ne znam zbog cega si zakljucio da ce reprezentacija igrati osim ove sa irskom na grbavici koja ima manju kategoriju od BP, manji kapacitet, da ne govorim o uslovima za novinare i tv ekipe..Moggi je napisao/la:jos prefarbati taj zid sivi od tribina da dojam bude potpun
reprezentacija ce to vjerovatno odraditi ovim plavim panelima novim, il sta je vec
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Joj nece valjda opet poceti prepucavanje... 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- svrakino1921
- Kontakt:
Evo avenije evo ludila

FK Željezničar izvršio nabavku LED banera
Stadion Grbavicu će od sutrašnje utakmice krasiti novi LED baneri. FK Željezničar je iz vlastitih sredstava i uz sponzorstvo kompanije koja je izvršila nabavku panela, AntenaNet, izvršio kupovinu 160 m2 najmodernijih LED banera koji se mogu sklopiti i u veliki reklamni zid. Ukupna investicija novih LED banera iznosi 251.344,08 KM.

https://fkzeljeznicar.ba/foto-fk-zeljez ... era/33031/
- JavierBosnia
- Kontakt:
Da je nekako na jugoistoku srediti ovo malo i ispod juga ovaj dio prekriti obicnim plavim najlonom, ceradom, olakat neki nek pise grbavica na njemu, nije to skupo, a ljepse bi izgledalo dok se jug krene rusiti
Ovo ostalo, strasno, nemam rjeci
Ovo ostalo, strasno, nemam rjeci
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- FrancescoTotti
- Kontakt:
STa uradise ljudi od onakve rusevine za kratko vrijeme
svaka cast

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Jel se meni cini ili ovo nije bilo ovdje ?
Bilo je to tako otkad je otvorena istocna tribina otprilike, samo sto su malo mjenjali sa vremenom, sto zbog sponzora, sto zbog prilaza jugu, estetike...
Mislim na ove stubove ..sajo10 je napisao/la:Bilo je to tako otkad je otvorena istocna tribina otprilike, samo sto su malo mjenjali sa vremenom, sto zbog sponzora, sto zbog prilaza jugu, estetike...
Da, predpostavio sam kasnije da si mislio na njih.. Ne nisu bili sto se ja mogu sjetiti? Otkad su poceli radovi na travnjaku oni su postavljeni na to mjesto, inace su bili tokom prosle sezone iza gola sa juzne strane.JaskoBiH je napisao/la:Mislim na ove stubove ..sajo10 je napisao/la:Bilo je to tako otkad je otvorena istocna tribina otprilike, samo sto su malo mjenjali sa vremenom, sto zbog sponzora, sto zbog prilaza jugu, estetike...
- SARAJEVO1921
- Kontakt:
Zvaničan iznos cijene led reklama dosta manji od onog sto se spominjao u početku
Neko spomenu ovaj zid iza, na njega ide dio starih reklama, kako na sjeveru tako i na istoku, svakako pohvale da su reklame uzete za komplet dio ispred sjevera, istoka i juga, ni sam NFSBIH nije imao toliku "pokrivenost" na utakmicama repke
Vec se spominje da se reklame nece izdavati samo NFSBIH na Grbavici vec i u Zenici, jer su do sada rentali iste od neke firme iz Slovenije, takodjer zbog prodaje TV prava i vecom zainteresiranosti medija i sponzora Atalante, vjerovatno ce Sarajevo iste iznajmiti za svoju domaću utakmicu protiv Italijana, njima u džep, nama u džep
Nisu prije bili ovi jarboli vidi se na slikama na netu, vjerovatno premjesteni sa jugo-zapada, ako nisu na ovaj dio dodali nove, pa sad ih imamo na obje strane

Neko spomenu ovaj zid iza, na njega ide dio starih reklama, kako na sjeveru tako i na istoku, svakako pohvale da su reklame uzete za komplet dio ispred sjevera, istoka i juga, ni sam NFSBIH nije imao toliku "pokrivenost" na utakmicama repke
Vec se spominje da se reklame nece izdavati samo NFSBIH na Grbavici vec i u Zenici, jer su do sada rentali iste od neke firme iz Slovenije, takodjer zbog prodaje TV prava i vecom zainteresiranosti medija i sponzora Atalante, vjerovatno ce Sarajevo iste iznajmiti za svoju domaću utakmicu protiv Italijana, njima u džep, nama u džep

