nista da je dani alves dok ne predje u hajdukPIKE je napisao/la:ahaha pa šta čeka Susic, da potpiše za Hajduk pa da ga onda pozove cccc, taman da zamijeni Avdiju i bude back-up MujdziMicron je napisao/la:desni bekPIKE je napisao/la:ne zezam se i izvini što ne znam koju poziciju igra frajer, nemoj me samo udarati molim te et
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
mislim da ni Maicon iz najboljih dana u Interu ne bi mogao izbaciti Avdiju iz reprezentacije
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
PIKE je napisao/la:Grahovac mora prvo potpisati za Hajduk, pa cemo onda pričati.
PIKE je napisao/la: ahaha pa šta čeka Susic, da potpiše za Hajduk pa da ga onda pozove cccc, taman da zamijeni Avdiju i bude back-up Mujdzi
Dosadan si care, svaki ti je post na isti fazon. Bolje da se ne javljas dok ne smislis nesto novo.PIKE je napisao/la:mislim da ni Maicon iz najboljih dana u Interu ne bi mogao izbaciti Avdiju iz reprezentacije
- Goalgetter
- Kontakt:
Sto se tice Dilavera, mislim da bi se on mogao isprobati. Iako nije standardan skrojz u Austriji, sinoc protiv Atletica je pokazao solidnu partiju. Nisam gledao svu utakkmicu, ali ono sto sam vidio je sigurno bolje od onog sto Avdija pruza. Kod golova nije mogao nista, iako su sva 3 gola preko desne strane postignuta.
Nije tajna da zeli igrati za nas, inace nisam bio za to da se on pozove, ali posto je Mujdza poprilicno skrhan ovim povredama, mislim da bi trebao biti pozvan. Ali ipak, na Susicu je.
Nije tajna da zeli igrati za nas, inace nisam bio za to da se on pozove, ali posto je Mujdza poprilicno skrhan ovim povredama, mislim da bi trebao biti pozvan. Ali ipak, na Susicu je.
bojim se da te nista nisam pitaocalcio je napisao/la:PIKE je napisao/la:Grahovac mora prvo potpisati za Hajduk, pa cemo onda pričati.PIKE je napisao/la: ahaha pa šta čeka Susic, da potpiše za Hajduk pa da ga onda pozove cccc, taman da zamijeni Avdiju i bude back-up MujdziDosadan si care, svaki ti je post na isti fazon. Bolje da se ne javljas dok ne smislis nesto novo.PIKE je napisao/la:mislim da ni Maicon iz najboljih dana u Interu ne bi mogao izbaciti Avdiju iz reprezentacije
Evo gledam Shakhtar nasih Dzidica i Vasiljevica protiv AZ-a, ne mogu se oteti utisku da su i Dzidic i Vasiljevic bolji od Sunjica i Pandze. Sjajno igraju na stoperima, evo Vasiljevic je i asistent za vodeci gol Shakhtara
Limvo Likce
Ma mozda i ne igraju lose,ali 29 i 30 godinabagra je napisao/la:Evo gledam Shakhtar nasih Dzidica i Vasiljevica protiv AZ-a, ne mogu se oteti utisku da su i Dzidic i Vasiljevic bolji od Sunjica i Pandze. Sjajno igraju na stoperima, evo Vasiljevic je i asistent za vodeci gol Shakhtara

