Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Andres
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Andres » 06 apr 2011, 17:50

Arnelinho je napisao/la:Pa sta dodajes i oduzimas tekst...kad ti se cefne, imas guugle ogugla i prodji sebi, mislim da je i previse uz minimalno ulozen novac...
Guardiola, nesposobni nece osvojiti ako ne potrosi bar 50 milijona godisnje, to mu je minimum...
Neki Chigrinski wtf,Zlatan,Vile itd...i opet muku muci...Znalac protiv Arsenala izbacuje Vilju a ubacuje Keitu,zatvara co'jk igru :lol: :lol: :lol: Pa moj Guardiola,ne zatvara se igra tako, dodji pa cu te nauciti... :lol:
Ubjedzen sam da bi t bolje vodio Barcu od njega.Vjerovatno mu se posreci svaki put kad izdegeneci nekog i kad uzme neki trofej.
A Arsenalu se nikad neda, jer su najbolji i imaju preveliku mrznju sudaca i veliku nesrecu.

Guardiola kada je uzo maximalnih i rekordnih 6 trofeja u jednoj sezoni potrosio je cak 0 Evrica.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 06 apr 2011, 17:54

1997-98 Premier liga
1997-98 FA kup
1998-99 FA Charity Shield
1999-00 FA Charity Shield
2001-02 Premier liga
2001-02 FA kup
2002-03 FA Community Shield
2002-03 FA kup
2003-04 Premier liga
2004-05 Community Shield
2004-05 FA kup

on je trener Arsenala 15 godina.a Guardiola Barcelone 2.5 godina ;)

Nigdje Evropskog ili svjetskog trofeja.3 Lige i ostalo kateter kupovi.

Velik je nema sta.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 06 apr 2011, 17:57

@catalonia: zadnje 3 sezone Barce:
2008/09 44 500 000 eura
2009/10 88 500 000
2010/11 20 300 000, sve poslovanja u minusu...ko je ovdje nesposoban?
Uz to da vam je u zadnjoj sezoni City pokrio vecinu troskova svojim nerealnim transferima.
Andres je napisao/la: Ubjedzen sam da bi t bolje vodio Barcu od njega.Vjerovatno mu se posreci svaki put kad izdegeneci nekog i kad uzme neki trofej.
A Arsenalu se nikad neda, jer su najbolji i imaju preveliku mrznju sudaca i veliku nesrecu.

Guardiola kada je uzo maximalnih i rekordnih 6 trofeja u jednoj sezoni potrosio je cak 0 Evrica.
Bgmi ja toga nemogu da se sjetim :?
I da, bolje bih ja vodio ekipu,vjeruj mi...makar bih znao ko su mi napadaci a ko odbrana i veza, ne bi guro igrace dje mi se cefne...
Romariooo je napisao/la: Sarkazam? :lol:
Neukusno, jer Wenger je clan nepobjedivih, a Pep se moze poj'st a to nikad nece biti. :lol: :lol: :lol:

ne zna guardiola, ali zato zna venger sposobni kako titule, znao on kako se ne treba zatvarati, samo ga hebe sto mu dominacija igra u napadu zatvoreno, u odbrani otvoreno
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 06 apr 2011, 17:59

Andres je napisao/la:1997-98 Premier liga
1997-98 FA kup
1998-99 FA Charity Shield
1999-00 FA Charity Shield
2001-02 Premier liga
2001-02 FA kup
2002-03 FA Community Shield
2002-03 FA kup
2003-04 Premier liga
2004-05 Community Shield
2004-05 FA kup

on je trener Arsenala 15 godina.a Guardiola Barcelone 2.5 godina ;)

Nigdje Evropskog ili svjetskog trofeja.3 Lige i ostalo kateter kupovi.

Velik je nema sta.
Engleska liga je jaca i konkurentija od lige pravaka, men dovoljno sto je toliko put osvojio EPL.

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 apr 2011, 18:01

Razumijem ja da ti voliš Wengera, al' reći da bi ti bolje vodio ekipu od Guardiole je glupost godine. Iskren da budem, mene bi bilo stid to napisati čak i u šali.