Nisu prije bili ovi jarboli vidi se na slikama na netu, vjerovatno premjesteni sa jugo-zapada, ako nisu na ovaj dio dodali nove, pa sad ih imamo na obje strane
Iz rupe sam izašao, za rupu živim, u rupi ću završiti
-
- Kontakt:
Kako pametan potez uprave u vezi led reklama!
Za svaku pohvalu!
Ako je istina za repku,Sarajevo....otplatice ih do nove godine!
Za svaku pohvalu!
interesantno ovo sa jarbolima, potencijalno odlicna ideja da se malo zamagli zasad taj ćošak što strši
jos samo da mozemo kako gledati utakmice domaceg prvenstva u HD-u ,kad se sjetim ove zadnje zeljine na SK i poslije moja tv
jos samo da mozemo kako gledati utakmice domaceg prvenstva u HD-u ,kad se sjetim ove zadnje zeljine na SK i poslije moja tv

Zarathustra
Koliko kosta rentanje jedne utakmice naprimjer? Znas li? Predpostavljam da je ista cjena Savezu, Sarajvu, itd.konstantinos je napisao/la:Kako pametan potez uprave u vezi led reklama!
Za svaku pohvalu!
-
- Kontakt:
Odličan potez uprave FKŽ. Sponzorima će biti mnogo zanimljivije od cerade.
Savez je rentanje koštalo oko 20.000 KM, ali Slovenci su postavljaji, održavali (2-3 dana) i vrtili reklame.
Savez je rentanje koštalo oko 20.000 KM, ali Slovenci su postavljaji, održavali (2-3 dana) i vrtili reklame.
- SARAJEVO1921
- Kontakt:
Idemo prostom logikom da je jednom savezu nabavka ovih led reklama bila skupa, i to iz prostog razloga sto repka godišnje odigra nekih šest utakmica na domaćem terenu, samim tim iz tog ugla im je bilo neisplativo da reklame same sebe otplate kroz odredjen period, i iz tog razloga su rentali od jedne firme iz Slovenije, moja procjena neka da je rentanje izmedju 20. i 25.000 KM sa uracunatim prevozom, montažom i demontažom
Jer kada bi bilo više nebi bilo smisla ih onda rentati, kroz prostu logiku od 6.utakmica reprezentacije na domaćem terenu x 20.-25.000 KM = 120.000 - 150.000 KM, a poznato je da je FKŽ svoje platio 251.344,08 KM, dakle otprilike toliko
Jer kada bi bilo više nebi bilo smisla ih onda rentati, kroz prostu logiku od 6.utakmica reprezentacije na domaćem terenu x 20.-25.000 KM = 120.000 - 150.000 KM, a poznato je da je FKŽ svoje platio 251.344,08 KM, dakle otprilike toliko
Iz rupe sam izašao, za rupu živim, u rupi ću završiti
Ovo je premješteno sa jugozapada prije utakmice BiH - Belgija. Tada je postavljen onaj toranj za offside kameru i ovi jarboli su smetali pa su zbog toga premješteni.JaskoBiH je napisao/la:
Jel se meni cini ili ovo nije bilo ovdje ?
Upravi kako rece hakenpuc, jarboli premjesteni pred utakmicu sa Belgijom te mislim da je uz to postavlje jedan ili dva dodatna.
Koja je visina ovih panela? Jer nisma mislio da se sa 160 m2 moze pokriti i ispred juga i sjevera kada se uzme u obzir da je duzine terena 105m.
Koja je visina ovih panela? Jer nisma mislio da se sa 160 m2 moze pokriti i ispred juga i sjevera kada se uzme u obzir da je duzine terena 105m.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Svaka čast Manijaci ! Bravo ! Bravo Željezničare, bravo domovino Bosno i Hercegovino !
Konačno da se neke stvari mijenjaju, da idemo naprijed, bravo ! Vrijeme je i ostali klubovi (npr. Zrinjski) krenu ovim putem. Redovni prvaci, a dovode se u situaciju da na onom odronu od stadiona dočekuju respektabilne evropske ekipe.
Kad postavimo DOMOVINU na prvo mjesto, onda vam neće biti bitno da li napreduje Grbavica, Bilino Polje, Tušanj, Bijeli brijeg ili Pecara. BiH na prvom mjestu, budite sretni kad svi dijelovi naše jedine domovine napreduju. Bravo Željezničare, bravo !
Konačno da se neke stvari mijenjaju, da idemo naprijed, bravo ! Vrijeme je i ostali klubovi (npr. Zrinjski) krenu ovim putem. Redovni prvaci, a dovode se u situaciju da na onom odronu od stadiona dočekuju respektabilne evropske ekipe.
Kad postavimo DOMOVINU na prvo mjesto, onda vam neće biti bitno da li napreduje Grbavica, Bilino Polje, Tušanj, Bijeli brijeg ili Pecara. BiH na prvom mjestu, budite sretni kad svi dijelovi naše jedine domovine napreduju. Bravo Željezničare, bravo !
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Jedno OFF pitanje. Kako stadion u Bergamu ne ispunjava uvjete ni za ove kvalfikacije za EL? Nije mi jasno da oni nisu mogli ulozit da im stadion ispunjava cat3... hmmm..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.