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Kakav Džidić i Vasiljević. Stalno se trpaju neki igrači na spisak, i na ona pozicije na kojima već imamo provjerene igrače. Na njima je samo da ostanu zdravi, i spisak što se tiče štoperskih pozicija u našem timu je zaključan.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Meni samo nije jasno sta je to toliko strasno kad fudbaler kaze da ima 30 godina? I uz to sve stoper? Pa on moze igrati bar 4-5 godina kvalitetno. I ne kazem da ga treba zvati, ali nama se dizu dlake na kosi kad se cuje da igrac ima 30 godina, a on u najboljim godinama(osim Misketa).
Celik!3,2,2.
AllGunsBlazing je napisao/la:Meni samo nije jasno sta je to toliko strasno kad fudbaler kaze da ima 30 godina? I uz to sve stoper? Pa on moze igrati bar 4-5 godina kvalitetno. I ne kazem da ga treba zvati, ali nama se dizu dlake na kosi kad se cuje da igrac ima 30 godina, a on u najboljim godinama(osim Misketa).
Pitali smo i Aldina ima li, možda, i on još reprezentativne ambicije.
- Ne, ja sam maksimalno posvećen porodici i klubu. Ove sam godine predao zahtjev za kazahstansko državljanstvo, koje ću, nadam se, dobiti već iduće godine, jer želim ovdje ostati po završetku karijere.
Causevic odigrao 90 min. u porazu Tromza protiv Anzia
Zašto Kaja Rogulj nikada nije pozvan u reprezentaciju BiH?
Može igrati za nas i itekako bi nam dobro došao.
Može igrati za nas i itekako bi nam dobro došao.
Dilaver igra na poziciji desnog beka,mlad je ,igra Ligu prvaka.....u domacem takmicenju je skoro standardan,a u Evropi dobija sansu sve vise.... prosle godine bio prvak Austrije sa svojim klubom! mislim da nam moze itekako pomoci,mlad je i pred njim je svijetla buducnost... u svakom slucaju adekvatna zamjena za Mujdzu... na selektoru je da napravi pravu procjenu,i ne sumnjam da ce on uciniti ono sto je najbolje za nasu reprezentaciju!
Dilaver,Kolasinac,Hadzic i daj Boze Hrgota... mladi igraci koji bi mogli biti nasa buducnost....
Dilaver,Kolasinac,Hadzic i daj Boze Hrgota... mladi igraci koji bi mogli biti nasa buducnost....
Bilo bi to uredu da su najbolje godine da on vec duze vremena igra za reprezentaciju.Ali debitovati u 30 godini i to jos igrati u kazastanskoj ligiAllGunsBlazing je napisao/la:Meni samo nije jasno sta je to toliko strasno kad fudbaler kaze da ima 30 godina? I uz to sve stoper? Pa on moze igrati bar 4-5 godina kvalitetno. I ne kazem da ga treba zvati, ali nama se dizu dlake na kosi kad se cuje da igrac ima 30 godina, a on u najboljim godinama(osim Misketa).

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Consigliere
- Kontakt:
Gledam ovaj pregled sa golovima Misketa i Zlatana, i ja stvarno ne mogu prezaliti sto ovaj Muslimovic nije vise u reprezentaciji. Znaci, bukvalno ne postoji ni jedan razlog da se covjek ne pozove kao treci napadac ali eto izgleda postoje neki lijevi interesi i od toga nema nista...
Jos kad se sjetim s kakvim je zarom i motivom covjek prilazio svakoj tekmi za reprezentaciju. Kaze Pape slaba liga (ako sam dobro procitao) al zato HNL nije slab, i redovan nam je izvor igraca. Dug put? Miske standardan. Pozicija? Imamo 2 napadaca, dok je standard imati 3 ili cak 4 u rosteru. Ne znam... Steta, zaista. 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
- Kontakt:
Ne kaže Pape : " ... slaba liga ..." već Pape kaže da se ne isplati da pređe toliki put da bi sjedio na klupi reprezentacije, što je i logično , jer , teško je očekivati Muslima u prvih 11 kraj Džekija i Ibiševića . 

Iskreno, o tome bi trebao Muslimović odlučiti.bavarian_bk je napisao/la:Ne kaže Pape : " ... slaba liga ..." već Pape kaže da se ne isplati da pređe toliki put da bi sjedio na klupi reprezentacije, što je i logično , jer , teško je očekivati Muslima u prvih 11 kraj Džekija i Ibiševića .
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Consigliere
- Kontakt:
To je stvarno nevjerovatno. Nepozivati igraca jer vec predodredjeno nema sanse za prvih 11, i to na poziciju gdje imamo samo 2 kvalitetna igraca. I ajde, da je neki lijevi lik vec Muslimovic u cije smo se kvalitete i igracke i ljudske svi davno uvjerili...
Fit Tony: I keep my friends close...
http://www.sou____rce.ba/clanak/1988312165719/sport/%E2%80%9EJa%20odlu%C4%8Dujem%20ko%20%C4%87e%20igrati%20za%20BiH,%20nisam%20za%C5%BEalio%20zbog%20Vr%C5%A1ajevi%C4%87a%E2%80%9C" onclick="window.open(this.href);return false;
Susic o igracima.
nevjerovatno je da covjek hrvatsku ligu smatra boljom od "srednjih liga" (Ceska, Poljska, ...)
Susic o igracima.
nevjerovatno je da covjek hrvatsku ligu smatra boljom od "srednjih liga" (Ceska, Poljska, ...)
Gordan Bunoza
DOBRIM IGRAMA ŽELIM ZASLUŽITI SUŠIĆEV POZIV
http://www.dnevni-list.ba/index.php?opt ... t&Itemid=9" onclick="window.open(this.href);return false;
DOBRIM IGRAMA ŽELIM ZASLUŽITI SUŠIĆEV POZIV
http://www.dnevni-list.ba/index.php?opt ... t&Itemid=9" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.