Chamakh: "Odbio sam Liverpool, Tottenham i Ruse, jer želim u Arsenal"
Marokanski reprezentativni napadač u redovima francuskog prvaka Bordeauxa, Marouane Chamakh, je otkrio kako je odbacio ponude Liverpoola i Tottenhama kako bi se ovog ljeta bez odštete preselio u redove Arsenala.
Arsene Wenger je najavio pojačanja za svoju momčad pred sljedeću sezonu, a očekuje se kako će Chamakh biti njegovo prvo pojačanje.
Govoreći za francuski magazin L'Equipe, 26-godišnji napadač je rekao: "Imao sam ponude iz Liverpoola i Tottenhama, kao i ludo bogate ponude iz Rusije, puno bogatije od onih iz Engleske, ali ja želim igrati u Premier ligi. Brojim dane, još samo jedanaest kratkih dana. Kako vrijeme prolazi, osjećam se čudno, osjećam puno emocija."
Očekivalo se kako će Wenger Chamakha dovesti još prošlog ljeta, ali odlučio je sačekati godinu dana zbog previsoke cijene koju je Bordeaux tražio za njega, iako je imao samo još godinu dana ugovora.
Chamakh je dodao kako je bio rizik ostati u francuskom klubu, koji je na kraju izborio plasman među najboljih osam u Ligi prvaka, pa se na kraju pokazalo kako je s pravom riskirao.
"Riskirao sam ostavši, s obzirom da sam ušao u posljednju godinu ugovora, ali ja nikada nisam folirao, uvijek sam davao 100% svojih mogućnosti." dodao je Chamakh.
Daily Mail: Torres seli u Chelsea za 70 milijuna funti
Rekordni transfer u okvirima engleskog nogometa mogao bi zaživjeti ovoga ljeta prihvati li Liverpool Chelseajevu ponudu za Fernanda Torresa...
Španjolski 26-godišnji napadač "redsa", rezultiraju li s uspjehom već započeti pregovori, trebao bi preseliti na Stamford Bridge u transferu vrijednom ogromnih 70 milijuna funti, tvrdi Daily Mail koji piše:
"Vlasnik Chelseaja Roman Abramovič relativno je tih u odnosu na standarde koje je sam postavio dok je klub vodio Jose Mourinho. Međutim, uspjesi i stabilnost koju je donio Carlo Ancelotti napadačkim nogometom kojeg Abramovič cijeni, uvjerili su ruskog milijardera da je došlo vrijeme za još jedno potpisivanje zvijezde."
Važeći ugovor s Liverpoolom španjolski reprezentativac, koji je kroz 22 ovosezonske utakmice u Premiershipu postigao 18 golova, ima do 30. lipnja 2013. godine.
Liverpool: Torres vjerojatno propušta prvu utakmicu SP-a
Napadač Liverpoola i španjolske nogometne reprezentacije, Fernando Torres (26), moguće neće nastupiti u prvoj utakmici Španjolske na SP-u u JAR-u, 16. lipnja protiv Švicarske...
Informaciju je obznanio Peter Brukner, član Liverpoolove liječničke službe, koji će tijekom SP-a brinuti o zdravlju i spremnosti nogometne reprezentacije domaćina, Južnoafričke Republike.
- Njegov je nastup u prvoj utakmici za Španjolsku svakako pod znakom pitanja. Mi u Liverpoolu nismo i nećemo ubrzavati njegov proces oporavka kako bismo ga potpuno spremnoga imali na raspolaganju za sljedeću sezonu - rekao je Brukner.
U Barceloni je Torres prošlog mjeseca operirao menisk desnog koljena.
P.S. Ne mogu da vjerujem oko čega se vi svađate.