Istekao pasos. Treba da potpise. Nema ambasada kod nas Nigerije samo u Bg. Nadam se do 3 dijela da upada.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑12 mar 2022, 14:58Jel treniro Fatai?
Lahko ga je prepoznati, igra u napadu, nosi žute kopačke.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
E čuj zna da mu je istekao pasus, kupio na duhan prometu proroci 

Fudbaleri Željezničara obavili su trening na Grbavici, a potom otputovali u Trebinje gdje će boraviti do sutrašnjeg susreta sa Leotarom koji se igra od 13 sati. Sretno, Plavi!![]()
Adem Ćatić, www.fkz.ba

Gledam tabele koje su vezane za rezultate kuci i u gostima. Na osnovnu rezultata na Grbavici smo 3., a kad se gledaju rezultati u gostima 11. Nevjerovatna razlika u igri kuci i u gostima. Samo 6 golova smo primili na Grbavici (najmanje od svih u ligi smo golova primili kuci), a ostale u gostima. Prethodnih godina bilo obrnuto. Nikad dva dobra sastaviti.

Valjda pobijedimo nekog u gostima do kraja, definitvno nemamo tako losu ekipu da ne moze uzeti tri boda van Grbavice nigdje, ali ne ide. Gostovali smo i Rudaru i Radniku i Posusju, ali nista... Tako da me to brine pred sutrasnju utakmicu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Uz sutrašnju ako Bog da pobjedu , dočekujemo Veleža na Grbavici narednu
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Sa sutrasnjom pobjedom aBd ostajemo 5 na tabeli i dobijamo znatno laksi raspored.
Gostujemo od ozbiljnih ekipa sarajevu,tuzli i slobodi,a izbjeci cemo teska gosotovanja borcu,sirokom,velezu i zrinjskon
Gostujemo od ozbiljnih ekipa sarajevu,tuzli i slobodi,a izbjeci cemo teska gosotovanja borcu,sirokom,velezu i zrinjskon
Najnitnija činjenica od svega,da uz Edisa igramo puno bolje, puno bolje to izgleda nego s ona dva prevaranta od trenera koji su nam **** polusezonu da valja.
Činjenica je isto tako da je Edis s Decicem stekao dobro iskustvo, sa jednom solidno ekipom izborio Evropu,što ne bi pokušali i mi.
Nama Europa ove sezone riješena dosta problem i treba se potuci. Pored svega toga,nama treba podrška Al do kraja sezone,ne,dva ili tri kola.
Pljuvanje igrača valjda će već jednom prestati. Niko pojma nema svi sve znaju. Država s najviše stručnjaka a u svim sportovima smo zadnji na svijetu, Al sve znamo ipak.
Ako bi se ispunilo tih par stvari,komotno bi se mogli potuci.
Sutra ne sumnjam u stručni štab i siguran sam više nego ikad da sutra uzimamo. Neke računica,šta je bilo, koliko smo dali golova,gdje smo izgubili i koliko više ne igra nikakvu ulogu jer smo svaki put promijenili po sedam igrača, četiri trenera ,dvije uprave i šta sve ne. Sve stvari koje mogu utjecati na igru,atmosferu.
Ponavljam da nismo doveli ona dva prevaranta sad bi možda bili puno bliže Evropi ali to je,šta bi bilo kad bi bilo.
Sutra Ermin za pobjedu i to bi bilo to.
Činjenica je isto tako da je Edis s Decicem stekao dobro iskustvo, sa jednom solidno ekipom izborio Evropu,što ne bi pokušali i mi.
Nama Europa ove sezone riješena dosta problem i treba se potuci. Pored svega toga,nama treba podrška Al do kraja sezone,ne,dva ili tri kola.
Pljuvanje igrača valjda će već jednom prestati. Niko pojma nema svi sve znaju. Država s najviše stručnjaka a u svim sportovima smo zadnji na svijetu, Al sve znamo ipak.
Ako bi se ispunilo tih par stvari,komotno bi se mogli potuci.
Sutra ne sumnjam u stručni štab i siguran sam više nego ikad da sutra uzimamo. Neke računica,šta je bilo, koliko smo dali golova,gdje smo izgubili i koliko više ne igra nikakvu ulogu jer smo svaki put promijenili po sedam igrača, četiri trenera ,dvije uprave i šta sve ne. Sve stvari koje mogu utjecati na igru,atmosferu.
Ponavljam da nismo doveli ona dva prevaranta sad bi možda bili puno bliže Evropi ali to je,šta bi bilo kad bi bilo.
Sutra Ermin za pobjedu i to bi bilo to.
- svrakino1921
- Kontakt:
Gol razlika
Zeljo-18-21
Siroki-20-22
Medusobni skor dvije utakmice
Siroki-Zeljo-0:0
Zeljo-Siroki-1:0
Ako Siroki odigra veceras remi
Jesmo li mi veceras osvojili 5 mjesto
Jel se gleda medusobni skor ili gol razlika
Bilo bi super bit 5
7 bi igrali u Sarajevu
Sa Pitarima bi igrali gore-sto je daleko bolje jer uvjek bude belaj kad se igra na nasem stadionurazyebu nam stadion moramo ih prebit itd.
U prvom kolu ako budemo 5 igramo sa Velezom
Mozemo finih para zaradit na ulaznicama
Idemo vec pomenutim budalama i Slobodi i TC
Zeljo-18-21
Siroki-20-22
Medusobni skor dvije utakmice
Siroki-Zeljo-0:0
Zeljo-Siroki-1:0
Ako Siroki odigra veceras remi
Jesmo li mi veceras osvojili 5 mjesto
Jel se gleda medusobni skor ili gol razlika
Bilo bi super bit 5
7 bi igrali u Sarajevu
Sa Pitarima bi igrali gore-sto je daleko bolje jer uvjek bude belaj kad se igra na nasem stadionurazyebu nam stadion moramo ih prebit itd.
U prvom kolu ako budemo 5 igramo sa Velezom
Mozemo finih para zaradit na ulaznicama
Idemo vec pomenutim budalama i Slobodi i TC
Uvjek je međusobni omjer prvi, gol razlika ako je ovo prvo 1:1.
Nego sutra da pobjedimo.
Nego sutra da pobjedimo.
Mjau !
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
…moramo ih prebit ITD!
Svrakino at its finest
@Jug, nadam se da si u pravu.

