još.
- Igrači "Loco" pred blagdan programa distribuiranim samo-obuke koja je potrebna za početak od 18. prosinca. Imate li ovo previše?
- Takav je program dobio samo oni koji nemaju zdravstvenih problema. Ja, na žalost, morati pokrenuti još jedan program - koji je propisan od strane liječnika.
- Rečeno je da je njegova posljednja utakmica ove sezone - uz "Khimki" - što sam igrao kroz bol. Je li to doista tako?
- Stvarno. Tri dana prije te utakmice sam se vratio iz reprezentacije, gdje je u posljednjoj utakmici sam zamijenio 62 minuta u igri. Samo zbog ozljede.Klub je znao o tome.Ubrizgavanje. Ja poštovati njegovo stanje i odlučio da sam mogao pomoći momčadi.Više šteta je Bashi i Rodolfo samo oporavio nakon operacije. Možda sam precijenio svoje snage. Izgubili smo 0-2 - i imam sto puta poželjeli da su sudjelovali u utakmicu.
- Mnoge tvrdnje su morali slušati nakon utakmice?
- Mnogo. Iako sam već znate, ja igrao loše. Ne treba mi ovo objasniti. Ali, što mogu reći? To se dogodilo ...
Sad sa kafe, pomenu se ova situacija. Znaci cijela kafana, bukvalno svi protiv kabadahije. Ja fakat ne znam iz kojih zabiti dolaze ovi koji ga podrzavaju i koliko godina imaju? U Sarajevu svi koji su zavrsili srednju skolu i stariji su protiv kabadahije. Djecicu necu racunati, oni se nerelevantni i podlozni utjecajima.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Ja sam zavrsio fakultet i rodjeni sam Sarajlija i odgovorno tvrdim da pricas gluposti. Nisam klinjo neki koji ne zna sta prica. Emir Spahic je momak koji je dao sve ovoj reprezentaciji, momak koji gine na terenu i momak koji je ostavio dubok trag u istoj. Nek te bude stid sto Emira koji je odigrao 77 utakmica za repku nazivas kabadahijom. Srami se.Aragon je napisao/la:Sad sa kafe, pomenu se ova situacija. Znaci cijela kafana, bukvalno svi protiv kabadahije. Ja fakat ne znam iz kojih zabiti dolaze ovi koji ga podrzavaju i koliko godina imaju? U Sarajevu svi koji su zavrsili srednju skolu i stariji su protiv kabadahije. Djecicu necu racunati, oni se nerelevantni i podlozni utjecajima.

Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001