Mokes je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Al' kako na ovom forumu vrhunski rade majstori spina to je nevjerovatno. Napišeš post, napraviš par poređenja i primjera, trudiš da što više približiš ljudima koji čitaju to neko svoje mišljenje, onda dođe čopor forumaša koji imaju drugačije razmišljanje, udruženo te napadnu i popljuju, napakuju ti epitete kao "kvazistručnjak" i neko ko "nikad nije gledao Šehića".
Naravno, to nije sve, kasnije u nekoj raspravi gdje pokušavaš na normalan i civilizovan način da pojasniš neke stvari, napakuju ti riječi u usta "Šehić bolji od Begovića", "Šehić treba biti ispred Begovića", "Šehić je klasa u igri sa loptom i istrčavanjima na istu", "Šehić je bolji igrač nogom od Oblaka" i tako dalje i tako dalje.
Samo čekam još onu "Garant ti je Šehić neki rod" pa da se deaktiviram za sva vremena...
I ti si pisao kao i oni kad si branio Mešu, a pljuvao Papeta. Ili kad si uzdizao Štilića
Mora se priznati da si se popravio

Nikad u životu, nisam nikoga prozivao ni stavljao mu nekakve epitete, a pogotovo nisam nikome stavljao riječi u usta. Uvijek sam se trudio biti konstruktivan u svakoj raspravi. Onog trenutka kad mi rasprava spadne na vrijeđanje i spinovanje onda više neću pisati na forumu, jer nema nikakve potrebe za tim, jer forum valjda i služi da se razmjeni mišljenje o nečemu.
Počevši od ovog pdfa, imao sam rasprave za raznim likovima (i nikovima

), pa eto nek' neko kaže ako sam ga kada uvrijedio ili nešto slično.
Što se Štilića tiče, nešto se ne sjećam da sa ga uzdizao

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"