Ne razumijem to nipodaštavanje jednog kako bi se podig'o drugi. Wenger je sigurno jedan od boljih trenera, al' sam siguran da će ga u budućnosti Guardiola prestići. To što ti to ne želiš vidjeti, to je druga stvar.

Nego, kad bi već bolje vodio Barcelonu, mog'o si i našem napaćenom narodu učiniti uslugu pa preuzeti barem U-21 reprezentaciju BiH (što se mene tiče, možeš i umjesto Sušića). :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 06 apr 2011, 18:06

Arnelinho je napisao/la:@catalonia: zadnje 3 sezone Barce:
2008/09 44 500 000 eura
2009/10 88 500 000
2010/11 20 300 000, sve poslovanja u minusu...ko je ovdje nesposoban?
Uz to da vam je u zadnjoj sezoni City pokrio vecinu troskova svojim nerealnim transferima.
Andres je napisao/la: Ubjedzen sam da bi t bolje vodio Barcu od njega.Vjerovatno mu se posreci svaki put kad izdegeneci nekog i kad uzme neki trofej.

Bgmi ja toga nemogu da se sjetim :?
I da, bolje bih ja vodio ekipu,vjeruj mi...makar bih znao ko su mi napadaci a ko odbrana i veza, ne bi guro igrace dje mi se cefne...
Romariooo je napisao/la: Sarkazam? :lol:
Neukusno, jer Wenger je clan nepobjedivih, a Pep se moze poj'st a to nikad nece biti. :lol: :lol: :lol:

ne zna guardiola, ali zato zna venger sposobni kako titule, znao on kako se ne treba zatvarati, samo ga hebe sto mu dominacija igra u napadu zatvoreno, u odbrani otvoreno
poslovanja u minusu ???
Barca ulaze i zato i jeste ovdje gdje jeste.Na samom tronu a gdje je Arsenal....

I de pls m odgovri na ovu osebujnu karijeru od 15 godina u Arsnealu sa 11 mocnih trofeja od cega cak 3 Lige i 0 Evropskih trofeja.
Pojasni bgmi kako ta dominacija ???

Pep:
# La Liga (2): 2009, 2010
# Copa del Rey (1): 2009
# Supercopa de España (2): 2009, 2010
# UEFA Champions League (1): 2009
# UEFA Super Cup (1): 2009
# FIFA Club World Cup (1): 2009
uz to dodaj La Ligu ove godine , finale CDR-a i za sada odicno stanje u LP ;)
Za 2je godine osvojio je sve moguce trofeje , tacnije za godinu dana.Wenger za 15 godina nije uspio 1 **** Evropski trofej.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 06 apr 2011, 18:09

Wenger je veci od Guardiole za sada, definitivno ! Neznam zasto se raspravljate oko toga.

Ali je cinjenica nepobitna takodjer da ukoliko Guardiola nastavi ovakvim tempom osvajanja trofeja a Wenger sa svojim iluzijama mislim da ce se gore pomenuta cinjenica drasticno promijeniti. Ipak poredite dva strucnjaka a i sami znate da je tu tesko uraditi bilo kakvu usporedbu. Wenger vodi Arsenal u EPL koja je, ruku na srce, jaca od Primere, samo me nemojte poceti prozivati glupostima zbog ove recenice, dok Guardiola vazi za jednog od najboljih mladih strucnjaka trenutno ali pitanje je kako bi se snasao da nema recimo onako zastrasujuci igracki kadar, nekako imam utisak da bih i ja mogao voditi onako jaku Barcu, samo utisak koji je naravno daleko od istine i bilo kakve tvrdnje, mada je to opet na kraju samo moje misljenje. Wenger ima neku svoju viziju Arsenala a kako sam kaze gradi super tim za buducnost. Neznam sada, 6 godina ste bez trofeja a ja opet tvrdim da je Wenger nakon Fergusona i Mourinha najbolji trener danasnjice, dok je Guardiola definitivno najperspektivniji strucnjak za sada.