Svrakino at its finest

@Jug, nadam se da si u pravu.
Međusobni omjer se gleda na kraju sezone, sada se gleda gol razlika
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Jao koliko bi nam znacila pobjeda sutra. Ajde Edise naspanuj ih hocemo taj presing i 0:2.
Jel Zeko citav i spreman ?
Jel Zeko citav i spreman ?
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- Meraak1921
- Kontakt:
Nahajcaj sabljaaa, jako bitna utakmica!
Znaci sutra nam treba minimum bod da bismo bili peti. Ako izgubimo sesti smo.
S obzirom da je na dnu sve u bod, dva za sada, ono sto je sigurno, ako budemo peti prvo kolo docekali bismo Velez, a onda u nastavku Zrinjski, Borac, Siroki. Gostovali bismo Tuzli, Slobodi, Sarajevu.
Ako budemo sesti u prvom kolu docekujemo Slobodu, a jos u nastavku domacini smo Tuzli, Sarajevu. Gostovali bismo Zrinjskom, Borcu, Sirokom i Velezu.
Raspored 5. na tabeli je manje-vise idealan, po mom misljenju, ako nista za prikupljanje publike na domacim utakmicama. Zato me posebno brine sto nemamo jos pobjedu u gostima, ne mogu ni imati nadu neku da cemo zadrzati 5. mjesto. Sve mi djeluje nemoguce da ce se poklopiti da pobijedimo u gostima pogotovo kad nam ovako "treba" ili bi nam pravo dobro doslo, a znamo svi da ga tad najvise uyebemo i najmanje nam se poklopi.
S obzirom da je na dnu sve u bod, dva za sada, ono sto je sigurno, ako budemo peti prvo kolo docekali bismo Velez, a onda u nastavku Zrinjski, Borac, Siroki. Gostovali bismo Tuzli, Slobodi, Sarajevu.
Ako budemo sesti u prvom kolu docekujemo Slobodu, a jos u nastavku domacini smo Tuzli, Sarajevu. Gostovali bismo Zrinjskom, Borcu, Sirokom i Velezu.
Raspored 5. na tabeli je manje-vise idealan, po mom misljenju, ako nista za prikupljanje publike na domacim utakmicama. Zato me posebno brine sto nemamo jos pobjedu u gostima, ne mogu ni imati nadu neku da cemo zadrzati 5. mjesto. Sve mi djeluje nemoguce da ce se poklopiti da pobijedimo u gostima pogotovo kad nam ovako "treba" ili bi nam pravo dobro doslo, a znamo svi da ga tad najvise uyebemo i najmanje nam se poklopi.

