Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Facebook (pitanja, problemi...)
Hoćemo još Elegantni, nisi nešto potkovan za sport, al si za sponzoruše dušu dao, tako da očekujemo još analiza 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- firefirefirely
- Kontakt:
Kolko se brine covjek za danasnje 'zalutale' djevojcice, pomislio bi da je socijalni radniklegenda reala je napisao/la:Hoćemo još Elegantni, nisi nešto potkovan za sport, al si za sponzoruše dušu dao, tako da očekujemo još analiza

Ima ih i u Sarajevu.Mala 2. razred gimnazije ganja samo vozače audija.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- tyler durden
- Kontakt:

Ma i nije nesto.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ganjam i ja ove sa BMW-ovima, normalna stvar, sta ste licemjeri. Hocu da mi lijepo pase uz vlastito auto i ukus, ne vidim problem.
...Život za Široki...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Manje **** za nas fine i pošteneŠB_Fidelis je napisao/la:Ganjam i ja ove sa BMW-ovima, normalna stvar, sta ste licemjeri. Hocu da mi lijepo pase uz vlastito auto i ukus, ne vidim problem.

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
nije valjda vam dosao takav vakat da zene ne mozete pokupiti pricom i svojom osobnoscu nego vam auto treba za takve stvari, ono mahati joj kljucevima dok ne popusti 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- tyler durden
- Kontakt:
ne padaju zene na pricu vise.LenBias je napisao/la:nije valjda vam dosao takav vakat da zene ne mozete pokupiti pricom i svojom osobnoscu nego vam auto treba za takve stvari, ono mahati joj kljucevima dok ne popusti

ne padaju brate kad ne znas pricati, ja ne znam kakvi su to mentalni sklopovi kojima auto sluzi da bi povalili nesto, tacnije hajde povaliti, to nije neki problem ali naci curu (kasnije zenu) na taj nacin, nestvarno glupo i debilno mi to zvuci ali hajde, svakom svoje 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Možeš pričat do sutra ali ne slušaju. Čim vide auto ili novac ne moraš više ništa reći, znaj da si je osvojiotyler durden je napisao/la:ne padaju zene na pricu vise.LenBias je napisao/la:nije valjda vam dosao takav vakat da zene ne mozete pokupiti pricom i svojom osobnoscu nego vam auto treba za takve stvari, ono mahati joj kljucevima dok ne popusti

I nije ova nešto, misli što ima "atribute" da je sad nešto, ma glumi

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Gluposti pisete.
Legendo od tebe nisam ocekivao.
Legendo od tebe nisam ocekivao.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Probaj sponzorusu kakvu na tu svoju spiku samo zainteresovat da stane kraj tebe pola sata pa se javi ovdje i iskreno reci jesi uspio.LenBias je napisao/la:ne padaju brate kad ne znas pricati, ja ne znam kakvi su to mentalni sklopovi kojima auto sluzi da bi povalili nesto, tacnije hajde povaliti, to nije neki problem ali naci curu (kasnije zenu) na taj nacin, nestvarno glupo i debilno mi to zvuci ali hajde, svakom svoje
O sponzorusama je bilo rijeci, ne o normalnim djevojkama kojih je evidentno sve manje i manje.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Poanta je da ste licemjeri, da je ''dobra'' i da ima para jos k tome, zalijepili bi se na nju kao Soraja na k.rac.
...Život za Široki...
tek od skoro mi se ovo počelo dešavati, da ja dobijem notifikaciju za određenu osobu kada ona doda ili promijeni sliku, bilo to profilna, ili naslovnica. o čemu se radi ? 

Odlazi Safete.
De ti otidji na profil toj osobi i ako bude zvjezdica na profilu to znaci da ste vise od prijateljaAeGon099 je napisao/la:tek od skoro mi se ovo počelo dešavati, da ja dobijem notifikaciju za određenu osobu kada ona doda ili promijeni sliku, bilo to profilna, ili naslovnica. o čemu se radi ?

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
gdje da tražim ?BadrHari je napisao/la:De ti otidji na profil toj osobi i ako bude zvjezdica na profilu to znaci da ste vise od prijateljaAeGon099 je napisao/la:tek od skoro mi se ovo počelo dešavati, da ja dobijem notifikaciju za određenu osobu kada ona doda ili promijeni sliku, bilo to profilna, ili naslovnica. o čemu se radi ?

Odlazi Safete.
Prijatelji
Na dnu naslovne fotografije.

Na dnu naslovne fotografije.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
ništa neobično. kao i za svakog drugog prijatelja. 

Odlazi Safete.
Kad odes na profil te osobe, odmah do imena i prezimena imas: Prijatelji, Na praćenju, Poruka. Eh ispred to Prijatelji, stajat ce zvjezdica. Valjda je to to.
Je l' ti ta osoba oznacena da je neki rod na fb?
Eki novih smajlija.

Je l' ti ta osoba oznacena da je neki rod na fb?

Eki novih smajlija.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 9 gostiju.