Opet moram ponoviti da poredite dva trenera izmedju kojih je tesko napraviti dobru usporedbu, bar tako ja mislim.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 apr 2011, 18:11

Monolog je napisao/la:Razumijem ja da ti voliš Wengera, al' reći da bi ti bolje vodio ekipu od Guardiole je glupost godine. Iskren da budem, mene bi bilo stid to napisati čak i u šali.

Ne razumijem to nipodaštavanje jednog kako bi se podig'o drugi. Wenger je sigurno jedan od boljih trenera, al' sam siguran da će ga u budućnosti Guardiola prestići. To što ti to ne želiš vidjeti, to je druga stvar.

Nego, kad bi već bolje vodio Barcelonu, mog'o si i našem napaćenom narodu učiniti uslugu pa preuzeti barem U-21 reprezentaciju BiH (što se mene tiče, možeš i umjesto Sušića). :D
Naravno da ce ga prestici kad ima naklonost sudija, evo npr. prosle godine crveni za mottu presmijesan, ove godine crveni za robina presmijesan, moze barca igrati 5x najbolje na svijetu i najljepse uvijek ce ostajati cinjenica da kad ne mogu sudije ulete... to se i arsenalu desi, neka ih ekipa procita samo sto arsenal nema sudije pa zato i gubi onako glupo utakmice, a fino se vidi da je ipak na kraju odbrana najbolja..
Celik!3,2,2.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 06 apr 2011, 18:15

Rooney88 je napisao/la:Wenger je veci od Guardiole za sada, definitivno ! Neznam zasto se raspravljate oko toga.

Ali je cinjenica nepobitna takodjer da ukoliko Guardiola nastavi ovakvim tempom osvajanja trofeja a Wenger sa svojim iluzijama mislim da ce se gore pomenuta cinjenica drasticno promijeniti. Ipak poredite dva strucnjaka a i sami znate da je tu tesko uraditi bilo kakvu usporedbu. Wenger vodi Arsenal u EPL koja je, ruku na srce, jaca od Primere, samo me nemojte poceti prozivati glupostima zbog ove recenice, dok Guardiola vazi za jednog od najboljih mladih strucnjaka trenutno ali pitanje je kako bi se snasao da nema recimo onako zastrasujuci igracki kadar, nekako imam utisak da bih i ja mogao voditi onako jaku Barcu, samo utisak koji je naravno daleko od istine i bilo kakve tvrdnje, mada je to opet na kraju samo moje misljenje. Wenger ima neku svoju viziju Arsenala a kako sam kaze gradi super tim za buducnost. Neznam sada, 6 godina ste bez trofeja a ja opet tvrdim da je Wenger nakon Fergusona i Mourinha najbolji trener danasnjice, dok je Guardiola definitivno najperspektivniji strucnjak za sada.

Opet moram ponoviti da poredite dva trenera izmedju kojih je tesko napraviti dobru usporedbu, bar tako ja mislim.
Guardiola je tek poceo trenersku kariru.Te price da je lahko vodit Barcu padaju u vodu samo tako.Onakav tim je teze voditi nego ijedan drugi.Uvjek moras pobjediti.!!!!
Svaki igrac Barce kaze da nije Guardiole nebi ova Barca bila ni upola jaka kao sad.Sto pokazuje koliko je dobar strucnjak.On je vec sada trenerska velicina, a nadam se da ce postati Barcin Fergie , stim st vjerujem da ce biti dosta uspjesniji od njega ;)

napomena : Rijkard je imao mnogo jaci individalno tim sa svim ovim igracima uz Eto's , Henrya , Ronaldinha, Deca...
Dok je Pep napravio vrh od Inieste, Xavija, Pedra ,Busquetsa, Piquea itd... pa cak i Messija
Velika razlika i veliki trud.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 06 apr 2011, 18:18

Andres je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Wenger je veci od Guardiole za sada, definitivno ! Neznam zasto se raspravljate oko toga.

