Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Pokušavaš me izprovocirati. Ja razumijem da si usko vezan za ovaj klub ali trebaš biti malo realan pa znati da u svakom klubu postoje sistemi nagrađivanja i kažnjavanja i šta tu ima da nije jasno? E zaboravih, platim kartu pa na simboličan način pomognem klubu. 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Hahahahahaha!Usko povezan hahaha,jooooooooooj odoh definitivno odavde,ovo je vec previse za mene i moj mozak!Ja im inace dijelim plate i odbijam iste te kad mi se prohtije!
Mokroguz sretno nam,mnogo ce nam srece trebati koliko vidim! 

Mislim da igraci svoje plate zaradjuju na treninzima i za to su placeni.. A utakmice i premije i kazne su drugo..bar po meni je tako.. Ali eto svak ima svoje razmišljanje i svoje razloge.. Kada se gleda ekipa olimpica opcenito fali tu jedan ili dva individualca koji ce napraviti potez sto je Duljevic radio.. I sto Bajic radi kod komsija..
Ma da svasta nesto bih imao reci za igrace i pojedince ali neka da pogledamo jos koju tekmu.. Svak moze imati los dan..
Zelim vam srecu!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma da svasta nesto bih imao reci za igrace i pojedince ali neka da pogledamo jos koju tekmu.. Svak moze imati los dan..
Zelim vam srecu!!!
Toto Riina
HvalaPES2012 je napisao/la:Mislim da igraci svoje plate zaradjuju na treninzima i za to su placeni.. A utakmice i premije i kazne su drugo..bar po meni je tako.. Ali eto svak ima svoje razmišljanje i svoje razloge.. Kada se gleda ekipa olimpica opcenito fali tu jedan ili dva individualca koji ce napraviti potez sto je Duljevic radio.. I sto Bajic radi kod komsija..
Zelim vam srecu!!!

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
E vidiš kako se fino može napisati a ne kao ovaj gore.PES2012 je napisao/la:Mislim da igraci svoje plate zaradjuju na treninzima i za to su placeni.. A utakmice i premije i kazne su drugo..bar po meni je tako.. Ali eto svak ima svoje razmišljanje i svoje razloge.. Kada se gleda ekipa olimpica opcenito fali tu jedan ili dva individualca koji ce napraviti potez sto je Duljevic radio.. I sto Bajic radi kod komsija..
Zelim vam srecu!!!

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Jesu li nam to izvukli Zvijezdu? 

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Haha, ja rasporeda coj'ce
07.03.2015 - liga Olimpic - Vitez
11.03.2015 - 1/4 kup - Zvijezda - Olimpic
14.03.2015 - liga - Sloboda - Olimpic
18.03.2015 - 1/4 kup - Olimpic - Zvijezda
21.03.2015 - liga - Olimpic - Zvijezda

07.03.2015 - liga Olimpic - Vitez
11.03.2015 - 1/4 kup - Zvijezda - Olimpic
14.03.2015 - liga - Sloboda - Olimpic
18.03.2015 - 1/4 kup - Olimpic - Zvijezda
21.03.2015 - liga - Olimpic - Zvijezda
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Jesu, šuti dobro je završilo.

Putuje ekipa prema Gradaccu pa onda u Tuzli, a Sloboda i ne igra u kupu, imati ce tu prednost odmora, ali ako je zaista taj mit o tradicijama istinita, sada bi bilo dobro da se izrazi. To je mozda jedino negativno, dobro je da cemo zadnje dvije utakmice protiv Zvijezde odigrati kod kuce.
Prije utakmice sa Borcem imat ce ekipa 2 hevte odmora, i to je dobro.
Prije utakmice sa Borcem imat ce ekipa 2 hevte odmora, i to je dobro.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
A onaj tamo jedan na njihovoj temi reče kako je dobro što su izvukli Olimpic jer se protiv nas može igrati. I nama je drago što igramo protiv njih.