- Bersaga
- Kontakt:
Ne moramo sutra pobijediti, sa remijem mi smo 5. kad si već toliki pesimistaLjoZee je napisao/la: ↑12 mar 2022, 22:17Znaci sutra nam treba minimum bod da bismo bili peti. Ako izgubimo sesti smo.
Raspored 5. na tabeli je manje-vise idealan, po mom misljenju, ako nista za prikupljanje publike na domacim utakmicama. Zato me posebno brine sto nemamo jos pobjedu u gostima, ne mogu ni imati nadu neku da cemo zadrzati 5. mjesto. Sve mi djeluje nemoguce da ce se poklopiti da pobijedimo u gostima pogotovo kad nam ovako "treba" ili bi nam pravo dobro doslo, a znamo svi da ga tad najvise uyebemo i najmanje nam se poklopi.![]()

Bit će gusto, bit će 0-2

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Haj ne lupaj. Bio bod ili nula ili tri, peti si. Nauci pravila.LjoZee je napisao/la: ↑12 mar 2022, 22:17Znaci sutra nam treba minimum bod da bismo bili peti. Ako izgubimo sesti smo.
Raspored 5. na tabeli je manje-vise idealan, po mom misljenju, ako nista za prikupljanje publike na domacim utakmicama. Zato me posebno brine sto nemamo jos pobjedu u gostima, ne mogu ni imati nadu neku da cemo zadrzati 5. mjesto. Sve mi djeluje nemoguce da ce se poklopiti da pobijedimo u gostima pogotovo kad nam ovako "treba" ili bi nam pravo dobro doslo, a znamo svi da ga tad najvise uyebemo i najmanje nam se poklopi.![]()

Da, doduse, moze i bod. Zadovoljan bih bio, pobjeda je vec opasan hajc za Velez.

Portali kazu drugacije.Široki Brijeg je današnjim remijem prestigao Željezničar i nalazi se na petom mjestu Premijer lige BiH...
EDIT: Mada, ovo je ss objavio 2019. Tako da moze biti da sam ja pogrijesio, a da si ti u pravu.
Ukoliko se radi o mjestu koje odlučuje o plasmanu nakon završetka prvog dijela takmičenja (nakon 22 odigrana kola) i određivanje takmičarskih brojeva za utvrđivanje rasporeda za drugi dio takmičenja, u slučaju jednakog broja bodova klubova, plasman se utvrđuje na osnovu dodatne tabele od rezultata koje su u međusobnim utakmicama postigli klubovi sa istim brojem bodova.
Imamo isti broj bodova kao i Široki (29), mi imamo lošiju gol razliku za jedan gol (-3 a oni -2) ali zato imamo bolji međusobni omjer (0:0 ; 1:0) i tako da smo trenutno peti bez obzira na sutrašnji rezultat.
Rodjeni su pitarske picke!
-
- Kontakt:
Rezultati danas kao da smo ih mi pisali...na hajr
Mora se sutra dobiti ovo
Mora se sutra dobiti ovo
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.