Guardiola je tek poceo trenersku kariru.Te price da je lahko vodit Barcu padaju u vodu samo tako.Onakav tim je teze voditi nego ijedan drugi.Uvjek moras pobjediti.!!!!
Svaki igrac Barce kaze da nije Guardiole nebi ova Barca bila ni upola jaka kao sad.Sto pokazuje koliko je dobar strucnjak.On je vec sada trenerska velicina, a nadam se da ce postati Barcin Fergie , stim st vjerujem da ce biti dosta uspjesniji od njega ;)

napomena : Rijkard je imao mnogo jaci individalno tim sa svim ovim igracima uz Eto's , Henrya , Ronaldinha, Deca...
Dok je Pep napravio vrh od Inieste, Xavija, Pedra ,Busquetsa, Piquea itd... pa cak i Messija
Velika razlika i veliki trud.
Ne, nisi me dobro shvatio, nisam rekao kako bih ja vodio ovu istu Barcu lako nego sam rekao samo da imam takav utisak, a naravno da je to daleko od istine, đe bi` ja ba. :D

To da Guardiola moze postati Barcin Ferguson cisto sumnjam mada nije nemoguce naravno. Nedavno je, ako se dobro skecam, izjavio kako je Barcelona tim koji zahtjeva ceste promjene u rukovodstcu kluba i kako nije siguran koliko ce jos voditi Barcelonu. Iskren da budem ja bih volio da ili on ili Mourinho naslijedi Fergusona, ali opet ponavljam da je to samo moje misljenje. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 06 apr 2011, 18:20

Monolog je napisao/la:Razumijem ja da ti voliš Wengera, al' reći da bi ti bolje vodio ekipu od Guardiole je glupost godine. Iskren da budem, mene bi bilo stid to napisati čak i u šali.

Neka ja ću šaha sa Ivicom, prepusštam to drugima da srede :D
A u budućnosti, šta može biti pitaj boga...sačekajmo ;)
A Guardiola, osvojio neke miki maus trofeje u europi i misli može se gurati u red sa Wengerom, pa bolan dočekaj premiership, pa onda nešto kaži, a do tad si mala maca...

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 06 apr 2011, 18:22

Arnelinho je napisao/la:

Neka ja ću šaha sa Ivicom, prepusštam to drugima da srede :D
A u budućnosti, šta može biti pitaj boga...sačekajmo ;)
A Guardiola, osvojio neke miki maus trofeje u europi i misli može se gurati u red sa Wengerom, pa bolan dočekaj premiership, pa onda nešto kaži, a do tad si mala maca...
Liga prvaka , Evropski super cup , Svjetsko klubsko micky mouse AHAHAHHAAHAHAHAHAH

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 apr 2011, 18:51

Andres je napisao/la: Liga prvaka , Evropski super cup , Svjetsko klubsko micky mouse AHAHAHHAAHAHAHAHAH
Uz duzno postovanje prema Guardioli ta sva takmicenja je osvojio Ovrebo...
Celik!3,2,2.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 06 apr 2011, 19:09

vidimo i ove godine tu dominaciju engleske lige o kojoj pricate, opet cete u polufinalu imati samo jedan engleski klub, barca i real su protiv arsenala i totenhama igrali kao protiv neke djecurlije, lagani prolazi, isti scenario bi bio i d igraju navikanu englesku ligu, ili da su treneri gore, morinjo je vec bio, guardiola bi i gore bio sjajan trener, kao i bilo gdje u svijetu, on jeste mlad, ali ima velike rezultate i moze se reci da je najbolji trener u svijetu u zadnje dvije godine, jer stvorio je najbolju ekipu u istoriji fudbala, a opet nije to stvorio dovodeci samo super zvijezde, u njegovoj igraci igraju igraci koji su prije njega bili anonimusi pike, buskec, pedro, a od xavija, inieste i messija koji su prije njega bili u drugom planu i u sjeni ronaldinja i deka napravio je najbolje igrace danasnjice.