Ispucati cemo ih iz kupa k'o kuglu iz topa.
Sorry Gradacani, sretan vam let.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
u prvom dijelu sezone ste sretno izvukli bod na Banji,vjerovatno je to razlog za naš optimizam a ruku na srce prethodnih godina ste imali jaču ekipu.Mancini je napisao/la:A onaj tamo jedan na njihovoj temi reče kako je dobro što su izvukli Olimpic jer se protiv nas može igrati. I nama je drago što igramo protiv njih.
Sve si fulio. Olimpic ove sezone ima najbolju ekipu. A još trojica stranaca tek trebaju da nastupe. A gostoprimstvo vaše nismo zaboravili. A i onaj vaterpolo-teren u drugom poluvremenu.
-
- Kontakt:
Olimpic ,imao je prije bolju ekipu ,strasniju u polju ove godine ne cini se tako
Ne slazem se(i sasvim je u redu ako se i dalje ne slazemo, tako da nemoj me pogresno shvatiti). Ja isto kao Mancini tvrdim i mislim da je ovo najbolja ekipa do sada. Prosle godine smo bili raspolagali sa nekim igracima za kantonalne(uz duzno postovanje njima), Merajic poceo pomalo dobivati vremena tada, a danas je standardan igrac.
I nije sve u zvucnim imenima iako ih imamo 7 ili vise trenutno, sto je vise nego dovoljno da se i na tom osnovu zakljuci da imamo odlicnu ekipu. A i sta jos svjedoci tome je da nismo nikad prije 28 bodova sakupili u jednoj polusezoni niti postigli 28 golova, ovako izgleda statistika od 2009 pa dalje:
sez. -- bod. + : - (raz)
09/10 - 19, 15:23(-8)
10/11 - 21, 14:15(-1)
11/12 - 24, 20:13(+7)
12/13 - 26, 17:10(+7)
13/14 - 25, 27:14(+13)
14/15 - 28, 28:17(+11)
Mnogi koji nisu imali neku solidnu podlogu u karijeri ili su je izgubili, su se dokazali ove godine(Gligorov, Merajic, Hugo,(Gojak,) Pandza, Brkovic, Handzic) i bice jos uskoro aBd(Imamovic, Jusufovic, Husic, Nukic su na pravom putu).
Osim toga, izgubili smo utakmice samo potiv Zrinjskog, Zeljeznicara(x2), Sarajeva, nismo izgubili od neke slabe ekipe, ali smo kiksali protiv Zvijezde i Radnika, ja licno oprastam oba kiksa jer je u Gradaccu bio vaterpolo, a sa Radnikom znamo svi gdje je bilo.
EDIT:
[youtube][/youtube]
Pohvalit cu Kenu malo vise, mislim od onoga malo sto sam vidio od priprema i prije pauze da nam je postao vrlo vazan igrac i bice instrumentalan u buducem. Velik respekt imam prema njemu.
Sto se tice same igre protiv Zvijezde, izgledala mi Zvijezda slaba u prekidima i ne zaklope prostore koje otvaraju spontano. Ali prvi je Vitez na redu, sav fokus na toj utakmici, samo da hoce biti dobro vrijeme.
I nije sve u zvucnim imenima iako ih imamo 7 ili vise trenutno, sto je vise nego dovoljno da se i na tom osnovu zakljuci da imamo odlicnu ekipu. A i sta jos svjedoci tome je da nismo nikad prije 28 bodova sakupili u jednoj polusezoni niti postigli 28 golova, ovako izgleda statistika od 2009 pa dalje:
sez. -- bod. + : - (raz)
09/10 - 19, 15:23(-8)
10/11 - 21, 14:15(-1)
11/12 - 24, 20:13(+7)
12/13 - 26, 17:10(+7)
13/14 - 25, 27:14(+13)
14/15 - 28, 28:17(+11)
Mnogi koji nisu imali neku solidnu podlogu u karijeri ili su je izgubili, su se dokazali ove godine(Gligorov, Merajic, Hugo,(Gojak,) Pandza, Brkovic, Handzic) i bice jos uskoro aBd(Imamovic, Jusufovic, Husic, Nukic su na pravom putu).
Osim toga, izgubili smo utakmice samo potiv Zrinjskog, Zeljeznicara(x2), Sarajeva, nismo izgubili od neke slabe ekipe, ali smo kiksali protiv Zvijezde i Radnika, ja licno oprastam oba kiksa jer je u Gradaccu bio vaterpolo, a sa Radnikom znamo svi gdje je bilo.
EDIT:
[youtube][/youtube]
Pohvalit cu Kenu malo vise, mislim od onoga malo sto sam vidio od priprema i prije pauze da nam je postao vrlo vazan igrac i bice instrumentalan u buducem. Velik respekt imam prema njemu.

Sto se tice same igre protiv Zvijezde, izgledala mi Zvijezda slaba u prekidima i ne zaklope prostore koje otvaraju spontano. Ali prvi je Vitez na redu, sav fokus na toj utakmici, samo da hoce biti dobro vrijeme.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Možda na papiru, ali su prošle polusezone najviše bodova osvojili i najviše golova postigli.desetkamarakane je napisao/la:Olimpic ,imao je prije bolju ekipu ,strasniju u polju ove godine ne cini se tako
-
- Kontakt:
Zavisi od rasporeda ekipa kako su vam dolazile...ipak ti imas bolji uvid ali .....????
Baš me interesuje kada će ovi naši stranci dobiti potrebne dokumente za nastupe u Premijer ligi BiH? Za drugo,peto kolo ili poslije toga?
I mene zanima. Trebaju nam.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Sve što bude vrijeme više prolazilo imati ćemo manje koristi od njih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.