uz to guardiola ima nevjerovatan kontinuitet u ove tri sezone, prva sezona sve zivo osvojeno, druga sezona osvojena domaca liga. treca sezona osvojena opet domaca liga vec mozemo reci, finale kupa, najvjerovatnije i jos jedna liga prvaka. uz sve to pep je stvorio i ekipu koja igra ubjedljivo najljepsi fudbal na planeti, postize najvise golova, prima najmanje

svaka cast wengeru, fergusonu i drugim velikim trenerima danasnjice, ali pep je u zadnje vrijeme najbolji trener ubjedljivo, a najbolji dokaz je to sto drugi veliki treneri velikih ekipa protiv njega i njegove ekipe ne smiju uopste ni igrati fudbal, nego razvijaju raznorazne verzije antifudbala
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 06 apr 2011, 20:04

Zasto moderacija dopusta da se ovdje pise o ciganu Guardioli, jednom klaunu kojem su sudije osvojile trofeje izuzev onih u titula skotske lige kojih 10 ne vrijedi ko 1 premiershipa. Koliko su samo smradaloncici smijesni potvrdjuje i njihovo prisustvo ovdje jer zna se ko je jedina i istinska dominacija a zna se ko je politicki mali klub koji nije nista vrijedno osvojio bez pomoci sudaca. zamislite koji su to kompleksasi kad oni o klocu Guardioli pricaju na temi Arsenala :lol:

Arsenal dominira!
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 06 apr 2011, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 06 apr 2011, 20:10

Upravu si @paja zasto moderatori dozvoljaju da neki pateticni klinci koji imaju visak slobodna vremena i zuljeve na rukama od dr.kanja pisu na pogresnoj temi o pogresnoj osobi?
Taj pep ma koji god to anonimus bio nas ne zanima, niti ce nas zanimat...ta nije Obama ;)

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 06 apr 2011, 20:27

[/quote]
Jedan?
Najdominantniji i najljepsi fudbal uz minimalno ulozen novac, dovoljno?
To ,priznat ces, ne moze ni jedna ekipa na svijetu,osim mozda onih brazilskih, al' i nj. fudbal nije toliko dovrsen.[/quote]
Od ljepote se ne živi gospodo draga. Murinjove ekipe po pravilu ne igraju najljepši fudbal ali uzimaju trofeje i to je ono što se broji. Najdominantniji fudbal. Po čemu to? Broju trofeja,osvojenih titula,igrača u idealnoj postavi PL? Problem i jeste što se minimalno ulaže. Naravno da onda izostaju rezultati.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 06 apr 2011, 20:28

drinamen je napisao/la:
Jedan?
Najdominantniji i najljepsi fudbal uz minimalno ulozen novac, dovoljno?
To ,priznat ces, ne moze ni jedna ekipa na svijetu,osim mozda onih brazilskih, al' i nj. fudbal nije toliko dovrsen.[/quote]
Od ljepote se ne živi gospodo draga. Murinjove ekipe po pravilu ne igraju najljepši fudbal ali uzimaju trofeje i to je ono što se broji. Najdominantniji fudbal. Po čemu to? Broju trofeja,osvojenih titula,igrača u idealnoj postavi PL? Problem i jeste što se minimalno ulaže. Naravno da onda izostaju rezultati.[/quote]
Onda navijaj za murinjove ekipe i ne pametuj nama o tome sta valja a sta ne valja.
Dio Arsenala

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 06 apr 2011, 20:42

Ja navijam za Drinu i Crvenu Zvezdu. I ni za koga više. Svako smatra tim za koji navija najboljim ali uvjek treba pokazati malo realnosti kao što to čini bosco. Imam puno pravo na svoj stav i pri tome ne vrijeđam nikoga. Za razliku od nekih. Pitao sam čime to Arsenal dokazuje dominaciju. Ne vidjeh odgovor.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 06 apr 2011, 21:38

Ja sam hiljadu puta napisao trolovima slicnim tebi odgovor zasto je Arsenal najbolji to sto vi svako malo volite da pametujete pa pitate isto je vas problem. Jasno je da ti nisi objektivan po pitanju dominacije jer si kao sto vidimo fan tog politickog i rezimskog kluba i logicno da ne gotivis Arsenal jer mi takve tvorevine mrzimo.
Dio Arsenala

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.